Als niet wordt gestopt wat er nu gebeurt en gaat gebeuren, zal de wereld zoals wij die kennen, ophouden te bestaan. Dit is GEEN overdrijving, maar een rationele waarheid.

Hoe dit er precies uit zal zien, weet niemand, maar we kunnen er zeker naar raden, en het zijn alleen de details waarvan we niet zeker zijn. De grote lijnen suggereren dat er een relatief kleine groep ongekozen functionarissen zal zijn die de wereld zullen controleren. Dit gebeurt echt al, alleen beseffen de meeste mensen dat niet. En diezelfde mensen realiseren zich niet de omvang van de verspreiding van deze kanker, schrijft Todd Hayen.

Natuurlijk vermoeden de meesten van ons die een artikel als dit lezen dit “einde” al geruime tijd. Nu kunnen we er vrij zeker van zijn dat het gebeurt. Er zijn veel duidelijke resultaten van deze agenda, maar nogmaals, het heeft de gemiddelde schapen niet genoeg getroffen om het direct te voelen. Er sterven inderdaad veel mensen en er zijn er nog veel meer ziek als gevolg van de “vaccins”, maar niet genoeg voor de gemiddelde schapen om het te merken, en als ze het merken, schrijven ze het snel toe aan een of andere onzinnige reden die de “machthebbers” hen door de strot duwen.

Dit zal alleen maar erger worden naarmate de tijd vordert. Er zullen meer dingen gebeuren die voor ons duidelijk zijn, maar niet voor de schapen. Het kan een kritiek punt bereiken waarop het gemiddelde schaap zich realiseert dat het fout zat, maar net als bij de metafoor van de kokende kikker, kunnen ze allemaal doodgaan, of erger, zonder ooit hun lijden in verband te brengen met wat wij überhaupt al weten – een bewuste en opzettelijke poging van een relatief kleine groep elites om de wereld te controleren.

Als gevolg van deze controle zal de rest van ons alle of de meeste van onze vrijheden verliezen, zullen we zeer waarschijnlijk worden geruimd tot een zeer klein aantal, en die kleine overblijvende bevolking zal een zeer beperkt en moeilijk leven leiden door diensten en arbeid te leveren, en mogelijk erger, voor de bovenste 10%.

Dus hoe weten we wat we weten? Hoe weten we wat er om de hoek komt kijken? Ik zou zeggen “wat weten we dat mogelijk zou gebeuren”, maar ik ben er vrij zeker van dat dit gaat gebeuren, het is echt geen mogelijkheid. Misschien kan de snelheid waarmee het gebeurt variabel zijn, en misschien zal de vorm die het aanneemt ons een tijdje ophouden en pas na vele jaren zo erg lijken. De wereld is al een puinhoop, en nogmaals, de meeste mensen denken dat het gewoon zo “gebeurd” is. Deze agenda is al een tijdje bezig.

Dus, terug naar de vraag: hoe weten we dat?

  Het sociaalkredietsysteem is het controlemiddel van de elite

Bekijk deze documentaire en u krijgt een voorproefje van enkele duidelijke aanwijzingen.

Never Again

Het eerste deel van deze vijfdelige film richt zich op de overeenkomsten tussen de machtsovername door de nazi’s in Duitsland en de wreedheden die zij begingen op het gebied van mensenrechten en menselijke waardigheid en wat er vandaag de dag gebeurt. Er zijn zeker verschillen in vergelijking met vandaag. Maar de overeenkomsten zijn beangstigend.

Waarom nam het grootste deel van het Duitse volk dit aan en niet alleen de leden van de nazipartij? Lees Daniel Goldhagen’s Hitler’s Willing Executioners voor een interessant inzicht. Waarom zijn mensen er nu zo zeker van dat het niet meer kan gebeuren?

Hoe is het anders, hoe is het hetzelfde? Een treffende vergelijking is dat de nazi’s beweerden dat de Joden een gevaar voor de volksgezondheid vormden. Als je iemand een bedreiging voor de volksgezondheid noemt, ben je verantwoordelijk voor het tonen van bewijs voor die bewering. De nazi’s namen niet de moeite bewijzen te tonen, en onze leiders nu ook niet.

Michoel Green, een Chabad-rabbijn die werd geïnterviewd in Never Again zei: “We moeten bereid zijn om te sterven voordat we toestaan dat de overheid onze mogelijkheid tot aanbidding afsluit.” Een diepzinnige uitspraak die niet alleen van toepassing is op de vrijheid van godsdienst, maar ook op de vernietiging van de lichamelijke autonomie, het verlies van de vrijheid om samen te komen en zich te mengen met andere mensen, de beperking om zich vrij te bewegen in het eigen land (binnenkort beperkt tot de eigen stad), naast vele andere zaken.

Hoe weten we anders dat het einde nabij is? Denk aan de paspoorten voor vaccinatie/gezondheid/persoonlijke identificatie, waarover we al bijna drie jaar op de een of andere manier horen. In Canada heeft de provincie Newfoundland en Labrador zojuist groen licht gegeven om door te gaan met deze waanzin. Doe wat onderzoek om de implicaties achter deze zeer “nazistische” zet te begrijpen.

Citaat:

Stoodley [Newfoundland en Labrador’s Digital Government Minister Sarah Stoodley] vermeldde ook dat een provinciaal digitaal ID systeem gemakkelijker te implementeren zal zijn dankzij de recente ervaring van de provincie met haar ooit verplichte COVID vaccin paspoort, genaamd de NLVaxPass.

Degenen die de NLVaxPass niet hadden, in wezen degenen die ervoor kozen de COVID-prikken niet te krijgen, werden uitgesloten van deelname aan veel aspecten van het sociale leven.

Stoodley informeerde de burgers dat de NLVaxPass een manier is voor mensen om “hun identiteit” te verifiëren op de komende digitale ID-applicatie, waarbij hij opmerkte dat mensen eerder het vaccinpaspoort gebruikten om “restaurants en bars en winkelcentra binnen te gaan”.

“Dus dat is iets dat we hebben gezien [dat] nu iedereen comfortabel is,” voegde ze eraan toe.

Echt? Wie is “iedereen” en definieert “comfortabel”? Ik denk het niet. Ze beweren ook dat de ID’s optioneel zullen zijn, maar je zou hersendood moeten zijn om niet te zien dat dit het proces is dat ze ook gebruiken om elk controleapparaat te implementeren. Gemakkelijke invoering, optioneel, geen beperkingen, alleen een ID om het u gemakkelijker te maken. Dan veranderen de dingen langzaam, nadat het te laat is.

  Het COVID-19 eindspel: Wereldbestuur, "Digitale Tirannie" en de Ontvolkingsagenda

Stoodley stelt zelfs dat deze nieuwe ID’s gemakkelijker in te voeren zullen zijn omdat “de mensen al gehersenspoeld waren om de vaccinatiepaspoorten te gebruiken die wij hen vorig jaar oplegden” – mijn woorden, niet de hare. De eerste aanval is altijd moeilijker dan de tweede, of de derde, of de vierde.

Een recent interview dat te vinden is op CHD.TV (Children’s Health Defense) is met Dr. Michael Yeadon een voormalig VP en wetenschapper van het farmaceutische bedrijf Pfizer. Dit is een “must see” interview voor iedereen die de huidige situatie beter wil begrijpen. Dr. Yeadon behandelt veel onderwerpen en deelt met zijn publiek zijn overtuiging dat de Covid-vaccins opzettelijk zijn gemaakt om giftig te zijn.

De implicatie van deze veronderstelling gaat verder dan wij ons zelfs maar kunnen voorstellen. Het ondersteunt natuurlijk het idee dat genocide een echt einddoel is. Er is echt geen andere verklaring (zie mijn artikel “No Other Explanation.” Dit is een bittere pil om te slikken (geen woordspeling bedoeld), maar we moeten hem slikken om te begrijpen en te doorgronden waar we mee te maken hebben.

Een andere belangrijke ontwikkeling die erop wijst dat de wereld op het punt staat radicaal te veranderen, is de poging om het vermogen van mensen om zich vrij te bewegen te beperken. Mike Yeadon zegt in het bovengenoemde interview: “Weet u nog dat het drie weken duurde om de curve af te vlakken? Nu is het drie weken en u rijdt met uw auto wanneer wij dat zeggen.”

We zien het begin van de invoering van de beperkte stad, in de volksmond bekend als “15-minutensteden”. Dit is duidelijk een poging om het verlangen van mensen om zich vrij te verplaatsen te beheersen en is slechts het begin van uiteindelijke totale beperking. Ze presenteren hiervoor een zwakke “klimaatreden”, naast andere zwakke excuses. En natuurlijk voeren ze het, net als bij het gezondheidspaspoort, in kleine stapjes in, duidelijk met het plan om het programma in de loop der tijd uit te breiden. U kunt zich afvragen waarom ik “duidelijk” zeg.

Natuurlijk is het voor sommigen gemakkelijk om te zeggen: “Nee, dat is belachelijk, dat is een samenzweringstheorie”. Als u kijkt naar andere programma’s uit het verleden die vrijheden beperken, om wat voor reden dan ook, ziet u deze langzame progressie naar volledig beperkte vrijheden, die in sommige voorbeelden heel onschuldig begonnen. Dit is een beproefde methode, die al eeuwenlang met succes wordt toegepast.

  Nieuwe categorie COVID-19 CARTOONS voor plaatjes plukken

Nog een mooi voorbeeld: Australië heeft “Covid Concentration Camps” opgezet en geïmplementeerd tijdens het hoogtepunt van de verspreiding van het “virus”. Nu beweren berichten dat ze zijn gesloten en dat de “pandemie” voorbij is. Persoonlijk denk ik dat deze “sluiting” en aankondiging van het einde van de zorgen deel uitmaakt van de snode agenda. Hoewel die gedachte misschien wat aan de paranoïde kant is, blijf ik erbij.

Als we accepteren dat het vrijwel zeker is dat al deze waanzin is bedacht en gecreëerd als onderdeel van de door het WEF gesteunde agenda, dan is er geen reden om deze faciliteiten officieel af te schaffen – ze zijn er niet alleen in Australië. Ze zullen weer opengaan en zich vermenigvuldigen als de tijd rijp is – naar mijn bescheiden mening.

En wat dacht u ervan om de hele zaak te beëindigen met een beetje kernoorlog? Eerlijk gezegd denk ik niet dat ze die kaart zullen spelen, want een stralingswolk is voor de elite niet gemakkelijk te vermijden. Het lijkt me een betere tactiek om gewoon de angst te laten escaleren. Maar wie weet, misschien.

En hoe lang wordt er al gewerkt aan al deze streken? Kijk eens naar Paul Schreyer’s video getiteld “Pandemic Simulation Games: Preparation for a New Era?” Prachtig spul.

Ik heb niet de ruimte om elk programma op te sommen dat het WEF, de VN en de WHO hebben gepland. De meest voor de hand liggende zijn de digitale ID’s/gezondheidspassen, CBDC, het wereldwijde pandemieverdrag, 15-minutensteden, sociale kredietscores, reisbeperkingen, toekomstige maskering, sociale beperkingen en lockdowns, ofwel gerechtvaardigd door klimaatverandering ofwel door een of ander nieuw “virus” dat bij het publiek wordt geïntroduceerd.

Er zijn ook veel sociale dwalingen die steeds meer ingang vinden in de cultuur, zoals hulp bij zelfdoding voor geestesziekten, de focus op transgender en genderfluïditeit in het vroege onderwijs, transhumanisme, presentisme, de “woke”- en “cancel”-cultuur, om er maar een paar te noemen.

Dus daar heb je het. Er is zoveel meer te melden dat het niet grappig is. Zelfs als u alleen kijkt naar de dingen die via de mainstream media controleerbaar zijn, hebt u nog steeds een vrij duidelijk beeld van wat er gaande is. Zelfs als u het met de helft wilt verminderen, om u er beter over te voelen, zitten we nog steeds in de problemen, en de wereld zal een heel andere plaats zijn om te leven, waarschijnlijk in zeer korte tijd. En dat “verschil” zal niet goed zijn.

Riemen vast voor Mr. Toad’s Wild Ride.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZal China wapens naar Rusland sturen?
Volgend artikelVIDEO: Er is iets vreselijks gebeurd in Zweden – 10-jarig Nederlands meisje op klaarlichte dag neergestoken door een immigrant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. FEAR PORN!!

  De fascisten zullen ook na deze oorlog op dezelfde planeet moeten leven, dus dan hebben ze er ook baat bij als dat nog een beetje ‘leefbaar’ blijft. Ik ben niet bang voor de blaffende honden met hun ‘nukes’ dreiging en als ze toch gaan gooien zal het waarschijnlijk met EMP’s zijn.

  • Ja…doodsangst zaaien..dat is het doel.

   Volgens slimme onderzoekers en een enkele ex-soldaat die praat….bestaan atoombommen niet.
   Het is bluf.
   Hiroshima en Nagasaki werden opgeblazen met een VS militair vrachtschip vol TNT/havensteden.
   (De Amerikanen waren augustus 1945 allang geland in Japan.)
   TNT plus grote vliegtuig cordons met fosfor/brand/napalmbommen tegelijkertijd.
   Resultaat: geshockeerde bevolking en platgebrande geblakerde steden, zoals Tokio, Dresden, Berlijn.

   Gevolg: geen ‘nucleaire winter,’ alles dood, er groeit nooit meer iets…. Voorgoed onbewoonbaar.
   Zie op internet: Hiroshima en Nagasaki zijn welvarende, groene moderne havensteden. De opbouw begon binnen enkele maanden na augustus 1945.
   Rara hoe kon. dat met al die radioactieve straling?

   Japan bleef na WO2.. jarenlang bezet (tot midden jaren vijftig?) door de VS (zoals Duitsland en feitelijk heel Europa aan deze kant van het IJzeren Gordijn).
   Het was Japanners jarenlang verboden om te spreken/schrijven of zich anderszins te uiten over oa deze bombardementen….op straffe van minstens 3 jaar gevangenis. Maw totale lock down.
   De Japanse pers/radio/film was volledig overgenomen door de VS.
   Het VS leger en hun enorme militaire Intel …fotoshopte de beelden van hun fantastische ‘atoom aanvallen’ bij elkaar. En plaatste deze oa in LIFE. Een propaganda outlet.

   Een Nl toeriste die rond 2019 naar Hiroshima ging uit consideratie met de bevolking en De Ramp, kon haar ogen niet geloven. Niets aan de hand. Prachtige stad. Bijna 1 miljoen inwoners?. Geen zichtbare geboorteafwijkingen. Overal metro’s en hoge snelheidstreinen. Haven, strand en zee. Parken.

   Wat ik sinds 2 jaar lees en wat ik eventueel kan/wil geloven…
   Atoombommen kunnen niet vervoerd per vliegtuig, veel te gevaarlijk. Vanwege de straling.

   Atoomcentrales bestaan wel.
   Die gebruiken koelwater en een metersdikke lagen beton etc, om de hete kern af te schermen.
   Atoom bommen…waren/zijn bedoeld om de wereldbevolking doodsangst aan te jagen.
   En om fortuinen te verdienen aan deze niet bestaande weapons of mass destruction.
   (Reken dat maar eens na…..).
   Lekker volk…die yanken. (Kinderen van de Britten). Tjonge jonge…

   Weet ik dit 100 % zeker…nee.. 95%..

 2. En daarom hoop ik dat de NAVO en Zelenski in Oekraine verliezen. Niet dat Xi en Poetin beter zijn, maar wat ze ons aangedaan hebben met alle leugens, giftige commerciele vaccins en schendingen van grondwetten en andere dwang bijvoorbeeld voor het klimaat…

  • Precies ook mijn mening. Wordt ziek van de hypocresie, huichelarij, propaganda, rooftochten, dubbele moraal, cultuurafbraak, haat zaaierij tegen alles wat hen nog niet onderworpen is, door onze strot rammen van alles wat Inglish Spoken is, opblazen van Nord-Stream … Weg met die bende!

  • Emile,
   Putin heeft het zwaard van GOD gekregen. Dacht je nou werkelijk dat Jezus terug zou komen om de mensheid te redden op de oude manier, zoals ruim 2000 jaar terug. Nee, met zwaard en vuur, zoals het in de bijbel beschreven staat. Heb vertrouwen in GOD die alles gecreëerd heeft.

 3. Er vergaat veel, maar niet de wereld.
  Opruiming vindt plaats.
  De vrede staat klaar tussen de koliezen vd het oorlogstafereel.

 4. Helemaal niet.

  Maar ik blijf het al jaren zeggen; truttige poortwachtster-telefonisten en zogenaamd mannelijke stoere
  beveiligers zijn de bronoorzaak van alle ellende.

  Want moet je je eens voorstellen als die er niet waren.
  Dan had een eventuele ouderwetse anarchie nog beter uitgevallen.

  Ik snap er ook nooit geen fuck van dat mensen (ook hier) altijd maar blijven kankeren
  op zogenaamde hoofdverantwoordelijken die kwaad, slecht en onrecht in stand houden.
  Die hebben in wezen immers eigenlijk continue een pamper om.
  De beveiligers (ook politie) en poortwachtsters zijn hun verzorgers.

  • word alleen maar meer anoniem…..en dus meer arrogantie en geweld vanuit de overheid. We zitten in een schildpad machts-overname….

 5. De ironie is dat het einde van de tijd meestal refereert aan Openbaring, dat tenminste deels astrologisch is, maar een sombere gedachtevorm heeft achtergelaten. De vier (ruiters met) paarden wit, rood, zwart en vaal vertegenwoordigen wit midhemel (Steenbok, de boog van de ruiter is geleend van de Boogschutter, hem werd een kroon gegeven), rood Ram (ascendant, hem werd een zwaard gegeven), zwart Weegschaal (descendant, met weegschaal) en vaal Kreeft (middernachtspunt, Imum Coeli, de vale kleur komt van de maan – hem werd macht gegeven over het vierde deel der aarde).

 6. Zucht. De nazi’s? Echt? Wat dacht je van de communisten? Daniel Goldhagen… Chabad Rabbi Michael Green…… als dat je bakens zijn heb je een probleem met de realiteit.
  Laat maar: deze vent, Todd Hayen, opzettelijk of niet, is gecontoleerde oppositie, a useful idiot.

 7. De wereld vergaat, riemen vast, niet als een bijbelse profetie maar door de gecontroleerde acties die de bestuurlijke elite gaat of liever gezegd dat ze al ondernemen, laten “we”eerlijk zijn op een handjevol mensen na droeg bijna iedereen een mondkapje begin 2020 en van een avondklok waren de meesten van “ons” ook niet vies van we bleven allemaal lekker thuis bij moeders. ik ben er reeds decennia mee bezig na het lezen wat de Club van Rome ons wil doen de-populeren daarom ben ik er vrij zeker van dat dit gaat gebeuren, je kan het op je klompen aanvoelen komen.

  https://youtu.be/sB60s3Qjv9M

 8. Even de Semmelweis reflexen inhouden, weer een nieuwe uitwas van het gecontroleerde Coudenhove-Kalergie Pan Europa plan, Jezus Christeus in Haarlem begint de victorie.

  In Haarlemmermeer is een speciaal team op zoek naar panden die geschikt zijn voor het huisvesten van asielzoekers. Het gaat daarbij niet alleen om eigendom van de gemeente, maar ook van ondernemers en particulieren.

  https://www.ninefornews.nl/in-haarlemmermeer-moeten-particulieren-hun-eigendom-mogelijk-afstaan-aan-asielzoekers/

 9. De bron van het kwaad is dat de mens van nature lui is, op deze manier wordt er op iedereen ingespeeld door dingen uit te besteden aan andere. Zo ontstaat eerst gemeenschappen, waar de een de bakker is, de andere de slager, weer andere de landbouwer enz. enz. Naar gelang komt de fabrieksarbeider en zijn levensonderhoud besteed hij uit aan derde. Doordat de gemeenschappen steeds groter en groter worden, zullen er steeds meer klaplopers er tussen zitten, die alleen willen parasiteren op de gemeenschappen.

  Omdat de natuurlijke sociale banden steeds minder worden bij een grote gemeenschap. Je kent niet meer iedereen, waardoor de parasieten steeds minder zichtbaar worden voor de gemeenschap. Om dit eerste instantie op te lossen ontstaat er een leider in de gemeenschap en die leider zal zich steeds meer uitbreiden totdat alles in detail is uitgekristalliseerd in de gemeenschap.

  Zodat iedere inwoner in de gemeenschap onder toezicht staat van die leider, onder het mom van je eigen veiligheid. De parasieten hebben zich dan allang in de posities gewerkt om iedereen te controleren en zullen steeds meer gaan parasiteren op de gemeenschap. Die parasieten zijn ook altijd een voorstander van een steeds grotere gemeenschap en een steeds grotere bewakingsapparaat voor de gemeenschap. Want zo kunnen zij tot in het oneindige blijven parasiteren op de gemeenschappen. Zo breiden de parasieten zich steeds verder uit en worden zij steeds machtiger ten koste van de gemeenschappen.

  Het punt is hoe meer jij uitbesteedt aan andere, hoe meer jij afhankelijker wordt van die andere. Zodat die andere jouw kunnen gaan dicteren hoe jij moet gaan leven.

  Als jij weer terug zou gaan naar de basis van eigen onderhoud. Zal dat betekenen dat jij zelf weer het heft in eigen handen moet nemen. Een eigen boerderijtje met je eigen waterput, je eigen moestuin/fruitbomen en eigen kippen. Zodat jij je eigen voedsel kunt verbouwen en je zelf kunt bedruipen.

  Want dan heb je geen fictief geld nodig waar de parasieten ons mee verleiden. Dat die inmiddels machtige parasieten dit niet leuk vinden. Dat zij niet meer kunnen parasiteren op jouw en jouw hun wetgeving kunnen opleggen. Hebben zij diverse slinkse manieren bedacht om toch jouw binnen hun bedachte systeem te kunnen houden.

  Daar speelt jouw angst aanpraten de hoofdrol in. Kun jij die aangeprate angst van hun weerstaan, dan stort hun kaartenhuis langzamerhand in. En hoe meer mensen van de gemeenschap dit door zien, gaat het als een olievlek werken. Daar zijn de parasieten altijd bang voor. Daarom worden de gemeenschappen zoveel mogelijk afgeleid met van alles en nog wat. Want de parasieten zijn afhankelijk van de werkende en niet andersom, zoals zij zich zelf voordoen.

  Daar helpt een uitgelokte oorlog ook goed, want dit voedt de ultieme angst bij de werkende en de parasieten blijven bewust zoveel mogelijk olie op het vuur gooien en houden de werkende voor dat zij er alles aan zullen doen om die oorlog te overwinnen. Maar de werkende moeten dan wel actief die oorlog steunen en actief die oorlog willen bestrijden. Zodat de werkende ten strijde trekken en de parasieten weer achterover vanuit hun leunstoel bakken met geld verdien aan die werkende. Want als de werkende sneuvelt in de strijd, krijgen de parasieten hun eigendommen die de werkende achterlaat. Zo kunnen die machtige parasieten iedereen tegen elkaar uitlaten spelen en zij zitten comfortabel in hun beveiligde bunkers, mochten er kernbommen vallen, zouden zij het niet eens merken.

  • Qvic maart 3, 2023 at 15:27
   Helemaal mee eens hoe het in elkaar zit en werkt. Maar parasieten gaan door tot de gastheer dood is. En dat willen deze parasieten niet – ze willen de gastheer kunnen beheersen. Hans de Jonge beanwoordt dit dilemma, de parasieten zijn de vrijmetselaars. En deze parasiteren op het gemakzucht van de mens. Het gemakzucht is het afzetgebied van allerlei verkoop, onder meer de mobiele phone. E ook macht wordt verworven obv de inherente gemakzucht van het beestje.

 10. De Haagse puppets hebben in ieder geval opdracht om zoveel mogelijk geld te verspillen aan nutteloze of vernietigende zooi.
  Alle straten worden opengebroken om er van die groene klote kabels in te proppen, en van het werkvolk wat er mee bezig is hoor je geen woord Nederlands.
  Terwijl de zonnepanelen, warmtepompen, airco’s en molentjes als paddestoelen uit de grond schieten wat tot gevolg heeft dat de verouderde te dunne kabels de stroom niet meer kunnen verwerken en de spanning bij zonnig weer tot over 250 volt laat oplopen wat tot gevaarlijke situaties gaat leiden, een brandje is weer meegenomen denken ze zeker.
  Ik kan de computer een film laten afspelen met de ipad internetten terwijl de internet radio ook draait, ja hoor we hebben die groene troep nodig en zeker geen goed elektriciteitsnet.
  AI heeft het maar gemakkelijk met al die zelfprogrammerende biorobotjes.

 11. race against the machine weer even afgestoft….briljant nu.
  Wereld vergaat niet…wel het gore nazi-tuig wat er nu massaal op rondloopt.
  Wef/navo/vn/eu/nationale wefregeringen….allemaal voer voor de brandstapel en ze gaan……
  Niet bang zijn/worden….het schuim der aarde zal vergaan en verbranden.
  heb geduld en de grote schoonmaak is aanstaande…

 12. De wereld zal in eerste instantie helemaal niet vergaan. De Russen weten dat alle vuiligheid afkomstig is van de westerse politiek maar daarentegen de bevolkingen van west Europa dit niet steunen en of dat deze gehersenspoeld worden met leugens. Mocht de VS toch als eerste besluiten om kernwapens in te zetten, zullen deze door de superieure Russische techniek snel ontdekt en uitgeschakeld worden. Vergeet niet dat Rusland een enorme technische voorsprong heeft op het westen. Poetin heeft dit al eens goed duidelijk gemaakt. Het is zoiets als wat de nazi’s Wunderwaffen noemden. Kijk ook maar eens naar de enorme hoeveelheid westerse wapens die door Rusland aan schroot zijn geschoten in de Ukraine. Werkelijk geen een wapen wat uit het westen komt heeft een lang leven. Ook heeft Rusland de grootste zeevloot ter wereld. Er vaart al een door atoomkracht aangedreven duikboot met zware nucleaire raketten in de oceaan richting Amerika. Zelfs al zou er sprake zijn van een first strike van Amerika, wat ik ten zeerste betwijfel, dan zorgen deze en mogelijk andere Russische duikboten er wel voor dat de complete USA verwoest gaat worden.

 13. Nog steeds geen enkele reaguurder die het woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd is burgerlijke en militaire structuren zoals de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven rn woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod.

  • Hans de Jonge maart 6, 2023 at 22:59
   Zie ook mijn reactie op Qic.

   “Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod.”

   Hoe gaan we dat regelen, en hoe houden we er toezicht op dat het ook werkelijk gebeurt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in