Harvard vaccinexpert legt uit waarom COVID-vaccin NIET nodig is voor veel mensen, en “daagt” andere deskundigen uit om het tegendeel te bewijzen

0
Professor Martin Kulldorff

Harvard medisch professor en vaccin veiligheidsexpert legt uit waarom hij gelooft dat het Covid-19 vaccin niet nodig is voor de meeste mensen en kinderen.

Martin Kulldorff is een “pro-vaccin” medisch professor en wetenschapper aan Harvard die iets heeft meegemaakt wat veel van zijn collega’s ook hebben meegemaakt tijdens deze pandemie, censuur en hoon. Het is iets wat hij voorheen nog nooit heeft meegemaakt, vooral omdat hij een erkend deskundige op zijn gebied is, maar Covid heeft een grootscheepse aanval ontketend op wetenschappers, artsen en journalisten die informatie, gegevens, wetenschap of zelfs maar een mening naar voren brengen die vraagtekens zet bij de beweringen van regeringen en de maatregelen die zij nemen en hebben genomen in een poging om, wat zij zeggen, “de verspreiding van Covid een halt toe te roepen”. Er zijn veel wetenschappelijke gegevens waaruit blijkt dat lockdowns, bijvoorbeeld, niets doen om de verspreiding van Covid tegen te gaan en uiteindelijk meer mensen doden dan het virus zelf, en vele andere problemen veroorzaken die zelfs verder gaan dan de gezondheid. Er zijn reeds tientallen van dergelijke studies gepubliceerd.

Kulldorff tweette onlangs het volgende:

Denken dat iedereen gevaccineerd moet worden is net zo wetenschappelijk onjuist als denken dat niemand dat moet. Covid-19 vaccins zijn belangrijk voor senioren met een hoog risico en hun verzorgers. Degenen met een eerdere natuurlijke infectie hebben het niet nodig. Kinderen ook niet.

Hij tweette onlangs ook:

Nadat ze beschermd waren terwijl de arbeidersklasse aan het virus werd blootgesteld, willen gevaccineerde #Zoomers nu vaccinpaspoorten waarbij immuniteit van eerdere besmetting niet meetelt, ondanks sterker bewijs van bescherming. Nog een aanval op werknemers.

Kulldorff is zeer uitgesproken geweest in zijn overtuiging dat degenen die het idee van vaccinpaspoorten promoten niets dan kwaad doen en dat censuur van discussies over vaccins het echte probleem is.

  "Ernstige problemen": Duitse bejaarden moeten worden gereanimeerd na derde COVID-19 vaccinatie

Nogmaals, Kulldorff is niet tegen vaccins, in feite steunt hij ze. Maar wat Covid betreft, gelooft hij dat de mensen die geïnfecteerd zijn, wat waarschijnlijk meer dan een miljard mensen wereldwijd zijn, reeds immuniteit tegen het virus hebben ontwikkeld. Wat de doeltreffendheid van het vaccin betreft, weten we nog steeds niet hoe doeltreffend het is om de verspreiding te stoppen.

Er zijn verschillende studies die laten doorschemeren wat de professor bedoelt, namelijk dat degenen die met Covid besmet zijn geweest jarenlang, en mogelijk zelfs tientallen jaren, immuun kunnen zijn. Volgens een nieuwe studie van gerespecteerde wetenschappers in vooraanstaande laboratoria ontwikkelden mensen die van het Coronavirus herstelden bijvoorbeeld “robuuste” niveaus van B-cellen en T-cellen (nodig om het virus te bestrijden) en “kunnen deze cellen gedurende een lange, lange tijd in het lichaam blijven”. Dit is slechts een van de vele voorbeelden. Er zijn studies die suggereren dat infectie met vroegere Coronavirussen, die vóór Covid-19 over de hele wereld circuleerden en elk jaar honderden miljoenen mensen infecteerden, ook bescherming kan bieden tegen Covid-19.

Bij het maken van onwetenschappelijke beweringen verwijzen de media vaak naar “gezondheidsambtenaren” of “gezondheidsdeskundigen” zonder die deskundigen bij naam te noemen. Ik daag Twitter uit de naam te noemen van de vaccin-epidemiologen die vinden dat iedereen het Covid-19 vaccin moet krijgen, ook kinderen en degenen die immuun zijn voor een eerdere infectie. – Martin Kulldorff

Hij verklaart ook dat het Covid-19 vaccin niet is goedgekeurd voor kinderen en dat we niets weten over de werkzaamheid van het vaccin of de mogelijke bijwerkingen die sommige kinderen kunnen krijgen.

  Druk van de bevolking te groot: Australische deelstaat wil verplichte vaccinatie afschaffen - als gevolg van 'high-profile' incidenten

Kulldorff gaf onlangs een interview met, volgens zijn tweet , “een vooraanstaand journalist die verkoos anoniem te blijven in plaats van zijn broodwinning op het spel te zetten”.

Nogmaals, dit is een gemeenschappelijk thema. Jonas F Ludvigsson, kinderarts aan het Örebro University Hospital en hoogleraar klinische epidemiologie aan het Karolinska Institute, stopt bijvoorbeeld met zijn werk aan Covid-19 omdat hij wordt lastiggevallen door mensen die het niet prettig vinden wat hij heeft ontdekt, namelijk dat van de bijna 2 miljoen schoolkinderen er nul zijn gestorven als gevolg van Covid-19 tijdens de eerste golf toen er nog geen lockdowns, schoolsluitingen of mondkapjesmandaten waren. U kunt hier meer lezen over dat specifieke verhaal.

In het recente interview zei Kulldorf ook:

Aangezien de meeste kinderen asymptomatisch zijn of slechts milde symptomen vertonen, zal het moeilijk zijn om te bewijzen dat het vaccin de symptomen, ziekenhuisopnames of sterfte bij kinderen kan verminderen, waarvoor een grote steekproefgrootte nodig is in landen waar de ziekte nog steeds in aanzienlijke mate verspreid is.

Ik heb een paar decennia met vaccins gewerkt, maar Twitter denkt duidelijk dat wetenschappelijke discussies over deze kwesties gevaarlijk zijn. Misschien is social media gevaarlijk voor de machthebbers. Ik hoop dat de sociale media gevaarlijk zijn voor de opsluiters die het afgelopen jaar zoveel schade aan de volksgezondheid hebben toegebracht. De enorme collaterale schade voor de volksgezondheid, die door Collateral Global wordt gedocumenteerd, is iets waarmee we nog vele jaren zullen moeten leven en sterven. Het is echt een volksgezondheidstragedie van epische proporties.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand

Vorig artikelGoogle installeert nieuwe spyware in Chrome – om gedrag te monitoren
Volgend artikelKnut Wittkowski, epidemioloog: we hadden op natuurlijke wijze binnen 6 weken kudde-immuniteit kunnen bereiken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in