Er zijn nu 2.433 foetale sterfgevallen geregistreerd in VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) van zwangere vrouwen die zijn geïnjecteerd met een van de COVID-19 injecties. (Bron)

De overgrote meerderheid van deze sterfgevallen zijn veroorzaakt door de Pfizer injectie (1.862 sterfgevallen) en de Moderna injectie (656 sterfgevallen), schrijft Brian Shilhavy.

Er zijn meer foetale sterfgevallen in de afgelopen 11 maanden na COVID-19 injecties dan er zijn geweest in de afgelopen 30+ jaar na ALLE vaccins. (2.198 – Bron)

Vorige maand (oktober, 2021) gaf de New England Journal of Medicine toe dat de oorspronkelijke studie die door de CDC en de FDA werd gebruikt om hun aanbeveling van de injecties aan zwangere vrouwen te rechtvaardigen gebrekkig was. (Bron)

Sindsdien hebben onderzoekers in Nieuw Zeeland een nieuwe studie uitgevoerd op de oorspronkelijke gegevens, en concludeerden:

“Een hernieuwde analyse van deze cijfers wijst op een cumulatieve incidentie van spontane abortus variërend van 82% (104/127) tot 91% (104/114), 7-8 maal hoger dan de oorspronkelijke resultaten van de auteurs.” (Bron)

En toch blijven de CDC en de FDA de injecties aanbevelen voor zwangere vrouwen, ook al blijkt uit een correcte analyse van de oorspronkelijke gegevens dat 82% tot 91% van de zwangere vrouwen een miskraam zullen krijgen als hun ongeboren kind minder dan 20 weken oud is.

VAERS is een passief systeem waarin ernstig onderrapportage plaatsvindt. De CDC en FDA hebben nooit een studie uitgevoerd om te bepalen wat deze onderrapportage factor is, maar onafhankelijke wetenschappers hebben dat wel gedaan, en wij hebben eerder de analyse gepubliceerd die is uitgevoerd door Dr. Jessica Rose, die heeft vastgesteld dat een conservatieve ondergerapporteerde factor X41 zou zijn. Zie: STUDY: Government’s Own Data Reveals that at Least 150,000 Probably DEAD in U.S. Following COVID-19 Vaccines

Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel gevaccineerde jonge mensen tijdens sporten sterven

Dit betekent dat er tot nu toe waarschijnlijk minstens 99.753 foetale sterfgevallen zijn geweest na COVID-19 injecties.

Hier is een videoreportage die we hierover vorige maand hebben gemaakt met enkele zeer betreurenswaardige gruwelijke voorbeelden van wat deze injecties doen met ongeboren baby’s.

1,969 Fetal Deaths Recorded Following COVID-19 Shots – Criminal CDC Recommends Pregnant Women Get It

Een paar uur na het publiceren van dit artikel werd mij een video bekend die op het internet circuleert van een interview met een begrafenisondernemer in het Verenigd Koninkrijk.

Hij is al meer dan 3 jaar in de praktijk en wordt geïdentificeerd als “Wesley”, en werd geïnterviewd door een groep genaamd “Resistance GB“.

Hij beweert dat de afgelopen herfst een van de laagste periodes was waarin alle begrafenisondernemers sterfgevallen zagen, maar toen de COVID-19 injecties werden geïntroduceerd, begon het aantal sterfgevallen dramatisch toe te nemen.

Het begon met ouderen, maar tegen april zagen ze grote aantallen mensen van in de 30 en 40. Velen van hen stierven aan myocarditis.

Nu zien ze ongekende aantallen pasgeboren baby’s, en ze stapelen zich op in ziekenhuis koelkasten. Sommige zijn voldragen, andere te vroeg, beweert hij. Zie Frontnieuws Begrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s”.

Het VK beval oorspronkelijk aan dat zwangere vrouwen en zogende moeders de experimentele COVID-prikken NIET zouden krijgen, maar net als de CDC in de VS veranderden zij uiteindelijk hun aanbeveling om zwangere vrouwen aan te moedigen de prikken te krijgen. (Bron)

mRNA uitvinder: "Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Peer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschapVolg Frontnieuws op Telegram

4 REACTIES

 1. Een rare vergelijking maar zoek het maar eens op als je een hond hebt die zwanger is wordt ze ook niet ingeënt nou wil ik een zwangere mevrouw daar niet mee vergelijken maar er zit wel een kern van waarheid in mensen moeten meer lezen meer vragen stellen en niet domweg alles maar accepteren wat er voorgekauwd wordt ik ken iemand die is geprikt ik vroeg welke prik heb je gehad hij wist het niet eens vroeg zelfs helemaal niet of het nu moderna was of pfeizer of Astra Zenica dus je gaat daar zitten stroopt je mouw op en laat het er zo inspuiten ongelooflijk dat is dus echt stom of het is gewoon een schaap ik hoop dat hij er niet ziek van wordt en discussies voeren met mensen waarom ik het niet wil doe ik allang niet meer vergeefse moeite de stommiteit viert hoogtij

 2. Rekensommetje klopt niet. Er wordt gesproken van 2433 featale doden, waarvan merendeel, 1,862 + 656 = 2518 door resp Pfizer en Moderna.

 3. Ongeboren sterven om ons wakker te schudden.
  Zij kwamen even in de richting van onze Aarde, die enkel en alleen ad mens toebehoort, om ons te waarschuwen!
  Dank aan hen. Moedige baby’s!!
  Dat het zover moet komen!!?

 4. @Car:
  Ik ben een wat oudere vrouw (53) en in mijn tijd was vaccineren of medicatie “not done” wanneer je zwanger was. Roken en drinken idem. Sinds twee jaar is daar ineens de DKTP booster voor zwangere vrouwen? En nu de CovID erbij?!
  De medische wereld is krankzinnig geworden, OpGekocht door Bill Gates die met zijn eugenetische achtergrond de wereldpopulatie naar beneden wil brengen.
  Onze kids zijn ook gevaccineerd maar wij vertrouwen de zaak totaal niet meer na het zien van de docufilm Vaxxed. Zieke Business … https://youtu.be/ieaISikwH5U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here