Dr. Elke de Klerk zegt in een interview dat 87.000 artsen en verpleegkundigen in Nederland niet gevaccineerd willen worden “omdat ze geen proefkonijn zijn”. Dr. Klerk is mede-oprichter van de onafhankelijke organisatie World Doctors Alliance, die is opgericht in het kielzog van de Corona-propaganda.

Update: Blijkt dus dat ook deze informatie u weer wordt ontzegd door de techgiganten en de betreffende video inmiddels niet meer op YouTube zichtbaar is. Dan maar weer de Backup:

(minuut 3:25):

II :

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

  Volledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties
Vorig artikelTrump: Ik heb groots gewonnen
Volgend artikelSlechts 49 procent van de Amerikanen denkt dat het Coronavirus-vaccin veilig is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Prachtig dat die klote media en overheid het niet voor elkaar krijgen om iedereen te overtuigen
  Vooral als de meeste gezondheidswerkers er niet in geloven,dan kunnen ze net zo goed stoppen om te proberen om de rest te overtuigen
  Weg met die vaccinatie( plicht)

   • Dat is al een vrij oude stemming waar jij mee aankomt.
    Daarna zijn er nog vele andere geweest, waardoor alles inmiddels weer anders is.
    Meningen veranderen met de waan van de dag daar in Den Haag.

 2. Met alle respect voor dr Klerk en vele anderen die kritisch zijn tav de corona vaccins maar waarom komt en bijna geen arts of groep van artsen en andere covid experts met gedegen onderzoek naar de werking van diverse medicijnen die in verschillende andere landen het goed blijken te doen
  tegen corona ??? Wij hebben die medicijnen NODIG!!!!
  Als ke corona krijgt, kun je ziek worden. Wordt je erger ziek dan kun je naar het ziekenhuis. Wordt je nog zieker dan kom je op de ic alwaar ze een slang in je keel stoppen en je aan de luchtpomp leggen. Als je geluk hebt blijf je leven, heb je pe h dan ga je dood. Medicijnen krijg je niet, terwijl die ER WEL ZIJN!! Wat een waanzin!!!!! Doe hier aub wat aan dames en heren artsen. Jullie zijn dat verplicht tov van jullie patiënten.

 3. Don’t underestimate the power of stupid People in large groups… And pls stop watching mainstraim media, your getting hypnotised @ Jan Z

 4. Het enige echte medicijn is terug eerbied tonen voor God’s schepping. Menselijke, chemische uitvindingen kunnen gevaarlijk zijn omdat ze geen rekening houden met de totale mens, die niet alleen chemie is. Wie zich nog wil informeren in de echte natuurgeneeskunde, weet wat ik bedoel.

  • Juist sterker nog deze shit is van de duivel om je goddelijke dna te veranderen. De bijbel spreekt ook over t kenmerk v t beest met getal 666 en corona heeft 6 letters en als je de letters optelt met alfabet c =3 ect. Is 66 bijelkaar en dan die 6 is 666 bijelkaar

 5. De grap van dat hele vaccin is, dat het ons niet beschermd. Het beschermd niet tegen besmettingen en een gevaccineerde kan nog steeds anderen besmetten. Daarbij heb je nog steeds kans op (lichte) Coronaklachten, zoals het gros van de Nederlandse bevolking heeft, zonder vaccin. De gil van de overheid, dat we dit vaccin nodig hebben, is dus onzinnig. De claim dat we als gevaccineerde weer naar het “oude normaal” kunnen is dus pertinent onjuist. Pfizer stelt zelf in hun handleiding dat het vaccin geen besmettingen tegen gaat, dus ook een gevaccineerde heeft net zo veel kans op een besmetting, als een ongevaccineerde. Daarbij is een gevaccineerde ook net zo besmettelijk, als een ongevaccineerde. Dus hoezo kunnen gevaccineerde mensen weer terug naar het “oude normaal”?

  • Ik zou het ook bijzonder knap vinden als ze iets bedenken wat je zou beschermen tegen iets wat eerst nog gevonden moet worden.
   En hou toch op over dat het gros lichte corona klachten zou hebben.
   In dat geval had ik al corona voordat ze ooit dat woord bedacht hebben.
   Als het wat frisser wordt buiten, dan moeten sommige mensen iets vaker hun neus snuiten of zo iets.
   Dat heb je wel eens in een wat koudere periode in het jaar.
   En dat noem jij dan maar meteen lichte corona klachten.
   Door mensen zo als jij gaan mensen het nog geloven ook dat het bestaat met dit soort onzin praatjes.

  • Uit San Diego (VS) komt het nieuws dat een IC-verpleger 8 dagen na geïnjecteerd te zijn met het Pfizer/BioNTech ‘nano’ vaccin, toch positief werd getest op Covid-19. Hoewel dat op zich niets bijzonders is – het kan 2 weken duren voordat een vaccin gaat ‘werken’ – is dit bericht een bevestiging van de uitspraken van Jaap van Dissel en het hoofd wetenschap van de WHO, die grote twijfel hebben of de vaccins – welke dat ook zijn – ook maar enige bescherming bieden tegen ‘besmetting.’
   https://www.xandernieuws.net/algemeen/ic-verpleger-krijgt-8-dagen-na-vaccinatie-toch-covid-19/

  • Ja precies dat tis algemeen bekend dat je nog steeds corona krijgt mensen zij n zo naïef en helemaal bang gemaakt door media .. wetenschappelijk en medische gezien is t ook verboden en medicijn te nemen die niet eerst 7jr getest is

 6. Degenen die de regering volgen zijn in te delen in de volgende groepen:

  –de (zwaar gereformeerden; (die geloven dat gezag van God is)
  –de linkse idioten (hersenkronkel)
  –mensen met IQ onder de 55
  –gekken (is niet anders)

  De normalen, de denkenden zullen niet meedoen aan die massa manipulatie, die massamoord ten doel heeft.

  Deze vrouw lijkt mij integer en betrouwbaar. Als ik haar en Rutte moet inschalen op een schaal van 1 tot 100: zij:95 en de gereformeerde poot 2.

  • Ik weet niet hoe je erbij komt dat mensen vd kerk achter regering staan want je leert toch echt in de bijbel dat alleen God kan regeren die mensen hebben meestal nieteens een tv en weten dat media duivels is staat ook bijbel dat je niet alles moet geloven van de media. Je word zelfs gewaarschuwd voor t kenmerk v t beest met t getal 666 wat dus over corona en de vaccinatie. Staat zelfs dat de mensen die t kenmerk dragen en beest aanbidden appenpokken krijgen . Wat nu ook door wetenschappers word gezegd want in astra zenika vaccine zit gewoon chimpanseevirus dus de meeste mensen van de kerk weten dat wel . Zijn zat priesters en pastoren ect die op internet dat ook vertellen dus lijkt me niet als ze de bijbel goed kennen ze achter de regering staan en achter vaccinaties

 7. Onze overheid zegt:
  ”Er is een nieuw virus dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden gaan vallen, tenzij WIJ u beschermen. WIJ weten wat goed voor u is, want WIJ beschikken over de kennis en de experts.
  U kunt niet voor uzelf beslissen.
  Daarvoor bent u veel te dom.

 8. Geweldig nieuws!!! Is het mogelijk om ons achter deze organisatie te scharen en hun op die manier versterking te verlenen? En dan maar hopen dat de leidende roofdieren niet met nog een ander “virus” komen dat aangvuurd kan worden door mogelijk 5G, en dat mogelijk mbv nanotechnologie in elkaar geknutseld is.

 9. Dit nieuws is van 14 Dec 2020 – vreemd dat het niet eerder de ronde deed? En waarom het niet bij een groter deel van de bevolking is aangeslagen?

 10. Stelletje blaas kakens zijn ze hoe komen we dan aan 20 miljoen inentingen als 87000 verplegers en artsen de inenting hebben geweigerd….en tienduizenden illegalen niet bekend zijn bij de overheid… Cijfers vliegen ons om de oren en deugen voor geen cent… Natuurlijk zij heel veel mensen naar de spuit tenten gegaan maar de meesten deden dat omdat ze het gele papiertje wilden hebben of op hun app maar niet om geen corona meer te krijgen want daar geloven ze niet meer in De overheden wereld wijd zijn omgekocht en gezwicht onder druk van veel geldwolven die over de lijken heen gaan lopen….. Neen wat we dus uiteindelijk nodig hebben om het virus te bestrijden is een degelijk werkend geneesmiddel….
  Zijn die er dan niet!? jawel maar die hebben niet genoeg geld om een toestemming te bemachtigen van de WHO en de EMA ( zie geschiedenis van Pharming) die oedeem medicijnen heeft maar er al jaren over doet om die massaal te mogen toe passen!!!!

 11. Dus de artsen weten het de verpleging weten het en spuiten toch de mensen met dat gif in uitzonderingen daar gelaten al deze mensen die aan het moorden hebben mee gedaan moeten vervolg worden en al hun bezittingen af genomen worden en zeker geen medelijden mee hebben.

 12. Personen die de gifspuit nemen zullen als eerste sterven.
  De keuze is aan je zelf wees niet bang voor de dood het zou namelijk nu wel eens een verlossing kunnen zijn want wie wilt als slaaf leven van de elite .

  • Ja, ja! Laten we hier vooral schrijven dat dit de bedoelde uitkomst is, de zgn “self-fulfilling prophecy”. Ik ben helmaal niet van plan mee te doen aan het “als slaaf leven” voor de “elite” – niet als Ingespotene, en niet als Niet-Ingespotene. Ik wist niet eens dat dit op de agenda staat! Wie zegt dat? Dit zijn maar aannames! Misschien lijkt het er op, maar het staat nergens geschreven.

   Ik ben er op tegen om dit soort “uitkomsten” als voldongen feit neer te zetten, want dan heb je al besloten voor de psychopaten (die zgn “elite” van je) dat ze dit willen. Als jij zegt dat ik de boerderij in de fik ga zetten als de schapen dood zijn, dan ga ik dat ook doen, want dat verwacht je van me. Ik vind het totaal nep om nu al dit soort aannames als feit neer te zetten, ook al lijkt het er op dat dit de uitkomst zou kunnen zijn. Maar zolang niemand het er nog over eens is wat de kern van de zaak is met die tering gifspuit, ga ik niet meedoen met die idiote gedachtegang dat we slaven worden. Ja, het is zeker waar dat psychopatische despoten dit al eeuwen lang doen, maar laten we het die klootzakken aub niet gunnen op dit moment!

   En noem ze toch in godsnaam niet “elite”!!! Ik vreet me op van ergernis. Het zijn grote vuillakken, inteelter schorem dat kleine kindjes neukt en verslaafd is aan macht en geld. Zieke klootzakken die uitgeroeid moeten worden. Baudet, het Kaagdier, het Wilderbeest en Koning Prutte en Hugo De Pharmahoer-frikadelleVreter gaan dit voor jullie doen als ze genoeg geld aan de debielenkudde hebben geboerd. Nog even geduld aub want ze moeten nog een paar kwartjes krijgen van de Pharmaboeren.

 13. Ja ja ik heb al veel problemen van mensen om mij heen die sinds vorige week zaterdag de macht hebben gekregen om mij niet te laten deelnemen in ons koortje van amper 35 mensen om mij te beletten om binnen te mogen omdat de QR code gevraagd mag worden en dus daar gebruik van maken zodat zij als onnozel schepselen denken dat ze dan niet besmet raken??? Maar het tegendeel is waar dat is al bewezen in andere koren dat mensen besmet zijn geraakt na vaccinatie pas QR In het lokaal is een optimale luchtverversing die voor zeer kort nog genoeg was om samen te zingen Maar sinds afgelopen zaterdag is dat niet meer voldoende??????
  Ja de angst heeft toegeslagen en hebben van normale mensen bruinhemden gemaakt met invloed van Rutte en CO!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in