Veel van de organisaties die wereldwijd het toedienen van vaccins promoten, zijn verbonden met agenda’s voor bevolkingsbeheersing zegt Dr. Sam Bailey, die in een korte video de geschiedenis van anti-vruchtbaarheidsvaccins belicht, schrijft Rhoda Wilson.

In de loop van haar carrière en na veel onderzoek heeft Dr. Sam Bailey, een Nieuw-Zeelandse medische auteur en gezondheidsvoorlichter, ontdekt dat het vaccinmodel en de kiemtheorie zelf vele gebreken vertonen.

“Vandaag gaan we het hebben over een nog duisterder toepassing van vaccins. Dat is het gebruik ervan om de vruchtbaarheid te verminderen en zelfs permanente sterilisatie te veroorzaken,” zegt Dr. Bailey.

Tijdens haar video geeft zij een overzicht van de filantropische en gezondheidsorganisaties die op mensen hebben geëxperimenteerd met “vaccins met geheime ingrediënten”, te beginnen met The Rockefeller Foundation die in haar jaarverslag van 1968, blz. 72, verklaarde:

“Er wordt zeer weinig gewerkt aan immunologische methoden, zoals vaccins, om de vruchtbaarheid te verminderen, en er is veel meer onderzoek nodig als men hier een oplossing wil vinden.” – Jaarverslag 1968 Rockefeller Foundation

Anti-Fertility Vaccines & Population Control

Links naar referenties met betrekking tot Dr. Bailey’s video:

  Post mortem onderzoek van witte strengen in het bloed van een overledene: Het lijkt alsof het groeit

David Rockefeller en Ontvolking

“Het resultaat van deze positieve maatregelen is dat de wereldbevolking die in dezelfde korte periode geometrisch is gestegen tot bijna 6 miljard mensen, en tegen het jaar 2020 gemakkelijk de 8 miljard kan overschrijden.

Het negatieve effect van de bevolkingsgroei op al onze planetaire ecosystemen wordt ontstellend duidelijk. De snel groeiende uitbuiting van ’s werelds energie- en watervoorraden is een punt van grote zorg. En de giftige bijproducten van wijdverbreide industrialisatie en toegenomen luchtvervuiling tot gevaarlijke niveaus.

Tenzij naties overeenkomen samen te werken om deze grensoverschrijdende uitdagingen aan te pakken, die worden veroorzaakt door bevolkingsgroei, overconsumptie van hulpbronnen en aantasting van het milieu, zullen de vooruitzichten voor een fatsoenlijk leven op onze planeet worden bedreigd.” – David Rockefeller, jaarlijks diner van VN-ambassadeurs, 1994

David Rockefeller on Population Control and Depopulation – Annual UN Ambassadors’ Dinner Sep 14, 1994

Kiemtheorie versus Terreintheorie

“Zonder de massale verkoop van vaccins zou de ziektekiemtheorie van Pasteur in de vergetelheid zijn geraakt” – Ethel Douglas Hume, auteur van ‘Bechamp or Pasteur, A Lost Chapter in the History of Biology

De Covid “pandemie” heeft een nieuw tijdperk ingeluid van onthullingen van monumentale onwaarheden in de geaccepteerde wetenschap. Van opwarming van de aarde en kosmologie tot vaccins en kiemtheorie, het gemeenschappelijke thema lijkt de corruptie van de wetenschap te zijn ten dienste van een psychopathische globalistische oligarchie.

In haar video noemt Dr. Bailey de overdracht van het spike-eiwit van “gevaccineerden” naar “ongevaccineerden” en de Terreintheorie als de reden dat dit niet mogelijk zou zijn. Echter, wat ook de ware aard is van de deeltjes die virussen worden genoemd moge zijn, mogelijk gedraagt het spike-eiwit als gevolg van Covid-injecties zich niet als een virus zoals Dr. Bailey veronderstelt.

  Zelfverspreidende vaccins zijn in ontwikkeling

Het spike-eiwit is geen virus, maar een deel van een virus. De mechanismen van hoe het wordt overgedragen, of delen ervan worden overgedragen binnen exosomen bijvoorbeeld, zijn misschien nog niet volledig begrepen – maar het verschijnsel van “ongevaccineerde” mensen die ziek worden van nauw contact met “gevaccineerde” mensen kan niet zomaar terzijde worden geschoven of genegeerd. Het is de moeite waard om nieuwsgierig te blijven en te horen wat Dr. Bailey en mensen met een andere mening over dit onderwerp te zeggen hebben.

De World Doctors Alliance heeft bijvoorbeeld op Telegram een link geplaatst naar een wetenschappelijk paper dat in mei 2021 is gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research (“IJVTPR”). Het artikel beschrijft in detail de technologie die ten grondslag ligt aan Covid-injecties. De auteurs bespraken vervolgens verschillende aspecten, waaronder de toxiciteit van het spike-eiwit en “shedding” – de overdracht van het eiwit van een “gevaccineerde” naar een “ongevaccineerde” persoon met als gevolg symptomen bij de “ongevaccineerde” – waarbij een plausibel mechanisme van overdracht via exosomen wordt aangeboden. U kunt het artikel HIER lezen.

Afgezien van de vraag of het door de mens ontwikkelde spike-eiwit overdraagbaar is, vragen wij ons nieuwsgierig af wat de Terreintheorie is.

De Kiemtheorie stelt dat kiemen de vijand zijn, die direct moet worden aangevallen of vermeden. De Terreintheorie is het tegenovergestelde en stelt dat als het lichaam goed en in balans is, de ziektekiemen die een natuurlijk onderdeel van het leven en de omgeving zijn, door het lichaam zullen worden aangepakt zonder ziekte te veroorzaken. Hoewel sommigen pleiten voor de ene of de andere theorie, stellen anderen dat beide theorieën belangrijk zijn en dat er ook een mix tussen de twee bestaat: het idee dat het zowel de gezondheid van het weefsel, in combinatie met de virulentie van de bacterie, is die ziekte bepaalt.

  Vader lanceert billboard-campagne om de wereld te vertellen dat zijn zoon gedood werd door het Pfizer vaccin

Bekijk de video hieronder over het ontstaan van de Kiemtheorie en de Terreintheorie, doe je eigen onderzoek en bepaal je eigen mening:

The Scam of the Century Goes Back to ONE Man – Rockefeller Funded Pasteur GERM THEORY Pt.1

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Onze soort wordt genetisch gemodificeerd”: De opmars van de mensheid naar de ondergang? Analyse van het microbioom en het viroomVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPCR testen hebben hun doel gediend in de Covid “Crisis”, ze worden nu afgeschaft – overal
Volgend artikelDe Coronacrisis: Is het tij aan het keren? “Een snel algemeen ontwaken”?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in