United States / Mexico Ocean Border Fence © Tony Webster (CC BY 2.0)

Duizenden immigranten uit Honduras zijn nu op weg naar de Amerikaanse grens in de hoop dat de Amerikaanse president-elect Joe Biden hen zal binnenlaten, meldt AFP.

Minstens 4.500 mensen uit Honduras passeerden de politie en staken gisteren op weg naar het noorden de grens met Guatemala over.

Hun plan is om duizenden kilometers te lopen en de Verenigde Staten binnen te komen.

De politie in Guatemala zou de menigte hebben doorgelaten omdat er zoveel gezinnen met kinderen waren. Het gebruik van traangas ’s nachts had ook een dodelijke afloop kunnen hebben, zegt de politie.

“We gaan hier niet weg voordat ze ons doorlaten. We hebben geen werk en geen voedsel, dus ik heb besloten om naar de Verenigde Staten te gaan”, zegt een van de immigranten, schrijft AFP.

Onder Donald Trump als president hadden de Verenigde Staten strengere immigratieregels, schrijft het persbureau. Maar nu hopen immigranten dat de linkse president Joe Biden, die volgende week aantreedt, de regels versoepelt en ze binnenlaat.

Biden heeft “een eerlijk en humaan immigratiebeleid” beloofd.

Maar of ze echt slagen, is onduidelijk. De Amerikaanse autoriteiten hebben de immigranten al gewaarschuwd dat ze het land niet in mogen.

Volgens een akkoord dat de Verenigde Staten met Guatemala, Mexico en Honduras hebben gesloten, zullen deze landen een halt toeroepen aan de immigrantengroepen die proberen naar het noorden te trekken.

Mexico heeft 500 grenspolitieagenten gestuurd om de groep tegen te houden.

Joe Biden belooft amnestie voor 11 miljoen illegalen

  OAN: 946.000 Amerikanen lijden onder ernstige bijwerkingen of stierven na Covid vaccinatie, en dit is nog maar het begin
Vorig artikelStudie: mensen moeten zich bewust zijn dat Covid-19 vaccins het risico op ernstigere ziekten verhogen
Volgend artikel55 Mensen stierven in de VS na ontvangst van Covid-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Openbaring 22:18-19 bevat een waarschuwing voor iedereen die knoeit met de Bijbelse tekst: “Ik verklaar tegenover eenieder die de profetie van dit boek hoort: als iemand er iets aan toevoegt, zal God hem de plagen toevoegen die in dit boek beschreven zijn; en als iemand iets afneemt van wat in het boek van deze profetie staat, zal God hem zijn deel afnemen van de levensboom en van de heilige stad, zoals die in dit boek beschreven zijn”.
  Als het oordeel in één uur over Babel is gekomen en er niets meer van haar is overgebleven, zal er een lied in de hemel klinken. De schare, de oudsten en de vier dieren zullen zeer verheugd zijn dat de hoer Babel is geoordeeld. Zij was het die de wolkenmassa’s verleidde en dronken was van het bloed van de heiligen, die van Jezus getuigden (Openbaring 17:6). Nu is zij geoordeeld! Er klonken in dit gedeelte drie ‘halleluja’s’. Het vierde halleluja kondigt iets geweldigs aan, namelijk Christus’ Koningschap en Zijn bruiloft (Openbaring 19:6-7). Het is opmerkelijk dat er in het Nieuwe Testament maar vier halleluja’s klinken, dat is als de hoer Babel is geoordeeld en als de bruiloft van het Lam is gekomen.

 2. Op het RTL journaal zag je al die gasten richting de VS wandelen.
  Het enige wat die mensen te vertellen hadden was, wij vertrouwen god en zijn hulp.
  Meer kwam er niet .

  • En ze lieten weer voornamelijk oude mensen en kinderen zien.
   Zo als gebruikelijk wanneer het over land verhuizers gaat.
   Uiteraard om medelijden op te wekken.
   Als de EU het maar niet weer bedenkt om ze dan maar hier heen te halen.

 3. Als mensen stoppen met in God te geloven … ze geloven nergens in … ze
  geloof in alles ”-G.K. Chesterton
  Frontnieuws vaarwel ,veel plezier in de toekomst

 4. Edwin gaat zich voorlopig bezig houden om ze enorme verzameling natuurfilms op USB sticks op te slaan.
  Voordat de dominee langs komt om zijn computer even te controlen of er nog ergens plaatjes zijn te vinden van lekkere wijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in