Kinderen en vrouwen eerst

0

Backup:

“Mam! Bel 911!” – Biden supporters vallen 7-jarige jongen aan voor het dragen van een MAGA-pet

  Nieuw record voor alternatieve zoekmachine
Vorig artikelAntifa terroristen eisen dat de inwoners van Portland hun huizen verlaten
Volgend artikelErdogan steelt weer een kerk – Chorakerk uit de 5e eeuw geconverteerd tot moskee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in