© Sam Moqadam op Unsplash

Dr. Michael Segal, een neuroloog en neurowetenschapper, legt in een recent artikel in de Wall Street Journal uit waarom mensen die tegen het Coronavirus zijn ingeënt, de ziekte nog steeds in een hoog tempo oplopen en verspreiden, bericht Vaccines.news.

Segal schrijft dat de vaccins alleen de interne immuniteit stimuleren, maar niets doen aan de mucosale immuniteit. Interne immuniteit beschermt de binnenkant van het lichaam, terwijl mucosale immuniteit de eerste verdedigingslinie vormt door de neus en mond te beschermen, en op die manier ook de verspreiding naar anderen vermindert.

Hij zegt dat alle COVID-19 vaccins “grotendeels ondoeltreffend zijn bij het stimuleren van de afscheiding van een bepaalde vorm van antilichamen, Immunoglobuline A (IgA) genaamd, in onze neus, die optreedt na een feitelijke infectie met een virus.” Intussen hebben degenen die de ziekte hebben opgelopen en ervan zijn hersteld, zowel slijmvlies- als inwendige immuniteit. Zij hebben wat men noemt een natuurlijke immuniteit tegen de ziekte.

Een recente studie in Israël bewees dat natuurlijke immuniteit beter is dan gevaccineerd worden. De onderzoekers ontdekten dat gevaccineerde mensen 13 keer meer kans hadden om besmet te raken en 27 keer meer kans hadden op symptomatische infecties dan mensen met natuurlijke immuniteit. (Zie: “Explosieve” studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie.)

Herstelde COVID-19 patiënten behouden brede en duurzame immuniteit tegen de ziekte

Een studie van de Emory University gepubliceerd in het tijdschrift Cell Reports Medicine vond dat de meeste mensen die hersteld zijn van COVID-19 een brede en duurzame immuniteit tegen de ziekte behouden, inclusief een zekere mate van bescherming tegen de varianten ervan.

Rafi Ahmed, de hoofdauteur van het artikel, zegt dat de bevindingen vroege rapporten tijdens de pandemie ontkrachten dat beschermende neutraliserende antilichamen niet duurzaam waren bij COVID-19 patiënten.

“De studie dient als een kader voor het definiëren en voorspellen van langdurige immuniteit tegen SARS-CoV-2 na natuurlijke infectie. We zagen in deze fase ook aanwijzingen dat natuurlijke immuniteit zou kunnen blijven bestaan,” aldus Ahmed. SARS-CoV-2 is het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

  Vaccins stoppen geen Covid ziekenhuisopnames of sterfgevallen

Nadat mensen herstellen van een infectie met een virus, houdt het immuunsysteem er een herinnering aan over. Immuuncellen en eiwitten die in het lichaam circuleren kunnen de ziekteverwekker herkennen en doden als deze opnieuw wordt aangetroffen, waardoor bescherming wordt geboden tegen ziekte en de ernst van de ziekte wordt beperkt.

Aan de studie namen 254 COVID-19 patiënten deel tussen 18 en 82 jaar oud, die op verschillende tijdstippen bloedstalen leverden gedurende een periode van meer dan acht maanden vanaf april vorig jaar. Ongeveer 71 procent van de patiënten had een milde ziekte, 24 procent had een matige ziekte en vijf procent had een ernstige ziekte.

Ahmed en zijn team stelden vast dat de meeste patiënten die herstelden een sterke en verreikende immuunrespons tegen het virus vertoonden gedurende ten minste de 250 dagen van de studie.

Langdurige immuunbescherming bestaat uit verschillende componenten. Antilichamen herkennen vreemde stoffen zoals virussen en neutraliseren deze. Verschillende soorten T-cellen helpen pathogenen te herkennen en te doden. B-cellen maken nieuwe antilichamen wanneer het lichaam die nodig heeft.

Al deze onderdelen van het immuunsysteem zijn aangetroffen bij mensen die van COVID-19 zijn hersteld. Maar de details van deze immuunrespons en hoe lang deze duurt na infectie zijn onduidelijk. Verspreide meldingen van herinfectie met SARS-CoV-2 hebben bezorgdheid gewekt dat de immuunrespons tegen het virus misschien niet duurzaam is.

In een studie die op 6 januari in Science is gepubliceerd, zijn immuuncellen en antilichamen geanalyseerd van bijna 200 mensen die aan SARS-CoV-2 waren blootgesteld en waren hersteld.

Dr. Daniela Weiskopf, Alessandro Sette en Shane Crotty van het La Jolla Institute for Immunology leidden de studie. Het werd gedeeltelijk gefinancierd door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en het National Cancer Institute (NCI).

De tijd sinds de infectie varieerde van zes dagen na het begin van de symptomen tot acht maanden later. Meer dan 40 deelnemers waren al meer dan zes maanden hersteld voordat de studie begon. Ongeveer 50 mensen leverden bloedmonsters op meer dan één tijdstip na de infectie.

  Professor Sucharit Bhakdi: "We zijn in oorlog!" Sta op! (Nederlands ondertiteld)

De onderzoekers vonden duurzame immuunresponsen bij de meerderheid van de onderzochte mensen.

Antilichamen tegen het spike-eiwit van SARS-CoV-2 werden gevonden bij 98 procent van de deelnemers een maand na het begin van de symptomen. Zoals in eerdere studies werd vastgesteld, varieerde het aantal antilichamen sterk van persoon tot persoon. Maar hun niveaus bleven vrij stabiel in de loop van de tijd, en namen slechts in bescheiden mate af zes tot acht maanden na infectie.

Deskundigen bevelen aan het coronavirus te laten circuleren onder de bevolking

Sommige deskundigen bevelen nu aan het virus in de hele bevolking te laten circuleren, met voorzorgsmaatregelen voor kwetsbare personen.

“We hebben niets dat de overdracht tegenhoudt, dus ik denk dat we ons in een situatie bevinden waarin kudde-immuniteit niet mogelijk is en ik vermoed dat het virus een nieuwe variant zal voortbrengen die nog beter is in het infecteren van gevaccineerde personen,” vertelde Andrew Pollard, directeur van de Oxford Vaccine Group, vorige maand aan een parlementair panel.

Pollard stelde dat als de massale tests niet werden gestopt, “het VK in een situatie zou kunnen komen waarin de bevolking voortdurend wordt gevaccineerd”. Hij zei dat alleen degenen met symptomen zouden moeten worden getest, terwijl anderen hun dagelijkse leven zouden moeten voortzetten.

De staatsepidemioloog van IJsland sprak zich in soortgelijke bewoordingen uit.

“We kunnen echt niets anders doen dan het virus zijn gang laten gaan zodat de bevolking kudde-immuniteit bereikt,” zei Porolfur Gudnason, hoofd-epidemioloog van het IJslandse Directoraat voor Gezondheid. (Zie: Staatsepidemioloog van ’s werelds één meest “gevaccineerde” landen IJsland: “Kudde-immuniteit moet worden bereikt door het virus over te dragen”).

“We moeten op de een of andere manier deze kant op navigeren, en we zitten hier nu in, om niet te veel ernstige zieken te krijgen zodat het ziekenhuissysteem niet instort, maar we moeten toch proberen deze kudde-immuniteit te bereiken door het virus op de een of andere manier te laten lopen.”

  'Doorbraakgevallen' - Staten melden groeiend aantal COVID-gevallen onder volledig gevaccineerden

Massavaccinaties moeten stoppen

Overheden moeten stoppen met massavaccinaties om een kans te maken op kudde-immuniteit.

In maart zei vaccindeskundige Dr. Geert Vanden Bossche in een open brief dat voortdurende massavaccinaties “waarschijnlijk zullen leiden tot een verdere toename van adaptieve immuunontsnapping omdat geen van de huidige vaccins de replicatie of overdracht van virusvarianten zal voorkomen.”

Immuunontsnapping is een term die wordt gebruikt om te beschrijven wanneer de gastheer niet langer in staat is om een ziekteverwekker te herkennen en tegen te gaan, zoals een relevante variant of mutant van SARS-CoV-2.

“Hoe meer we deze vaccins gebruiken om mensen te immuniseren in het midden van een pandemie, hoe besmettelijker het virus zal worden,” schreef Vanden Bossche.

“Met de toenemende besmettelijkheid neemt ook de kans toe dat het virus resistent wordt tegen de vaccins.”

In dit scenario zullen de fabrikanten gedwongen worden om de vaccins te verfijnen of te verbeteren, waardoor de selectiedruk zal toenemen.

Selectiedruk is een term die wordt gebruikt om het proces te beschrijven dat een organisme of ziekteverwekker helpt te evolueren op een manier waardoor het beter is aangepast aan zijn veranderende omgeving. Resistentie tegen antibiotica, die wordt veroorzaakt door overmatig gebruik van antibiotica, is een goed voorbeeld van selectiedruk.

Het virus zal de zeer specifieke, op antigenen gebaseerde vaccins die worden gebruikt en bijgesteld, effectief te slim af zijn. Volgens Vanden Bossche zijn de “veel besmettelijker” virusvarianten reeds voorbeelden van ontsnapping aan onze aangeboren immuniteit.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griekse ziekenhuisdirecteur wordt strafrechtelijk vervolgd wegens melding van verlamming van verpleegster na tweede mRNA-injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBegrafenisondernemer onthult hoe Big Pharma “medicatie” de ouderen doodt, niet “covid”
Volgend artikelUw regering geeft niets om uw gezondheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Covid 19 bestaat niet is nooit geïsoleerd en de varianten zijn de gevolgen van het vaccin dus waar hebben we het over….nou gewoon coronavirussen die er al waren of rhinovirussen of misschien een luchtwegvirus want zijn er zoveel.

  2. Een virus is een dode cel die wordt opgeruimd door de daarvoor bestemde bacteriën waardoor de dode virusdelen kunnen worden afgevoerd. Zonder virussen en zonder bacteriën is er geen leven. Cellen gaan dood en worden vernieuwd. De hedendaagse wereldwijde genocide is gericht op het leven zelf. Waarom worden mensen ziek? Vanwege een belabberd immuunsysteem; elektromagnetische frequenties en chemicaliën in ons voedsel; water; lucht, bodem, medicijnen, vaccinaties, schoonmaakmiddelen, lichaamsreinigende middelen, tandpasta, haarverf, deodorant, wierook, kaarsen, etc. Dit alles veroorzaakt een reeks aan factoren van fysieke- en mentale stress. Stress op zich is dan ook een behulpzame en ondersteunende factor aangaande bovenstaande niet natuurlijke processen.

    https://www.stopworldcontrol.com/nl/reset/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in