Voordat ik u dit schitterende artikel laat lezen, moet ik mijn mening toevoegen. Bobby Kennedy is briljant. Hij is niet arrogant, hoe is dat mogelijk? Godzijdank wel. Hij is echt een man van het volk. Hij weet wat er gaande is. En hij kent Washington DC, wat een noodzaak is. (Denk eraan hoe Trump werd bespeeld door het moeras dat hij niet kende). Bobby kan schrijven, en hij kan echt een toespraak houden. Hij vertelt de waarheid. En hij riskeert zijn leven om te proberen onze wereld weer gezond te maken.

De afgelopen maanden is er een lange discussie geweest over het aanmoedigen van RFK om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap, en een maand geleden begon hij met de voorbereidende stappen om te zien of het mogelijk was, schrijft A Midwestern Doctor.

Sindsdien is hij begonnen met het geven van zeer indringend commentaar op de huidige stand van zaken in de natie.

Vandaag heeft Robert F. Kennedy Jr. zich kandidaat gesteld. Interessant is dat veel verschillende mainstream publicaties dit onmiddellijk meldden (bijv. Politico en CNN), wat ik beschouw als een erkenning dat zijn kandidatuur het potentieel heeft om het politieke landschap te ontwrichten.

Ik denk dat RFK Jr. om de volgende redenen in een uitstekende positie verkeert om zich kandidaat te stellen:

1. De laatste paar verkiezingscycli hadden beide partijen een extreem tekort aan levensvatbare presidentskandidaten (momenteel passen alleen Trump, DeSantis en mogelijk Bernie Sanders [die zeer pro-vaccin is] in dat rijtje). Dit heeft ertoe geleid dat de uiteindelijke kandidaat vaak iemand is die niemand echt mag. Als RFK Jr. zich kandidaat stelt voor de Democratische voorverkiezing, zal zijn tegenstander waarschijnlijk iemand zijn die grote uitdagingen zou ondervinden als hij het opneemt tegen een aantrekkelijke kandidaat als RFK Jr. Dit is van cruciaal belang omdat hij zo een koploper kan worden en het vaccindebat in de publieke sfeer kan dwingen, lang voordat de verkiezing begint.

Evenzo hebben velen in Amerika een sterke voorkeur voor Trump, de leidende Republikeinse kandidaat, maar voelen zij zich ook sterk betrokken bij de vaccinatiekwestie. Hierdoor is het zeer waarschijnlijk dat veel Trump-stemmers RFK Jr. zullen steunen in de voorverkiezingen (waardoor zijn boodschap wordt versterkt), aangezien Trump zo’n grote voorsprong heeft op elk van zijn tegenstanders en zij het zich dus kunnen veroorloven hun voorverkiezingsstemmen elders te gebruiken.

2. Het Amerikaanse publiek is echt boos over wat er gebeurd is met COVID-19 en het feit dat hen dodelijke en ondoeltreffende vaccins werden opgedrongen. Aangezien veel van de bijwerkingen van deze vaccins pas na enige tijd zichtbaar worden, zitten degenen die ze hebben opgedrongen met een tikkende tijdbom – naarmate er meer tijd verstrijkt, zal de publieke opinie zich meer en meer tegen hen keren, en het is waarschijnlijk dat bij de verkiezingen de kandidaat die er het duidelijkst tegen is, een enorm voordeel zal hebben ten opzichte van zijn concurrenten. Dit is vooral waar omdat het publiek nu ten volle beseft hoezeer politici en de media liegen, en het enige tegengif daarvoor is iemand die een lange staat van dienst heeft als het gaat om het juiste handelen in deze kwestie. Ik kan niemand in Amerika bedenken die geschikter is om de boodschap van de onveiligheid van het vaccin te promoten dan RFK Jr.

  Duitse gegevensanalist onthult gegevens van ziektekostenverzekeringen die een viervoudige toename van Plotselinge Sterfgevallen laten zien na de uitrol van het COVID-vaccin

3. RFK Jr. komt uit een tijdperk waarin de overheid veel minder corrupt was, het beleid veel redelijker, en de samenleving veel minder gepolariseerd. De meerderheid van de kiezers, vooral de ouderen, snakken naar zo’n kandidaat. Ter illustratie van de verschuiving die wij hebben meegemaakt:

Anders gezegd, wij hebben moeten toezien hoe de Democratische partij van de waarden die wij in de jaren zestig steunden (broederschap onder alle Amerikanen, geen oorlogen meer, bescherming van de arbeidersklasse tegen de roofzuchtige bedrijfsklasse) is veranderd in een partij die precies het tegenovergestelde is van deze punten.

Op dezelfde manier hebben we dezelfde krankzinnige politisering gezien binnen de wetenschappelijke beroepsgroep:

Opmerking: de context achter deze afbeelding wordt hier verder uitgelegd. Scott Atlas was een hoog aangeschreven arts die onophoudelijk door de media werd aangevallen omdat hij zich verzette tegen het narratief van de lockdown en heeft gezegd dat de Amerikaanse democratie afhangt van het herstel van het vertrouwen in onze instellingen dat tijdens de pandemie werd geschonden.

De Kennedy’s zijn nog steeds een van de meest gewaardeerde politieke namen in de Amerikaanse geschiedenis, en RFK is een kandidaat die de richting van de Democratische partij kan corrigeren.

4. Behalve dat hij “anti-vaccin” is, geloof ik niet dat er veel vuiligheid over hem bestaat.

Ik denk dat RFK Jr. een uitstekende president zou zijn om de volgende redenen:

1. Mijn vrienden die RJK Jr. persoonlijk kennen, hebben mij verteld dat hij een integer man is die onder moeilijke omstandigheden het juiste zal doen. Dit is erg moeilijk te vinden in een gekozen functionaris.

  Wat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te geven

2. Het belangrijkste obstakel voor het succes van Amerika is de slechte gezondheid van de natie. De voornaamste reden voor de slechte gezondheid van dit land is dat de regering volledig corrupt is en voortdurend gezondheidsbeleid voorstelt dat bedrijfsbelangen ten goede komt en ziekte creëert. Behalve dat RFK Jr. op dit punt veel werk heeft verzet door de schadelijke gevolgen van vaccinatie bloot te leggen, heeft hij ook veel van de andere algemene oorzaken van ziekte in onze samenleving onder de aandacht gebracht die niemand wil aanpakken. Ik denk dat hij waarschijnlijk de enige persoon is die het schip kan redden van de alomtegenwoordige gezondheidsproblemen waar Amerika mee te maken heeft.

3. RFK Jr. is ook volledig op de hoogte van veel van de andere problemen waarmee de Verenigde Staten wordt geconfronteerd en kan deze waarschijnlijk ook verbeteren; vergeet niet dat twee leden van de directe familie van RFK Jr. werden vermoord, hoogstwaarschijnlijk door de CIA, omdat zij zich verzetten tegen de vastgeroeste belangen binnen de Amerikaanse regering die niet geven om het welzijn van het Amerikaanse volk.

4. RFK Jr. kan vanwege zijn familieachtergrond en persoonlijkheid de Verenigde Staten leiden op een effectieve en niet-polariserende manier die velen zullen respecteren en waarnaar ze zullen luisteren. Dit is cruciaal voor de verdeelde tijden waarin wij nu leven.

5. Omdat de hoeveelheid corruptie in Amerika een onhoudbaar niveau heeft bereikt, gaat Amerika momenteel snel achteruit. Zoals Edward Dowd onlangs aantoonde, kostte het vaccin van Pfizer en Moderna, dat hen 11,5 miljard dollar opleverde, de Amerikaanse economie 295,4 miljard dollar aan gewonden, doden en handicaps (dit is waarschijnlijk een zeer conservatieve schatting van de schade).

Dergelijke schade is onhoudbaar voor de Amerikaanse infrastructuur, en het is zeer wel mogelijk dat wij binnen één tot twee decennia niet langer de leidende supermacht zullen zijn en dat veel van wat wij als vanzelfsprekend beschouwen niet langer voor ons beschikbaar zal zijn. Dit is de belangrijkste kwestie die de Verenigde Staten moet aanpakken, en we hebben een kandidaat als RFK Jr. nodig om de presidentsverkiezingen van 2024 te winnen en dit aan te pakken.

Waarom RFK Jr. die zich kandidaat stelt voor het presidentschap, ons ten goede zal komen:
Kandidaten stellen zich gewoonlijk kandidaat om een van de volgende drie redenen:

 • Om het presidentschap te winnen.
 • Een specifieke politieke kwestie promoten.
 • Om zichzelf te promoten (velen denken dat dit de reden is waarom Trump zich aanvankelijk kandidaat stelde).
  Voorheen "één prik" J&J  "vaccin" is nu twee

Ik droom ervan dat RFK Jr. het presidentschap wint. Maar zelfs als hij dat niet doet, zal hij vanwege het huidige politieke klimaat dat door de ramp met het COVID-19-vaccin is gecreëerd, waarschijnlijk in staat zijn de vaccinkwestie onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Houd in gedachten dat senator Ron Johnson (die van plan was met pensioen te gaan) tijdens de meest recente verkiezingen besloot nog een termijn te ambiëren, uitsluitend om zich in te zetten voor het verzet tegen de COVID-19 vaccins. Johnson werd, voor zover ik weet, de eerste federale kandidaat in de geschiedenis die werd verkozen op basis van een platform voor vaccinveiligheid.

Conclusie

In de toekomst ben ik van plan alles te doen wat ik kan om de kandidatuur van RFK Jr. te steunen, en ik moedig ieder van u aan dat ook te doen (bezoek hier zijn campagnewebsite). Ongeacht wat er gebeurt, zal hij de ramp met het vaccin onder de aandacht van het grote publiek brengen.

RFK Jr. heeft enorm veel gedaan om de aandacht van het publiek te vestigen op de gevaren van het vaccinatieschema voor kinderen en om degenen die erdoor worden geschaad te beschermen (bijvoorbeeld door middel van gerichte rechtszaken). Kort voordat ik hoorde van RFK’s aanklacht, had ik net een uitgebreid artikel afgerond dat ik had geschreven over de risico’s en voordelen van de vaccins die Amerika worden opgedrongen (ik stelde het uit omdat het een immens complex onderwerp is).

Voor degenen die een breder beeld willen krijgen van de omvang van de uitdaging waar we voor staan (waarvoor RFK Jr. een ongelooflijke hoeveelheid werk heeft verricht om deze aan het licht te brengen), verzoek ik u nederig dit artikel te lezen.

What are the risks and benefits of each vaccine?

The COVID-19 vaccines have provided a once-in-a-lifetime opportunity to answer this question… Lees meer


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr: Denk hier eens over naVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVier Russische onderzeeërs met geheim ‘doemsdagwapen’ komen in dienst
Volgend artikel“Google is Illuminati”: David Bowie’s laatste internetbericht voorspelt een angstwekkend 2023
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

  • IDD…Maar net als het FVD en Eric Zemmour is het weer schieten op andermans duiven…..dus weer verdeeldheid zaaien, dus weer de tegenpartij macht geven.

 1. Niets zal veranderen. We worden zoals gewoonlijk misleid.

  De Kennedy bloedlijn behoort tot de Illuminati.

  Zie het boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN.

  • Zo zie ik het ook Raphaël. Het kan allemaal zo makkelijk anders, maarja… de massa zit allemaal achterste voren (onwetend) achter het stuur van zn boot… dat kan alleen maar uitlopen op een enorme crash. En dat is ook nodig, het systeem is zo enorm verrot en kapot. Het ego moet crashen en verbranden en sterven, zodat we terugkomen in de realiteit en allemaal hetzelfde nodig hebben en hetzelfde wensen… LIEFDE en eenheid.

 2. RFK, Jr. is misschien wel de beste activist in de VS op dit moment. Hij zou een grote politieke carriere kunnen maken, ware het niet dat hij een spraak probleem heeft die hem moeilijk verstaanbaar maakt en dat is niet in zijn voordeel. Zijn tegenstanders zullen hem heel opportunistisch proberen ‘onbekwaam’ te verklaren en hem continue het werken onmogelijk maken, net als met Trump is gebeurd.

  Verder heeft zijn familie een vervelende en desastreuze geschiedenis met de macht achter de schermen…
  Buiten dat, hoop ik dat hij lang en veel succes zal hebben met zijn plannen!

 3. Het jammere is dat kennedy ziek is en vaak geen lucht heeft om iets lang uit te leggen, zijn gezondheid zal niet toestaan president te worden. En grote kans dat hij ook met een kogel in zijn rug zal sterven door zelfmoord. Kennedy’s zijn veel te favoriet bij het volk. Die winnen gegarandeerd. Ik duim voor hem en hoop met heel mijn hart dat hij wint en president mag en kan zijn. Dat zou iets moois herstellen. En het zou de indictmen van trump teniet doen. De enige reden waarom ze trump dit aandoen is om ervoor te zorgen dat hij geen president meer kan worden of om grote schade aan te doen. Omdat trump zo dom was om zichzelf geen gratie te verlenen. Laat kennedy dan maar winnen. 😍💗🥰💗

  • Hij is niet ziek of ‘out of breath’. Hij heeft spasmodic dysphonia.

   ” Robert F. Kennedy, Jr. suffers from a voice disorder called spasmodic dysphonia, also referred to as laryngeal dystonia. It is a disorder where a person’s voice muscles contract involuntary, leading to a distorted voice. It is an infrequent disorder with a 0.02% estimation of infection in the American population. Spasmodic dysphonia is not a life-threatening disorder.”

 4. Spijtig genoeg gelooft hij rotsvast in de opwarming van de aarde door menselijke aktiviteit. Iets wat gewoon een politieke leugen is.

  • De klimaatfilosofie zegt dat er in de prehistorie 80 miljoen jaar geleden veel meer koolstof in de atmosfeer zat dan nu. Dat is in onmetelijke tijd neergeslagen in de aardkorst in de fossiele brandstoffen, en in honderd jaar tijd terug de lucht in gepompt.

  • “Terug in de tijd, honderd miljoen jaar geleden in het vroege Krijt, waren de CO2-niveaus waarschijnlijk meerdere malen hoger waren dan nu. in de duizenden delen per miljoen. Al die CO2 werd langzaam begraven door natuurlijke processen. De CO2-concentraties daalden langzaam toen al die koolstof werd begraven in de vorm van organisch materiaal, dat zijn weg vond naar beneden onder het aardoppervlak en uiteindelijk een plaats bereikte die diep genoeg in de aardkorst was om te worden omgezet in fossiele brandstoffen – olie , aardgas en kolen. Wat we doen is al die koolstof ontginnen die door de aarde is begraven gedurende een tijdschaal van honderd miljoen jaar en deze in de atmosfeer laten ontsnappen in de tijdschaal van honderd jaar – een miljoen keer sneller.”

 5. Als je denkt dat RF Kennedy je gaat redden ben je echt blind. Luister eens naar de uitleg van Dr. Shiva A.
  https://www.youtube.com/live/ICqYAREeQSo?feature=share&t=175
  Hij vertelt nog veel over mensen met 1 oog die de blinden aan het leiden zijn.
  Ook al is hij voor sommigen een held, de ‘deep state’, of ‘controled opposition’ doet ook zijn werk. Kijk gewoonweg naar ‘feiten’ en pas een systeem analyse toe. Indien dit teveel gevraagd is, stop dan met achternalopen. https://truthfreedomhealth.com/

  • @Renaat
   Ik ben het met je eens, hoe graag we het ook willen vanuit de politiek gaat NIEMAND ons redden. Of het nu de president is van de states of op lokaal niveau een gemeente raadslid( met misschien de beste bedoelingen) zij gaan niet het verschil maken. Het systeem is corrupt en verrot dus vandaar uit kan nooit de verandering komen..

 6. Hij lijkt me in ieder geval iemand met een geweten. Er waren al wat onheuse aantijgingen in the Guardian.
  Maar de Britten willen daar graag een zwakke leider, misschien omdat de onafhankelijkheid nog niet algemeen is geaccepteerd.

  • Spijtig genoegd heeft RF Kennedy ook altijd de vaccins gepromoot. Hij vertelde altijd pro vax te zijn, dat al zijn kinderen gevaccineerd zijn en hij heeft altijd pro vax presidentskandidaten gesteund. Maar sinds twee jaar blijkbaar een andere politieke koers gaan varen. Dit niet bij aanvang van de vax-hoax, maar nadat alle schade al gestemd was en het kalf al half verdronken was.

 7. Laat Biden maar de volgende president blijven want hij is het die Amerika naar de afgrond leidt en er een derde wereldland van gaat maken als de petro$ uit beeld verdwenen is en de gigantische schuldenberg, die nu nog op lucht gebaseerd is ineens voor het volk tastbaar wordt. Dan mag de aanstoker van die ellende proberen zijn volk gerust te stellen, wat hem niet gaat lukken. Laat hem maar eens flink zweten.
  Dus je kunt beter een waardeloze president hebben doorheen die periode dan een goede kracht te verspillen, want Bobby K kan die problemen in niet eens in 2 termijnen oplossen. Daar zijn ze te groot voor.

 8. Rachel Zimmerman, Renaat en Bibi zijn de enige FN-lezers die wakker zijn en de dingen zien zoals ze zijn: Trump en Robert F. Kennedy zijn ‘controlled opposition scapegoats’ die de sheeple dienen bezig te houden in het ‘goed versus kwaad’-spel en hen te misleiden in functie van het ‘verdeel en heers’-spel van de ‘White Hats’ tegen de ‘Black Hats’. Verder gebeurt er niks en gaan de sheeple recht naar hun ’15’ cities’-kooi en uiteindelijk de slachtbank. Helaas, pindakaas!
  Word eens echt wakker!

 9. “Ik kan niemand in Amerika bedenken die geschikter is om de boodschap van vaccinveiligheid te promoten dan RFK Jr.” Ik hoop dat deze opmerking anders bedoeld wordt? Vaccinveiligheid promoten doet Fauci al.

 10. Toch hoorde ik hem Geert Wilders een racist noemen, of zelfs fascist. Hij weet blijkbaar niet alles, trouwens zelfs Wilders weet maar weinig. Dus de ene onwetendheid legitimeert de andere, weer opnieuw. Het is niet inspirerend erover te vertellen, behalve misschien als het regent. Zelfs debielen kennen wat primaire psychologie, van projectie: ‘wat je zegt dat ben je zelf’. Dus als ze willen leren van de praktijk… Maar zoals een neef zei tegen visite die partnerruil aanboden: nooit meer terugkomen.

  • Ik zeg dit omdat ik de man mag en omdat ik zijn kwetsbare kant zie. Ik las eens dat de meesters veel werk hebben om politici te beschermen. De Kennedy’s hebben pech gehad. Ik ben niet het type om over affaires te zeuren, enzovoort, vooral sinds de voorpagina van de Guardian iedere dag vol stond met seksschandalen over Trump. Maar ik trek soms de onmogelijke plekken na waar de projectielen van het kwaad, op mij gericht, nadat ze afgeketst worden versnipperd terecht komen.

  • Mijn neef was een goedaardige man die nooit ruzie zocht. Maar hij was een amateur sportvechter die professionele kampioenen van Nederland overal heen smeet voor de lol.

 11. 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.
  Landen en mensen worden op 2 niveaus beïnvloed door de stralen, ziel en persoonlijkheid. Het is gerelateerd aan de astrologie. Het doel van incarnatie is evolutie.
  Er waren twee grote ras-experimenten, dat van de VS rassenmenging en dat van de UK gescheiden ontwikkeling (de commonwealth). De VS functioneert op de 6e straal van idealisme dat op het 6e gebied (van boven gerekend) werkt, het astrale, emotionele gebied, dat is het gebied van begoocheling. Maar de EU die geen ideologie heeft, heeft deze van de VS gekopieerd. Dit is de oorzaak van de waanzin van massa-immigratie in de EU. Daarnaast is Turkije het enige land dat staat op het teken Schorpioen, een teken van beproeving (‘sex and death’), met de stralen 3-6. Nederland was 5-6, een combinatie die tot fixatie kan leiden. Zo is dit land in de maelstrom van regressie gekomen, of involutie, het linkerpad, dat van ‘zwarte magie’. Een leven op dit niveau dat voor onontwikkelde zielen normaal en zelfs ideaal lijkt is een verkwist leven, hoewel vaak afgedwongen door het noodlot van politiek en maatschappij. Deze mensen dienen hun klacht in bij mij, bij niemand anders kunnen ze terecht. Meerdere levens op dit pad creëren de ‘verloren ziel’. Die wordt vermalen met de oorspronkelijke materie, voor eonen, dat wordt in het Nederlands vertaald als eeuwig, maar een eeuw is daar niets bij.

 12. De jongste zoon van Sargent Shriver (1915 – 2011) en Eunice Kennedy Shriver (1921 – 2009 en zus van JFK) Timothy Shriver (1965) heeft het klasje van het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab doorlopen en daarom mag hij zich een young global leader (YGL) noemen.
  Overigens is de magie van de familie Kennedy zo goed als gedoofd. Joe Kennedy III (1980) was congreslid voor Massachusetts tussen 2013 en 2021. Een poging om in 2021 senator voor de betreffende staat te worden is mislukt. Sinds 2022 houdt de regering-Biden deze Kennedy-telg van de straat door hem te benoemen tot speciale gezant voor Noord-Ierland.
  Joe Kennedy’s oudtante Jean Kennedy Smith (1928 – 2020) was ambassadeur in Ierland in de periode 1993 – 1998 en zij heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het goedevrijdagakkoord in 1998 waardoor de katholieken en protestanten in Noord-Ierland elkaar niet meer in de haren vlogen.

 13. Wanneer je iets niet lekker vindt op de linkerkant van je menu kaart, dan kijk je naar de rechterkant in de hoop daar iets aan te treffen wat je wel lekker vindt. Voor de restauranteigenaar maakt het niet uit of jij iets kiest van de linkerkant van de menukaart of van de rechterkant, want in beide gevallen bestel je bij hem.

  De wereldpolitiek wordt op eenzelfde soort manier gevoerd. Als mensen dingen zien aan de linkerkant van het politieke spectrum dan kijken ze naar de rechterkant van het politieke spectrum in de hoop daar een partij of een leider aan te treffen die hen wel biedt wat ze zoeken. Voor hen die zowel de linker- als de rechterkant van het politieke spectrum controleren maakt het niet uit, want in beide gevallen sta je onder hun controle.

  De twee gerechten waar je op de politieke menukaart uiteindelijk uit kunt kiezen bestaat uit wat de Joodse onderzoeker Henry Makow noemt: het Joods communisme of het Joods Zionisme, links of rechts. Aan beide kanten zie je in de achtergrond altijd Joodse miljardairs die financieel de ene of de andere kant steunen.
  Wanneer we dan ook willen vaststellen of we met een serieuze kandidaat te maken hebben moeten we op zoek naar een Joodse miljardair.

  En die vinden we in de vorm van Steve Kirsch, de man die Kennedy financieel gaat steunen bij zijn campagne. https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Kirsch

 14. Waarom heeft niemand het over zijn “voorkeur” voor Israël? Hij staat er pal achter, ook nu nog. Voor mij heeft de man hierdoor afgedaan, niemand heeft het lef -behalve Dr. Shiva, hoewel ik geen enthousiast aanhanger van hem ben- om openlijk kritiek te hebben op de misdadige acties tegen de Palestijnse bevolking en de al jarenlang bekende bedoeling van Israël om de Palestijnen uit “hun land” te verdrijven, waarmee zij destijds zijn begonnen zijn in 1948.
  De reden waarom al de presidentskandidaten achter Israël staan, is simpel:
  zonder steun van de Joodse lobby maak je in de VS geen enkele kans om president te
  worden. Dan maar slijmen en een volk dat oorspronkelijk in Israël in vrede woonde en leefde eindeloos laten lijden. Laf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in