De linkse rellen in Portland, VS, gaan door. Nu zijn ze begonnen met het lastigvallen van de lokale bevolking, door buiten voor hun huizen te marcheren, zoeklichten in de huizen te schijnen en te eisen dat de bewoners hun huizen verlaten.

De linkse Antifa- en BLM-rellen in Portland gaan door.

De rellen zijn al aan de gang sinds de harddrugsverslaafde Afro-Amerikaanse beroepscrimineel George Floyd in verband met een politieoptreden in Minneapolis eind mei is overleden, door een overdosis volgens de verdediging.

Jurist bevestigt: George Floyd stierf aan een overdosis, niet aan politiegeweld

Links heeft het incident als voorwendsel gebruikt om te proberen Donald Trump uit het presidentschap te ontwrichten en Democratische leiders te benoemen, die zelf de afgelopen jaren steeds meer extreem links zijn geworden.

’s Nachts marcheerden linksen door woonwijken in het noordoosten van Portland, waarbij ze zoeklichten in de huizen van de mensen schenen en eisten dat ze eruit moesten.

“Uit jullie huizen en de straat op”, schreeuwde de menigte eenstemmig, volgens een video op Twitter.

“Wakker worden, wakker worden, jullie motherfuckers”, kan men in een videoclip horen.

BLM-leidster eist van blanke gezinnen om “het huis dat je bezit aan zwarten te geven”

  Patriottische motorclubleden beramen herovering van de CHAZ in Seattle
Vorig artikelWe hadden vrienden zonder Facebook
Volgend artikelKinderen en vrouwen eerst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in