Hallo mensen, wat ik wil zeggen, slechts één ding. (…) Racisten hoeven niet met mij te sollen. Wacht tien jaar en je zult zien dat Italië zal worden zoals Amerika [d.w.z. een multi-etnische sloppenwijk, red.]. Niet alleen wij immigranten, maar ook onze kinderen zullen er zijn!”

De zelfmoord van Europa: immigratie, identiteit en islam

WHO: Coronavirus verdwijnt misschien nooit

9 REACTIES

 1. Die soort geloofd nog in een dorps tovenaar als ze ziek om dan de boze geesten te verdrijven en als ze regen willen dansen ze rond het kampvuur om regen en sex met dieren is voor de meeste onder hun een normale handelingen???en dat wilt dan in Europa effe zeggen hoe en wat buiten met die primitievelingen!?!
  Grenzen dicht nu!!!

 2. Moeten ze wel genoeg snel groeiende bomen planten, anders hebben hun koters niks om in te wonen….

  Maar alles gaat tot rechts aan de macht komt; dan komen ze erachter dat er veel schepen richting noord afrika gaan

 3. Van de Somalische mannelijke emigranten (profiteurs) is 48% geestelijk gestoord. (28% schizofreen, 20% anders knettergek) Echt de eerste keus van NLvrouwen….

 4. Jaaaaaa !!!! hij heeft nog gelijk ook, met de hulp van Europa, de linkse land verraders goe mensen, en noem maar op. Wordt er ziek van.

 5. Als wij er niet meer zijn, is er ook niks meer om van te profiteren en te eisen, en wonen ze binnen de kortste keren terug in lemen hutten, maar dan wel bij -5 graden celsius in de winter, benieuwd hoe lang ze het dan gaan uithouden en wie ze er de schuld van gaan geven ( zie zuid afrika).
  Kunnen ze terug mekaar gaan uitmoorden en opeten, zoals in hun glamoureuze thuislanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here