Dr. Elke de Klerk zegt in een interview dat 87.000 artsen en verpleegkundigen in Nederland niet gevaccineerd willen worden “omdat ze geen proefkonijn zijn”. Dr. Klerk is mede-oprichter van de onafhankelijke organisatie World Doctors Alliance, die is opgericht in het kielzog van de Corona-propaganda.

Update: Blijkt dus dat ook deze informatie u weer wordt ontzegd door de techgiganten en de betreffende video inmiddels niet meer op YouTube zichtbaar is. Dan maar weer de Backup:

(minuut 3:25):

II :

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

Brits gezondheidszorgstelsel jaagt kinderen schrik aan door het tonen van de Kerstman die doodgaat aan Covid

23 REACTIES

 1. Prachtig dat die klote media en overheid het niet voor elkaar krijgen om iedereen te overtuigen
  Vooral als de meeste gezondheidswerkers er niet in geloven,dan kunnen ze net zo goed stoppen om te proberen om de rest te overtuigen
  Weg met die vaccinatie( plicht)

 2. Met alle respect voor dr Klerk en vele anderen die kritisch zijn tav de corona vaccins maar waarom komt en bijna geen arts of groep van artsen en andere covid experts met gedegen onderzoek naar de werking van diverse medicijnen die in verschillende andere landen het goed blijken te doen
  tegen corona ??? Wij hebben die medicijnen NODIG!!!!
  Als ke corona krijgt, kun je ziek worden. Wordt je erger ziek dan kun je naar het ziekenhuis. Wordt je nog zieker dan kom je op de ic alwaar ze een slang in je keel stoppen en je aan de luchtpomp leggen. Als je geluk hebt blijf je leven, heb je pe h dan ga je dood. Medicijnen krijg je niet, terwijl die ER WEL ZIJN!! Wat een waanzin!!!!! Doe hier aub wat aan dames en heren artsen. Jullie zijn dat verplicht tov van jullie patiënten.

 3. Don’t underestimate the power of stupid People in large groups… And pls stop watching mainstraim media, your getting hypnotised @ Jan Z

 4. Het enige echte medicijn is terug eerbied tonen voor God’s schepping. Menselijke, chemische uitvindingen kunnen gevaarlijk zijn omdat ze geen rekening houden met de totale mens, die niet alleen chemie is. Wie zich nog wil informeren in de echte natuurgeneeskunde, weet wat ik bedoel.

 5. De grap van dat hele vaccin is, dat het ons niet beschermd. Het beschermd niet tegen besmettingen en een gevaccineerde kan nog steeds anderen besmetten. Daarbij heb je nog steeds kans op (lichte) Coronaklachten, zoals het gros van de Nederlandse bevolking heeft, zonder vaccin. De gil van de overheid, dat we dit vaccin nodig hebben, is dus onzinnig. De claim dat we als gevaccineerde weer naar het “oude normaal” kunnen is dus pertinent onjuist. Pfizer stelt zelf in hun handleiding dat het vaccin geen besmettingen tegen gaat, dus ook een gevaccineerde heeft net zo veel kans op een besmetting, als een ongevaccineerde. Daarbij is een gevaccineerde ook net zo besmettelijk, als een ongevaccineerde. Dus hoezo kunnen gevaccineerde mensen weer terug naar het “oude normaal”?

  • Ik zou het ook bijzonder knap vinden als ze iets bedenken wat je zou beschermen tegen iets wat eerst nog gevonden moet worden.
   En hou toch op over dat het gros lichte corona klachten zou hebben.
   In dat geval had ik al corona voordat ze ooit dat woord bedacht hebben.
   Als het wat frisser wordt buiten, dan moeten sommige mensen iets vaker hun neus snuiten of zo iets.
   Dat heb je wel eens in een wat koudere periode in het jaar.
   En dat noem jij dan maar meteen lichte corona klachten.
   Door mensen zo als jij gaan mensen het nog geloven ook dat het bestaat met dit soort onzin praatjes.

  • Uit San Diego (VS) komt het nieuws dat een IC-verpleger 8 dagen na geïnjecteerd te zijn met het Pfizer/BioNTech ‘nano’ vaccin, toch positief werd getest op Covid-19. Hoewel dat op zich niets bijzonders is – het kan 2 weken duren voordat een vaccin gaat ‘werken’ – is dit bericht een bevestiging van de uitspraken van Jaap van Dissel en het hoofd wetenschap van de WHO, die grote twijfel hebben of de vaccins – welke dat ook zijn – ook maar enige bescherming bieden tegen ‘besmetting.’
   https://www.xandernieuws.net/algemeen/ic-verpleger-krijgt-8-dagen-na-vaccinatie-toch-covid-19/

 6. Degenen die de regering volgen zijn in te delen in de volgende groepen:

  –de (zwaar gereformeerden; (die geloven dat gezag van God is)
  –de linkse idioten (hersenkronkel)
  –mensen met IQ onder de 55
  –gekken (is niet anders)

  De normalen, de denkenden zullen niet meedoen aan die massa manipulatie, die massamoord ten doel heeft.

  Deze vrouw lijkt mij integer en betrouwbaar. Als ik haar en Rutte moet inschalen op een schaal van 1 tot 100: zij:95 en de gereformeerde poot 2.

 7. Onze overheid zegt:
  ”Er is een nieuw virus dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden gaan vallen, tenzij WIJ u beschermen. WIJ weten wat goed voor u is, want WIJ beschikken over de kennis en de experts.
  U kunt niet voor uzelf beslissen.
  Daarvoor bent u veel te dom.

 8. Geweldig nieuws!!! Is het mogelijk om ons achter deze organisatie te scharen en hun op die manier versterking te verlenen? En dan maar hopen dat de leidende roofdieren niet met nog een ander “virus” komen dat aangvuurd kan worden door mogelijk 5G, en dat mogelijk mbv nanotechnologie in elkaar geknutseld is.

 9. Dit nieuws is van 14 Dec 2020 – vreemd dat het niet eerder de ronde deed? En waarom het niet bij een groter deel van de bevolking is aangeslagen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here