Dr. Peter R. Breggin, een psychiater, arts en medicus, heeft als getuige-deskundige meer dan honderd keer voor de rechtbank getuigd. Hij begon in 1993 als medisch deskundige tegen de farmaceutische industrie te getuigen, schrijft Rhoda Wilson.

In augustus 2020 spande Thomas Renz, de advocaat van America’s Frontline Doctors, een rechtszaak aan tegen de Staat Ohio om de ongrondwettelijke noodverordening op te heffen. “Wij geloven dat de reactie op COVID-19 de grootste fraude is geweest die ooit is gepleegd op het Amerikaanse publiek,” zegt Renz.

Renz verzocht Dr. Breggin een rapport op te stellen om als bewijs in te dienen. Dr. Breggin’s ‘COVID-19 Totalitarianism Legal Report’ was een 128 pagina’s tellend rapport dat het begin was van wat zijn boek werd, ‘Covid-19 And The Global Predators: We Are The Prey’. Een kopie van het manuscript kan gratis worden besteld totdat het boek later dit jaar te koop is. “Een reden waarom we het manuscript vroeg naar buiten wilden brengen is voor als ze ons neerschieten – dan is tenminste het manuscript openbaar,” zegt Dr. Breggin.

Dr. Breggin besprak enkele aspecten van zijn boek tijdens een interview met de Corona Onderzoekscommissie op 28 juli 2021. Covid-19 gaat over eugenetica, genocide en transhumanisme. “Wat er gebeurd is, is dat een groep zeer roofzuchtige mensen met veel verschillende roofzuchtige groepen, en organisaties van verschillende ideologieën samenkwam en dan zonder ook maar iemands toestemming te vragen – buiten de regering, buiten de kerk, buiten de rechterlijke macht om – een pandemie plande waaronder zij het bestuur van de wereld konden overnemen, aan hun rijkdom konden komen, de mensheid konden uitbuiten, en, hun ideologie konden opleggen,” legt hij uit.

Dr. Breggin’s onderzoek begon toen hij ontdekte dat de VS, onder leiding van Fauci, onderzoek in China financierden. Hij ontdekte een wetenschappelijk artikel dat aantoonde dat de VS in feite biologische oorlogswapens financierden. Hij waarschuwde zijn collega psychiaters in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en elders in Europa, maar niemand nam er notie van. Hij slaagde erin de informatie bij president Trump te krijgen en twee dagen later werd de financieringsregeling die Fauci met de Chinese wetenschappers had, geannuleerd.

  Veranderingen in het aangeboren immuunsysteem als gevolg van Corona-vaccinaties

“Iets anders dat zo belangrijk is, is dat … alles wat over Klaus Schwab gaat, ook over Bill Gates gaat,” zegt Dr. Breggin, “Het is verrassend hoe dicht ze bij elkaar staan. Het zijn heel verschillende mensen en Klaus is niet eens echt een multi-miljardair, of misschien heeft hij het stiekem.”

“Schwab schets in zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ ik doet wat ik doe in ‘Covid-19 en De Globale Roofdieren’, hoe Trump een bedreiging is, hoe patriottisme een bedreiging is, hoe de democratische republieken een bedreiging zijn.”

Dr Breggin legt uit hoe Schwab zich zorgen maakt over alles wat op democratie lijkt: het VK en Brexit, West-Europa en Duitsland in het bijzonder, “ze moesten gewoon alles wat op een democratische republiek leek, uitschakelen”. En natuurlijk de VS, als het een patriottische democratische republiek zou worden of blijven, zou ze China en de Globalisten geen succes gunnen.

In China staat alles wat “civiel” is en van belang, onder militaire controle, dit is het “militair-civiele fusieconcept”. Het Wuhan Instituut voor Virologie, bijvoorbeeld, valt onder het Chinese leger en wordt geleid door een militaire officier. Een ander belangrijk concept in China is het “onbeperkte oorlogsvoering concept”. China heeft het gevoel dat het in onbeperkte oorlog is met de VS, wat betekent dat alles wat gedaan wordt om te winnen ethisch is, en alleen falen onethisch is.

Li-Meng Yan is een Chinese arts, wetenschapster en viroloog. Zij werkte in Hong Kong toen zij een paar jaar geleden naar de VS vluchtte. Sinds haar aankomst in de VS heeft zij samen met twee Chinese collega’s drie artikelen gepubliceerd. Yan heeft ondubbelzinnig verklaard dat het virus opzettelijk als onbeperkte oorlogsvoering door het Volksbevrijdingsleger of “PLA”, en uiteindelijk de Chinese Communistische Partij of “CCP” is vrijgelaten.

  "Racistisch" van blanke bokser om zijn tegenstander te verslaan - die zwart is

Yan zegt dat het in China algemeen bekend is, en dat er ook over is gesproken, dat het virus is gecreëerd door de militaire afdelingen van het Wuhan lab. Dr. Breggin herinnert zich een gesprek dat hij met Yan had terwijl hij wachtte op deelnemers aan een virtuele conferentie:

Breggin: Ik begin te denken dat je gelijk hebt dat dit hele ding was gepland. Maar het raadsel voor mij is, waarom zouden ze het in China loslaten? Ik bedoel, wel, het moet een vergissing geweest zijn, is het niet?

Yan: Nou, nee. Je weet natuurlijk dat er minstens vier vrijlatingen in China per ongeluk zijn geweest, één in Singapore  en één in Hong Kong. Er zijn zes infecties geweest, de huidige en SARS-CoV-1 niet meegerekend, die misschien in China is vrijgekomen, dat zijn er dus acht. Weet je hoe snel ze die vrijlatingen gestopt hebben?

Breggin: Oh ja. Ik bedoel, ze rapporteerden onmiddellijk elke vrijlating aan de Wereldgezondheidsorganisatie. Ze kwamen er bovenop, ze traceerden – het waren allemaal mensen die het in het lab hadden opgelopen. Een paar mensen stierven, maar ze stopten het heel snel.

Yan: Ja. De Chinezen hebben een regering die deze dingen onmiddellijk kan stoppen als ze beginnen. Ze hebben dit laten gaan. Dus, het was gepland.

Het gaat over wereldheerschappij en de Chinezen hebben heel duidelijk gemaakt dat één ding hun in de weg staat – de VS als politieagent van de wereld. “Ze zullen doorgaan met het ondermijnen van de VS. Dat is hun plan geweest. Dat is het plan van Fauci, het is het plan van Klaus Schwab, van Gates. En als ze dat doen, als ze slagen, zal China de wereld overnemen en zullen ze de globalisten levend opeten,” zegt Dr. Breggin.

Dr. Breggin beschrijft verder het doel, de aanwezigen en de “virtuele signalering” van een virtuele conferentie die in november 2020 door Michael Bloomberg wordt gehouden. Een conferentie die mede gesponsord werd door een Chinese communistische organisatie en die als een van de belangrijkste inleidende sprekers, de vicepresident van China had.

  Flagellantisme is het nieuwe politieke ritueel

“De Globalisten denken dat ze de wereld zullen regeren, werkend via de WHO en China … ze gaan de wereld uitbuiten – dat wil zeggen ze gaan roofkapitalisme met een vernisje van roofsocialisme of marxisme naar de wereld brengen – en ze worden rijker en rijker,” zegt Dr. Breggin.

Hij legt verder uit, “de binnenste kring van de Marxisten willen de keizers van de wereld zijn. Zij brengen twee tradities samen: de keizers, en, Hitler-Stalin-Mao. Ze willen deze principes van totale controle uitbreiden.”

Er is geen sociaal zekerheidsstelsel in China – het gezegde luidt “je wordt alleen geboren en je sterft alleen” – en de regering verwacht dat families, zoals de Chinese traditie is, voor hun ouderen zorgen. De meeste Chinese bejaarden hebben geen pensioen en zijn voor hun financiële ondersteuning grotendeels afhankelijk van hun kinderen. Met de invoering van China’s één-kind-beleid zijn er nu te weinig kinderen om voor hun ouder wordende ouders te zorgen.

Volgens Dr. Breggin was het virus het perfecte wapen om in China los te laten omdat “zij er geen moeite mee hebben om “nutteloze eters uit te roeien”. Ze hebben geen bezwaar tegen het doden van mensen om organen te oogsten. Ze hebben doelen in plaats van gewetensbezwaren. En door dit in China vrij te laten, konden ze niet alleen de macht van de partij enorm vergroten, maar ook een heleboel oude mensen doden.

Is dit het regime dat we onze wereld willen laten regeren?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Fit for 55”: De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische man gearresteerd en vliegverbod opgelegd omdat hij geen mondkapje droeg, ondanks dat de politie illegaal zijn dokter belde om zijn vrijstelling te bewijzen
Volgend artikelFactcheck – Wat zijn de risico’s van de COVID-19 injectie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Allemaal poppetjes van de Vrijmetselarij. Allemaal Zandmannetjes. Internationaal en China is geen uitzondering. Ik verbaasde me bij aanvang van het uitroepen van de Covid19 Crisis Hoax hoeveel mensen er alhier anti-China zijn en klakkeloos aannamen dat de schuld per definitie bij China moest liggen. Ondertussen stemmen dezelfde mensen voor een China-regime in het westen. ‘Grappig’ …

  2. Wie er aan de touwtjes trekt voedt niet-relevante discussies: zolang men het heel belangrijk vindt om te praten over waar het vandaan komt blijft het motief op de achtergrond
    Als je praat over wel/geen paspoort gaat het in ieder geval niet over wat een positieve PCR-test betekent en wel/geen vaccin, enzovoorts.

  3. Vanaf het begin heb ik medegedeeld dat er geen enkele vaccin in deze wereld te vinden is, die deze Corona kon stoppen! Tevens heb ik bekend gemaakt, Dat ik de enigste was die wel deze Vaccin wel in mijn bezit heb ge had, maar dat mijn God alles heeft vernietigd, WERELDWIJD: Zodat deze grondstoffen niet, in de Handen van, De Nieuwe Wereld Orde zou geraken! Want nu gaan deze heren er ook zelf aan DOOD en deze kunnen, zij ook zelf niet meer tegen houden!!! Maar nu zijn er wereldwijd, misschien 10.000.000.mensen ziek geworden en gestorven!!!! maat wat hier achter aan komt Zijn er { Miljarden } die nu nog GAAN STERVEN, waarvan alle { VERGIFMENGERS} er niet aan zullen ontkomen. Zie ook mijn websites waar het vanaf het begin is opgeschreven en vermeld! En het er nog op staat http://www.jozefvannederland.nl

  4. Globalisme : als het fout gaat gaat het tenminste wereldwijd goed fout en zit je dankzij het logge apparaat er ook extra lang mee.
    Afijn het is nog niet eens wereldwijd geaccepteerd en we hebben er nu al een jaar ellende van , ik zou zeggen 1+1=2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in