Italiaanse deskundige voorspelt: “Veel activiteiten zullen verboden worden voor niet-ingeënte mensen”

6
3035
© Gerson Galán Beras (CC0 1.0)

De toekomst na de “lockdown” neemt stilaan contouren aan en bevestigt wat de jarenlange woordvoerder van het World Economic Forum, Prof. Klaus Schwab, in zijn boek “Covid-19: The Great Reset“, dat vorige zomer werd gepubliceerd, onomwonden voorspelde: dat er nooit een terugkeer naar de vroegere normaliteit zou komen.

In Italië zijn ze al een stap verder. Daar gaan de restaurants net weer open. Maar de vermaarde Italiaanse infectiedeskundige Giuseppe Ippolito heeft een sombere boodschap. In een interview met het Italiaanse dagblad “La Repubblica” heeft Ippolito, die tevens directeur is van het ziekenhuis “Spallanzani”, zich uitgesproken voor een verbod voor niet-ingeënte personen om in de toekomst restaurants, bioscopen en stadions te bezoeken.

“Veel activiteiten zullen verboden worden voor niet-ingeënte mensen: bezoeken aan restaurants, bioscopen, stadions, vliegreizen. De maatregelen kunnen worden genomen zodra het vaccin voor iedere burger beschikbaar is”, zegt hij.

Open brief van bisschop Viganò aan President Trump – “Een globale elite die de hele mensheid wil onderwerpen en dwingende maatregelen wil opleggen”

Weer een vrouw plaatst video van ongecontroleerde stuiptrekkingen na ontvangst Covid-19 vaccin

6 REACTIES

  1. Iets van druppeltje en emmer en zo?

    Allez, de meeste gevaccineerden zulen dec 2023 niet halen….dus geen probleem.

  2. DE KRUIK GAAT NET ZO LANG TE WATER TOT HET BARST ZITTEN AL HEEL VEEL BARSTEN IN MAAR EEEN GAT IN DE MARKT KROEGEN BIOSCOPEN RESTAURANTS ECT ALLEEN VOOR MENSEN ZONDER VACINATIE DUS MET PRIK ER NIET IN HOE ZOUDEN ZE DAT VINDEN DE IDIOTEN

    • Gaat niet lukken want er zit Luciferase in(goh leuke naam) en dat zorgt voor bioluminescentie en kunnen ze met bepaalde apparatuur zien of jij het hebt gehad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here