Jurist bevestigt: George Floyd stierf aan een overdosis, niet aan politiegeweld

3

Het was niet politiegeweld, maar een overdosis fentanyl dat de harddrugsverslaafde beroepscrimineel George Floyd van zijn leven beroofde toen hij eind mei in Minneapolis werd gearresteerd nadat hij had geprobeerd valse bankbiljetten uit te geven. De informatie is afkomstig van een advocaat, Earl Gray, die een van de politieagenten vertegenwoordigt die worden onderzocht op mogelijke misdaden in verband met het incident, schrijft Newsweek.

Zijn dood werd het uitgangspunt voor rassenrellen en onlusten op een groot aantal plaatsen in de Verenigde Staten, met winkeldiefstal, brandstichting, vandalisme en geweld onder leiding van de marxistische racistische beweging Black Lives Matter en de gewelddadige linkse Antifa.

Het narratief was dat de dood van George Floyd deel uitmaakt van een wijdverbreid structureel racisme binnen het Amerikaanse politiekorps. De beschuldigingen zijn aangewakkerd door de media in de Verenigde Staten en andere landen, ook vanuit politiek oogpunt.

Joe Biden en de Democraten in de Verenigde Staten proberen nu de presidentsverkiezingen te winnen met de broer van Gerorge Floyd als hun boegbeeld. In een toespraak op de conventie van de partij onlangs benadrukte hij onder andere dat het nu belangrijk is om de herinnering en de erfenis van George Floyd voort te zetten.

Een film van van de  bodycam-beelden van de interveniërende politieagenten die naar de media is gelekt, laat zien dat de interventie vooral rustig is. De film ondersteunt ook niet de beschuldigingen dat de politie op enige racistische manier zou hebben gehandeld.

 

Eerder is al onthuld dat Floyd in verband met de arrestatie hoge niveaus van verschillende narcotica, waaronder fentanyl in het lichaam had toen hij stierf. Ook is onthuld dat Floyd aan ernstig hartfalen leed.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

George Floyd verdiensten

Als de nieuwe informatie correct is, wat zou blijken uit een autopsierapport, betekent dit dat de harddrugs de doodsoorzaak waren en niet de politieroutines waaraan Floyd in verband met de arrestatie werd onderworpen.

  I can't breathe - BLM demonstrant rent in paniek naar politieagent voor hulp als haar baby stopt met ademen 

Het is in een gerechtelijke procedure dat de advocaat Earl Gray stelt dat zijn cliënt of de andere politieagenten niets verkeerds hebben gedaan in verband met de arrestatie die de dood van George Floyd heeft veroorzaakt. In plaats daarvan was het Floyd zelf die, door het innemen van een dodelijke dosis van de zeer gevaarlijke drug fentanyl, zijn eigen dood veroorzaakte.

Earl wijst er ook op dat de gelekte film laat zien dat Geroge Floyd klaagde dat hij niet kon ademen lang voordat hij op de grond werd gelegd. De reden voor de ademhalingsmoeilijkheden, in plaats van hoe de politie hem behandelde, moet zijn inname van een overdosis zijn geweest.

Een politieagent analyseert de nieuwste George Floyd video

Vorig artikelSyrische moslim gooide steen naar Deense islamkritische politicus – deportatie
Volgend artikelWasbeertje beestachtig doodgeslagen door zwarte meute in New York
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wat ik mij kan herinneren is dat er op een video duidelijk te zien is dat een van de agenten hem een injectie lijkt te geven en dan de injectiespuit wegmoffelen !!! Dit zou dan ook duidelijk verklaren hoe George Floyd geslachtofferd is en zijn dood in scene is gezet om daarna het ook door de democrats ingeschakelde Antifa de rellen te laten veroorzaken met de in scene gezette dood van deze criminele george die geslachtofferd is door de tegenstanders van Trump !!

    Lijkt mij een helder en duidelijk script wat hier uitgevoerd is….

    Verklaard ook gelijk dat Floyd nog gewoon een hartslag had toen hij in de Ambulance gelegd werd door NIET ambulance personeel !

    Want het duurt even voordat Fentanyl een hartstilstand veroorzaakt…. Duidelijk BIZARRRRRR

  2. Ik zag minimaal 3 versies van zijn arrestatie. Versie 1 kwam van omstanders (life) en toonden een Ffloyd die op de stoep met zijn rug tegen een gebouw zat te wachten, op de straat een politie- auto en bij hem in de buurt een agent die wat heen en weer liep. Niks geweld. Een van de volgende opnamen toonden een Ffloyd aan de andere kant van dezelfde straat, onder een auto …… en 10 minuten later beelden dat hij aan de andere kant van dezelfde auto lag, met de schriele agent die met een knie op hem zat en met EEN HAND IN ZIJN ZAK (the hidden hand? zoek het op). Allemaal life gedeeld door omstanders op het moment dat het gebeurde. Weken later kwamen er andere versies die in mijn optiek alleen maar nep kunnen zijn. Wat was de bedoeling van dit toneelstuk??? (Ik weet het niet)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in