Tienduizenden, en nu misschien zelfs honderdduizenden artsen, verpleegkundigen en vele andere medische beroepsbeoefenaren over de hele wereld ondernemen actie om de misinformatie te bestrijden die wordt verspreid door regeringen en door de regering gecontroleerde media die valse propaganda blijven publiceren over Covid.

De overgrote meerderheid van medische beroepsbeoefenaren wereldwijd lijkt het er nu over eens te zijn dat de Covid “pandemie” en de overheidsmaatregelen die nog steeds worden uitgevoerd als reactie op Covid, veel meer schade veroorzaken dan Covid zelf, schrijft Health Impact News.

Bijna al deze artsen en medische deskundigen lijken het er nu over eens te zijn dat Covid niet erger is dan een gewoon griepseizoen, en dat de belangrijkste test die wordt gebruikt om zogenaamd op Covid te testen, de PCR-test, niet betrouwbaar is.

De belangrijkste vraag die overblijft, en misschien wel de vraag waarvan het antwoord heel goed het toekomstige lot van onze planeet kan bepalen, is of genoeg mensen in het grote publiek zullen stoppen met het geloven van de leugens die hun regering en de media blijven uitzenden, gebruikmakend van bureaucratische “dokters” die alleen in naam “dokter” zijn en in plaats daarvan politici zijn die letters voor en achter hun naam hangen (Dr. – MD) om te proberen hen geloofwaardigheid te geven, maar nooit echte patiënten onderzoeken of geneeskunde beoefenen, en in plaats daarvan elders kijken om de waarheid te achterhalen, met name van de ECHTE artsen en medische professionals die nu allemaal hebben ontdekt dat Covid het niet waard is om de samenleving voor te sluiten en een Nieuwe Wereld Orde te implementeren.

Deze artsen en medische professionals vechten tegen censuur en spot van de heersende klassen, de gevestigde media, en de Big Tech Social Media giganten.

Covid is, in de eerste plaats, een INFORMATIE OORLOG, en tenzij mensen kunnen leren hoe ze hun nieuwsprogramma’s met hun MILJARDEN aan financiering, ook van Big Pharma, kunnen uitschakelen en de tijd kunnen nemen om de zaken zelf te onderzoeken, zullen de globalisten hun vaccins en andere ongeteste producten ontketenen, terwijl ze ook sociale onrust veroorzaken in hun poging om hun Nieuwe Wereld Orde te implementeren.

De Verklaring van Great Barrington

Verleden jaar oktober, 2020, hebben drie van ’s werelds meest gerenommeerde artsen, Dr. Martin Kulldorff, Harvard Medical School Professor, Dr. Sunetra Gupta, Oxford University Epidemiology Professor, en Dr. Jayanta Bhattacharya, Stanford Epidemiology Professor, de Great Barrington Verklaring opgesteld.

  Coronavaccinatie veroorzaakt meer allergische reacties dan verwacht

Sinds de publicatie, op het moment dat dit artikel wordt geschreven, is de verklaring ondertekend door 13.576 artsen, 41.085 wetenschappers op het gebied van geneeskunde en volksgezondheid, en 745.887 bezorgde burgers.

Hier is de verklaring:

The Great Barrington Declaration – Als epidemiologen van infectieziekten en wetenschappers op het gebied van de volksgezondheid maken wij ons ernstig zorgen over de schadelijke gevolgen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het heersende Covid-19 beleid, en bevelen wij een aanpak aan die wij Gerichte Bescherming noemen.

Zowel komende van links als van rechts, en over de hele wereld, hebben wij onze carrières gewijd aan het beschermen van mensen. Het huidige lockdown-beleid heeft verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid op korte en lange termijn. De resultaten (om er een paar te noemen) zijn lagere vaccinatiegraad bij kinderen, verslechtering van hart- en vaatziekten, minder kankerscreenings en verslechtering van de geestelijke gezondheid – wat leidt tot meer oversterfte in de komende jaren, waarbij de arbeidersklasse en jongere leden van de samenleving de zwaarste last dragen. Leerlingen van school houden is een grove onrechtvaardigheid.

Deze maatregelen handhaven tot er een vaccin beschikbaar is, zal onherstelbare schade aanrichten, waarbij de kansarmen onevenredig zwaar worden getroffen.

Gelukkig krijgen we steeds meer inzicht in het virus. We weten dat de vatbaarheid voor de dood door Covid-19 meer dan duizend keer hoger is bij ouderen en zwakken dan bij jongeren. Voor kinderen is Covid-19 zelfs minder gevaarlijk dan veel andere ziekten, waaronder griep.

Naarmate de immuniteit in de bevolking toeneemt, daalt het risico van besmetting voor iedereen – ook voor de kwetsbaren. We weten dat alle populaties uiteindelijk kudde-immuniteit zullen bereiken – d.w.z. het punt waarop het aantal nieuwe infecties stabiel is – en dat dit kan worden ondersteund door (maar niet afhankelijk is van) een vaccin. Ons doel moet daarom zijn het sterftecijfer en de sociale schade tot een minimum te beperken totdat we kudde-immuniteit hebben bereikt.

De meest barmhartige aanpak, die de risico’s en voordelen van het bereiken van kudde-immuniteit in evenwicht houdt, is degenen die een minimaal risico lopen om te sterven in staat te stellen hun leven normaal te leiden om immuniteit tegen het virus op te bouwen door natuurlijke infectie, terwijl degenen die het grootste risico lopen beter worden beschermd. We noemen dit Gerichte Bescherming.

Het nemen van maatregelen om de kwetsbaren te beschermen moet het centrale doel zijn van de volksgezondheidsmaatregelen tegen COVID-19. Bij wijze van voorbeeld, verpleeghuizen zouden personeel moeten inzetten met verworven immuniteit en frequente PCR testen uitvoeren op ander personeel en alle bezoekers. Roulatie van personeel moet tot een minimum worden beperkt. Thuiswonende gepensioneerden moeten boodschappen en andere eerste levensbehoeften thuis laten bezorgen. Indien mogelijk zouden zij familieleden buiten in plaats van binnen moeten ontmoeten. Een uitgebreide en gedetailleerde lijst van maatregelen, met inbegrip van de aanpak van meergeneratiehuishoudens, kan worden uitgevoerd en ligt ruim binnen het bereik en de mogelijkheden van professionals op het gebied van de volksgezondheid.

Degenen die niet kwetsbaar zijn, moeten onmiddellijk in staat worden gesteld het normale leven te hervatten. Eenvoudige hygiënemaatregelen, zoals handen wassen en thuisblijven als men ziek is, moeten door iedereen worden toegepast om de kudde-immuniteitsdrempel te verlagen. Scholen en universiteiten moeten open zijn voor persoonlijk onderwijs. Buitenschoolse activiteiten, zoals sport, moeten worden hervat. Jonge volwassenen met een laag risico zouden normaal moeten werken, in plaats van thuis. Restaurants en andere bedrijven moeten opengaan. Kunst, muziek, sport en andere culturele activiteiten moeten worden hervat. Mensen die meer risico lopen, kunnen desgewenst deelnemen, terwijl de samenleving als geheel de bescherming geniet die de kwetsbaren wordt geboden door degenen die kudde-immuniteit hebben opgebouwd.

Artsen voor de Waarheid klaagt Nederland aan

  VN-voorstel voor een basisinkomen voor drie miljard armen tijdens de pandemie

Dr. Elke De Klerk, de oprichter van Dokters voor de Waarheid in Nederland, verscheen samen met een aantal andere artsen uit verschillende landen om aan te kondigen dat zij Nederland aanklagen voor hun acties in verband met Covid, dat volgens hen grote schade heeft veroorzaakt.

Dr. Klerk gaf het volgende commentaar:

Ik wil verklaren dat wij niet te maken hebben met een medische pandemie of epidemie. Wij stellen ook dat Covid-19 niet langer op lijst A zou moeten staan, omdat we nu weten dat het een normaal griepvirus is.

We starten ook een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden om dit binnen te halen met een grote groep artsen en een hele grote groep verpleegkundigen ook, want we hebben contact met 87.000 verpleegkundigen die het vaccin dat voor ons wordt klaargemaakt niet willen.

De paniek wordt veroorzaakt door deze vals-positieve PCR-tests. 89 tot 94% van deze PCR testen zijn vals positief. Ze testen niet op het Covid-19.

Dokters moeten stoppen met naar deze testen te kijken. Laten we teruggaan naar de klinieken en de feiten.

Luister naar de opmerkingen van Dr. Klerk:

Er zijn veel meer van deze “Dokters voor de Waarheid” over de hele wereld.

Volgens Dr. James Fetzer van Principia Scientific International zijn er meer dan 500 artsen in Duitsland die zich “Artsen voor Informatie” noemen en die onlangs tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring aflegden en verklaarden:

De Corona paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een oplichterij. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we midden in een globale misdaad zitten.

Volgens Dr. Fetzer:

Deze grote groep medische experts publiceert een medische krant van 500.000 exemplaren per week om het publiek te informeren over de massale misinformatie in de mainstream media. Ze organiseren ook massaprotesten in Europa, zoals die op 29 augustus 2020, waar 12 miljoen mensen zich aanmeldden en enkele miljoenen daadwerkelijk kwamen opdagen.

Waarom zeggen deze meer dan 500 medische artsen dat de pandemie een globale misdaad is? Wat weten zij, dat wij niet weten?

Dr. Fetzer verklaarde ook dat in Spanje een groep van 600 artsen, ook wel “Artsen voor Waarheid” genoemd, een soortgelijke verklaring aflegden als de Duitse artsen deden tijdens een persconferentie.

  WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarkten

Hij schrijft verder:

Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. Soortgelijke grote groepen van honderden medische deskundigen bestaan in landen over de hele wereld.

In de VS wordt een documentaire genaamd PLANDEMIC, die Covid-19 ontmaskert als een criminele operatie, gesteund door meer dan 27.000 medische artsen!

Waarom zeggen deze duizenden medische deskundigen wereldwijd dat de pandemie een misdaad is? Tot welke informatie hebben zij toegang, die wij niet krijgen van de mainstream media?

87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccineren

Vorig artikelItaliaanse deskundige voorspelt: “Veel activiteiten zullen verboden worden voor niet-ingeënte mensen”
Volgend artikelKopenhagen: grote demonstratie tegen vaccinpaspoort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Allemaal leuk en aardig, maar er zijn al heel veel artsen die zich hebben uitgesproken tegen de corona leugen. Het probleem is dat ze worden gecensureerd en daardoor niks bereiken. Alleen de kwakzalvers komen aan bod en die moeten we nou juist niet hebben. Waar blijft de juridische beroepsgroep? Zij laten het massaal afweten waardoor er geen druk wordt gelegd op de rechtbanken. Zodoende komen we hier niet uit. Dus juristen/advocaten: AAN DE BAK!!! (samen met de artsen). Ook jullie hachje is op de langere termijn in het geding. De leugen heeft nu wel lang genoeg geduurd en de schade is inmiddels onnoemelijk. Waarom duurt het zo lang voordat er actie wordt ondernomen?!

  • Dat lakse gedrag kan ze wel eens heel duur komen te staan. Ze wedden op het verkeerde paard. Bovendien trekken ze de wakkeren onder ons ook mee de afgrond in.

 2. Precies Jan V, je hebt helemaal gelijk,…waar blijft de juridische beroepsgroep??? Het is tijd om op te staan voor jullie vader en moeder, opa en oma de kinderen en al het leven op aarde. De belangrijkste beslissing van jullie leven ooit. De waarheid wint, zorg dat jullie aan de goede kant staan!!

 3. “…PCR-test onbetrouwbaar” maar wel “…frequent personeel en bezoekers PCR-testen”, dit lees ik in jullie uiteenzetting???
  “Thuiswonende gepensioneerden…” Dit is hetzelfde totalitaire verhaaltje, na een leven lang gewerkt te hebben en soms nog, ook 65+, willen we even goed van het leven genieten. Je hoeft NIEMAND aan banden te leggen, geef de keuze ongeacht leeftijdsgroep enz. Ook in deze groep (65+) maak je mensen levensmoe en wordt er schade aangericht! Ik lees hetzelfde op “viruswaanzin” en heb behoorlijke bedenkingen…
  Mvg, Marjan

  • ik ben 78 reeds 40 geen dokter nodig . Ik was gelukkig en was het bedreven in de dans. Nu ligt alles plat ik doe men best in viruswaarheid om nog wat bewustzijn bij te brengen , Helaas is het zo erg geworden je wordt er levensmoe van, Deze regering is corrupt geworden .

 4. Zorg voor een juridisch geneeskundig advocaat want dit gaat om het opzij zetten van ethieken verdragen etc. Voor korte duur is dat soms nodig maar de noodmaatregelen mogen nooit meer schade toebrengen volgens de Nuhrenberg.
  D66 debat 2018 vanmierlo stichting omschrijft ongeveer dat de huidige ethiek over moet naar de technische ethiek. Supermens leeft naast authentiek mens maar kan dat wel?
  Technische ethiek?

 5. Artsen hoezo Artsen bestaan die nog wel?? Geen enkele arts heeft mij ooit gehoord of gezien. Heb al een boekje gesxhreven waar veel instaat. Artsen moeten meer luisteren naar de medemens. Ze zouden meer hart in hun lijf moeten hebben en daar naar luisteren. Genoeg ermee. Begin en ben al fobisch om nog een arts te bellen. EEN EN AL AFWIJZING KEER OP KEER. NERGENS WORDT IK GEHOORD, WORDT VAN LASTJE NAAR DE MUUR GESTUURD. BESTAAN ARTSEN EIGENLIJK WEL??
  Jullie willen niet weten wat ik heb meegemaakt met heel die k…artsen. Ook vandaag nog.
  KEER OP KEER. EN WAT ZEI MIJN ARTS VANDAAG TEGEN MIJ “ ik wordt erg onrustig van u en dat is niet goed voor mijn praktijk”. IK VRAAG VERDOMME PILLEN VOOR MIJN HOGE BLOEDDRUK WANT DE CARDIOLOOG HEEFT DAT GEZEGT. ik moet maar waxhten tot ik vrijdag bij de praktijkondersteunster kan komen want er is niets aan de hand. HOEZO NIET MIJN BLOEDDRUK IS HELEMAAL NIET GOED. KEIHOOG. kreeg ik vandaag nog te horen bij de RADIOLOOG. IK WAS BOVENDIEN NIET EENS VOORBEREID OP CTSCAN DAT IK BV NU HTER MOEST ZIJN, IK CONTRASTVLOEISTOF INGESPOTEN KREEG, DAT HET LANG ZOU DUREN. EEN ELLENDE KAN IK JULLIE VERTELLEN MAAR BEN NU TE MOE TEVEEL ELLENDE MET ALLE ARTSEN GEHAD. DE ENIGSTE DIE MIJ HOORT IS DR. SANDERS UIT UMC UTRECHT EN VERDER NIEMAND.
  MIJN VORIGE HUISARTS ZEI ZELFS. ALS IK 5 PATIENTEN HEB ALS U KAN IK MIJN PRAKTIJK WEL OPDOEKEN. KAN IK ER IETS AAN DOEN DAT IK LICHAMELIJK VEEL MANKEER?!!
  HOELANG MOET IK NOG DOORGAAN MET ARTSEN. TOT IK ER BIJ NEERVAL.??? TOT IK EEN EINDE MAAK AAN MIJN LEVEN ?? HOELANG NOG. IK HEB GENOEG MENSEN ZELFMOORD ZIEN PLEGEN OMDAT ZE NIET GEHOORD EN GEZIEN WERDEN. EN DAN ZEGT NU MIJN ARTS “als u onze praktijk niet naar uw wens is kan je vertrekken”. MAKKELIJK HE DOKTER OM ZO VAN JE PATIENTEN AF TE KOEMEN. WAT DENKT U “ gelukkig daar ben ik vanaf”. MENSEN IK KAN WEER EEN BOEK GAAN SXHRIJVEN OVER DE ZORG TERWIJL IK ZELF IN DE ZORG HEB GEWERKT. WAAR ZIJN DE MENSEN DIE MIJ ZOUDEN HELPEN DIE BIJ DE CDA WERKEN EN MIJN BOEKJE HEBBEN GELEZEN EN MIJ ZOUDEN HELPEN??? NIETS IS ER GEBEURT HELEMAAL NIETS. SORRY GEEN WOORDEN MEER VOOR. WIE KAN IK NOG GELOVEN? AL MIJN HOOP IS OP DIT MOMENT VER GEZONKEN. FOBISCH BEN IK GEWORDEN DANKZIJ DE UITSPRAKEN EN ONBEGRIP VAN DE ARTSEN. SODEMIETER OP ARTSEN DIE GEEN HART IN HUN LICHAAM HEBBEN EN GA AUB PUTJE SXHEPPEN DAN WEET JE WAT MENSEN VOELEN, GA EENS IN DE SCHOENEN STAAN VAN DE ZIEKE MENSEN. WAT ZEI MIJN ARTS VANMIDDAG. IK WERK VOOR EXHTE ZIEKE MENSEN. OH JA IK BEN HARTSTIKKE ZIEK. IEDERE DAG WORDT IK GEZWACHTELD ETC. LOOP ZIEKENHUIS IN EN UIT. HOEZO BEN IK NIET ZIEK?!! Ja dokte u bent zelf ziek maar in je hoofd!!! Neem maar eens rust.

  Mensen de zorg gaat er gewoon aan als dit zo door gaat. Geloof mij maar.

  Groet Anke en iedereen heel veel sterkte.

  • Ja Anke, het is een feest om nu huisarts te zijn ze krijgen hun geld voor elke patiënt die bij hun staat ingeschreven maar door de zogenaamde covid kom je nog nauwelijks terecht bij een arts en krijg je via een assistente een receptje en weg is de pijn en zij tellen hun geld.
   Geloof in je zelf vertrouw nog alleen je zelf en laat je niet leiden door de elite en en Rutte met zijn tuig.
   Wens je veel beterschap.

 6. Kijk wij zijn allemaal zonder het te weten in deze afschuwelijke misdaad tegen de mensheid mede verantwoordelijk maar wij zijn ook de mensen die dit kunnen stoppen maar angst drijf je in de armen van Hugo en Rutte de leugenaars van de eeuw, beide personen weten nog minder van virussen als mijn hond ik kan alleen om deze mensen lachen en het niet te triest voor woorden zou zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in