Joe Biden, de vermeende president van Amerika, zou dus geïnfecteerd zijn met het vermeende coronavirus. De vrouwelijke Fransman die nu het Office of Official Statements van het Witte Huis leidt, zegt dat het krijgen van Covid niet echt uitmaakt, omdat iedereen het toch wel krijgt, en dat het echt geen zin heeft om contacten op te sporen of in quarantaine te plaatsen of wat dan ook.

Hadden ze dit twee jaar geleden maar gezegd, hè? schrijft Andrew Anglin.

New York Post:

Karine Jean-Pierre, de persvoorlichtster van het Witte Huis, verbaasde de verslaggevers donderdag toen zij een vraag over hoe president Biden COVID-19 had opgelopen, wegwuifde met de woorden: “Ik denk niet dat dat er toe doet.”

Biden kreeg woensdagavond symptomen – minder dan vier dagen nadat hij in Washington was teruggekeerd van een reis naar Saoedi-Arabië – en testte donderdagochtend positief, volgens het Witte Huis.

“Waar precies is de president geïnfecteerd geraakt?” vroeg een journalist aan Jean-Pierre en aan de coronaviruscoördinator van het Witte Huis, Dr. Ashish Jha, tijdens een briefing die gericht was op de gezondheid van de 79-jarige president.

“Ik denk niet dat we het weten,” zei Jha, voordat hij het podium aan Jean-Pierre overdroeg.

“Kijk, ik denk niet dat dat ertoe doet, toch? Ik denk dat waar het om gaat is dat wij ons op dit moment hebben voorbereid,” zei de perschef, de verslaggevers met verbaasd gezicht achterlatend.

  Endocrinoloog zegt dat het ergste nog moet komen voor de COVID-19 gevaccineerden

“U zei dat het niet uitmaakt waar hij het vandaan heeft. Maar hoe kan het er niet toe doen waar hij het vandaan heeft?” vroeg CNN’s Jeff Zeleny. “Dat is iets wat natuurlijk bij het traceren van contacten komt kijken, deze regering heeft dat heel serieus genomen – hoe zou het er niet toe kunnen doen?”

Deze Fransman is echt iets anders.

Nu hebben zelfs de mainstream media journalisten zoiets van: “excuseer me, wat zei u daarnet?”

Zei u nu net dat die hele twee jaar en de 12 biljoen dollar aan nieuw geld die de wereldeconomie heeft doen instorten, de lockdowns en de maskers en de vaccins en al het andere dat ieders leven verwoest heeft, allemaal volkomen zinloos was? Heb ik dat goed gehoord, meneer?

“Ik denk dat wat ik probeerde te zeggen is: wat nu belangrijk is, is dat hij milde symptomen heeft, is dat hij vanuit de residentie [van het Witte Huis] werkt in naam van het Amerikaanse volk. Dat is onze focus,” zei Jean-Pierre, voordat zij eraan toevoegde: “Kijk, wij wisten dat dit zou gebeuren.”

“Wat ik probeer te zeggen is dat het gaat om het moment waarop wij ons nu bevinden, als wij het hebben over de president en zijn behandeling, en hoe hij zich voelt en hoe hij verder werkt namens het Amerikaanse volk,” beweerde de perschef later in haar antwoord aan Zeleny.

Jha zei dat een monster van het virus dat Biden heeft geïnfecteerd, wordt onderzocht, wat meer inzicht zou kunnen geven in hoe en waar de president het virus heeft opgelopen.

  COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?

Jean-Pierre weigerde ook direct te antwoorden op de vraag van een verslaggever of de regering voorbereidingen treft om de macht tijdelijk over te dragen aan vice-president Kamala Harris, mocht de toestand van Biden verergeren.

“De president is – heeft milde symptomen, hij is in staat om de zaken van het Amerikaanse volk vanuit de residentie te doen en daar gaat het op dit moment om,” zei ze.

Wie heeft de foto’s en video’s van Biden gemaakt terwijl hij ziek is? Zijn ze allemaal dood?

Men heeft mij gezegd dat deze ziekte iedereen zou doden.

Er werd mij ook verteld dat de vaccins infectie zouden voorkomen – vooral als je er vier van nam, zoals Joe Biden beweert dat hij heeft?

Zelfs deze pajeet had zoiets van “OMG die Fransman – wat verdomd gênant!”

Een jaar geleden: “U krijgt geen Covid!”

Het is op dit ogenblik gewoon te gek voor woorden.

Er komen studies uit die toegeven dat de kans dat u “Covid krijgt” vele malen groter is als u het “vaccin” heeft genomen. Dat geven ze nu gewoon toe in peer-reviewed studies.

Ook verhoogt het elk negatief gezondheidsresultaat. (Maar veroorzaakt nog steeds niet het Sudden Death Syndrome – dat hebben ze nog niet toegegeven).

Dit gebeurt allemaal terwijl wij ons opmaken voor een nieuwe ronde van massavaccinatie, maskers, en de hele zaak nog eens overdoen. Uiteraard gaan ze ook weer aan contacttracering doen. Ook al heeft de officiële ambtenaar van het Witte Huis, bekend onder de naam “Le Mammy”, zojuist gezegd dat de hele zaak een hoax is en er zelfs helemaal niet toe doet.

  Oversterfte door hart- en vaatziekten vorig jaar met 44% gestegen onder Britse burgers in de leeftijd van 15-44 jaar: Rapport

Probeert u zich maar voor te stellen: “iedereen krijgt het toch wel, dus het doet er niet toe.”

De goyim zijn net goudvissen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom de booster tredmolen een uitnodiging voor de dood isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland op het punt “uitgeput te raken” in Oekraïne, zegt Britse spionchef
Volgend artikelOperatie ZOV: Moeras en mist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. De covid… milde symptomen… karine jean-pierre… “it does not matter”… ik moest weer zo ontzettend kotsen. Wanneer wordt die man nou eens gewoon netjes in eeuwige slaap geboesterd. Wat is de mensheid toch een verdomdes akelig klotebeest.

 2. Als je mag geloven dat de beste man volledig gevaccineerd is, en de problemen dat de man heeft had hij allang voor apegapen moet liggen, waarschijnlijk was hij positief getest op influenza.

  • Net als het zogenaamde “coronavirus” bestaat ook het “influenzavirus” niet… Ze kunnen testen wat ze willen, maar die testen zijn net zo nep als al die “virusjes”.

   • Precies, geloof er ook helemaal niks meer van, zo goed als alles wat wetenschap zegt dat het zo is neem ik tegenwoordig met een korreltje zout, hoe meer ik me verdiep en alles zie gaan hoe minder ik ze nog geloof.

    En de plandemie geloof ik al helemaal niks van, niemand maar dan ook niemand heeft ooit deze of welke virus dan ooit gezien, en tegenwoordig zijn het allemaal computer animaties, en is het al helemaal lachwekkend.

 3. Die acteur heeft helemaal niks. Gewoon volgende onzin verhaaltje om de virus waanzin gaande te houden. Die lui drijven gewoon de spot met het volk om een idioot te laten acteren als president van US of A.

 4. Dan is deze Biden gearresteerd opgepakt. Tijdens of na zijn reis naar SA.
  Toch.
  Nep Biden of niet.
  Velen zijn er al opgepakt.
  En Boris speelt opeens een ander spel.

 5. Nep Biden (correct?. Gezicht ziet er al tijden anders uit.)
  Opgepakt, zou zo maar kunnen. En anders, om te voorkomen dat hij moeite krijgt met ademen, meteen Midolazam geven om de ademhalingsspieren te verlammen en dan een portie Remdesivir (patent-middel van Fauci). Fauci zorgt ervoor dat mensen dat (tenminste in Amerika, maar misschien ook elders, wie zal het zeggen) dat middel krijgen. Succes verzekerd! Wel jammer dat veel mensen” ondanks die goede middelen” het niet meer kunnen navertellen…

 6. Biden heeft gewoon een zoutoplossing gekregen. Nepnieuws dus. Iedereen weet toch dat de echte vaccins alleen voor de useless eaters zijn.
  Mss heeft dat oude manneke wel wat anders. C. bijvoorbeeld.

 7. Biden is niet ingeent . Ze weten dat het gifspuiten zijn dus die ouwe lul laat zich daar niet mee prikken en biden heeft altijd spontaan covid als hij weer wirwar taal uitslaat. Dat is om te voorkomen dat hij weer ergens op moet komen draven .

 8. Die spuiten beschermen enkel bejaarden tegen ernstige ziekte. Al de anderen hun gezondheid wordt ermee geruïneerd zodat ook zij afhankelijk worden van de farma om kunstmatig in leven gehouden te worden. Kassa!

  • Nee, die spuiten beschermen NIET! NIEMAND! Die spuiten maken ziek en vermoorden mensen! (nou ja, degenen die de spuiten toedienen dan he, de spuiten zelf niet,… je snapt het punt :-))
   Er is geen virus, nooit geweest, gaat er ook niet komen. Wake up!

 9. Er zijn nu mensen die ik ken die een boosterspuit hebben gehaald omdat ze hun kennissen op vakantie naar Oostenrijk gaan omdat daar de boosterspuit verplicht zou zijn Als dat waar is goe dom ben je dan om op vakantie te gaan waar covid 19 heerst

 10. Ik weet het niet, maar laatst las ik dat “de laatst” versie van Conoja, overgedragen werd op dezelfde manier als men zei dat AIDS werd overgedragen, in het begin.
  Is de huidige Seyss-Inquart op bezoek geweest bij Joe Binladen?!
  Heb ik wat gemist?

 11. iedereen krijgt wel eens trek in een broodje en iedereen loopt wel eens een verkoudheid op , en dan net doen alsof het iets dodelijks is uit een vleermuis lab in China. Alleen de allerdomsten trappen er in. Het broodje aap pandemie ja heus

 12. ‘Iedereen krijgt het’ is alleen al ontzettend slap gelul ! Heb het nog steeds niet gehad (of totaal onmerkbaar) en als íemand er–van het begin van de onzin af–gewoon om vráágt door overal te komen, zich aan geen enkele maatregel te houden, iedereen de hand te schudden dan wel te omhelzen, níets af te vegen etc. etc. ben ik het wel !! Gewoon echt gezond vreten, gezonde sportieve leefstijl, geen enkel contact schuwen en ermee blijven lachen en je hoeft níets te vrezen…Lukt mij al 22 jaar om helemaal níets meer te krijgen, nog geen verkoudheidje of ander griepje of wat voor viruskwatsch ook…Was vóór die tijd helemaal niet zo sterk, deed ook veel wat echt niet zo gezond was…Als ík zonder enige pil of spuit of zelfs supplement zo lang gezond kan blijven kan echt iedereen het !! Een belangrijk element is vermoedelijk wel dat ik al m’n dagelijkse fruit en groente (veel als rauwkost gepakt) alleen maar biologisch pak..De rest trouwens ook zoveel mogelijk.. Mischien heeft iemand er iets aan om straks net als ik te kunnen scheiten op heel de gestoorde waanzin ! En gewoon goed van je afbijten, levert ook leuke nieuwe contacten met nog onbekende gelijkgestemden op !!!

  • Dat is nou het grootste probleem met de pandemie
   Mensen zeggen ja IK heb er geen last van
   Maar het draait niet alleen om jou hè
   Beetje op elkaar letten in deze wereld is er niet meer bij

 13. Waarom geeft u aandacht aan verbale uitwerpselen vanuit het wef.
  Dat podium verdienen ze niet.

  NEGEREN! Net als een kind dat maar blijft zeuren om een ijsje……..

 14. Jullie weten zeker nog nog niet maar Ursula v.d. Leyen heeft zeven kinderen en allemaal van verschillende kerels vanuit het WEF zo heeft zij zich omhoog geneukt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in