Kan het zijn dat de “vaccins” tegen het coronavirus (Covid-19) grafeen en wie weet wat nog meer afgeven aan de ongevaccineerden, waardoor hun lichaam op dezelfde manier wordt vernietigd als dat van de “volledig gevaccineerden”? Volgens Dr. Philippe van Welbergen is dit precies wat er gebeurt, schrijft Ethan Huff.

Welbergen is vooral geïnteresseerd in de grafeencomponent van de injecties, die zich in het lichaam van mensen lijkt te assembleren als grote vezels en ongeïdentificeerde structuren die klonters vormen.

In sommige gevallen krijgen deze stolsels magnetische eigenschappen die volgens Welbergen en anderen een elektrische lading mogelijk maken. Dit zijn met andere woorden complexe biostructuren.

Tot nu toe werd meestal aangenomen dat deze op grafeen gebaseerde stolsels bij de persoon blijven waarin ze werden geïnjecteerd. Maar er zijn nu aanwijzingen dat de ongevaccineerden ze ook oppikken via shedding.

Als u niet gevaccineerd bent, blijf dan zoveel mogelijk uit de buurt van gevaccineerden

Als medisch directeur van Biomedical Clinics was Welbergen een van de allereerste deskundigen die het publiek waarschuwde voor de bloedschade die de covid-19 prikken veroorzaken.

Vorig jaar gaf hij beelden vrij van bloedmonsters die hij onder een microscoop had genomen. Die beelden toonden een verontrustende aanwezigheid van vreemde artefacten die werden omschreven als “buisachtige structuren” en deeltjes die “oplichtten en veel cellen beschadigden”.

Veel van Welbergens patiënten begonnen niet lang nadat de covid-injecties waren losgelaten via Operation Warp Speed vreemde symptomen te ontwikkelen, en daarom begon hij de zaak voor het eerst te onderzoeken.

Patiënten die een injectie kregen, klaagden over plotselinge vlagen van chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen en zelfs verlamming. Vrouwen die de vruchtbare leeftijd al lang voorbij waren, werden plotseling ook weer ongesteld.

  Hoe het vaccin COVID erger kan maken

Uit de bloedmonsters van deze patiënten bleek dat de door grafeen gegenereerde structuren vrijwel elke bloedcel in het zicht hadden gedecimeerd.

Vóór Operatie Warp Speed had Welbergen nooit eerder dergelijke formaties in het bloed van patiënten gezien. Ze begonnen zich duidelijk te vormen zodra de prikken in de armen waren toegediend.

Welbergen verscheen later op de Zuid-Afrikaanse gemeenschapszender Loving Life TV om de zaak grondig te bespreken. Hij liet de kijkers zijn dia’s zien en legde uit wat er op stond.

Tijdens het programma toonde hij ook bloed-dia’s van “vaccinvrije” patiënten, dat wil zeggen patiënten die de prikken weigerden. Helaas vertoonden sommige daarvan ook tekenen van “besmetting met vaccintoxinen door shedding.”

Een paar dagen voordat hij in dat programma verscheen, merkte Welbergen toevallig iets op dat wordt omschreven als een magnetisch of elektrisch polariteitseffect aan verschillende kanten van de grafeenvezels die hij had geïdentificeerd.

Bijna elk monster, zei hij, vertoonde tekenen van deze polariteit, terwijl hij vóór het verschijnen van de covid-19 injecties nog nooit zoiets had waargenomen in al zijn jaren van praktijk.

“Dr. Philippe’s presentatie is werkelijk onthullend en gruwelijk – een must watch, vooral voor degenen die verkondigen dat Covid-injecties ‘veilig’ zijn en erop aandringen dat mensen zich laten injecteren,” meldt The Exposé, die clips van het programma heeft gepubliceerd om te bekijken.

“De Covid-injecties zijn wapens van genocide en het is ongelooflijk dat de mensen die ze hebben ontworpen nog steeds vrij rondlopen.”

In de commentaren voegde iemand aan de conversatie toe dat hij gewoon verbaasd is dat iemands lichaam nog kan functioneren met deze grafeenklonters erin verwerkt. Het is echter slechts een kwestie van tijd voordat die stolsels groot genoeg worden om het leven van die persoon te beëindigen.

  En de schapen kijken wezenloos toe - Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrum

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Vaccin shedding eindelijk bewezen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBig Serge: Lawaai en furie – Over kernwapens, slagorde en strijdwagens
Volgend artikelOekraïense strijdkrachten proberen offensief op alle fronten, maar falen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

 1. Als dit allemaal waar is ,waarom wordt er dan niets ondernomen om deze moordenaars eindelijk te straffen ,en ja eerst zal er een heleboel moeten uitgemest worden,maken ons kapot ,nemen ons alles af ………..en wat gebeurt er langs onze kant ??????

  • Het grote kapitaal (bv. Bill Gates) kon het Pond Sterling doen wankelen en verdiende er miljarden aan
   Wat denkt u dat het grote kapitaal met Nederland kan doen? Het grote kapitaal wil de mensheid reduceren en alle regeringen werken daar aan mee. (corona,CO2, stikstof, opwarming)
   Nederland danst naar de pijpen van het kapitaal. Denk niet dat we meer te vertellen hebben dan de kleur en dessin van het closetpapier.
   Wij zijn zelfs niet in staat om Maxima tot orde te roepen.

 2. Niks natuurlijk Marly. Daar is vereniging voor nodig en dat is er niet.
  Al dat geroeptoeter als ‘we are many’ slaat nergens op zolang die ‘many’ verdeeld blijven. Er is geen organisatie.

  • Iedereen moet eerst zichzelf gaan realiseren en organiseren. Dat is de Great Awakening. Helaas hebben de meeste mensen een gigantisch gezamenlijk trauma nodig om zichzelf te realiseren en te organiseren en daarna elkaar te realiseren en te organiseren. Geef het tijd… de echte druk moet nog beginnen bij de massa. Houd vertrouwen. Realiseer jezelf, organiseer jezelf. Zelfgerealiseerde en georganiseerde mensen is wat de massa als voorbeeld nodig heeft zodra ze wakker schrikken. Als wij daar zijn, zullen zij daar ook heen willen zodra de pleuris uitbreekt. Dan gaat het heel snel. We zitten in de opbouw, vertrouw en zorg voor jezelf… WIJ gaan heel straks/binnenkort hard nodig zijn.

 3. @marly…….

  Beste,

  …….”en wat gebeurt er langs onze kant ??????”………

  Van onze kant MAG er niets gebeuren want je mag nergens een oproep doen om dit met GEWELD te stoppen.

  Je mag volgens alle o.a. PARTIJLEDEN van FvD burgerlijk ongehoorzaam zijn en vragen of ze dan met deze moorden met voorbedachte rade willen stoppen.

  Resultaat zal zijn dat je uitgelachen wordt…..of gedeformeerd wordt!!!

  In mijn optiek, en ik zeg duidelijk OPTIEK en roep NERGENS toe op, kun je dit uitermate ernstige MISDRIJF niet stoppen met ongehoorzaamheid!

  Als een moordenaar zich aankondigt met een dodelijk wapen recht voor je neus…..dan ga je het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet redden met ongehoorzaam te zijn…….daar kan ik me met de beste wil van de wereld helemaal niets bij voorstellen en dat is ook niet normaal.

  Ik heb vele jaren gewerkt voor deze overheid, ja erg genoeg helaas, maar het zei zo!

  Bij een echte dreiging met dodelijk geweld was er maar 1 optie en dat was een noodweerschot……en daar had je dan een paar manieren voor welke echter allemaal op hetzelfde neerkwamen……wapen trekken en kijken naar de bovenkant van de loop en a.s.a.p. een schot lossen in de borst! That’s it…..heb er zelfs les in gegeven gedurende een kleine 22 jaar waarvan ongeveer 5 jaar voor de Rijksoverheid……maarrrrrrr wat ik wil zeggen is gewoon……

  Oproepen tot geweld mag niet…..je laten vermoorden mag wel……….en da’s op zijn minst niet eerlijk…..toch!?

  Dit gaat het dus niet worden met hun achterlijke idiote burgerlijke ongehoorzaamheid en verder gaat het ook niet lukken want zelfs oproepen doen om eens eindelijk groepjes te vormen met een aantal mensen zet totaal geen zoden aan de dijk.

  Iedereen weet dus meer dan genoeg indien TSHTF en er bijv. binnenkort een blackout komt en er rennen hele groepen islamieten door de straten om te plunderen enz enz enz …..en dat gaat er komen……laat dat virus maar vliegen, want dat is nog nooit aangetoond, wat wél is aangetoond is de moorddadigheid van het geboefte wat DAGELIJKS massaal wordt binnengelaten en vertroeteld op 5***** schepen met alles erop en eraan inclusief gratis ziektekosten inclusief…..nee, laat ook maar.

  Maar roep aub niet op tot geweld……….dat mag gewoon niet……CAPICHE!!!
  Gewoon blijven toekijken dus hoe alles en iedereen naar de afgrond gaat en nog een trap meekrijgt…….

  We zijn op deze manier met zekerheid verloren…..nou ja, we…….misschien toch niet allemaal!!!!

  Ik doe mijn best om hier te blijven. Identificeren van de daders van dit gigantische misdrijf zal plaats moeten vinden nietwaar en nog wel meer dan dat………wordt nog overuren draaien dan…..maar dat doe ik pro deo!

  Gladiator

  • @Gladiator >> (Iedereen weet dus meer dan genoeg indien TSHTF en er bijv. binnenkort een blackout komt en er rennen hele groepen islamieten door de straten om te plunderen enz enz enz …..en dat gaat er komen)

   Ik vrees dat je gelijk hebt Gladiator. Helaas maar waar, er gaat nog een veel grotere ellende komen dan gas, elektra, brandstof, voedsel. Een geplande blackout. Dan is het echt iedereen voor zich, ik hou mijn hart vast. Maar ben gedeeltelijk voorbereid, op wat komen gaat. ELLENDE !!

   • Als het licht uit gaat hebben we serieus een probleem, binnen een week kan het land al 1 grote chaos zijn. Dan beginnen de rooftochten, je ooit zo behulpzame buren. Kunnen je dan met gemak je hersenen inslaan om je voedsel voorraad te plunderen. Dan geldt dat iedereen een potentieel gevaar kan zijn voor je. Eerst zal iedereen nog proberen om zoveel mogelijk uit de winkels te halen, maar als het transsport ook niet meer aanlevert, dan krijg je al vechtpartijen in de winkels. Want geen elektriciteit is ook geen water meer uit de kraan, en na een paar dagen geen WC gebruik meer mogelijk, want de rioolpompen staan ook stil.

    Zorg dat je lichtdichte gordijnen hebt, want zodra ze kunnen zien dat jij licht hebt in huis. Ook al komt dat licht van een kaars is het een teken dat er iemand is en waar eventueel wat te halen valt voor de plunderaars. Ook moet jij je huis van binnenuit verstevigen en niet van buiten zichtbaar zijn. Want dan zullen de plunderaars juist als eerste die huizen beroven die beveiligd of verstevigd zijn. Want daar valt veel te halen is hun gedachte, anders beveilig jij of verstevig jij je huis niet, als je niets hebt.

    • Niet verstevigen, maar juist de deur opendoen als ze aanbellen, en dan het hete lood zijn werk laten doen. Groot kaliber buikschot om ze een half uurtje te geven voor overdenking, of hoger voor onmiddelijke zen. Dat is ook een vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid, toch?

     • Een gastank met een dakbrander is nog niet zo n slecht idee om in huis te hebben en dat mag…💪🏽 Tja stel dat je dak lekt…

 4. @Marly

  Ik snap je reactie…. Maar wat gebeurt er in middels in ons ‘vrije Westen’
  Wij zijn niet meer vrij, maar de WEF elite onderdrukt de bevolking steeds meer en steeds verder. De strop wordt steeds verder aangetrokken tot een griezelige dictatuur. Dit alles nota bene gedragen door angst bevangen burgers, die slaafs de overheid volgen (Helsinki syndroom?).

  De zgn verkiezingen werden/worden bepaald door de ‘man achter de tel-computer’ en mag jij raden wie er steeds wonnen…. Het antwoord ligt voor de hand toch?

  Hen achter slot en grendel zetten, maar geldt dit ook niet voor alle regeringsleiders, alle mensen, dus ook de MSM, die de bevolking heeft misleid met de zgn fact-checker desinformaties? Maar ook hen die de prikken hebben uitgedeeld? En ga zo maar door.

  Ik heb slecht nieuws…. Deze wereld is totaal verdorven en keert nooit meer terug naar het oude, wat gezien het uitgedeelde vaccin, de gecorrumpeerde machthebbers en hun enorme steun van de slapende schapen ook onmogelijk is.
  The point of no return ligt al mijlen ver achter ons …. Ja, dit zien is ook dit ook wakker zijn, helaas….

  Sterker nog, het wereldtoneel stevent super snel af op een (anti) climax….
  Wat dit betreft is het hoogst opvallend, dat dit 100% synchroon loopt met de profetieën in de Bijbel, die naast het verdere (gruwelijke) verloop ook de (enige) uitweg laat zien en toont daarbij de ‘ontsnapping’ voor iedereen die dit wil en daar voor bewust kiest.

  De Bijbel is en was het enige grote obstakel voor de NWO/WEF
  Wat te denken dat het daarom het 1e doel van het WEF/NWO was en is om juist die Bijbel uit ons denken te halen.
  Uiteraard met leugend, bedrog en zgn wetenschappelijke desinformatie. Dit terwijl de knetterharde tegenbewijzen vernietigend zijn.. Dit is te vergelijken met het huidige narratief, dat door de massa ronduit geloifd wordt, terwijl er zoveel bewijs tegen is….
  En met succes gibfen zij in de aanval, want het aantal echte bijbelgetrouwe christenen is inmiddels bizar klein. Maar ook dit staat in de Bijbel als ’teken’.

  Doe je huiswerk, de tijd is kort

  • Volgens mij spelen de psychopaten die zoveel geld hebben dat ze niet meer weten hoe ze zich moeten vermaken met ons.

   Dat bijbelboek, 1984, etc. Het lijkt hun fun te zijn om dit in het echt te laten spelen

   Ze gebruiken deze boeken als handleiding!!!!!

   • @Ab
    Onder andere George Orwell zat dicht bij het vuur van Freemasonry en heeft een deel van hetgeen hij heeft meegekregen verwerkt in ´1984´. Hij die de schrijvers van de Bijbel heeft geïnspireerd zodat het geschreven werd, overzag en overziet en het Boek staat dan ook vol met profetie welke simpelweg al grotendeels is uitgekomen. Zo ook het overige dat nog komen zal. Geen mens of duivel zal dat gaan en/of kunnen veranderen. Het Vaticaan heeft ervoor gezorgd dat de ´gewone´ mens het lange tijd en tot ca. 500 jaren geleden niet kon lezen. De katholieke kerk heeft ervoor gezorgd dat tot 1965 het verboden was een Bijbel in huis te hebben. Diverse masons hebben ervoor gezorgd dat de Bijbel werd verboden, verbannen en afgedaan werd als een belachelijk sprookjesboek, etc. Voor mij is één plus één nog altijd twee. Ben het toen allemaal maar zelf eens gaan onderzoeken en de reis is intrigerend.

    • Tja, denk dat het te complex is om compleet te bevatten.
     De bijbel (boek der boeken) is vele malen vertaald en is daardoor behoorlijk van inhoud veranderd.
     Ik heb deze ooit helemaal gelezen en er zitten gruwelijke verhalen in. De verhalen die de predikers nooit zullen gebruiken.

     Ik denk dat er veel meer is dat wij niet willen wetem.

     Op een andere comment van jou “de mens is geen dier” had ik willen betwisten.
     Maar voor mij zijn wij, met onze ontspoorde hersencapaciteit, een lagere levensvorm (gezien wat “we” onszelf aandoen)

     • @Ab, aangaande je laatste redenatie is mijn stellingname dat de mens gedurende de tijd niet is geëvolueerd, maar is gedevalueerd. V.w.b. Bijbelvertalingen heb je absoluut een punt. Dat is dan ook de reden geweest dat voordat ik er een aanschafte me eerste heb georiënteerd en ben verder gegaan aan de hand van bronnen met een hoog gehalte aan kritiek, sceptisch vermogen en achtergrond informatie gebaseerd op diepgaande studies welke verifieerbaar zijn. Ook worden de diverse Bijbelvertalingen vergeleken en geverifieerd aan de oorspronkelijke taal waarin de passages zijn geschreven en waarmee incorrecte vertalingen van een woordje hier en een woordje daar of verdraaiing of weglating of toevoeging aan het licht gebracht. Daarbij wordt aangegeven welke bronnen debet zijn aan incorrecte vertalingen. Aangezien ikzelf niet iemand ben die iemand op z´n blauwe, groene of bruine ogen vertrouw, zijn dit bronnen waarmee ik verder kan. Een en ander niet alleen toegespitst op bovenstaande, maar ook voor wat betreft de betekenis van Bijbelcontent. Zelf lees ik de Statenvertaling al heb ik in beginsel zeker iets gehad aan de Herziene Statenvertaling. Ook de King James Version 1611 heb ik in huis en aangaande de tekst in de SV komt deze overeen met de KJV al heeft de laatste meer content. Vooral de oude vertaling is in beginsel niet gemakkelijk te verstaan, maar de aanhouder wint en daarmee het begrip welke langzamerhand en soms zelfs sneller wordt vergroot. Daarbij heb ik geschreven materialen kunnen verzamelen welke, voor mij, moeizame content verklaren. Dit betreft ook de ´gruwelijke verhalen´ waarnaar jij zijdelings verwijst. Aangezien ik leerde, alvorens mijn Bijbelstudie te gaan verrichten, dat vele kerkenraden allang in de zak zitten van het Vaticaan/VN en vele kerken hun eigen aangepaste religie prediken, ben ik het daar niet gaan zoeken. Ik kies mijn eigen leraren (…). In principe is er nog wel meer over te vertellen, maar ik laat het hierbij voor nu. Bedankt overigens voor je reactie. Op prijs gesteld.

    • Antichrist komt uit het rijk assierye kijk maar naar de vlag van hen en openbaringen 6v2. Binnenkort zal hij op het toneel komen.

 5. Ik heb nog nergens aan mee gedaan.
  Wel heb ik nog een betaalde baan.
  Hier kom ik met veel, nog steeds geprikte, mensen in aanraking.
  Na dit artikel te hebben gelezen, ben ik serieus bang.
  Ik tracht mezelf gezond te houden.
  Neem vitamines en mineralen extra tot me.
  Maar ik ben erg bang.

  • Bang zijn heeft weinig zin. Naast dat je niet weet of het artikel waar is, zegt het ook niet op welke wijze “sommige” besmet zouden zijn. Als het waar is, veronderstel ik dat er vrij intiem contact voor nodig zal zijn. Als het als een soort “virus” door de lucht verspreid zou kunnen worden, was de absurde injectie drang natuurlijk niet nodig geweest.

   • Als het waar is ontkomt niemand er aan, dus zorgen zijn dan overbodig. Relaxed… kweek geen angst, maar liefde. We zitten in een psychologische oorlog, ze willen je bang maken. Er is overal info en disinfo. De realiteit is buiten de bubbel van het internet. Relax… mediteer en wees ok waar je NU bent.

    • De grote psychologische persoonlijke strijd komt nog als we elkaar niet meer kunnen bereiken en de psychopaten je willen doen geloven dat je de enige idioot op aarde bent die ervoor kiest niet vrijwillig mee te werken.

     Zorg dat je medestanders om je heen hebt in het echte leven!!!
     (helaas is om ons heen 100% deugschaap, heel beangstigend, maar het brein scherp blijven houden tot aan de dood. Uiteindelijk zorgen ze straks dat je niemand meer kunt of durft te vertrouwen)

     • Daarom moeten we nu al afspreken waar we samenkomen wanneer wij eigenwijzen straks niet meer op internet kunnen of mogen. Iemand stelde voor (was het hier of op een andere website?) om ons dan voor de gemeentehuizen of kerken te ontmoeten. Niet om herrie te schoppen maar om elkaar te vinden. Dat vind ik wel een goed idee. Want hoe bereik je elkaar nog zonder internet.

       • Of een amateurradiofrequentie afspreken, dat spul werkt onafhankelijk van internet en meestal ook op accus of batterijen.

        Paai je lokale radioamateur… 😉

   • “Als het als een soort “virus” door de lucht verspreid zou kunnen worden, was de absurde injectie drang natuurlijk niet nodig geweest.”

    Waar maar…
    – hadden ze ook geen megawinst gehad,
    – had dit minder angst gecreeërd
    – Geen controlepas.

  • Ik meen ergens gelezen te hebben dat Nattokinase grafeenoxide uit je lichaam kan verwijderen. Ik heb zoveel artikelen opgeslagen. Zou er echt even naar moeten zoeken. Ben nu lekker buiten in de tuin aan het werk. Als ik het artikel terug kan vinden plaats ik de link hier. Kijk anders even of je het via Google kan vinden.

  • Ik ken veel mensen die 3 of meer prikken hebben gehad en nog vrolijk en gezond rondlopen. Sommigen sporten nog behoorlijk (lopen halve marathons). Dus als die mensen met meerdere prikken nog steeds happy en gezond zijn, hoef je je denk ik geen zorgen te maken als je nul prikken hebt. IMO

   • @ freefighter oktober 29, 2022 at 14:42,
    Alle gevaccineerde hebben inmiddels een mac adress, daarmee kunnen ze extern al deze mensen al mee controleren en manipuleren. Ieder heeft ook al een dodenknop ingebouwd gekregen d.w.z. dat iedere gevaccineerde op een bepaalde frequentie van het 5G netwerk dodelijk voor hen is. Valt het ook niet op dat gevaccineerde die publiekelijk haat en nijd naar de ongevaccineerde spuwen, dat die na een paar dagen ineens plotseling overlijden. Dus als deze zogenaamde gezonde gevaccineerde heel gehoorzaam blijven aan de staat en alsware een voorbeeld functie tonen. Mogen zij blijven leven. Dan is de onwetendheid van deze mensen een uitkomst voor hun gedachte. Want als jij er van bewust zou zijn, dat ze extern jouw met een muisklik om zeep kunnen helpen, kan jij niet meer normaal functioneren lijkt mij.

  • Angst is zinloos en levert geen enkele oplossing op. Bovendien levert angst veel stress op wat uitermate slecht is voor je gezondheid.
   Vertrouw altijd op je lichaam en als het je tijd is, dan is het gewoon je tijd.
   Moeder natuur bepaalt wanneer je de aarde verlaat dus zorg ervoor vanuit vreugde i.p.v angst te hebben geleefd.

 6. De shedding – kan dus echt zijn. Zelf vraag ik het me ook vaak af, met alle voorbeelden die ik heb gezien van kennissen die bij de vaxxies wonen. Ook merk ik de laatste maand dat ik vaak duizelig ben, nu dat ik weer 2 dagen per week op het kantoor zit, en in gesloten ruimtes met vaxxies. Ik vraag me af waarom ik van die flauwtes krijg.

  Ook goed dat FN deze uit Mei dit jaar nog een keer op de voorgrond zet:
  https://www.frontnieuws.com/vaccin-shedding-eindelijk-bewezen/

  Wat is IgG:
  “Immunoglobuline G (IgG) is een immunoglobuline dat wordt aangemaakt bij grotere hoeveelheden of bij een herhaald contact met het antigeen. Het IgG-molecuul kan beschouwd worden als een typische antistof.”
  Hieruit kunnen we dus zien dat het lichaam de S-antigenen aan het produceren is, die zgn “spike eiwitten”.

 7. Come A Little Bit Closer .
  😀
  Ik heb tegen mijn stiefzoon moeten zeggen dat hij en zijn gezin niet welkom zijn in ons huis.
  N.A.V evt shedden .
  Met bloedend hart .
  Ikwil mijn moppie niet blootstellen (klingt raar 😃)
  Waar zijn we GVD in terecht gekomen ?
  Maae bof schouders optrekken en verder gaan .
  Mop . Zitten 2 mannen in de kroeg achter een biertje .
  De ene man heeft een bochel .
  Na wat stilte vraagt de andere man aan de man met bochel , “heb jij een hekel aan mij ? ”
  Waarop de bochel vraagt hoezo ??
  Zegt die andere gast ( Nu om dat je zo’n hoge rug optrekt)

  • heb er ook nog 1

   Een aap een een muis zitten in een labaratorium.
   Zegt de aap tegen de muis ¨ heb jij het vaccin al genomen¨
   Zegt de muis ¨nee ik wacht nog even het word eerst nog getest op de mensen ! ¨

 8. Ik weet het 100% zeker, zeg ik al meer dan een jaar. Hoe? Door inmiddels 10x achtereen volgens met dubbel gevaccineerde mensen in auto te zitten met ramen destijds dicht..Gevolg: 1 a 2 dagen(meestal 1) helse hoofdpijn niet te remmen een hele specifieke hoofdpijn en een vermoeidheid zeer overdreven….
  In mijn beleving, aangezien ik wel in het gemaakte Lab-virus Covid geloof , lijkt het een beetje op Covid light maar dan heel kort max 1a2 dagen. Mijn ervaring (3x) met Covid zelf lijkt er beetje op alleen duurde die max 4 dagen. Beschrijving : Uit het niks ineens kracht verlies, geur ineens pleite zonder verstopte neus of smaakpupillen, zuurstof saturatie dag 2 ineens 91%, helse koppijn nog nooit zo ervaren met gewone verkoudheid of griep.Hele lichte verhoging max 38. En dag 3/4 ineens opgeknapt alleen smaak bleef bij 2x besmetting ff week weg of vervormde naar andere geur en smaak. Door deze ervaringen weet ik voor mijzelf dat Covid wel degelijk bestaat voelde echt onnatuurlijk die hoofdpijn achter ogen en vooral smaak en geur is zeer vreemd en moet wel neurologisch zijn aangezien smaakpupillen in tact waren en neus vrij.

  • Nuke: heb ik ook de laatste tijd. Verkoudheidje opgelopen in een hotel ontbijtzaal ongeveer 6 weken geleden, smaak en geurverlies. Stelde verder weinig voor, geen koorts en zo. De laaste maand, parallel aan verblijf op het kantoor en met vaxxies omgaan, veel vermoeidheid en duizelingen. Ben normaal altijd energiek en monter. Vraag me dus af hoe het zit. Nu een week expres thuis gebleven, en vandaag voel ik me weer redelijk “normaal”. Volgende week maar weer even zien wat er gebeurt.

   Maar nu dit: nogmaals, het hele “vaccinatie” gedoe is GEEN bescherming tegen een ” virus”!!!!!! Het is ook geen programma om je om zeep te helpen. Het is een programma om de mens permanent te veranderen dmv het aantasten van de centrale processor in de hersenen. Het is een groot experiment om te zien hoe goed het werkt om die hele pijnappelkier en de omliggende kliertjes en procesjes te vernielen, zodat het gros der mensen niet meer kan voortplanten, en dit gaat gepaard met andere grote storingen, o.m. in het immuun systeem, plus neurologische kwalen.

   En nu dat er genoeg mensen ingespoten zijn, kunnen ze de resultaten van het programma bekijken. Straks komen ze weer spuiten. De schapen volgen dan braaf. En zo gaat het door….

   Als niemand naar de OORZAAK van de lekkage kijkt, kun je het lekken ook niet stoppen.

   • Al mijn purebloods vrienden hebben hetzelfde als jij beschrijft als ze in de buurt zijn geweest van vaxxies. Hoofdpijn,krachtverlies,duizelingen,piep in de oren soms. Iedereen heeft zo zijn theorie maar ik, en ik ben pas 2,5 jaar goed wakker moet terug denken aan 2014/2015 toen ik Billie en consorten in een opgenomen gesprek openlijk hoorde praten over de-populatie by vax..Toen nooit wat meegedaan, dacht nee, ze lullen maar wat lukt ze nooit….Maar feit is, ze hebben dit eerder gedaan met primitieve voorganger ‘de spaanse griep’ zelfde volk, andere generatie. Modificatie zijn ze zeker mee bezig maar niet op de 30 plussers, die ruimen ze langzaam met auto-immuun ziektes is mijn idee en de hart en tia’s zijn bijwerkingen die zij zelf niet hadden voorzien denk ik.

    • Nuke: ik denk het ook. Die vermoeidheid is goed klote. Ik heb geen puf meer, nergens meer zin in, wil alleen maar slapen, en sleep mezelf rond. Vandaag voel ik me weer hartstikke fit en ben lekker een rondje gaan fietsen. Ik test het de komende weken nog eens uit, en als het weer gebeurt, dan ga ik gewoon weer de hele tijd thuis werken. En wat je zegt over de-populatie bij vax, dat zeg ik ook. Dat is het programma. Het is geen “doods-spuit” per se, maar een dusdanige verandering van het DNA dat het lichaam nu S-antigenen gaat maken, die de centrale processor in de hersenen de-reguleert met alle gevolgen van dien. Daar is heel wat werk in gestoken, heel wat jaren!!!!! En het is ze nu gelukt. Wat een doelstelling die ze bereikt hebben he? Inderdaad, wat je zegt, al die bijwerkingen met het hart etc hadden ze wsch niet verwacht. Nou, lekker meegenomen dan, die sterven dan wat sneller. Maar de bedoeling is om de fertiliteit dwars te zitten, of helemaal kapot te maken. En Gates heeft toch al verschillende keren zitten spuiten in mensen in Africa en India en zo. Allemaal testjes voor de globale uitrol. Waarom denk je dat Rusland het verdomt mee te doen? Die wil zijn mensen niet kwijt. Maar niemand wil zien wat de ware bedoeling van die gifspuit is, ze willen allemaal maar krijsen dat het genocide is en dat het aan de lipide shit ligt… wakker of niet, ze krijsen allemaal mee, zonder eens effe na te denken, of te kijken naar wat die troep in die spuit echt doet. Als jij maggi in je soep doet, dan weet je toch ook wat het doet? Waarom kijkt niemand naar de ingredienten van die spuit om te begrijpen waar het ding voor dient??? Dus helemaal niet voor een “virus” ziekte bescherming… Fuck, ik word er zo moe van… iedereen blaat maar mee over de “genocide” terwijl het programma gewoon voortstampt… Bedankt Nuke voor het lezen.

    • @Nuke en @Immortal,

     Mijn aanbeveling is om jullie te gaan verdiepen in hetgeen Dr. Brian Ardis over deze materie heeft te vertellen. Sterkte aan beiden.

 9. Niet alleen islamieten die standaard verenigd zijn als groepen hyenaas maar ook de Oostblok arbeids migranten gaan op rooftocht als de boel klapt.. Ik heb voor de grap eens een uitstippeling gemaakt hier in regio en zowel migranten arbeids huisvesting als asielziekers hebven ze mooi strategisch verspreid….Deze gasten lopen minimaal met standaard mannetje of 8…Wie gaat Ome Henk of Tante Sjaan helpen straks? Kijk eens goed om je heen…Je buurman? Denk het niet.

  • En wat denk je van de oekrievakantiegangers die met de door ons gefinancierde/verstrekte wapens als een paard van Troje zijn binnengehaald?

 10. Henk..Als jij je nu nog serieus afvraagt of er een slechte clan is….Dan mis je echt een paar plaatjes en lijkt het net of je onder een steen vandaan komt gekropen…Dan ben je of blind of wil geen onderzoek doen. Het ligt voor je neus..Succes

 11. Henk: ik zie ze ook niet omflikkeren. En op het werk ook niet. Wel zijn ze vaak “ziek”. Of dit echt is, of dat het gemakzucht is, weet ik niet. En de reden waarom ze niet bij bosjes neerstorten is omdat het NIET EEN PROGRAMMA IS OM JE DOOD TE MAKEN!!!!!! Mensen lopen maar te krijsen dat dit “genocide” is, maar dat is het niet!!!! Het is een progamma om te kijken hoe je de mens permanent kan veranderen, tot in de oneindigheid. Het is God spelen. Het is de natuur veranderen. Het is de populatie af laten nemen dmv een permanente genetische verandering, die zijn weerslag heeft op onder meer de voortplanting. Dat er doden vallen, is mooi meegenomen. En dat er waar gewonden bij vallen, jammer, dan werkt het bij sommigen niet goed. Maar bij de meesten integreert het mRNA heel leuk en ze blijven overeind. Dat zijn dus de GMO’s waar de machtsgeilen op zitten te spinnen.

  En dat is het. Mensen doe je ogen toch eens open…..

  • Beste Immortal in mijn omgeving 7 mensen met een hartaanval in 2 maanden allemaal vax.

   5 dood , 2 gereanimeerd en overleefd.

   Wel ouderen behalve de 2 overlevende die waren 45 en 44.

   7 in 2 maanden vriend heb ik nog nooit meegemaakt in mijn leven.

   • Ja, ik geloof je echt hoor. Ik hoor wat je zegt. Ik hoor het ook uit andere bronnen. Ik zie het zelf alleen niet, ook mijn twee ouwe buren van in de 80 dubbel-vaxxies zijn niet ingestort, ook mijn buurman triple-vax niet. Ook een goede vriend met heel veel zware lichamelijke problemen dubbel-vax niet. Ook alle vaxxies op het werk niet. Die mensen rondom jou hebben het dus niet overleefd. Er zijn er genoeg die het wel overleven. Waarom ze in het ene gebiedje wel als vliegen neerstorten, en in het andere gebiedje niet, geen idee. Maar het “vaccin” is echt geen vaccin tegen de eoa “virus”. En de meeste mensen gaan er niet bij stil staan als ze geen bosjes familieleden zien neerstorten (Ik wel, ook al zie ik ze zelf niet omvallen) maar de meeste mensen boeit het niet… Heeft er iemand bij jou een piep over gegeven dat het aan het “vaccin” lag, al die hartaanvallen? Ik denk van niet, he? De overlevenden ook vast niet?

    • Nee inderdaad Immortal zelfs hun partners en kinderen willen niet geloven dat het aan de vax ligt. Sterker nog de vrouw en het kind van 1 van de overledenen zijn een week later nog geboostert.

     Cognitieve dissonantie ten top.

    • Kan ik me helemaal in vinden. En daarnaast wijst men op de oversterfte. Maar een paar duizend mensen in een vergrijsd land met bijna 18 miljoen mensen is nou niet echt heel extreem… Ik twijfel ook aan het ” genocide prik ” verhaaltje.

  • @ Jan, ze zetten het 5G netwerk aan op 26GHz. dan kun je bijna geen zuurstof meer opnemen. Dan heeft iedereen ineens last van zuurstof te kort, dan kunnen zo delen van je functioneren gaan falen als dit lang genoeg duurt. Bij 60GHz. zal iedereen letterlijk dood neervallen na 3 minuten.

   • Dan zetten we zo’n antenne toch gewoon ‘uit’? Als de voedingskasten aan de voet niet meer voeden is er geen signaal meer.

    60 GHz penetreert maar heel ondiep in de huid en zal dus vermoedelijk niet zo snel doden als jij denkt, maar wel grote invloed op ons grootste orgaan en dus gezondheid hebben.

 12. Ik herken wat je zegt Henk. Ik woon in een volledig gevaccineerd dorp, maar overal worden kinderen geboren en er is geen sterftegolf of mensen met kanker of andere bijwerkingen. Ik begin het onderbuikgevoel te krijgen dat alles fake is… allemaal afleiding en aanleiding om de Great Reset uit te voeren. Maar als je dit gewoon hardop zegt worden de wakkere mensen net zo agressief als de zombies die nog in corona geloven.

 13. Misschien eens naar de lucht boven ons kijken……ze zijn al meer dan een maand verschrikkelijk bezig met SPROEIEN……….yep, CHEMTRAILEN dus…..en dat begint al vroeg in de morgen rond de klok van 08.00 uur zoiets…..witte en zwarte strepen…..(die zwarte zijn natuurlijk die slecht afgestelde diesels….!!!)

  En eergisteren op Duitse pagina ergens gelezen (Thomas Röper) bij de commentaren dat dit daar ook aan het opvallen is. Er werd medegedeeld dat dit in Beieren (Zuid Duitsland) behoorlijk was toegenomen en ook op bredere schaal en zo ook melde een commentaar dat rond Hamburg en Bremen(Noord Duitsland dus) precies hetzelfde was….

  Hier bij mij in Midden en Zuid Limburg is het werkelijk niet meer normaal……de zon is in de middag, dus na ongeveer 13.00 uur niet meer zichtbaar. Achter een dik CHEMISCH dek zie je een hotspot en dat is het…

  Tja, en wijs er iemand op en je bent een gekkie of wappie of what the fuck……

  Het volk is te dom om zelf te schijten uit hun eigen gat! Wat een ellende!

  Gladiator

  • Heeft te maken met lanceringen elke dag….emf dat het luchtruim kapot maakt en de chemtrail shit die de schade beperkt. Het luchtruim is er niet voor gemaakt constant metalen rotzooi er in geinjecteerd te krijgen. Om van te kotsen. All jaren nu die ruimtevaart en space toerisme en satellieten. Bovendien veroorzaakt het klimaats anomalieen. Dat noemt het schaap de global warming.

  • Was een paar weken terug s’-nachts heel laat op. Was al na 02.00 uur.
   Was buiten in de tuin en kijk omhoog en zie twee vliegtuigen chemtrailen.
   Ze vlogen evenwijdig aan elkaar.
   De ochtend ploeg begint wellicht om 08.00 uur maar er blijken ook nachtploegen rond te vliegen.

   • Ja Chemtrails dit is echt waar, heb dit uit eerste hand van een piloot op een 747 Britisch Airways. Was in 2012 in St. Tropez zat in villa naast mij op vakantie. Hele interresante gespekken mee gehad 2 weken mee oogetrokken en onze kids ook. Tot vroeg in de ochtend hadden we gesprekken. Hij vertelde mij dat hij dit fenomeen kende maar ook gewone vracht en luchtvaart piloten niets verteld wordt wat ze precies sproeien. In Duitsland schijnt een vliegveld te zijn vanwaar ze opstijgen via de vrachtvervoer banen voornamelijk s’nachts of hele vroege ochtend.

 14. Shedding? Ik geloof er nog steeds niets van. Ook dit artikel zegt van alles maar ik wil bewijzen zien. Ik kan ook beweren ‘poep is blauw’. Ga je dat dan ook geloven omdat iemand dat ergens geschreven heeft? Angstzaaierij… dat doet pas wat met een mens! Je kan mensen ziek praten. Ik blijf uit de buurt van idioten en aangezien dat er tegenwoordig veel zijn, zal ik ook vrij weinig last hebben van shedding, als dat bestaat.

  • @Rommel, kanjer!

   Ik stond op het punt een reactie te plaatsen … ga het toch even doen.
   Zaten wat mensen op een zeilboot, onervaren zeilers. De kapitein van de boot drukte de meevarenden op het hart dat ze zouden bukken bij het overstag gaan van de boot vanwege de giek en wanneer hij zou schreeuwen: Bukken nu! Puntje bij paaltje waren er een aantal mensen die gehoor gaven, maar er waren er ook twee bij die dachten ´eerst zien dan pas geloven´ en het werd hen vanzelfsprekend fataal. Verschil met deze schipper en degenen die goudgeld verdienen met het bewust ombrengen van dat wat leeft, moge hopelijk duidelijk zijn en zo niet doe dan vooral empirisch onderzoek.

 15. Ik denk dat de aanvallen op de mens complexer en meer een samenspel zijn van o.a. 5G, chemtrails, gif in leidingwater en fabrieksvoer.
  Ook al sluit ik overdracht niet uit, dat kan echter ook psychisch werken zoals een placebo.

  Hoe dan ook, we maken het einde van een tijdperk mee…..

  • @ Ab, Iedere gevaccineerde zendt en ontvangt stralingen van het zelfde kaliber van een zendmast uit. Iedereen die niet gevaccineerd is krijgt daar SARS verschijnselen van, vooral als jij met meerdere gevaccineerde in een kleine ruimte zit, want dan gaan zij elkaar nog eens de stralingen versterken. Gevaccineerde zijn dan ook lopende zendmasten, deze stralingen verstoren bewust de natuurlijke stralingen om ons heen. Nooit opgevallen dat alle gevaccineerde muf ruiken, valt je direct op als je de persoon in kwestie langer kent. Dat was/is de redenen dat veel huisdieren hun baasje niet meer erkende na de prik.

    • N.B. Wanneer je je inschrijft, ontvang je t.z.t. een e-mail met link om de sessie te gaan zien/horen. Deze sessie blijft (meestal) een aantal dagen online.

   • Verdomd ja….In het begin wazige ogen beetje grijs glansje 1e spuit, daarna gaan ze er steeds slechter uitzien vind ik grauwig, ook in gedrag heel vreemd. Ruiken weet ik niet, zo dichtbij kom ik liever niet bij ze…Afentoe 1 in de wagen met prikspijt maar die weet ramen gaan vol open en met regen helaas…En ik zie in supermarkt inderdaad veel vage Bluetooth spots….Dus die uitstraling zou goed kunnen…

 16. Ja Ab, dat denk ik ook.

  Iedereen die gevaccineerd is, heeft een gehavend lijf, wees daarom voorzichtig met het bedrijven van topsport.

 17. Verkiezingen.
  Hans de Jonge maart 7, 2023
  Zelensky ziet dat het aantal weerbare mannen en vrouwen in de Oekraïne schrikbarend afneemt en dat hij als joodse vrijmetselaar ofwel “de nieuwe wereldorde” ofwel de satanisten het onderspit delft met zijn belofte vrede te brengen met Rusland. Nu wil hij ook het USA volk opofferen. Hier willen de vrijmetselaars de dienstplicht weer actief maken. Het verlies van Zelensky betekent ook het verlies van de vrijmetselarij wereldwijd.
  https://www.frontnieuws.com/de-wereld-vergaat-riemen-vast/
  Nog steeds geen enkele reaguurder die het woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd is in burgerlijke en militaire structuren zoals kerken, de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven en woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod. Gelukkig hebben de vrijmetselaars geen geweten en geen moreel besef, daarom zullen zij deze oorlog onontkoombaar verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in