Dr. Bryan Ardis heeft deze week voor opschudding gezorgd met beweringen dat het covid-19 virus, de covid “vaccins” en minstens één covid-behandeling allemaal afkomstig zijn van moleculen van slangengif (de King Cobra, om precies te zijn).

Het eerste interview hierover werd gisteren vrijgegeven door Stew Peters van Red Voice Media in een documentaire-achtige video genaamd, “Watch the Water.” In de video spreekt Bryan Ardis zijn bezorgdheid uit over het feit dat er met slangengif verwante moleculen (peptiden of eiwitten) in de watervoorziening gedruppeld zouden kunnen zijn (of via andere methoden zoals aerosolvorming vrijgelaten) om een angstscenario voor een covid-19 “uitbraak” te creëren dat uiteindelijk de mensen aanzette tot covid-vaccins, lockdowns, maskermandaten en andere vormen van massale medische hysterie, bericht Vaccines.news.

Wij hebben Dr. Ardis ook geïnterviewd over ditzelfde onderwerp. In een grotendeels onbewerkt interview deelde Dr. Ardis met ons zijn uitgebreide onderzoek dat een verband legt tussen slangengif en antilichamen, de productie van vaccins, en griezelig gelijksoortige bijwerkingen die waargenomen zijn bij mRNA-vaccins en covid-behandelingen. Zoals Dr. Ardis in de video (hieronder) uitlegt, is elke bijwerking die aan covid-19 wordt toegeschreven, ook een bekend effect van blootstelling aan toxisch gif.

“VenomTech” heeft zojuist een Targeted-Venom Discovery Array aangekondigd voor nieuwe farmaceutische interventies

Voor iedereen die nog niet beseft dat slangengif routinematig gebruikt wordt om farmaceutica en medische interventies te ontwikkelen, moet u eens kijken naar de aankondiging van vandaag van een bedrijf dat eigenlijk “VenomTech” heet. Zij scheppen op over, “Targeted-Venom Discovery Array™ (T-VDA™) bibliotheken bieden onderzoekers een eenvoudige oplossing om snel duizenden afzonderlijke giffragmenten te screenen, waarbij elke array specifiek ontworpen is om de treffers voor een specifiek doel te maximaliseren.”

  20.595 DODEN 1,9 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

De CEO van VenomTech, Paul Grant, vervolgde zelfs:

“Venomtech staat al meer dan een decennium in de voorhoede van het gifonderzoek voor de ontdekking van geneesmiddelen. Door deze relatie met Charles River Laboratories – een wereldleider op het gebied van contractonderzoek voor de ontdekking van geneesmiddelen – kunnen wij nu onze innovatieve technologie onder de aandacht brengen en de bredere industrie kennis laten maken met de mogelijkheden van gif voor de succesvolle levering van meer aanknopingspunten, sneller, voor een breed scala van doelwitten.”

Natural News vroeg Gilead Sciences om een interview

Vandaag heeft Natural News Gilead Sciences benaderd met het verzoek om een interview met hun Chief Science Officer om op deze beweringen te antwoorden en hun kant van het verhaal over deze belangrijke kwestie te presenteren. Tot nu toe is er nog geen antwoord van Gilead ontvangen.

InfoWars heeft ook aandacht besteed aan dit opkomende verhaal. “Een snelle zoektocht op het internet laat genoeg publicaties in de mainstream media zien die bij het begin van de uitbraak van Covid toegaven dat het mogelijk van slangen afkomstig was,” meldt InfoWars.com. “Van Scientific American tot CNN, de slangen-theorie werd aanvankelijk op grote schaal gepromoot.”

Dat verhaal haalt Scientific American aan en zijn artikel uit 2020, “Snakes Could Be the Original Source of the New Coronavirus Outbreak in China.”

Dat verhaal haalt de gelijkenis aan tussen SARS-CoV-2 en het genetisch materiaal van slangen, en stelt:

Slangen – de Chinese Krait en de Chinese Cobra – zouden de oorspronkelijke bron kunnen zijn van het pas ontdekte coronavirus dat deze winter in China een uitbraak van een dodelijke besmettelijke ademhalingsziekte heeft veroorzaakt.

Dr. Ardis gelooft dat het cobragif gebruikt is als uitgangspunt voor de “gain-of-function augmentation” van SARS-CoV-2, waardoor het virus in feite veranderd is in een gifachtig afleversysteem dat het lichaam vergiftigt, net als een slangenbeet.

  Vergeet ze alstublieft nooit... De vaccingewonden

Ook uit het Scientific American verhaal:

De onderzoekers gebruikten een analyse van de eiwitcodes die het nieuwe coronavirus verkiest en vergeleken die met de eiwitcodes van coronavirussen die gevonden zijn in verschillende dierlijke gastheren, zoals vogels, slangen, marmotten, egels, mani’s, vleermuizen en mensen. Verrassend genoeg vonden zij dat de eiwitcodes in het 2019-nCoV het meest lijken op die van slangen.

Zoals InfoWars meldt:

Een studie uit 2021 verbond ook de Chinese Krait en King Cobra met het Covid-19 spike-eiwit, en verklaarde: “de ontdekking van een superantigen-achtig motief in het S1 Spike-eiwit, evenals twee andere neurotoxine-achtige motieven die peptide-gelijkenissen vertonen met neurotoxinen uit Ophiophagus (cobra) en Bungarus geslachten.”

Later tijdens het interview stipt Dr. Ardis aan dat van hydroxychloroquine, dat door de media wordt belast, bekend is dat het nicotinereceptoren in de hersenstam blokkeert tegen verwonding door cobra- en addergif.

Die aangehaalde studie is getiteld: “Toxin-like peptides in plasma, urine and faecal samples from COVID-19 patients.” Het concludeert: (bold toegevoegd)

De aanwezigheid van toxine-achtige peptiden zou in verband kunnen worden gebracht met SARS-CoV-2-infectie. Hun aanwezigheid suggereert een mogelijk verband tussen de COVID-19 ziekte van en het vrijkomen in het lichaam van (oligo-)peptiden die bijna identiek zijn aan giftige bestanddelen van gif van dieren.

Zie de interviews met Dr. Ardis hier

Heeft Dr. Ardis gelijk over de slangengif-oorsprong van covid, covid-vaccins en sommige covid-behandelingen? Wij presenteren zijn bewijs in de volgende interviews, die vol staan met gedetailleerde citaten uit medische tijdschriften en nieuwsbronnen. Zoals eerder gezegd, hebben wij Gilead Sciences om een antwoord gevraagd, maar tot nu toe hebben wij geen antwoord gekregen.

  Het uitzetten van genetisch gemodificeerde muggen creëert MUTATIES die resistente ziektes kunnen veroorzaken die door dragers worden overgebracht

Hier zijn deel 1 en 2 van het interview, gevolgd door mijn Situation Update podcast waarin verder geanalyseerd wordt wat er aan de hand kan zijn met slangengif en covid-19 (nu ook “Covenom-19” genoemd):

Deel 1:

Deel 2:

En hier is mijn Situation Update podcast die het mRNA transfectie transhumanisme en het “reptiel-mens hybride” fenomeen bespreekt:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Catastrofe scenario: De vaccins werken als een vergif op middellange tot lange termijn van een niet te stoppen soort voor meer dan een kwart van degenen die ze gekregen hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccin bijwerkingen treffen blanken
Volgend artikelWe moeten het echt over het virus hebben: Zijn virussen vriend of vijand?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ardis verkoopt gelukkig peperdure nood-kits om je te weren tegen het “slangengif”. Kom op mensen, word wakker. Ze proberen je letterlijk in de maling te nemen, deze snake oil salesmen.
  Van slangengif ga je niet dood als je het drinkt, dat weet iedereen. Ardis is een opportunistische leugenaar met een handeltje.

  • Ja, inderdaad. het is een engerd. En ik vind die Stew Peters ook een hysterische, typische amerikaanse schreeuwlelijk. Hij doe mij altijd denken aan die geschifte jonge dominee uit There will be blood, die zo naar aan zijn bloederige einde komt. Dit zijn fearmongers en oplichters.

 2. Ik heb de documentaire 2 maal helemaal bekeken en ik moet zeggen dat alles wat hij verteld zeer goed onderbouwd is. Het is trouwens niet alleen slangengif. Het is een biowapen en ze kunnen tegenwoordig zeer veel in laboratoriums.
  Bijzonder dat jullie dit verhaal afschieten en heb je het überhaupt helemaal afgekeken en zelf onderzoek gedaan.

  • Andrew Kaufman e.a. Virussen bestaan niet en het zgn Jumping from animalspecies ook onzin. We worden waarschijnlijk al sinds het begin van Geoengineering kort na WW II met pathogenen in de regen en in Chemtrailing ziek gemaakt. En de vraag is wat er tegenwoordig allemaal aan ons water toegevoegd wordt. Verder denk ik dat de Cvacx allang zelfverspreidend zijn, met de vraag in hoeverre Griepvaccins dat al veel langer zijn. Graphene Oxide zit ook in voedselprodukten. Albert Heijn alle produkten Monsanto gerelateerd. Dan weet je het wel. Dus ook Influenza bestaat niet. Detox reactie, persoonlijk of collectief. Toen Ukraine begon met de huidige escalatie waren de luchten een tijdje blauw. Opnieuw heftig gechemtraild en nu weer constant wit grijze homogene luchten. Ben dus benieuwd of de vlg Lockdown/pandemie er al weer aan komt. Vogelgriep las ik ergens.

   • Gertrude, precies mijn idee. Hier boven het Botlek / Rijnmond gebied wordt er al een week lang 24/7 gesproeid. Heb het nog nooit eerder zo extreem meegemaakt, het kan niet anders dan dat het satansgebroed weer een pandemie voorbereid. En het lijkt er sterk op dat ze het deze keer serieus menen.

 3. de elite waren altijd slangaanbidders ,de cobra is het voorbeeld voor de muts van de egypts , en ook van de roomse kerk die een kruising is tussen zonnegod en christendom ,wat dus niet in de haak is . .overal waren ze aanbidders en geloven van slangen en draken. ook sommige christen groepen die schijnbaar analfabeet zijn.
  dus dat de elite in slangen een middel voor heerschappij ,zoekt geen wonder ,net als het artsen embleem met de slang.wat de werkers van de elite zijn geworden.

 4. Best interessant allemaal met name de eerste hele snelle fact-checkers die niet ingaan op de feiten die er aangedragen worden en ook nog eens heel erg aannemelijk onderbouwen !!
  Maar er direct ingaan met Engerd en Peperdure noodkits etc etc..

  Interessante combi ook met Ivermectine en Hydrochlorocine en KANKER !!

  Voor de erg snelle fact-checkers bezoeken jullie even http://www.nih.gov en type even in Ivermectin en Cancer en bekijk de resultaten en graag hoor ik van deze beroeps fact-checkers RK en Themis even hun interpretatie hierover…….

  • Je hebt gelijk. Ik reageerde ongefundeerd en ben de inhoud nu aan t doorlezen, bekijken en denken. Het is zo overweldigend en angstaanjagend als je dit hoort en leest, dat ik me ervoor afsloot.
   Ik begrijp nu denk ik ook waarom Covid-virus gelovers en gevaccineerden zich voor ons wappies aflsuiten: het gaat ze boven de pet, zoals mij dit slangengif-verhaal boven de pet ging.
   Mea culpa en ik ben aan de slag.🙏🏻

 5. Kan het zijn dat het plan om de mensheid genetisch te veranderen en onder totale controle te krijgen nòg duivelser is dan we al dachten?

  —————————————————————————————————————————————–

  Nieuwe Dageraad II (2017): ‘Met nanotechnologie zullen chemische stoffen bewust in menselijk DNA worden ingebracht, waardoor er een humanoïde reptielhybride ontstaat, wiens gedrag, handelingen en gedachten exact kunnen worden aangestuurd’

  —————————————————————————————————————————————–

  Lezers vroegen gisteren of ik aandacht wilde besteden aan de video ‘Watch the Water’, waarin onder meer dr. Bryan Ardis aan het woord komt. Hij kwam deze week met de beschuldiging dat het Covid-19 virus, de ‘vaccins’ en op zijn minst één Covid behandeling (Remdesevir) gebaseerd zijn op peptiden / proteïnen van slangengif (van de Koningscobra). Volgens Ardis zouden deze moleculen in het water of in de lucht kunnen zijn losgelaten om de Covid-19 angstpandemie te ontketenen. Aanvankelijk was ik vanwege het hoge potentiële ‘hoax’ gehalte nogal sceptisch en afwachtend – totdat ik in een Nederlandse boek van 5 jaar oud de nu exact zo uitkomende voorspelling las dat reptielen DNA met behulp van nanotech met het menselijke DNA zou worden geïntegreerd.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/slangengif-en-covid-vaccins-vermenging-met-reptielen-dna-al-5-jaar-geleden-in-dit-nederlandse-boek-voorspeld/

 6. Ardiss stelt, dat slangengif in het water zou kunnen zijn verspreid. Maar dat roept bij mij de vraag op, of het dan nog wel kwaad kan. Slangen gebruiken hun lange giftanden om hun gif direkt in het bloed en in de weefsels te injekteren. Dat is dus de voorkeurswijze van toediening.
  Het is niet persé waarschijnlijk dat een gif dat specifiek is geëvolueerd om door injektie rechtstreeks in het bloed en het weefsel aangebracht te worden en zodoende een prooi te verlammen of te doden, het overleeft als het wordt ingeslikt en in het maagdarmkanaal terechtkomt. De enzymen in speeksel en het zoutzuur in de maag, de gal uit de galblaas, darmbacteriën misschien ook, zullen het uitschakelen en als het al door de darmwand zou zijn gekomen en nog steeds giftig is, wordt het daarna ook nog eens aangepakt en afgebroken in de lever. Dus…… hmmmm.
  Maar als ik het fout heb hoor ik het graag. Zelf heb ik, nadat ik vorig jaar op de IC landde en bijna stierf, gedacht dat ik een of ander aerosol had ingeademd. Misschien kan bv gedroogd slangengif ook worden ge-aerosoliseerd, ingeademd en dan evengoed zijn werk doen.
  Ik ben er wel van overtuigd, dat er geen corona-virus is, maar dat mensen ziek zijn gemaakt door een of ander gif. Het is duidelijk dat er absoluut iets op ons was losgelaten waar de hele wereldbevolking opeens tegelijk ziek van werd. En dat alleen is al een red flag, want zoiets globaals en gelijktijdig komt simpelweg in de natuur niet voor. Dus die neppe plandemie was absoluut manmade. De vraag is alleen: wat hebben ze op ons losgelaten?
  En ik geloof ook dat de zg vaccins best wel eens wél slangengif zouden kunnen bevatten.

 7. De Slang is vanuit mijn waarnemingen een symbool- zijn bestaan is in het hiernamaals.

  Haalt voeding uit prooien ‘ de zondige mens ‘
  Corruptie, bedrog,

  je kan ook de andere kant kiezen, in dit leven
  Het licht; verstand, wijsheid, oprechtheid.

  De afweging in keuzes maakt iedereen: dagelijks, ‘nobody is perfect’

  Eyeopener, om dit te zien,
  waarneembaar als je kijkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in