Multimiljardair Bill Gates financierde een bizar tagging project voor kinderen via zijn stichting; fotomontage Report 24

In de mainstream media wordt Bill Gates vaak gepresenteerd als een onbaatzuchtige filantroop. De man, die geen enkele medische opleiding heeft genoten, maakt zich al jaren wereldwijd verdienstelijk met dubieuze projecten op het gebied van vaccinatie en genetische manipulatie. De aantrekkingskracht van zijn miljarden leidt ertoe dat iedereen in zijn reet kruipt in plaats van de zaak aan justitie voor te leggen. Explosief: hij wilde al in december 2019 micromerktekens op kinderen laten aanbrengen om hun vaccinatiestatus te registreren, schrijft Report24.news.

Het onderzoeksproject werd op 18 december 2019 gerapporteerd in het prestigieuze Scientific American. Daar wordt trots gemeld: “Onzichtbare inkt kan onthullen of kinderen zijn gevaccineerd – Technologie brengt vaccinatiegegevens in de huid van kinderen in”. Wat een natte droom zou kunnen zijn voor Bill Gates is een horror idee voor het grootste deel van de mensheid. Het project is natuurlijk in de eerste plaats gericht op “ontwikkelingslanden”, waar naar verluidt de papieren die bij de inentingen horen, vaak verloren gaan.

Het project is opgezet aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Bill Gates zelf zou persoonlijk om het project hebben gevraagd. De timing van de publicatie is erg spannend: december 2019 en dus de vooravond van de vermeende Corona-pandemie. Het idee: niet alleen wordt de vaccinatie toegediend met micronaalden, maar tegelijkertijd worden tatoeages aangebracht op de gevaccineerden. Hiermee kan de vaccinatiestatus worden afgelezen – door mensen of machines. Er wordt een inkt gebruikt die alleen zichtbaar wordt onder UV-licht. Handig is dat er ook een app voor de mobiele telefoon is die de lezing kan doen. Dierproeven hebben aangetoond dat de markeringen vijf jaar lang leesbaar blijven. De studie: Biocompatible near-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches record vaccination – ook hier op ncbi.nlm.nih.gov met talrijke foto’s.

  Dr. Mike Yeadon's laatste waarschuwing aan de mensheid

“Toen de mensen nog werden ingeënt tegen de pokken, die inmiddels wereldwijd zijn uitgeroeid, kregen zij door de inenting een zichtbaar litteken op hun arm, waardoor gemakkelijk te zien was wie wel en wie niet was ingeënt. Maar we wilden de mensen natuurlijk niet achterlaten met een litteken.” ∼ Ana Jaklenec, MIT onderzoekster

Microneedles worden gebruikt om “quantum dots” in de huid te plaatsen. K.J. McHugh et al. Science Translational Medicine (2019)

“Vaccins voorkomen ziekten en redden levens; Het gebrek aan gestandaardiseerde vaccinatieprotocollen maakt het echter moeilijk om de vaccinatiegraad over de hele wereld te volgen. McHugh et al. ontwikkelde oplosbare micronaalden die patronen van nabij-infrarood uitzendende microdeeltjes op de huid aanbrengen. Deeltjespatronen zijn onzichtbaar voor het oog, maar kunnen worden weergegeven met aangepaste smartphones. Door gelijktijdig een vaccin toe te dienen, zou het deeltjespatroon in de huid kunnen dienen als vaccinatierecord ter plaatse. Patronen werden gedetecteerd 9 maanden na intradermale toediening van microdeeltjes bij ratten, en gelijktijdige afgifte van geïnactiveerd poliovirus resulteerde in beschermende antilichaamproductie. Semi-automatische machine learning heeft discrete micronaaldpatronen geïdentificeerd in varkenshuid en gepigmenteerde menselijke huid. Deze resultaten tonen het bewijs van het concept voor het ter plaatse bijhouden van vaccinatiegegevens voor intradermale vaccinatie.” ∼ Abstract, Biocompatible near-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches record vaccination, 18 december 2019.

De beschrijving suggereert dat de techniek in de eerste plaats is ontworpen om te worden gelezen en geïnterpreteerd door machines of kunstmatige intelligentie. Dit wordt duidelijk gemaakt door de uitdrukking “Semi-automatische machine learning”.

De “quantum dots” gloeien in UV-licht. Hier te zien in dierproeven. K.J. McHugh et al. Science Translational Medicine (2019)

De microtatoeages worden “quantum dots” genoemd, hoewel dit niets met quantummechanica te maken heeft. De term is waarschijnlijk gekozen omdat het zeer kleine puntjes zijn. De gebruikte micronaalden, die zowel bij vaccinatie als bij tatoeëren bij voorkeur in kleine kinderen worden gestoken, worden gecombineerd in “patches” die ook door medisch ongeschoold personeel kunnen worden aangebracht. Dit geeft nog meer reden tot bezorgdheid, aangezien bij vaccinaties van welke aard dan ook altijd opgeleide medische professionals aanwezig moeten zijn om te kunnen reageren in geval van gevaarlijke bijwerkingen zoals anafylactische shock.

  Dochter van Britse Royal sterft aan "hevige hoofdpijn" maanden nadat ze Covid-19-vaccin kreeg

De kleurstof die voor de “quantum dots” wordt gebruikt, bestaat uit “minuscule halfgeleidende kristallen die licht weerkaatsen”. Ze werden ontwikkeld om cellen te markeren tijdens diverse onderzoeksprocedures. De “kleurstof” wordt omschreven als “veilig voor de mens”.

Scientific American gaat tenminste in op het feit dat een dergelijke methodologie indruist tegen eerdere criteria voor gegevensbescherming. Als een eenvoudige app voor mobiele telefoons de vaccinatiestatus van mensen kan controleren, dan kan in de toekomst iedereen dat doen – van kaartjesautomaten tot toegangscontroles tot bedrijven. De tatoeages moeten niet alleen informatie geven over de vaccinatie, maar ook over de datum van vaccinatie. Op termijn zullen volgens de betrokken onderzoekers ook sensoren in het lichaam worden geïnjecteerd om gezondheidsaspecten zoals het insulineniveau te meten. Als we kijken naar de stand van de techniek, zijn dergelijke toekomstdromen op dit moment nog steeds een utopie – althans als we uitgaan van microtechnologie.

Een onderzoeker die niet bij de tatoeage-studie betrokken is en aan het hoofd staat van het bedrijf “Khushi Baby”, verkoopt een product dat overeenkomt met de stand van zaken van wat thans haalbaar is. Moeders krijgen een “amulet” dat kan worden gelezen met RFID-technologie. Het bevat de zwangerschapsgeschiedenis, de groeigrafiek en de vaccinatiegeschiedenis van het kind en suggesties over welke vaccinaties en andere behandelingen nodig zouden kunnen zijn. Al deze ideeën en technologieën kunnen in principe goedbedoeld zijn en mensen helpen – maar het potentieel voor misbruik in de context van een hygiënedictatuur is veel groter.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

  Zij die vreedzame verandering onmogelijk maken, maken gewelddadige verandering onvermijdelijk
Vorig artikelHoe vaccinhysterie een totalitaire nachtmerrie kan ontketenen
Volgend artikel2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Als jullie allemaal maskers willen dragen, je jezelf en je kind willen prikken, waarom wil je mij prikken ? was toch zo goed die prik ?

  2. Wie zou dit zeggen ?

    Als de gevaccineerden eisen dat ongevaccineerden zich laten prikken.

    Waar zijn ze dan bang voor

    Albert, Niels, en ik

  3. Elders gelezen dat men de lantaarnpalen gaat aanpassen hiervoor die dan voortaan blauw licht gaan geven om te kunnen zien of je je prik gehad hebt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in