Israël is een van de meest “gevaccineerde” landen ter wereld, waarschijnlijk het op één na meest gevaccineerde land, na Gibraltar. Het land heeft momenteel te kampen met een golf van infecties met het Wuhan Coronavirus, en de meerderheid van de geïnfecteerde patiënten is gevaccineerd, velen van hen met drie vaccinaties (d.w.z. inclusief de eerste booster).Israël is een van de meest “gevaccineerde” landen ter wereld, waarschijnlijk het op één na meest gevaccineerde land, na Gibraltar. Het land heeft momenteel te kampen met een golf van infecties met het Wuhan Coronavirus, en de meerderheid van de besmette patiënten is gevaccineerd, velen van hen met drie vaccinaties (d.w.z. inclusief de eerste booster), bericht Gatesofvienna.net.

De volgende video van de Israëlische tv is in het Hebreeuws met Engelse ondertitels. De onbekende vrouw die het geplaatst heeft, zegt dat het al een keer door Facebook is weggehaald, dus presenteert ze het op een andere manier opnieuw en vraagt mensen het te verspreiden, in de hoop dat het zich wijd kan verspreiden voordat het weer weggehaald wordt.

De deelnemers aan de video spreken zeer snel, zodat de ondertitels moeilijk te lezen zijn. De vrouw die de video presenteert, speelt deze af van het scherm van haar laptop en pauzeert wanneer nodig, terwijl zij de titels hardop voorleest. Dit is een nuttige strategie om ervoor te zorgen dat de informatie in de video duidelijk doorkomt.

Met dank aan Vlad Tepes voor het uploaden van deze video naar 3speak, waar ze niet weggehaald kan worden:

Israeli press secretary for the PM on the crisis of dead and very ill VAXXED Israelis

“Ik ben Israëliër, en kijk al heel lang geen tv meer, of een van onze andere mainstream media. De nieuwsprogramma’s die ze in de video laat zien, en de verslaggevers / commentatoren zijn absoluut mainstream / uiterst links. Hen zo te horen praten verbaasde me zeer. Misschien zijn de dingen toch niet zo slecht als ik dacht!”, schrijft een reageerder in de Gatesofvienna commentarensectie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralisch leger begint met overbrengen van COVID-positieve gevallen en contacten naar quarantainekampen
Volgend artikelEuropa’s nieuwe golf van Covid-autoritarisme heeft een gevaarlijk nieuw precedent geschapen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Net als overal waar de vaccinatie idiotie geldt: eigen stomme schuld. Belangrijker is echter dat een groep ervaren en geharde militairen met het hart op de goede plaats zich verenigen om de wereld elite uit te schakelen en hun macht en geld en verdere bezittingen tot aan het absolute minimum af te pakken. Misschien leren ze dan ooit dat een simpel stukje brood zoet wordt als je er maar lang genoeg op kauwt.

   • Ik heb op Funda woningen gezien op wel 10 á 15 hoog, koopwoningen van 200.000 EURO maar liefst…. brood is zo gek nog niet en water is héérlijk!
    M.a.w. ik weet niet of dit nou echt een straf zou zijn…voor de “Elite”.
    Liever elke dag een nagel eruit of injectie in het lichaam, boven beginnen…

 2. hugo haal die vinger uit het pakkie coke!(hondekop)
  mark ruttekut speel is niet met die dildo!!(rattekop)
  meewerken aan een holocaust! erger dan ww2!!! scumbags!!!

 3. Elders gelezen dat begin komend jaar de “vaccins”effect gaan krijgen en het dodental als een raket omhoog zal schieten; zal duren tot dec 2023.

  Eigelijk een simpele wet van de vrije markt en evolutie; degenen die zo stom zijn dat vergif te nemen zijn afgeschreven.
  Die hebben zichzelf afgeschreven.

  laat die stomme massa nou eens denken:
  –je zou “vaccinatie”moeten nemen als bescherming;
  –de niet beschermden zijn nu een gevaar voor de beschermden.

  Uhhh…….die waren toch beschermd?

  Die landen, die Ivermectine gebruiken–zoals Japan- zullen probleemloos overleven.

  • Het is toch van de gekke…dat landen zoals China (1382 miljoen inwoners!!!) en Japan (127.180.000 inwoners!!) super verspreiders zouden (moeten) zijn en uiteindelijk we alles alleen maar laten draaien om de injecties. M.a.w. ALLES zou bij wijze van spreken geblocked moeten worden wat uit die landen zou komen (ook middelen en materialen etc.) anders komen er nooit van het virus af… m.a.w. dit klopt al niet!

   Het rammelt gewoon echt aan ALLE kanten, Hoe meer je nadenkt erover, hoe meer je tot heldere inzichten je komt!

   En Frontnieuws is fijn!

  • Nee, de ingespotenen zouden al met deze herfst met bosjes neervallen. Ik had gezegd van niet, en ik zie het ook niet. Dus het programma moet eerst nog aangescherpt worden. Dubbele lading gif in de boosters, of gewoon rechtstreeks in het hart spuiten. Of de nieuwe Pil van Gates. Wie weet… en dan gaat “het sterven” plaatsvinden.

 4. Jan Lassche, adviseur Public Health:
  De vaccins, die een tijdelijke, voorwaardelijke vergunning hebben tot dec 21 en jan 22 moeten na deze datum worden vernietigd. Wrs wordt er geen nwe vergunning aangevraagd om de vele vaccinatie schade en -doden.
  Bovendien komt de pil er aan. Als er een.pil is mag er niet meer gevaccineerd worden.
  Houd dus nog ff vol!

   • Precies, de pil die werkt (zeker 80-90% reductie van risico op overlijden of ernstige ziekte, geen serieuze bijwerkingen, super goedkoop) is er al lang maar die is verboden.
    Molnupiravir (van Merck, die ook Ivermectine maakt) is een enge pil met zelfs volgens hun eigen gemanipuleerde onderzoek beperkte werking, zware bijwerkingen en hoge lange termijn risico’s. Maar het is superduur en dat is het enige wat telt voor onze beleidsmakers.
    Van de covid pil van Pfizer is nog minder bekend maar gezien de criminele reputatie van die firma zou ik daar ook weinig zegeningen van verwachten. Ze gaan het ongetwijfeld verkopen als aanvulling op het vaccin, en niet als alternatief; alleen voor mensen die na vierdubbele vaccinatie toch nog ziek worden ofzo.

  • Ja, zoals Ankie zegt, vrees ik dat het is: wat zit er in die pil!! Hetzelfde als in de spuit, Nano enz.. Afgrijselijk, we zijn echt ten dode gedoemd voor dit leven, lijkt het, als De Heere God niet ingrijpt. Christus komt heeel spoedig terug! Israel is HET teken voor nu. Het ga u allen wel!!

  • Hoi Verontruste burger,

   Ongeveer 1.5 maand geleden gelezen dat 7% van de Palestijnen een injecties hebben gehad en er basically amper corona issues zijn.

   Groeten,
   Hugo

  • VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)

   894,143 Reports all x 100 = 89414300
   1% =894143 x 100% =89414300
   Through November 12, 2021

   18,853 DEATHS
   94,537 HOSPITALIZATIONS
   99,470 URGENT CARE
   139,952 DOCTOR OFFICE VISITS
   8,082 ANAPHYLAXIS
   11,229 BELL’S PALSY
   2,996 Miscarriages
   9,332 Heart Attacks x 100 =933200
   13,237 Myocarditis/Pericarditis
   30,010 Permanently Disabled
   4,387 Thrombocytopenia/Low Platelet
   21,089 Life Threatening
   33,660 Severe Allergic Reaction
   10,455 Shingles x100 =1045500

   link ”
   https://openvaers.com/covid-data

 5. In de krant ED vandaag:

  Onderzoek van het Japans Genetisch Instituut suggereert dat het Aziatische land de deltavariant van het coronavirus succesvol heeft uitgeroeid. Of liever, dat het virus dat zelf heeft gedaan door zo vaak te muteren dat het geen kopieën van zichzelf meer kan maken. Daarmee zou de deltavariant ‘natuurlijk’ zijn uitgestorven.

  Toen Japan getroffen werd door de vijfde besmettingsgolf was het vooral de deltavariant die de infecties veroorzaakte. Het land telde op de piek zo’n 26.000 nieuwe besmettingen per dag en ging opnieuw in lockdown. In november werd echter een verbazingwekkend herstel zichtbaar, met minder dan 200 nieuwe gevallen per week.

  Vrijdag was de eerste dag in vijftien maanden tijd waarop geen sterfgevallen werden gemeld. Professor Ituro Inoue heeft er een revolutionaire theorie voor. Hij stelt dat de deltavariant simpelweg zoveel mutaties heeft doorgemaakt, dat het zichzelf niet meer kan vermenigvuldigen. Een kapot eiwit is daarvan de oorzaak.

  Het nsp14-eiwit van het virus, dat normaliter ‘errors’ in de genetische code corrigeert, kan simpelweg het tempo waarin de mutaties optreden niet meer aan. Er slopen daardoor zoveel fouten in het genoom van het virus dat het nu doodloopt. ,,We waren letterlijk geschokt om deze bevindingen te zien”, zegt Inoue tegen The Japan Times.

  ,,De deltavariant in Japan was zeer overdraagbaar en hield andere varianten buiten de deur”, verklaart de professor. ,,Naarmate de mutaties zich opstapelden, werd het naar ons idee een defect virus dat geen kopieën meer van zichzelf kon maken. Nu het aantal besmettingen daalt, denken we dat het op enig moment zichzelf heeft uitgeroeid.”

  Sommige deskundigen wijzen naar de Japanse vaccinatiegraad als oorzaak van de dalende infecties, maar Inoue gelooft dat het aantal besmettingen nog steeds zou stijgen als het virus ‘levend en wel’ zou zijn. Ongeacht de maatregelen. Andere wetenschappers zien in zijn ontdekking een mogelijk medische toepassing.

  ,,Studies hebben aangetoond dat een virus met een ontregeld nsp14-eiwit een significant verminderde mogelijkheid tot reproduceren heeft”, zegt professor Takeshi Urano van de medische universiteit van Shimane. ,,Een chemisch middel dat dit eiwit kan beteugelen zou een veelbelovend medicijn kunnen worden.”

  • heel vreemd verhaal, wetenschappelijk gezien allerlei zaken die niet kunnen kloppen – wellicht voor een deel door vertaalproblemen. Waarom zou het virus zichzelf uitroeien in Japan en niet elders in de wereld? Ik denk eerder dat de sterke afname van gevallen in november komt door toenemend gebruik van IVM in Japan.

   Delta variant is onzin, de definitie is zo ruim dat duizenden verschillende variaties van het virus daaronder kunnen vallen. Er is ook nooit aangetoond dat de “Delta variant” zoals gedefinieerd door WHO etc. veel gevaarlijker of besmettelijker is, is ook heel onwaarschijnlijk dat talloze verschillende varianten die op een paar heel kleine stukjes DNA identiek zijn zich allemaal bijna hetzelfde zouden gedragen (en heel anders dan de tienduizenden andere al bekende varianten). Ik denk dat de hele toename van “gevaarlijke”Delta variant verklaard kan worden door verminderde bescherming van de vaccins in de loop van de tijd en door knoeien met de PCR tests.

    • Vreemd verhaal idd, alhoewel het mooi klinkt, te mooi om waar te zijn.
     Of er moet heel veel gefraudeerd worden mat PCR testen om de aantallen hoog te houden, zoals je al zegt.

     • Dat er veel gefraudeerd met PCR testen voor zoveel mogelijk bangmakerij dat kan ik je garanderen 🙂

      Welke variant het is kun je niet zien met een PCR test, daarvoor moet je sequencing doen. De meeste landen doen dat in hooguit 1-2% van de gevallen en ik vermoed op basis van data uit diverse andere landen dat een overgroot deel van de positieve “cases” helemaal niet te sequencen zijn omdat het fout-positieven zijn. Van Nederland heb ik geen betrouwbare informatie (de sequencing gebeurt in principe bij RIVM) behalve dat duidelijk is dat hier ook driftig aan de knopjes van de PCR gedraaid wordt voor maximaal politiek effect.

   • Er is geen “virus”, laat staan een (delta) variant. Trap toch niet in die viruspraatjes, wordt helemaal wakker in plaats van door te snoozen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in