Honderden militairen uit België en daarbuiten hebben een uitgestrekt gebied in het land grondig doorzocht waar een voortvluchtige soldaat bewapend met zeer gevaarlijke wapens zich zou schuilhouden. Er is echter geen spoor van hem gevonden, bericht rt.com.

Een goedgetrainde sluipschutter van het Belgische leger, Jurgen Conings, die gevechtservaring heeft in verschillende oorlogsgebieden waaronder Afghanistan, Irak en Libanon, is maandag verdwenen. De 46-jarige man zou naar verluidt levensbedreigende briefjes hebben achtergelaten bij verschillende topfunctionarissen, en wordt verondersteld verschillende antitankraketten, een machinepistool en een pistool te hebben meegenomen met de mogelijkheid om kogelwerende vesten te doorboren uit het munitiedepot van zijn eenheid. Hij wordt verondersteld zelf kogelwerend vest dragen.

Conings is nu een “terreurverdachte”, volgens de Belgische media. Het federaal parket onderzoekt hem voor “poging tot moord en illegaal wapenbezit in een terroristische context”, meldt de omroep VRT. De autoriteiten geloven ook dat de verdachte niet “in een opwelling handelde”, maar eerder goed voorbereid is.

Gedurende de hele week hebben zo’n 400 Belgische troepen, van zowel het leger als de politie, het Nationaal Park Hoge Kempen in de Belgische provincie Limburg rigoureus doorzocht. Helikopters, pantserwagens en vrachtwagens werden ingezet voor de klopjacht, terwijl honderden het natuurgebied meter voor meter afspeurden, uitgerust met thermische camera’s. Troepen uit Duitsland en Nederland zijn gemobiliseerd, aangezien het gebied waar Conings zich schuilhoudt, grenst aan deze landen. Nederlandse speciale eenheden staan ​​ook stand-by aan hun kant van de grens voor het geval de man probeert over te steken.

Een aantal moskeeën in de provincie Limburg is gesloten, meldden lokale media, vanwege de bekende extreem-rechtse opvattingen van de zwaarbewapende man.

  Ierse dokter onthult 'Great Reset' agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

De politie heeft telefoongesprekken afgeluisterd en camerabeelden bekeken, maar Conings “lijkt volledig van de wereld te zijn afgesloten”, meldt de Belgische omroep VRT. Zijn vriendin deed op de lokale televisie een beroep op Conings en vroeg hem “ervoor te zorgen dat het ophoudt” en niemand kwaad te doen.

Eerder werd een auto van de verdachte gevonden. De militair, die ook andere militairen had opgeleid voor buitenlandse missies, zou zijn voertuig hebben voorzien van boobytraps met vier raketwerpers erin. Er zou ook een granaat zijn ontdekt met een reeks draden die deze met de deuren van de auto verbond. Er zijn ook berichten dat Conings zijn dienstmedailles op het graf van zijn ouders heeft achtergelaten, waarbij bronnen suggereren dat hij dit op dinsdag heeft gedaan.

De vriendin van Conings, Gwendy, zou degene zijn die de autoriteiten op de verdwijning van haar partner op maandag heeft geattendeerd. Naar verluidt ontdekte ze verschillende brieven die waren achtergelaten, waarbij lokale media Conings citeerden als schrijvend dat hij “niet langer kon leven in een maatschappij waar politici en virologen alles van ons hebben afgepakt” dus “zou hij zich bij het verzet aansluiten en zich niet overgeven”.

De getrainde soldaat heeft naar verluidt ook dreignotities gemaakt aan de minister van Defensie Ludivine Dedonder, die nu onder extra bescherming staat, meldt VRT. “Je hebt me getraind om te worden wie ik ben, dat ga ik nu tegen je gebruiken”, schreef de voortvluchtige sluipschutter naar verluidt. Hij zou ook de belangrijkste viroloog van België, Marc Van Ranst, hebben bedreigd, die nu verantwoordelijk is voor anti-Covid maatregelen, en hij is gezien in de buurt van het huis van de ambtenaar.

  Zorgpersoneel keerde de Belgische premier de rug toe toen ze bij het ziekenhuis aankwam

“Hij is al dagen bezig met de voorbereiding van zijn actie, en het blijkt dat hij maandagavond effectief dicht bij zijn doelwit is geweest, en meer dan twee uur [in de buurt van het huis van Van Ranst] is gebleven”, zei minister van Justitie Vincent Van Quickenborne, zoals geciteerd door De Morgen.

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creëren

Vorig artikelDatingwebsites en Apps hebben nu een filter voor wie wel of niet gevaccineerd is
Volgend artikelWuhan virologen werden vlak voor de pandemie ziek met COVID-19-achtige symptomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Die zit vast onder gedoken in die schuil annex ruk bunker van Edwin in de Ardenne.
  Als het goed had ie die al vol gezet met bier en chips voor als wij er aan kwamen.

 2. De geschiedenis leert ons keer op keer dat als de dialoog eindigt, het de wapens zijn die gaan spreken.
  Burgers met niet politieke correcte dissidente meningen worden door de linkse mainstream media monddood gemaakt en gedemoniseerd.

 3. Ik geloof 0,0 van dit hele verhaal. Alleen maar kan, zou kunnen, wellicht, waarschijnlijk en nog meer blabla. Wat weet deze man? Heeft hij iets ontdekt? Is het afleiding voor iets veel en veel groters? Dit stinkt gigantisch!

  • Hij schijnt nogal boos geworden te zijn op een Belgische viroloog die er een enorme leugen campagne tegenaan gegooid heeft om de bevolking onnodig angst aan te jagen en te houden.
   Die zat hij ook in eerste instantie achterna.
   Ik kan mij daar wel iets bij voorstellen en dan maar besluit om tot een actie over te gaan.

  • Dat van die overvallers in Broek en Waterland is ook niet waar.
   Dat was om de politie in een goed daglicht te zetten.
   Door ze denkbeeldige mensen achterna te zitten met machine geweren.
   Maar dat had jij waarschijnlijk allang door.
   Er was helemaal geen overval, dat is allemaal in scene gezet.

  • ik geloof er ook geen reet van, dan weer wel booby dan weer niet, dan toch weer wel, geen enkel spoor, kom op zeg, hij zou ook dom zijn om te zeggen dat ie marc gaat afmaken of dreigen, als ie dat echt wilde dan was t al gebeurd…klaar.

  • tot nu toe heeft Jurgen nog geen kat kwaad gedaan en hij wordt als terrorist bestempeld. In MeWe is er een steungroep voor hem. En het zou niet slecht dat die kutviroloog eens een lesje krijgt voor al de doden die hij op zijn geweten heeft door oudjes op te sluiten in hun bubble, mensen hun handelszaken failliet te laten gaan door ongerechtvaardigde lockdowns, mensen die zelfmoord hebben gepleegd omdat hun levenswerk door die psychopaat naar de vaantjes is gegaan. Hopelijk is Jurgen safe en gezond en krijgt die smeerlap leugenviroloog eens zijn verdiende straf.

 4. Marc Van Ranst is geen ambtenaar en het feit dat de militair zich zou opgehouden hebben in de buurt van het huis van de viroloog, is de zoveelste politieke leugen. Het kan ook zijn dat de politiek en vertegenwoordigers onbekwaam zijn. Twee uur hebben opgehouden aan de woning van Van Ranst ? Dat gelooft toch geen mens. Twee uur de tijd om de man te omsingelen en te neutraliseren!?
  Tot op heden heeft die nog geen vlieg kwaad gedaan. Zo een machtsvertoon voor 1 man terwijl men voor de regelmatige rellen en vernietigingen personeel te kort heeft en niet durft om mag optreden.
  Er staat op mijn identiteit bewijs dat ik Belg ben, maar allesbehalve trots op de leiding in mijn land.

  • idem dito Chris, fier om Belg te zijn ben ik ook niet, wel om Vlaming en Limburger te zijn. Die zakken in Brussel zijn wel goed om politie en omgekochte romeo’s (of hoe worden ze in Nederland genoemd?? af te sturen op vreedzame betogingen om die mensen verrot te slaan.

 5. BS verhaal, afleiding, niets wat je nog in de reguliere media hoort of leest heeft enig waarheidsgehalte. Booby traps op z’n auto, hou toch op. Ze hebben teveel actiefilms gekeken waarschijnlijk.

 6. Als er maar geen onschuldige slachtoffers vallen en hij door gaat naar de werkelijke schuldigen van deze vrijheidsberoving. Brussel.

 7. Van die raketwerper-verhalen van de linkse leugenaars bij gov en msm klopt geen zak.
  Iemand die wel bekend is met de wijze van uitgifte van wapens heeft gezegd dat het een eenling nooit lukt de hand te leggen op dergelijke wapens en of explosieven.
  Dit omdat de uitgifte aangevraagd dient te worden middels een berg bijbehorend papierwerk en een echte oefening.
  Ook dient er een speciaal transport geregeld te zijn zodat eea veilig van en naar de plek van de oefening kan worden vervoerd.
  Meneer konings had beschikking over oefen!!!raketwerpers zonder explosieve lading.
  Die lagen dan ook in zijn voertuig. (Ongeschikt voor aanslagen)
  De boobytrap-verhalen met explosieven in zijn ook gelogen.
  Opeens had men het nl. over een voorwerp waar een steekvlam uit zou kunnen komen en losse draden.

  De hele bs stories van gov kloppen dus van geen kant!
  We zitten opgescheept met vuige linkse leugenaars ipv eerlijke ambtenaren.

  Mocht Konings btw echte wapens willen hebben? dan adviseer ik hem om bij onze “mocro-vrienden” langs te gaan.
  Zij blazen immers wekelijks tig geldautomaten op met sem tex en andere militaire springstoffen.
  Lopen met ak’47’s te zwaaien bij iedere gelegenheid.
  Schieten met echte raketwerpers op rechtbanken.

  Daar hoor je die linkse pro-islam mafklappergov overigens nooit over.
  Ies noermal!

  Hun/gov’s doel hier is niet Konings te pakken te krijgen.
  Hun doel is een vijandbeeld te creëeren en het doen voorkomen of het hier stikt van de rechtsextremistische terroristen!
  Daarop gaat daarna geageerd worden door iedereen die rechts is bij voorbaat tot verdachte te bestempelen.
  Links pleegt hier een staatsgreep en kijkt of in leger en politie alle neuzen dezelfde ssoross kant op wijzen.
  Deze organisaties worden gefilterd momenteel iov de eu en ssoross!
  En niet alleen in BE maar in heel europa.

  Links is als de dood nl. voor opstandelingen binnen leger en politie.

  Er zouden helemaal geeneens rechtsextremisten bestaan wanneer links niet ons hele continent liet vol stromen met ons vijandig gezinde moslims.
  Zij niet onze grenzen tegen de wil van het volk hadden opgeheven.
  Zij niet tegen de wil van het volk een eenheidsmunt erdoor hadden geramd.
  Zij niet met allerhande leugens af waren gekomen over covid, klimaat, co2, stikstof, ijskappen, ozon, zeespiegel, etccccccc.

  Links heeft de gewone burger de oorlog verklaard, samen met big tech.
  Alleen de bevolking trekt er allemaal niet zo aan en denkt fuck you!
  Dan ben je dus bij links een rechtsextremist.
  Een terrorist die lang opgesloten moet liefst!

  Het wordt tijd dat de sheeple ontwaken en begrijpen wat hier zich afspeelt.
  USA is middels verkiezingsfraude al in handen gevallen van ssoross en zijn marionettenregering die de nu in ijltempo ombouwen naar socialistische hel.
  Heel de eu is al een socialistische hel.
  China is al klaar.
  Nog een paar landen en de globalisten hebben wereldheerschappij.

  Zij zullen democratie afschaffen want data toont immers aan dat hun beleid goede vruchten af werpt.
  De mening vd burgers is daarbij overbodig.

  Die hele covid plandemie wordt als rookgordijn gebruikt om die wef agenda er met spoed doorheen te rammen!
  Daarna is het gedaan met onze manier van leven, wij moeten dood als het aan die linkse gekken ligt!
  Kijk om je heen, ze slopen alles!
  Voedselproductie
  Veiligheid
  Economie
  Munt
  Natuur
  Energievoorziening
  Transport
  Samenhang bevolking
  Welbehagen
  Levensgeluk
  Etc.

  Links is de kanker van deze wereld.
  Het zijn een collectie hersenzieke lieden die in een inrichting thuis horen, zeker niet in politiek en het ambtenarenapparaat.
  De bevolking moet de macht over ons land terug nemen, weg uit handen van die sicko crimineel rutte en makkers.
  Wat er nu zich afspeelt is levensgevaarlijk voor het voortbestaan van ons land.

  Ja ons land!

  • De nagel op de kop Henk, niet alleen voor Nederland, ook voor hellhole Belgistan en al die vuile smeerlappen van de WestEuropese landen. 100% akkoord met heel je tekst. Die duitse bitch Ferkel Merkel is mee verantwoordelijk voor de teloorgang van West-Europa door haar “Willkommen, Willkommen, wir schaffen das” en nu wordt die Great Reset en de G7 hun smerige agenda 2030 en Build Back Better erdoor geramt. Dat er eens iemand het lef had of een groep om die hele bende neer te maaien.

 8. tja…en wij zijn de 99% das t gekke t gaat r niet om wat zij ons aan willen doen, het gaat erom wat wij ons aan laten doen

 9. De hoeveelheid ingezet personeel om Jurgen Conings te vinden is absurd, maar dient als doel anderen die ook zouden kunnen “radicaliseren”, ander woord voor kotsbeu zijn, te intimideren.
  Het kan goed zijn dat als hij word gevonden hij als voorbeeldmoet dienen dus mogelijk zal men hem omleggen.

  En stel dat hij een moskee inloopt, of een viroloog 82 maagden gaat bezorgen, is het dan een volksvijand? Volgens mij zitten de volkvijanden in Den Haag, Berlijn, Parijs, en vooral in Brussel.
  Er is natuurlijk bij de politiek de angst dat er een moskee aan stukjes word geschoten, want dat zou landelijk onlusten kunnen veroorzaken en vroeg of laat kan de staat niet langer de orde handhaven, voor zover ze dat nu al niet kunnen….
  Een moskee met kogelgaten zou dus wel eens de trigger kunnen zijn voor een machtsverlies en positie verlies van de huidige politieke kaste….en dat maakt Jurgen in zijn voorbeeldfunctie als verzetplegende duidelijk. En ook dat juist niets doen in afwezigheid juist meer effect heeft dan de Rambo uithangen….een voorbeeld van hoe verzet effectief is met minimale middelen…druk op de juiste knoppen, angst word groter naaarmate het gevaar ongrijpbaarder is….
  Die van Ranst, dat stuk arrogant vreten interreseert niemand in Belgie echt, het halve leger en de politie willen hem liefst morgen exporteren…de bevolking idem….en eindelijk staat er een held uit die miljoenen Belgen op….Bij ons in Nederland is een die functie open voor een echte held Des volks en vaderlands trouwens nog open…

  Wat iemand al opmerkte, wil je wapens, ga bijvoorbeeld eens bij de Mocro’s kijken…maar dat durft men bij de overheid niet echt….

  In elk geval iemand dei het toetsenbord van de pc heeft gelaten voor wat het is, een surrogaat zwaard in een woke wereld…

  • De lijst aanklachten tegen Conings zwelt met de minuut aan.
   Terrorist, poging tot moord, wapendief, etcccc

   Terwijl de fam. het heeft over een spierbundel met een peperkoeken hartje… en stoere praatjes, heeft de legerleiding het over een extreem gevaarlijke rechtsextremist die geweld niet schuwt, terrorist, antivaxxer, bloedhekel aan van ranzigst, etc.

   Wie heeft hier nu gelijk?

   De splijting binnen de “samenleving” komt zo mooi aan de oppervlakte.

   • Van wie weet je zeker dat ze in het verleden hebben gelogen, dus van wie zou er de meeste kans op een leugen komen? ….met die stelling, eenmaal leugenaars, altijd leugenaars is voor mij compleet helder hoe vork en steel zich verhouden: de overheid en regeringen liegen. Dat doen ze al vele jaren , maar de laatste tijd zo openlijk dat het een nieuw soort normaal word.

    We zijn toe aan een nieuw politiek systeem, en aan het opruimen van alles oud en verdorven. De pedofiele netwerken die zich in de elitaire kringen hebben verankerd en politiek en juridisch beschermd worden zijn een aanval op de basis van het menselijk bestaan.
    Hetzelfde geld voor het recht zelf te mogen beslissen wat men met lijf en leven doet, een regering cq politici horen niet eens ter sprake te komen in dat onderwerp. Alleen al de sprake van dwang te worden gevaccineerd is een legitieme reden de wapens op te nemen en de onrust stokers in de politiek kaste te verwijderen. Een experimenteel middel op de bevolking uittesten is een misdaad op zich…..

    Dus ik begrijp die Jurgen met zijn uitleg in de brief aan zijn familie best wel, de vraag is meer of wij niet nu de straat op moeten gaan om te laten zien dat we het niet pikken om te worden geofferd voor de winst van de multinationals…gezondheidszorg privatiseren was de deur openzetten voor misdadigers en gekken in witte jasjes.

    Wie moeten we geloven in het nieuws, in de pers, op tv? Vraag je af WIE het zegt en WAAROM die persoon het zegt. Wat is hun winst om een experimenteel middel te verkopen aan de bevolking? Als je die twee criteria WIE en WAAROM eerst gebruikt dan komt de waarde van wat er word gezegd direct naar boven. Komt altijd neer op macht en geld. Jou belang word niet door de overheid, wet en politiek gediend, hoe vaak ze dat ook blijven zeggen, het is liegen met de drukpers in de ene hand en de bijbel in de andere…laag gedrag en mensonwaardig.

 10. Toch wel fijn om als Broeker in Waterland, te lezen dat ik niet gek ben! Ik woon op een steen worp afstand van waar zich vorige week een soort ‘wild west’ scenario afspeelde. Hele dorp in rep en roer en enige wat ik kon denken was, dit is zo fucking nep en allemaal in scène gezet. Net al het verhaal Conings, hoezo zoeken met zoveel? Wat proberen ze te verbloemen ermee?
  Maar als ik dat hier hardop zeg, kan ik een ander huis gaan zoeken, buiten het dorp!
  Soms twijfel ik aan mezelf, aan mijn intuïtie en onderbuik gevoel, dan is het erg fijn om op dinsdag per toeval te lezen, dat mijn intuïtie niet liegt, maar dat ik in een dorp vol schapen woon (op een enkeling na).

  • Nou, het voorval heeft toch echt plaats gevonden en de politie heeft gepoogd pzsm dat gevaar te elimineren, hetgeen ze een keer goed is gelukt.

   Aan dat verhaal is niets nep.
   De Parijse en Belgische mocro’s waren echt.
   De vluchtauto’s, de ak47’s, alles.
   De beelden gemaakt door uw buurtbewoners zijn ook echt.

   Waarop baseert u dat eea nep zou zijn?

   • Het enige rare van het verhaal is dat er een aantal bewoners zijn geweest die geld opgehaald hebben voor die agenten.
    Waarvan ze nog moeten bedenken wat ze daar mee gaan doen.
    En voor de rest geloof ik wel dat dit een keer geen nep was.
    Ze hebben er dan wel een hele speelfilm van gemaakt met wat ze allemaal in scene gezet zouden moeten hebben.
    Die opname kan je dan rechtsstreek in een bioscoop afspelen als de laatste politie film.

 11. Henk heeft werkelijk de nagel op de kop geslagen. Het met een grap of een lach afpoeieren doet heel het gebeuren niet verdwijnen. En er beter op worden zal het ook niet alleen maar erger. Het is in gang gezet ,wat velen niet wilken zien of horen ,maar in hun hart het wel weten ,

  • Achter ons toetsenbord zijn we er allemaal van overtuigd dat er iets moet gaan gebeuren.
   Maar nou de realiteit.
   Het ligt nou eenmaal niet zo in de aard van een Nederlander om in opstand te komen.
   Over Belgen kan ik niet zo veel zeggen, maar zal ongeveer overeenkomen.
   Er is altijd iemand anders die er eerst mee moet gaan beginnen, waar we op blijven wachten.
   En dan blijven wij “zo iemand” dan wel steunen verder, achter ons toetsenbord.
   Maar er ook een conclusie en gevolg aan vast te plakken, dat gaat voor de meeste toch wel wat te ver.
   Maar in hun hart weten ze dat ook wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in