© Freepik

Een Duitse verzekeringsmaatschappij die besloten heeft de gegevens van 10,9 miljoen verzekerden te analyseren, heeft “alarmerende” gegevens opgeleverd, waarvan een vertegenwoordiger van de maatschappij zei dat ze niet publiekelijk gemeld worden.

“De cijfers die uit onze analyse naar voren zijn gekomen liggen heel ver af van de publiekelijk aangekondigde cijfers. Het zou onethisch zijn om er niet over te praten” ∼  BKK bestuurslid Andreas Schöfbeck.

Zij hebben dit op hun telegramkanaal gepost:

Grote Duitse ziektekostenverzekeraar heeft de gegevens van 10,9 miljoen verzekerden over vaccinatiecomplicaties geanalyseerd.

“Volgens onze berekeningen achten wij 400.000 bezoeken aan de dokter door onze verzekerden wegens vaccinatiecomplicaties tot op heden realistisch. Geëxtrapoleerd naar de totale bevolking zou deze getalswaarde drie miljoen bedragen,” zegt BKK-bestuurslid Andreas Schöfbeck in een verslag van WELT.

“De getallen die uit onze analyse voortvloeiden liggen heel ver af van de publiekelijk bekendgemaakte aantallen. Het zou onethisch zijn om er niet over te praten.”

De nieuwe gegevens zijn een “alarmerend signaal,” voegt Schöfbeck eraan toe.

Tichyseinblick.de:

Tegen het einde van 2021 had het Paul Ehrlich Instituut (PEI) ongeveer 245.000 bijwerkingen van vaccinaties geregistreerd. Maar het werkelijke aantal van deze bijwerkingen is waarschijnlijk vele malen hoger. Tenminste, dat is wat de resultaten van een analyse door de ziektekostenverzekeraar BBK ProVita suggereren, zoals Die Welt meldt. Zij waren “alert” geworden toen steeds meer diagnoses wezen op een bijwerking van de vaccinatie. Daarom werden de databanken van alle ziekenfondsen van de BBK doorzocht. De verzamelde gegevens schetsen een heel ander beeld dan de cijfers van het Ministerie van Volksgezondheid.

Zo moesten van januari tot augustus 2021 ongeveer 217.000 van iets minder dan 11 miljoen BBK-verzekerden behandeld worden voor bijwerkingen van de vaccinatie – terwijl het Paul Ehrlich Instituut slechts 244.576 meldingen van bijwerkingen bijhoudt op basis van 61,4 miljoen gevaccineerde personen. “Volgens onze berekeningen achten wij 400.000 bezoeken aan de dokter door onze verzekerden wegens complicaties bij de vaccinatie tot nu toe realistisch,” vertelde Andreas Schöfbeck, bestuurslid van BKK, aan Die Welt. “Geëxtrapoleerd naar de totale bevolking zou dit cijfer drie miljoen bedragen”. Het aantal bijwerkingen van de vaccinatie zou dus meer dan 1000 procent hoger liggen dan de PEI meldt.

Met zijn analyse wendde Schöfbeck zich tot een groot aantal instellingen – van de Duitse Medische Vereniging tot de StiKo en het Paul Ehrlich Instituut zelf. Hij zei dat de cijfers een “sterk alarmsignaal” waren dat “absoluut in aanmerking moet worden genomen bij het verdere gebruik van vaccins”. Zijn cijfers zouden gevalideerd kunnen worden door dezelfde gegevensanalyses van andere ziektekostenverzekeraars, zegt hij. Het is “ethisch verkeerd om er niet over te praten”.

Aangezien “gevaar voor het menselijk leven niet kan worden uitgesloten”, stelde hij een termijn van 18.00 uur op dinsdag om op zijn brief te antwoorden. Toen dit verstreken was, wendden hij zich tot het publiek.

Er vallen steeds meer wielen van de bus.

  "Het hele COVID narratief brokkelt af" nu de Wall Street Journal zich tegen de gezondheidsautoriteit FDA afzet

Iemand liegt tegen u over de veiligheid van de COVID-19 vaccins, en ik denk niet dat het de verzekeringsmaatschappijen zijn. Er is meer dan een 10X verschil in Duitsland tussen wat de mensen verteld wordt en de werkelijkheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Grote Sterven is gearriveerd: Uitbetalingen van levensverzekeringen schieten met 258% omhoog nu sterfgevallen na vaccinatie snel toenemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMinisterie van Volksgezondheid van IJsland: “Zoveel mogelijk mensen moeten met het virus geïnfecteerd worden, want de vaccins zijn niet voldoende”
Volgend artikelDe Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Gelukkig hebben we nu het WEF-feestje in de Oekraïne ter afleiding. Houdt u al rekening met het ontbreken van Russisch gas in Europa en Nederland? Het gas wordt niet alleen nu nog een stuk duurder, maar u mag zich gelukkig prijzen wanneer u nog gas kunt stoken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in