Verspreiden gevaccineerde mensen hun vaccinbijproducten aan ons? Wij wisten absoluut zeker dat shedding van vaccins niet bestond, want “gezondheidsexperts en factcheckers” hebben ons dat verteld. En wij “geloven de wetenschap” en onze “gezondheidsexperts”. Toch? schrijft Igor Chudov.

Behalve dat het VERKEERD is en dat shedding van vaccins net door de wetenschap bewezen is!

Zelfs ik geloofde dat er geen plausibel mechanisme was voor shedding van vaccins. Ik dacht dat het een ongegronde samenzweringstheorie was. Domme ik. Het bleek dat ik HET VERKEERD had en dat shedding van vaccins echt is en gemeten kan worden.

Er is zojuist een studie verschenen “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity“.

Evaluatie van de monsters op deze manier bracht aan het licht dat een hoog intranasaal IgG bij gevaccineerde ouders significant geassocieerd was (p-waarde = 0,01) met een 0,38 toename van de log getransformeerde intranasale IgG gMFI’s bij een kind uit hetzelfde huishouden (Fig 1F).

Ik zal proberen het uit te leggen. Eerst keken deze wetenschappers van de Universiteit van Colorado naar mondkapjes, gedragen door gevaccineerde gezondheidswerkers. Zij ontdekten dat die werknemers antilichamen afgaven die door de vaccinatie waren opgewekt, en dat sommige antilichamen in de mondkapjes vast kwamen te zitten en konden worden opgespoord. Dit betekent dat gevaccineerde mensen letterlijk door vaccinatie veroorzaakte antilichamen “afgeven”.

Daarin geïnteresseerd, keken de wetenschappers verder: zij vergeleken ongevaccineerde kinderen die bij ongevaccineerde ouders wonen, met evenzo ongevaccineerde kinderen, maar die bij gevaccineerde ouders wonen.

Het bleek dat gevaccineerde ouders actief door vaccin geproduceerde deeltjes op hun kinderen afwierpen, zodat de kinderen “humorale immuniteit” verwierven na het afwerpen van hun ouders! Deze bevinding kwam niet alleen duidelijk uit de gegevens naar voren, zij was zelfs STERK statistisch significant met een p-waarde van 0,01! Dit betekent dat dit geen toevallige bevinding was.

  Er gebeurt iets heel vreemds in ziekenhuizen in heel Amerika

Er moet nog verklaard worden WAAROM kinderen intranasaal IgG hebben. De auteurs schijnen te denken dat het komt door het uitscheiden van antilichamen via druppeltjes. Met andere woorden, zij schijnen voor te stellen dat wat overgebracht wordt, het IgG zelf in speekseldruppeltjes is. Misschien hebben zij gelijk. Dat gezegd hebbende, is er een mogelijkheid dat kinderen intranasaal IgG ontwikkelen omdat er andere bijproducten van het vaccin of exosomen worden uitgescheiden.

Het zou zelfs kunnen komen doordat lipide mRNA nanodeeltjes zelf worden afgeworpen en via speeksel worden overgebracht, zoals een virus. Gezien twee reacties op dit artikel die ik onderaan geciteerd heb, is het afwerpen van mRNA lipide nanodeeltjes zelfs het meest waarschijnlijk. Waarom? Omdat de reaguurders melding maken van STERKE IMMUNE REACTIES.

Dergelijke bijproducten zouden bij kinderen intranasaal IgG veroorzaken als immuunreactie, in plaats van dat die IgG’s in wezen mechanisch van de ouders op hun kinderen terechtkomen.

Het artikel, hoewel zeer interessant, is slechts de eerste stap in het onderzoek naar het shedden van vaccins, en ik hoop dat er nog meer licht op dit verschijnsel zal worden geworpen (pun intended)!

De auteurs, wellicht in de hoop hun artikel goedgekeurd te krijgen door de wetenschapscensoren, noemen het een goede zaak:

Onze resultaten suggereren dat aerosoloverdracht van antilichamen ook kan bijdragen tot de bescherming van de gastheer en een geheel ongerekend mechanisme kan vertegenwoordigen waardoor passieve immuunbescherming kan worden doorgegeven. Of de overdracht van antilichamen tot bescherming van de gastheer bijdraagt, hangt af van de blootstelling, maar het lijkt redelijk te veronderstellen dat, als alles gelijk blijft, elke hoeveelheid overdracht van antilichamen nuttig zou blijken voor de ontvangende gastheer.

  VK: 81% van de Covid-19 sterfgevallen onder de gevaccineerden, mannelijke tienersterfgevallen sinds de prik met 63% gestegen, Covid-19 sterfgevallen 12 keer hoger dan deze tijd vorig jaar

Ik weet niet zeker of ik het zelf een goede zaak kan noemen. Antilichamen of mRNA nanodeeltjes van vaccins die NIET door de FDA voor kinderen goedgekeurd zijn, worden van ouders op kinderen overgedragen, zonder toestemming of medeweten van de ouders, of de kinderen. Dit alles wordt gevolgd door ontkenningen van de autoriteiten.

Denkt u dat dit een goede zaak is?

Deel dit artikel alstublieft op grote schaal!

P.S. Enkele geweldige commentaren zijn hier toegevoegd:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver de ruzie tussen Lavrov en Israël – Wie heeft er gelijk?
Volgend artikelHet Oekraïense leger is in zeer slechte staat – meer gevechten zullen het alleen maar vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Kan die eindeloze berichtgeving over vaccins niet stoppen aub? Je neemt het of je neemt het niet, zelfde als met drugs en alcohol of dat je liever thee of koffie hebt. De gevolgen zijn voor jou.

  De bijna ingevoerde vaccinatieplicht en de discriminatie vanwege de prik zijn vele malen erger want dat is geen vrije keus en daar horen we niks meer over terwijl hier personen berecht zouden moeten worden.

  • Heb jij het artikel wel gelezen? Als shedding het geval is dan is het echt geen vrije keuze meer zoals neem ik wel of geen koffie.

  • @Matt: man wat een stompzinnige reactie geef je hier. Als het allemaal te moeilijk voor je is, of je (onterecht) denkt dat het allemaal op jou geen betrekking heeft , kom dan niet op deze site. Blijf weg. Blijf vooral weg .

  • Matt: zeg oliebol, het GAAT om de vaccines. Ze zijn dodelijk. Snap je dit nu nog niet ? het hele gebeuren van die ´New World Order´ draait om de VACCINATIES ! Daarmee worden we aan hun internet controle systeem gehangen. En dat is waar het om draait. Dat is het einde van ons vrije leven. En dan ´WIL JIJ HET HIER NIET MEER OVER HEBBEN´ ?! …
   Dat je reactie uberhaupt geplaatst is… Je bent denk ik een trol van de overheid, of ver-schrik-ke-lijk dom !!

  • Matt, beetje raad wat je nu aangeeft (vind ik!) – want 1; het is géén vaccin…; het is namelijk een pure experimentele gif-injectie, waarvan dagelijks de (fysieke) gevolgen van op te merken zijn.

   Ten tweede; het is het totaalplaatje; deze giftige vloeistoffen worden op hedendaagse basis nog uitgerold en er zijn vervolgplannen voor vervolgen hiervan.

   Daarbij krijgen meer en meer mensen bijwerkingen én KINDEREN.
   Die dus thuis wonen en PROMPT ACTUTE Hepatitis hebben.

   Vind jij niet dat je hierover moet nadenken en dankzij deze berichten juist een reminder krijgt VOORZICHTIG te zijn met jezelf?

   Ik ken mensen die erg lief zijn maar volop bij mensen zijn die geprikt zijn met dit gif.
   En ook mensen die ik erg lief vindt maar zélf geprikt zijn met deze bio wapens.

   Ik ben juist blij en dankbaar dat ik er ff aan herinnerd wordt hier op FN, dat het wel degelijk SHEDDING is en je dus ongemakken kunt ondervinden van die troep, zonder dat je ZELF ingespoten bent met die troep.

   Jouw opmerking geeft gewoon echt aan dat je eerder een sensatie zoeker bent dan iemand die graag ZUINIG is op zichzelf.

   Ten derde is THEE of alcohol niet te vergelijken.
   Als je DIE vergelijking nog maakt anno 2022; zit er écht een steekje bij je los. Het spijt me dat ik dit zo zeg want ik bepaal dat niet maar zo zie ik het als het gaat om emotionele ontwikkeling.

   De vrije keuze houden sluit ik helemaal bij je aan, die opmerking.
   Maar WAAROM willen we de vrije keuze EXTRA benadrukken? Juist; doordat het ONVRIJWILLIGE GENOCIDE is. Kun je nagaan; er bestáát geen vrijwillige genocide.. tenzij je lid bent van een sekte en daar in een groep van 2000 man in 1 keer dood wilt gaan met elkaar, zodat je elkaar in het Hiernamaals weer ziet… (is de geloofsovertuiging op zo’n moment)…maar los van dit….

   Nogmaals NIET te vergelijken met een keuze maken als het gaat om GENOTS middelen, welke overigens GEEN (acute) zenuwaandoeningen/ beroertes, hartstilstand/ bloedproppen/ auto-immuun problemen/ blindheid/ miskramen/ epileptische aanvallen etc. etc. etc. etc. veroorzaken.

   De uitrol van de gifprikken is te vergelijken met wat LABRATORIUMRATTEN meemaken tijdens PROEVEN en EXPERIMENTEN in een KOOI. Maar dan x 2000 want wij zijn EMOTIONEEL bewust.

   Alhoewle, uit je reactie blijkt wel dat niet iedereen emotioneel bewust is (nog), anno 2022.

   Kortom; de vergelijking die je maakt, vind ik dus op vele fronten wel wat anders!

   • Ook bij jou schort er duudelijk wat aan.
    Het leek een prettig te lezen goed commentaar totdat je liet zien dat jij beter ook platgeprikt kunt worden.

    DIEREN ZIJN EMOTIONEEL BEWUST!!!

    En dat kan ik van het overgrote deel van ons ontspoorde apensoort niet zeggen.

    • Dat is zo waar!!! Dank je Ab. Ik had een boxer en die liet tranen als ik weg ging. Ik voelde dat beestje ook in mijn hart. Wij worstelden ook elke avond en ik liet hem vaak winnen. Hij vond dat zo leuk! Hij zat me echt in te schatten voor de match begon op het tapijt, draaide sluw zijn oogjes effe weg en zo… Bewustzijn? Jazeker!!!

     • Lees het nu pas, maar heel herkenbaar en mooi.
      Ik heb en had honden waarmee ik op een ander niveau kon/kan communiceren.
      Dat is ook zoiets moois iets dat ik mij nooit laat afpakken met bewustzijnsvernietigende middelen.

   • “Kinderen met autisme hebben een zeer hoog aluminiumgehalte in hun hersenen en een mogelijke oorzaak daarvan zijn vaccinaties, zo zegt een wetenschapper.” Uit de link.

    Echter, het begon al met die chemtrail rotzooi in de lucht. Iemand heeft destijds (plusminus 15 jaar geleden) heel veel testjes van Lake Shasta water laten zien, omdat ze merkten dat steeds meer kinderen autisme kregen. Ze vermoedden dat het met die chemtrails te maken had, en dat bleek zo te zijn: elke keer na die trails kregen ze hoge Al+ waardes met de test. Er wordt heel veel aluminium gespoten. En barium. (kanker). Dus, autisme heeft inderdaad te maken met aluminium, maar dat begon al met het sproeien in de lucht.

    Dat gezegd, ik vind de ‘autisten’ voornamelijk irritant volk, beetje narcistisch, beetje pushy, beetje verwend, beetje drammerig, etc. Ze moeten het altijd hebben zoals zij het willen of ze gaan vreselijk zeiken of tekeer. Dus er zal zeker iets ontspoord zijn in de bedrading van die hersenen, met de aluminium ionen. Kan ook niet anders. Dus, een vervelend element in de samenleving gecreeerd – de autist. Dankzij het sproeien. En de vaccins.

    • Mijn zoon is 12 jaar en heeft ook autisme. Hij is het zonnetje in huis. Altijd gelukkig.
     Als ik het van te voren had geweten kwam er geen vax in. Maar toch is hij het beste wat me overkwam in het leven. ♥️

    • Klopt.
     En een groter wordende groep mensen doet alsof ze autist zijn. Vermoed ik.
     Het is een soort van hip.
     Het vergt enige oefening, maar er is aanzienlijke ziektewinst: parttime aangepast werk, of de hele dag spelen, geen verantwoording dragen of afleggen, wegkijken bij het geringste probleem, voortdurend aandacht opeisen met obsessief gedrag, de omgeving controleren, voor eeuwig knuffelbeertje van (een der) ouders, maar wel hysterisch de boel tiranniseren met woedeaanvallen. (zie de 2 documentaires over Kees Momma).
     Koekoek.
     Kortom : de autist spelen is een handige nooduitgang voor mensen die een volwassen leven ingewikkeld vinden (wat het overigens idd is, helemaal nu).
     Liever de contactgestoorde kleuter uithangen en suggereren: ‘ben een beetje ziek hoor.’ Zoals onze Slaapkamer ook vaak doet.
     Doet…of misschien deels echt autistisch is …door de vele verplichte injecties bij die generatie.

  • Nee:

   – De mRNA-technologie is schadelijk.
   – Veel landen kennen nog een vaccinatieplicht (Frankrijk, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland)
   – De criminelen lopen nog vrij rond (de politici, de WEF-kliek, de WHO-kliek, Big Pharma, Gates, Soros)
   – Ze zouden het zo weer doen.
   – Ze zijn nog andere dingen van plan: social-credit-system, verstoren van de productieketens, hyperinflatie, het internet lamleggen, energievoorziening verstoren, bezit confisqueren, Europese belastingen, vrij reizen aan banden, censuur.

  • Hetzelfde als tv daar zit een knop en dit lees je of niet en uitschrijven voor deze artikelen en ja er moet snel een Neurenberg 2.0 opgezet worden maar dan ook iedereen die deze idiote covid situatie hebben veroorzaakt en gepromoot🧐🖕💉=⚰️

 2. Tja maar wat wil je eraan doen?
  Gevaccineerde ouders in witte pakket zetten bij hun kinderen?
  En er zijn ook veel ouders waar de ene wel injecties heeft gehad en de andere niet.
  En hoe gaat dat met sexueel contact? Overdraagbaar? Inclusief de verontreiniging?

 3. Matt, ik ben het wel eens met je.. maar het mag niet onder het tapijt geschoven worden. Dat er geen personen berecht worden, is mij een heel groot raadsel, daar begrijp ik echt geen zak van. Iaw, dat de hele wereld eenstemmig meedoet aan deze Pandemie Dictatuur om de mensheid te decimeren, kan ik niet verklaren. Wel dat de schapekudde hier een grote rol in speelt. Neem die vax toch aub niet!!!!

  Kennelijk heeft het vaccin (ook) als doel de onvruchtbaarheid te bevorderen:
  If ‘shedding’ is real, allow me to add the following in support of NOT taking the jab – especially if you are a woman.

  There definitely seems to be targeted functionality to this concoction, which has nothing to do with ‘protection against a virus,’ but appears to be a form of eugenics. Please read:

  On Frontnieuws.com a reader (M/F?) posted that he was forced to sign injections for mentally retarded for whom he is the curator. He lamented it, but did not address the consequences of not signing. He also stated that he himself suffered ill consequences of the jabs he took. His concern is about something he’s been observing in the clinic where he is a board member – I highlight: women who are looking to get pregnant by means of IVF find out they have 0 ovaries left. These are all ‘fully-vaccinated’ women.

  From what I know about mRNA, molecular biology and physiological processes – this is NOT a side effect, like myocarditis or blood clotting. The destruction of ovaries is a targeted functionality, by interruption of certain processes that have to do with fertility. Apparently, there must have been quite some research involved in these injections to be successful in the complete eradication of a woman’s total supply of ovaries. As you know, a woman is born with a complete supply of ovaries, for her life cycle. To lose all of them, is not an ‘accident’. Nature does not cause ‘accidents’ like that, because nature wants humans to procreate. It goes without saying that this loss of all ovaries must have been known by the inventors of the brew. If this was not their intent, then surely they will stop the ‘vaccine’ right now.

  I hope you guys will take this heart – and I mean the Dr.’s Robert Malone, Michael Yeadon, Sucharit Bhakdi and many other self-proclaimed beneficent scientists, because this is clear evidence that (one of the goals of) the injection is meant to prevent procreation. Which is in line with the views of the despotic order – the genocide at hand and the constant attempts to conduct population control. (Population control in and of itself is not a bad thing – Planned Parenthood did a marvellous job at it – but sickly enough, it has become a perverse and deadly fetish of its own offspring.)

  The original Dutch:

  “Mij werd vanochtend als bewindvoerder van zwakzinnigen gevraagd de handtekening te zetten voor de tweede booster. Ik kreeg bijna braakneigingen. Als ik niet teken dan heeft dat negatieve consequenties. Ik moest wel tekenen. Zelf heb ik na de eerste booster hartklachten en ontzettende spierpijnen. In de kliniek die ik mede bestuur zien we de laatste tijd een fenomeen dat zich nooit eerder heeft voorgedaan. Vrouwen die het IVF traject inwillen zien hun droom vervliegen omdat ze 0 eicellen hebben. De nul eicellen patienten zijn allen volledig gevaccineerd.”

 4. Al dat gedoe over die vaccins ….ik zie en ken hier dus nog steeds NIEMAND met problemen ??..heel mijn familie gevaxst kinderen en al en NIEMAND heeft problemen !!…heb al contact gehad met zowat iedereen ook in klinieken …ben niet gevaxst maar van die shedding !…zwaar overoepen denk ik want ik heb en krijg niets !!..als het allemaal dan zo gevaarlijk is… wel ????…ken ook juist bevallen vrouwen …dus was ook niets mis mee !!!…..DENK ALLEMAAL ANGST ZAAIERIJ !!!!

  • De ‘vaccins’ veroorzaken schade in de orde van grootte van één op de duizend. Dat is te weinig om echt waar te nemen in je omgeving, maar uiteraard veel te veel voor een experimenteel middel, dat aan gezonde mensen wordt toegediend. Als bij elke tweede vliegtuig met 500 mensen er één dode zou zijn, doordat hij de omstandigheden hoog in de lucht niet zou overleven, zou men het vliegverkeer staken. Als jaarlijks één op de duizend verkeersdeelnemers komt te overlijden, zou dat een aantal van 8.000 zijn, ver boven de top van 3.000 in 1972 en zou men aanvullende en stringente maatregelen nemen, bijvoorbeeld een autovergunning, periodieke rijexamens en een minimaal aantal rij-uren om je rijbewijs te behouden.

   Angst is een slechte raadgever, maar voorzichtigheid en terughoudendheid is wel geboden.

   • Vilseledd – “De ‘vaccins’ veroorzaken schade in de orde van grootte van één op de duizend. Dat is te weinig om echt waar te nemen in je omgeving, ”

    Ben jij wel 100% aanwezig mentaal?

    1 op duizend?
    en ” te weinig om echt waar te nemen in je omgeving”…

    Man man man..wat een mensen zijn types zoals jij zeg…

    Ikzelf ken er (zonder overdrijven) 12 !!
    Familieleden, buren, kennissen en collega’s.

    Allemaal binnen 2 maanden na de prikken.
    De 1 is 50+ de andere zijn 30+

    Het is NOOIT te verwijten aan de prikken..
    Iedereen KENT zijn eigen Lichaam.
    Ieder weet van zichzelf wat afwijkend is direct na de prikken.

    Mocht je de prik(ken) gekozen hebben en (zoals ik lees ver van je gevoel staan); laat jij dan z.s.m. je bloed maar eens testen.
    Specifiek op de waarden: IgG, witte bloedlichaampjes, witte en rode bloedcellen.

    Zien we je daarna wel terug.. of niet..

    Good luck!

    • Je bent overmand emotie het vervolg niet, namelijk dat men ook bij 1 op de 1000 reeds een praktijk (vaccinatie, vliegverkeer) zou staken of aan strengere regels zou onderwerpen. Als het 1 op de 100 of 1 op de 10 is, dan geldt dat uiteraard helemaal. Bewijzen, dat het minimaal 1 op de 1000 is, is voldoende.

     De bewijslast ligt bij de farmaceuten. Als ze het niet kunnen bewijzen, is een temporeel verband (daarna dus daardoor) voldoende om ze verantwoordelijk te stellen en uiteraard onmiddellijk te stoppen.

  • Apart… we leven vast allemaal in ‘parallele universums’ – in het ene universum gebeurt dit, en in het andere gebeurt dat. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat deze universums goed gescheiden blijven van elkaar. Want anders… dan zou het maar een akelige boel worden. Toch? Hopelijk is dat verhaal over de Oekrie ook alleen maar angstzaaierij en bestaat het in mijn universum niet. Ik vind het niet erg dat het wel in jouw universum plaatsvindt! Maar niet in de mijne!!!!

  • Guy, houd maar op a.u.b……….. want er is al 100 keer gereageerd op deze opmerking van jou.

   Mensen die hun ogen open hebben, ZIEN.
   Mensen die hun ogen gesloten hebben, ZIJN BLIND.

   Is heel simpel.

   Jij hoort duidelijk bij de tweede groep.

   Want als jij je ogen open had; dan wist je (net als ik) dat mensen achter gesloten deuren en op forums, behoorlijk open zijn over de ongemakken.

   Mijn buren en familie trouwens ook!

   VRAAG eens aan de mensen die geprikt zijn…. en de boosters hebben.. zoals mijn buurman; infecties aan zijn voeten… die nu dagelijks voorbij loopt met de leus naar mij toe: “Buurman, neem geen booster hoor!!” Of vraag het aan zoals mijn oom; die direct een TIA had na Janssen…

   >>>>>VRAAG<<<<<<< die mensen eens persoonlijk OF ZE OPEN WILLEN ZIJN over de 4 weken diarree na de prikken.
   Over de vlekken die ze zagen tijdens het rijden maar weggetrokken zijn.
   Over de piep die ze horen in hun oren maar "geen verklaring voor hebben".

   Vraag mijn 3 collega's van 30 hoe het komt dat ze als fanatieke sporters PROMPT een hartklepje ontsteking hebben… en 2 ervan een hartspierontsteking…

   Vraag gelijk ook even over de huid aandoeningen die mensen hebben.
   En of ze die willen laten zien aan je.

   VRAAG mensen eens wat…. en PROBEER het eruit te krijgen…. in plaats van dat je afgewimpeld wordt met :"Vakantieman, het gaat hier fantastisch".

   Vraag trouwens ook gelijk de moeder van mijn beste vriend, hoe het kan dat zij na de booster binnen 3 maanden een agressieve kanker heeft. Waarop doktoren antwoorden NIET te snappen waar het vandaan komt in zo'n korte tijd…Ik kan zijn nummer wel geven.. hij is nu met zijn moeder binnen nog geen 5 maanden tijd in Antwerpen voor behandeling want ze hebben haar hier in NL opgegeven.

   Als je dan toch bezig bent; vraag direct mijn schoonouders hoe het kan dat de 1 binnen een week huidkanker heeft en de ander 2 opgezette kuiten, 1 week lang.
   Oh en mijn schoonzus; die jaren geleden uitbehandeld was voor kanker en INEENS is het terug.
   Hoest bloed.

   Normaal hoor… uit het niets… net zoals mijn beste vriend… na de tweede prik; hoest ook bloed op…
   28 jaar oud.

   En mocht je nog iemand een vraag willen stellen; ga dan vooral ook even naar ALLE VOETBALLERS die in 1 jaar tijd neervallen, terwijl normaliter HOOGUIT 1 voetballer per JAAR een hartaandoening had…en neerviel op het veld….

   Vraag als laatst trouwens ook nog even aan mijn tante hoe ze ineens aan en bloed infectie komt, na de tweede prik… heeft een huis in het buitenland, na hard werken in haar leven, met pensioen…en wilde die kant op kunnen gaan wanneer ze wil.. dus de prikken genomen…

   Hailey Bieber? Nooit van gehoord zeker?
   Nee…. nou; super mooie meid; yup, model…. na de tweede prik PROMPT een bloedprop en opgenomen geweest in het ziekenhuis.
   Reden volgens de dokters? GEBRUK VAN DE ANTI CONCEPTIE PIL.. of kon ook nog iets van Covid zijn…etc.etc. ALLERLEI redenen BEHALVE de gifprik.

   Bob Saget?
   Booster overlijden.
   DMX?
   Gifprik overlijden.

   Staan allemaal als memorial (DOOR FAMILIE EN VRIENDEN UITGEBREID OPGEGEVEN MET TEKST EN UITLEG) voor "VAX" overledenen.

   Ach GUY……waarom zou je ook hé…. mensen met oprechte interesse vragen; HEEFT U ENIGE LICHAMELIJKE ONGEMAKKEN OF AANDOENINGEN OPGEMERKT IN DE AFGELOPEN MAANDEN?

   Moet je durven EN KUNNEN..

   VRAAG HET MENSEN!
   En BEGRIJP dat mensen zich schamen en niet zomaar alles delen.
   En BEGRIJP dat mensen de LINK naar de gif prikken NIET willen/ KUNNEN/ DURVEN te leggen.

   Als je dit allemaal niet kunt/ wilt (interesse tonen in mensen en DOORvragen), dan zul je altijd in groep 2 verblijven…

   Kop in het zand.

   Succes!!

  • Het zijn geen vaccins!!!!!
   Symptomen hebben er genoeg.

   En dat die spuitjunks die ons de afgrond in sturen niks mankeert….dat dacht ik ook totdat ik mn oude buurvrouw huilend op de stoep kreeg. Dochter dood, ’t hart en haar man nu ook kantje boord, t hart.
   Heel toevallig…..en toen ik vroeg of ze de verdomde injecties hadden genomen zei ze “ja, dat moest!!!!”
   Dieptriest, diepziek! Onder de guillotine metmacaroni en gargamel.

 5. “Evaluatie van de monsters op deze manier bracht aan het licht dat een hoog intranasaal IgG bij gevaccineerde ouders significant geassocieerd was (p-waarde = 0,01) met een 0,38 toename van de log getransformeerde intranasale IgG gMFI’s bij een kind uit hetzelfde huishouden (Fig 1F).”

  Je schrijft voor een lekenpubliek. De mainstream media snappen dat en zullen een dergelijke ‘zin’ nooit produceren. Ook grammaticaal loopt de zin niet.

 6. @ Guy .
  Er is nog een plek in de funnyfarm .
  En wat beweer je nu met je draadje ?
  Dat het allemaal kwatz is al de mensen met aantoonbare neurologische problemen hart kwalen enorme cover up van de ganse problematiek ?
  Tegen over jouw beweren staat zoveel aantoonbare duidelijkheid dat je ziende blind bent !
  Let wel ik geef geen afbouwende kritiek maar je het is tijd dat je je hoofd uit je kont trekt .
  Je gedraagd je als een runaway train ..
  En ok je gelooft er geen ruk van . Prima .
  Fijne dag .

 7. Wat ik mis in het onderzoek/ontdekking is; wordt er overgedragen via de huid op huid aanraking.
  masseurs etc die niet vaccinvrij zijn zouden kunnen overdragen..

 8. Tja jong …heel stomme opmerking ….als ik NIEMAND met problemen zie of hoor kan ik ze niet maken he …of moet ik ze dwingen ziek te zijn ! ….tjonge tjonge

 9. Grafeenoxide en spike eiwitten worden echt overgedragen op mensen die niet geprikt zijn. En ook via een zwembad krijg je grafeenoxide en spike eiwitten in je lijf . Vorig jaar heb ik hier in Spanje gezwommen in het plaatselijke zwembad, waarin vele geprikten van het dorp ook zwemmen. Binnen anderhalve dag kreeg ik last van bloedneuzen, rugpijn, zware vermoeidheid, bijna zwarte enkels, en een strak gevoel in voeten en onderbenen ( neuropathie!). Ook kreeg ik steeds verhoging tot koorts bij lichte fysieke inspanning. Een teken dat mijn lichaam er tegen moet vechten. Ik heb het met 3x daags tarwegras drinken en chlorellatabletten innemen grotendeels weg gekregen. Het heeft 4 maanden geduurd. Mijn leven lang al heb ik een zwak immuunsysteem en weinig energie, maar Covid gaat aan mij voorbij, mede omdat ik nooit griepprikken nam, maar wel o.a. veel C1000, D en zink slik. Grafeenoxide wordt niet alleen over gedragen via sperma en speeksel, maar ook via zweet en huidschilfers. Er zijn ook mensen die de sauna bezoeken, en last krijgen. Bij mij is het ook aangetoond door mijn homeopate, die een haaranalyse heeft gedaan. Er zat idd grafeenoxide in mijn lichaam ,en zij zag vreemde eiwitten. Iedereen krijgt het binnen, ook via restaurants, je boodschappen, etc. Het zit overal op en aan. Alleen merken veel ongeprikte mensen het ( nog) niet, omdat hun immuunsysteem veel beter is dan het mijne. Ook nu heb ik weer last, sinds mijn camperbus naar de garage en de keuring is geweest.

 10. En nu zou het dus uit praktisch oogpunt heel gewenst en interessant zijn om zoveel mogelijk methoden te verzamelen en te verspreiden waarmee je die door shedding opgelopen rotzooi weer uit je lijf kan drijven ! Ben in de loop van de tijd al verschillende beweringen en recepten daarvoor tegengekomen, maar heb er toen niet genoeg aandacht aan besteed omdat ik er eigenlijk nog niet zo in geloofde…En omdat ik een rotsvast vertrouwen heb gekregen in mijn eigen immuunsysteem sinds ik 22 jaar terug overging op echt gezond voer en een gezondere leefstijl en nooit meer iets kreeg al die tijd..En dat zonder énige al dan niet preventieve medicatie of vaccinatie of zelfs supplementen..en overal komend en alles en iedereen aanrakend…Maar dit sheddingverhaal is te griezelig om niet links en rechts eens uit te gaan vissen en door te geven wat er voor mogelijkheden voor ‘ontgifting’ zijn..Zal er vanaf nu serieus op letten en naar uitkijken en roep daar ook toe op ! Straks blijven we allemaal netjes en verantwoord van die kwakzalversgifspuiten weg, worden wij en/of onze vrienden/kinderen etc. alsnóg de pineut !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in