De machtigen van vandaag zijn blijkbaar geen politici meer, want zij hebben niets te zeggen. Dat zegt professor Philip Vermoortel van de KU Leuven in een interview met Steven Arrazola de Onate van Compleetdenkers.be.

“Het zijn de bazen van Facebook en Amazon en dergelijke, die veel geld en veel macht hebben. Waarom zouden zij beter zijn dan de machtigen uit het verleden?”

“En nu voeren zij eigenlijk een soort vierde wereldoorlog – voor het eerst echt wereldwijd, trouwens – niet meer met wapens, maar met een virus,” merkt professor Vermoortel op.

“En alle dictators gebruiken altijd dezelfde trucs. Ten eerste controleren zij de media, zoals nu het geval is. De kritische journalisten zijn er niet meer. De journalisten van vandaag zijn de spreekbuis van de regering, terwijl het de taak van journalisten is de democratie te beschermen. De democratie kan alleen gered worden door kritische vragen te stellen aan ministers en leiders. Zo gaat de democratie verloren, en dat is wat elke dictator doet door de media te controleren,” zegt hij.

“Het tweede wat elke dictator doet, is alle afwijkende stemmen in de kiem smoren,” vervolgde Vermoortel. “Het derde wat elke dictator doet is angst zaaien. Hitler moest het doen met concentratiekampen. Nu doen ze het met een virus.”

“Het vierde wat elke dictator doet is divide et impera, verdeel en heers,” aldus de professor. “Dat heeft altijd gewerkt sinds de eerste mensen, en het werkt nog steeds. U zet dus bevolkingsgroepen tegen elkaar op. In de zestiende eeuw waren de protestanten de slechteriken. Bij Hitler waren het de Joden. Nu zijn het de anti-vaccineerders. Zo ontstaat een maatschappij van wantrouwen en verklikkers. En wanneer de mensen onderling beginnen te vechten, wrijven de machthebbers in hun handen en denken: wij hoeven niets te doen, want zij vechten onderling.”

Via Uncutnews.ch.

  VS wordt moe van Zelensky, die bruggen met Europa aan het verbranden is - Voormalig functionaris van het Pentagon

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij zitten midden in een INFODEMIE en er is geen genezing in zicht, want “gezaghebbende” bronnen staan vol met medische misinformatie
Volgend artikelWij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5.000 procent zal toenemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. het viel me gelijk op. Grote borden langs de weg, met, eerst, “houdt 1,5 meter afstand” e.d. daarna met “Steun Oekraïne”. Vind ik nogal orwelliaans.
    Brrr.

  2. Personen met een beperking (vrijmetselaars) besturen ons land. Als je een beetje oplet herken je ze aan hun taalgebruik, te vergelijken met “newspeak” uit het boek van George Orwell, een vrijmetselaar, 1984. Bestaande uit korte maconnieke bevelen: vertrouw de staat! Draag een mondmasker! 1 1/2 meter afstand bewaren! Besmettingsgevaar! Al deze orders zijn op leugens gebaseerd of nergens op slaand. Als iedereen deze orders negeert of tegenspreekt zijn de vrijmetselaars machteloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in