Een Black Lives Matter-leidster eist van blanken om hun huizen aan zwarte families te geven, gratis huurwoningen te verstrekken aan zwarte mensen, en hun eigendommen aan zwarte of bruine families geven, als ze de rassenrelatie in Amerika willen verbeteren.

Blanke Amerikanen die zich zorgen maken over het weggeven van hun eigendommen zouden zich geen zorgen moeten maken, want volgens de BLM-leidster “Zal dat geld voor zeker op een of andere witte bevoorrechte manier bij je terugkomen”.

De in Louisville gevestigde Black Lives Matter-leidster Chanelle Helm, die toegeeft dat ze “niet al te vriendelijk is voor blanken, punt”, schetste haar radicale marxistische eisen met betrekking tot de herverdeling van de rijkdom tussen de rassen tijdens haar schrijven in LEO Weekly in 2017.

Volgens Helm is het herverdelen van bezit de beste manier waarop de blanken de rassenrelaties in de Verenigde Staten kunnen verbeteren.

De radicale eisen die gesteld worden aan de herverdeling van eigendommen hoeft niemand te verbazen. Black Lives Matter mede-oprichtster Patrisse Cullors heeft in een opnieuw opgedoken video toegegeven een “getrainde organisator” en “getrainde marxist” te zijn, wat de bewering dat de groep een radicale linkse organisatie is die getraind is om de Amerikaanse samenleving te ontwrichten en een moderne multiculturele variëteit van marxistische ideologie te bewerkstelligen, kracht bijzet.

Door “witte mensen” in LEO Weekly rechtstreeks aan te spreken, bazelt Helm over “dingen waar ik aan denk die zouden moeten veranderen”. De meeste van deze veranderingen zijn het weggeven van eigendommen en huizen aan zwarten, meldt News Punch.

1. Witte mensen, als je geen nakomelingen hebt, zal je je bezit aan een zwarte of bruine familie geven. Bij voorkeur een die in generatiearmoede leeft.

  Nieuw aan Corona gerelateerd syndroom treft kinderen

2. Witte mensen, als je bezit erft dat je van plan bent te verkopen bij aanvaarding, geef het dan aan een zwarte of bruine familie. Dat geld zal voor zeker op een of andere witte bevoorrechte manier bij je terugkomen.

3. Als je een ontwikkelaar of makelaar bent van een meergezinswoning, bouw dan een duurzaam complex in een zwarte of bruine verwoeste buurt en laat er gratis zwarte en bruine mensen in wonen.

4. Witte mensen, als je je het kan veroorloven kleiner te wonen, geef het huis dat je bezit aan een zwarte of bruine familie.

5. Witte mensen, als een van de mensen die je van plan bent om je eigendom aan te vererven een racistische klootzak is, verander het testament en geef je eigendommen aan een zwarte of bruine familie. Bij voorkeur een gezin die in generatiearmoede leeft.

6. Witte mensen, bespaar op je maandelijkse uitgaven zodat je geld kunt doneren aan zwarte fondsen voor de aankoop van land.

7. Witte mensen, vooral vrouwen (want dit is jullie specialiteit), krijg een racist ontslagen. Jullie weten wat ze verdomme zeggen. Je bent medeplichtig als je ze negeert. Zorg dat je baas ontslagen wordt omdat hij ook racistisch is.

8. OK, back-uppen van nr. 7, dit zou gemakkelijk moeten zijn, maar al die lakenloze Klans, nazi’s en andere lullige witte mannen zullen allemaal weer op het werk komen. Zorg ervoor dat ze ontslagen worden. Bel zelfs de politie. Ze zien er verdacht uit.

9. OK, back-uppen van nr. 8, als een witte op je werk, of als je binnenkomt in een ruimte en je hoort een witte die de acties van gisteren prijst, maak dan eerst een foto. Krijg hun naam en meer info. Hell, zoek uit waar ze werken. – Laat ze ontslagen worden. Maar spreek ze zeker aan, en als het nodig is, heb je handen: gebruik ze.

  Jon Voight tart Hollywood en prijst Trump na Capitool onrusten - "Het is nog niet voorbij"

10. Zet je in voor twee dingen: Vechten tegen de witte overmacht waar en hoe je kunt (dit betekent niet dat je gaat breien, tenzij je sjaals maakt voor zwarte en bruine kinderen in nood), en het steunen van zwarte en bruine mensen en hun werk.

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

Vorig artikelMeisjes en vrouwen voelen zich onveilig in Duitse grote steden – slachtoffer van seksueel geweld
Volgend artikelFrans hotel gecommandeerd asielzoekers te huisvesten, nu onbewoonbaar wegens gigantische schade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Ja gratis. Het werkwoord WERKEN kennen ze niet. Wel plunderen, roven, verkrachten, opeisen en nog wat voor hun makkelijke begrijpbare woorden. Geef ze een gratis boomhut in Afrika. Dat hadden ze vroeger ook. Dus als ze zo graag terug willen kijken naar eeuwen terug is dat een goed alternatief. Take it or leave it.

 2. Kunnen wij niet als boetedoening voor de slavernij Van toen , het weer goed maken met die zwarten, door ze allemaal gratis naar Afrika terug te verschepen?

 3. Ik heb enige maanden geleden van koning Willem Alexander geëist, dat ik een deel van zijn rijkdom krijg, en wél dát deel wat van m’n voorouders is geroofd door z’n voorvaderen.
  Ik vind gewoon dat ik daar recht op heb.
  Kreeg ik van W.A. een zelfgemaakte schets terug, een schets van een opgestoken middelvinger !!!

 4. Dit is pure chantage.
  geef, geef, geef en anders gaan we rellen omdat.de.”verstandhouding”.niet.verbetert.
  De siciliaanse maffia deed dat ook al met hun zogenaamde “protection”, laat ons je zaak bechermen en anders steken we de boel zelf in brand.
  Het is ook niet zo verwonderlijk dat ze door deze houding hun eigen racisme in de hand werken, want steeds meer mensen beginnen zo onderhand een hekel aan dat volk te krijgen.

 5. Listen to this BLM Bitch:

  ‘Herman van Nouhuys is een tandarts die in zijn lange loopbaan van dichtbij heeft kunnen zien hoe de overheid geleidelijk steeds meer invloed is gaan uitoefenen op de zorgverlening in Nederland. In gesprek met Sven Hulleman vertelt hij hoe hij in de uitoefening van zijn vak wordt beïnvloed en beperkt door regelgeving en protocollen die allen meer ten dienste staan van de financiële belangen dan van patiënt en volksgezondheid.

  Ondanks zijn jarenlange verzet tegen de situatie heeft hij er weinig aan kunnen veranderen; de bereidwilligheid om het systeem te veranderen bleek te klein, ook binnen het eigen vakgebied. Het perverse verdienmodel in de zorg baart in het licht van de coronacrisis grotere zorgen dan ooit en in dit gesprek wordt eens te meer onderstreept waarom het van groot belang is dat zorgprofessionals zich hiertegen verzetten.

  Links:
  https://www.ziekvanzorg.nl/
  https://www.komnederland.nl/
  https://www.sohnederland.nl/

  09/08/2020 Een Oorlog Reeds Verloren
  De patiënt als cliënt en de ondernemer aan het bed: in gesprek met Herman van Nouhuys | #2.25
  Search for it.

 6. Haahaha….a sucker born every minute….en toch, gegarandeerd dat er blanke sukkels zijn die dit gaan doen.

  In mijn optiek kunnen ontevreden zwarte medemensen het beste naar Afrika terug gaan, net als mislams die ons vies en onrein vinden beter naar hun zandbak en shithole landen kunnen gaan.

  Onze welvaart is duur betaald door onze voorouders, voor slavengeld moeten ze maar bij miljardairs en multinationals gaan zeiken….mijn oma is geboren in een plaggenhut op het Drentse veen, dat waren pas slaven….misschien moet ik herstelbetalingen gaan eisen, denk dat er meer rechten zijn waar ik een claim op kan stoelen dan iets van 150 tot 400 jaar geleden.

  Fuckers.

 7. ze geven geen reet om zwarte mensen en of hoe ze zich voelen en de levens van zwarte mensen.
  als je aan die personen vraagt wat de Rwandese Genocide is dat kijken ze je aan alsof je gek bent.

  allemaal politiek gesteunde linkse extremisten zijn het die het goed doen in chaos.
  allemaal terug naar apenland en een groot hek er omheen of ze gewoon allemaal de ruimte in sturen als afval.
  zouden de meeste problemen ook al lang opgelost zijn

 8. Als men in contact geweest is met “Afrikanen”, dan weet men dat een dergelijke reactie, volledig normaal is volgens hun tradities(sic). Ik verwijs hier ook naar de woorden van Dr Schweitzer, die nadien natuurlijk werden ontkend.
  In de USA is er echter meer aan de hand , enkele bronnen :
  https://www.henrymakow.com/2020/05/how-the-jews-weaponzed-blacks.html?_ga=2.49387174.1017121640.1597332682-1712103876.1596383062
  https://www.henrymakow.com/2020/06/jewish-billionaires-sponsor-black-oppression.html?_ga=2.113497735.1017121640.1597332682-1712103876.1596383062
  Ik voeg geen citaten bij, maar vermeld enkel dat Henry Makow een Canadese Jood is, en dus geen Nazi (sic). Bij dergelijke fenomenen is het steeds van belang te kijken naar de verborgen agenda’s.

  • @ Republikein. Is zwart geen kleur ? Volgens “deskundigen” mogelijk niet; maar als ik een nieuwe fiets wil hebben vraagt de fietsenmaker altijd : “En aan welke kleur had meneer dan gedacht , rood, wit, blauw óf zwart ?” Moet ik dan zeggen : “Doe maar de bekende neger-kleur” ?

 9. elk leven is uniek , maar ken geschiedenis , feiten , afrikanen zelf , en arabieren zijn de grootste slavenhandelaars zelf geweest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in