Wuhan virologen werden vlak voor de pandemie ziek met COVID-19-achtige symptomen

7

Drie wetenschappers van het Wuhan Virology Institute – dat experimenteert met verschillende Coronavirussen en deze modificeren – werden in november 2019 ziek met COVID-19-achtige symptomen. Dat staat in een rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst dat in handen is van de Wall Street Journal.

Reeds in een vroeg stadium van de Coronapandemie rees het vermoeden dat het besmettelijke Coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt, in een laboratorium in Wuhan was ontstaan en van daaruit onder de bevolking was verspreid.

In het virologisch instituut van Wuhan, dat zich dicht bij de dierenmarkt bevindt waar de uitbraak naar verluidt is begonnen, hebben de Chinese wetenschappers reeds eerder geëxperimenteerd met het Coronavirus.

De VS en China werken reeds lang samen op het gebied van onderzoek naar Coronavirussen en Chinese laboratoria voeren zogenaamde “gain-of-function”-studies uit, waarbij de besmettelijkheid van een virus kunstmatig wordt verhoogd om er experimenten mee uit te voeren. Er zijn in het verleden gevallen geweest waarin virussen uit dergelijke laboratoria zijn gelekt.

Vorig jaar onderzocht de Noorse viroloog Birger Sørensen het spike-eiwit van het nieuwe Coronavirus en concludeerde dat het virus niet op natuurlijke wijze kon zijn ontstaan.

“Ik ben ervan overtuigd dat het door een ongeluk is verspreid. De Amerikaanse autoriteiten hebben in 2018 een inspectie uitgevoerd in Wuhan, toen werd het beschreven als een risicolaboratorium”.

De vermoedens dat het virus in een laboratorium is gecreëerd, worden door de mainstream media echter consequent gepresenteerd als een complottheorie met mogelijke “racistische” bijtonen.

Maar nu is de Wall Street Journal gestuit op een rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst van 15 januari, vlak voor de wisseling van president in de VS. Volgens het rapport werden in november 2019 verschillende wetenschappers van het Wuhan Institute of Virology ziek “met symptomen die kunnen worden veroorzaakt door zowel COVID-19 als gewone seizoensgriep”. Naar verluidt werden zij zo ziek dat zij zich in het ziekenhuis moesten laten behandelen, bericht rt.com.

  Duits medisch congres eist: alleen gevaccineerde kinderen hebben recht op onderwijs

Zaterdag werd in de Amerikaanse media ook gemeld dat zelfs de Amerikaanse Coronagoeroe Anthony Fauci twijfels had geuit over de vraag of het virus inderdaad op natuurlijke wijze was ontstaan.

“Daar ben ik niet van overtuigd. Ik denk dat we moeten blijven onderzoeken wat er in China is gebeurd, totdat we weten wat er is gebeurd”, zei hij eerder in mei op een evenement.

China heeft consequent elke suggestie dat het virus uit een laboratorium kwam van de hand gewezen. Volgens de officiële Chinese versie werd het eerste geval van infectie op 8 december 2019 vastgesteld. De WHO wees in een vroeg rapport echter op 92 vermoedelijke gevallen van reeds in oktober en november.

Noors virusonderzoeker: het Coronavirus komt uit een laboratorium

Vorig artikelBelgische veteraan gaat Rambo – gaat ondergronds om Lockdown Tiranniek Regime te bestrijden
Volgend artikelFarmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. (corona-)virussen bestaan niet en er waren 3 mensen grieperig in China. Eeehh wat is de nieuwswaarde? 0,0.
  Hoeveel honderden mensen werken daar en met hoeveel mensen zijn deze 3 privé in contact geweest? Verder niemand overleden en dood en doodziek geworden in de omgeving van deze 3 mensen? Killervirus, pandemie? Pffff wederom blabla en pertinente onzin.

  • ja en rapportages en officiele uitdraai,zodat wij,het volk het kunnen zien???zelfs ziekenhuizen wereldwijd geven niks prijs endus kan er wereldwijd gewoon alles onder de vlag van corona gehangen worden.
   Als voorbeeld alle doden in Nederlandse verpleeghuizen > allemaal>> corona????
   Code zwart??? en overspeold worden met covid patienten>>blijkt dus niet waar te zijn men is te lui te moe en wil geen administratie bijhouden
   >per bed per dag 600-1300e vangen van zorgverzekeraar in de eerste week daarna word het nog maar 100-300 e
   De begravenis-ondernemers mogen geen onderzoeken verrichten… dus allemaal corona doden??
   Bolsanero Brasil>>???allemaal corona doden>> omdat hij geen lockdown invoerde

 2. In October 2019, the US brought 172 (really 369) military athletes to Wuhan for the World Military Games. Despite having the largest military in the world, tenfold, the US came in 35th behind nations like Iran, Finland and Slovenia. No video or photos exist of the US team, no records were kept, a huge team but a pitiful performance for the best military in the world.

  The US team did so badly that they were called “Soy Sauce Soldiers” by the Chinese. In fact, many never participated in any event and stayed near the Huanan Seafood Wholesale Market, where the disease is said to have originated only days after the US left the area.

  The US team went home on October 28, 2019, and within 2 weeks, the first human contact cases of COVID 19 were seen in Wuhan. The Chinese have not been able to find “patient zero” and believe he was a member of the US team.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/china-media-now-claims-coronavirus-originated-american-athletes-visited-wuhan-october-2019/

  By the 1950s, Fort Detrick was already experimenting with a large number of viruses and other germs:
  https://www.sott.net/article/437083-Compelling-Evidence-That-SARS-CoV-2-Was-Man-Made

 3. Ook Frankrijk is erbij betrokken
  We know that China elites like the former Head of the China Communist Party, Jiang Zemin was involved in the companies and entities related to the coronavirus disaster.  We also know George Soros was connected to the companies in the middle of the disaster.  We know that the Gates Foundation, Dr. Fauci and French company Sanofi Pasteur were involved.

  Now as we look further into the coronavirus facilities in Wuhan, we have determined that the French were involved as well.

  The French provided the design, engineering, and architecture for the Wuhan P4 site. Dr. Shi Zhiming (who ran the coronavirus program) has an advanced degree from a French school. She and the Yuan Zhiming, the manager of the P4 facility, were also awarded the highest France civil medals.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/france-also-involved-wuhan-coronavirus-facility-awarded-bat-doctor-shi-high-level-french-civil-medal/

 4. Onzin! Covid = griep dus Covid = hoax!
  Als je overal de baas van bent, dan kun je zulke leugens lanceren.
  Wat wel echt is, zijn chemtrails!
  Vliegtuigen die ons besproeien alsof we insecten zijn…
  Dat is een interessant onderwerp om je in te verdiepen.

 5. kennelijk = het creeren van namaak-chineesjes niet genoeg nu ook al namaak -virusjes…wereldwijd zijn chinezen de grootste onzin verkopers….made in china>kwaliteit sucks….ze kopen alles op overal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in