Aaron Rodgers © Mike Morbeck / Flickr (CC BY-SA 2.0)

De quarterback van de Green Bay Packers, die momenteel onder vuur ligt van de vaccinzeloten omdat hij “stiekem” ongevaccineerd zou zijn en het virus zou hebben opgelopen, schoof aan bij “The Pat McAfee Show” om zijn situatie te bespreken. En laten we zeggen dat hij zich niet inhield. Hier is de top negen van de meest gefundeerde dingen die Rodgers zei, schrijft Greatgameindia.com.

‘Je bent egoïstisch’ laster is mediapropaganda

Het idee dat “ongevaccineerde mensen de gevaarlijkste mensen in de samenleving zijn,” is het “propagandaverhaal” van de media, zei Rodgers.

“Dat is wat de media proberen te doen, ze proberen ons, ongevaccineerde mensen, te schande te maken en te cancelen, ons egoïstisch te noemen,” vervolgde hij. “Ik bedoel dat is nu ook de propaganda-lijn: Je bent egoïstisch omdat je een beslissing neemt die in het beste belang van je lichaam is.”

Persoonlijke gezondheid moet privé zijn

“Persoonlijke gezondheidsbeslissingen horen naar mijn mening privé te zijn,” zei Rodgers nadat hij de media had geschoffeerd omdat ze hem “te grazen hadden genomen”. “En ze moeten niet… onder de loep genomen worden door mensen die alleen hun eigen propaganda promoten.”

De media gingen deze week berserk nadat de quarterback positief testte en schreven lange stukken en tierden in hun uitzendingen over hoe Rodgers had “gelogen” over zijn vaccinatiestatus in augustus door te zeggen dat hij was “geïmmuniseerd”.

“Voor de media daarbuiten die me onder vuur nemen, jullie kenden mijn verhaal niet. Nu weet je dat wel. Dus stop met liegen over mij,” zei Rodgers.

Pandemie van de ongevaccineerden’ is een leugen

  Het Grote Sterven is gearriveerd: Uitbetalingen van levensverzekeringen schieten met 258% omhoog nu sterfgevallen na vaccinatie snel toenemen

Rodgers haalde uit naar president Joe Biden en iedereen die met hem collaboreert voor zijn narratief dat COVID-19 nu een “pandemie van de ongevaccineerden” is, iets waar de Amerikaanse regering nog steeds op hamert met haar ingrijpende vaccinatiemandaat.

“Dit idee dat het een pandemie is van de ongevaccineerden, het is gewoon een totale leugen,” zei Rodgers voordat hij de onwaarheid weerlegde. “Als het vaccin zo geweldig is, hoe komt het dan dat mensen nog steeds COVID krijgen en COVID verspreiden en helaas aan COVID overlijden? Als het vaccin zo veilig is, hoe komt het dan dat de fabrikanten van het vaccin volledige immuniteit hebben [tegen rechtszaken]?”

Er is nog veel dat we niet weten over de prik, vervolgde hij, en zei dat het “verkeerd en roekeloos” is om het op de markt te brengen als een wondermiddel.

Links heeft het vaccin gepolitiseerd

“Het probleem hiermee is dat het zo politiek is, en gezondheid hoort niet politiek te zijn,” waarschuwde Rodgers.

“We moesten allemaal aarzelend zijn toen Trump in 2020 pleitte voor deze vaccins die zo snel kwamen, wat zei links toen? … Vertrouw het vaccin niet. Neem het vaccin niet,” vervolgde hij. “Wat gebeurde er? Biden wint en alles slaat om. Moet dat niet een beetje tot nadenken stemmen? … Gaat dit niet over gezondheid, niet over politiek?”

Als dit echt over gezondheid gaat in plaats van politiek, vroeg Rodgers zich af, waarom hebben de gezondheidsdeskundigen het dan niet gehad over dieet, beweging of vitamines?

De gevaccineerden zijn nog steeds infectieus

  WEF Insider: Klaus Schwab riskeert doodstraf voor 'misdaden tegen de mensheid'

Rodgers zei dat hij, omdat hij niet gevaccineerd is, elke dag een COVID-test moet ondergaan, terwijl alle gevaccineerde spelers dat niet hoeven, ondanks dat ze het virus nog steeds kunnen oplopen en overdragen.

“Ik ben meer dan 300 keer getest voordat ik uiteindelijk positief werd. Zoals ik al zei, het was waarschijnlijk van een gevaccineerd individu,” zei Rodgers. “Ik denk niet dat veel van het beleid gebaseerd is op de wetenschap.

“De enige keer dat ik mijn mondkapje niet draag, is als ik in de buurt ben van allemaal gevaccineerde mensen,” voegde hij eraan toe.

Gezondheid is geen eenheidsworst

“Gezondheid is geen eenheidsworst voor iedereen,” kondigde Rodgers aan, eraan toevoegend dat hij allergisch was voor een ingrediënt in de mRNA-vaccins. Dat genoeg zegt.

COVID-herstel biedt robuuste immuniteit

“Ik ga nu de best mogelijke immuniteit hebben,” zei Rodgers, verwijzend naar de studie uit Israël over de robuuste immuniteit die COVID-infectie en -herstel oplevert.

De feiten ondersteunen dit. Epidemioloog en biostatisticus Martin Kulldorff, die tien jaar lang hoogleraar was aan de Harvard Medical School, heeft onlangs een analyse gepubliceerd waarin de methodologie van verschillende studies over natuurlijke immuniteit wordt uitgesplitst. Hij toonde aan hoe de Israëlische studie, die Rodgers aanhaalde, superieur is in haar methodologie en precisie van haar bevindingen dan de gangbare studie van de Centers for Disease Control and Prevention.

“Er is veel te zeggen over natuurlijke immuniteit, en natuurlijke immuniteit is geen onderdeel geweest van het gesprek,” voegde Rodgers eraan toe.

Wetenschap is beter dan shaming

“Sommige van de regels zijn volgens mij helemaal niet gebaseerd op wetenschap,” zei Rodgers over de vele regels die hij al had geïllustreerd en die niet op wetenschap waren gebaseerd. “Ze zijn puur gebaseerd op pogingen om mensen aan de schandpaal te nagelen, zoals het moeten dragen van een masker op een podium terwijl iedereen in de zaal gevaccineerd is, het dragen van een masker lijkt me onzinnig.”

  Pater Alexis Bugnolo zegt 2 miljard doden in het komende jaar. Bent u er klaar voor?

“Lichamelijke autonomie is een recht, en het aan de schandpaal nagelen en uitschelden, weet je, mensen lijken er zo op uit te zijn om deze mensen te vinden die, weet je, ‘Oh mijn God, kun je die mafkezen geloven die niet gevaccineerd zijn?’ Iedereen heeft zijn eigen verhaal… en zijn eigen redenen om dingen te doen. Maar deze shaming & cancel samenleving is verkeerd.”

Algehele gezondheid is ook belangrijk

“Het is een gezondheidsvirus, en het belangrijkste zou zijn om mensen te leren hoe ze gezonder kunnen leven,” zei Rodgers over de pandemie die sterk werd verergerd door comorbiditeiten en vooral obesitas.

Uit vroege gegevens bleek dat zwaarlijvigheid het risico op ziekenhuisopname verdrievoudigde, en 78 procent van de mensen die met het Wuhan-virus in het ziekenhuis werden opgenomen, had overgewicht of obesitas.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer: Voorbeeld van Kimmich dient als intimidatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen
Volgend artikelMIT wetenschapper en professor over over het ingaan tegen het “mainstream” COVID-19 vaccin verhaal: “Je moet voorzichtig zijn, want je zou kunnen worden geëlimineerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het wapen wat men discriminatie noemt

  Discriminatie is al een oud wapen voor stigmatisering.
  Machtsbeluste linkse meningen gebruiken maar dit al te graag om de democratische meerderheid collectieve schuld aan te praten.
  CO2 stikstof slavernij, en ongevaccineerden.

  Die hebben het gedaan toch. Die willen niet dood.
  Dat moet je toch niet willen, nee joh spuit je kind ook maar dood.

  Welke planeet is dit ?

  Sorry was ingeslapen,

  Wim Bierman

 2. Het virus bestaat wel maar je gaat daar niet dood aan> de gevolgen van de long-covid infektie zijn hoge koorts en zware slijm vorming waardoor je kan stikken… dan brengen ze je onder narcose aan de be-ademing hetgeen weer nog slechter is en wat middelen tegen de infektie….diegene die echt dood eraan gaan hadden al hele erge zware onderliggende problemen . Een gedegen werkbaar vaccin maken kost 12 jaar minstens….en dan nog kan je sterven aan willekeurig welk virus> griep -prik ieder jaar…??Ouderen onder ons in verpleeghuizen zijn al tamelijk verzwakt en mogelijk zeer ziek en die sterven dus aan corona.
  Te zware mensen die teveel eten die zijn dus zeer ongezond…. en tadaa stikken dus van Corona.
  Al die massa hysterie is bedoeld om angst te kweken omdat we nog geen afdoende medicijn tegen dat virus hebben… wel medicijnen om de infektie af te zwakken

  • Vele weten dit niet maar je kan ook te zwaar zijn door te WEINIG eten wat mij is overkomen. Ik at veel te weinig door vaak vergetenn te eten omdat ik voor de kinderen deed zorgen voor hen de boterham smeerde en toen ze klein waren hen dit ook te eten gaf daarna de boel opruimen en tussen door kreeg ik weleens honger en dan at ik kleine beetjes tussendoor. Zo ging dit als maar door en in de avond ik wat mee. De porsies werden steeds kleiner want ik vond me wel wat dik worden door de bevallingen. Dus steeds at ik minder meer werd wel dikker. Daarna naar de dieetiste gegaan na vele jaren die kwam met de conclusie dat ik veel en veel te weinig at en dat dit de oorzaak was. Na haar dieet te volgen wat me veel buikpijn bezorgde viel ik in een korte tijd 10 kilo af en nu moeten er nog 10 kilo’s vanaf minimaal eraf. Hoe??? Hopelijk niet nog meer eten want als dat zo is zie ik er echt tegenop ik heb toen ik meer moest eten soms met tranen in mijn ogen gezeten om mijn bord leeg te moeten eten. Zeker tegen de avond kreeg ik amper soms een hap nog naar binnen omdat ik overdag al zoveel gegeten had. Want normaal at ik in d eavond een half boterham bordje warm eten en vaak ging daarvan de helft van naar de hond en nu moest ik twee keer zoveel eten en niks meer mocht naar de hond. Vele weten niet van dit bestaan, zelfs onze huisarts wist dit niet dat sommige mensen meer als twee keer zoveel moeten eten om af te vallen.

  • de germtheory van louis pasteur is helemaal fake. dat heeft hij zelf toegegeven.
   nog nooit in de medische geschiedenis is een pathogeen virus geïsoleerd of op enige wijze aangetoond.
   reductio ad absurdum vind je hier:
   https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/
   deze beloning van anderhalf miljoen euro staat, al zolang ik weet, te wachten op degene die het bestaan van een virus aantoont.

 3. ik vind het heel goed dat hij hiermee naar buiten komt is het niet zo wat hij zegt als ze denken dat het vaccin werkt waarom zijn ze dan bang van ons de ongevacineerde het is allemaal bull shit en niks anders bedriegerij en bedrog van de overheid niet alleen in Amerika maar over heel de wereld laat mensen vrij in hun keus toon is respect voor elkaar wat heel moeilijk is in deze rare wereld op het moment voor een groot deel van de bevolking elke dag lees je wel in de krant over geweld delicten en vechtpartijen sluit de mensen maar weer op worden ze nog gekker zaai tweespalt tussen mensen die wel of niet geprikt zijn creëer burgeroorlog en zaai dood en verderf door de gifprik nooit van m.n leven laat ik dat gif inspuiten en voor de mevrouw met het gewichts probleem ik wens u veel sterkte op uw moeilijke pad

 4. Die PCR test is allang ontkracht. Je kunt daarmee geen virus aantonen. En zoals boven al geschreven waarschijnlijk kun je helemaal niet een virus aantonen met wat voor een test dan ook. Ik las dat de sportman alleen zijn masker afdeed wanneer hij onder de gevaccineerden was. Dat vind ik vreemd. Dat lijkt me juist het gevaarlijkste moment omdat je dan blootgesteld wordt aan shedding. Maar goed de tijd zal het leren wie het bij het juiste eind had als het ons dan nog boeit.

 5. Deze topsporter is goed op de hoogte èn een moedig man.
  In al de 21 maanden die deze gefabriceerde fase1 vd geplande crisis nu geduurd heeft BLIJFT het onvoorstelbaar, dat de ‘hele wereld’ meedoet. Ondanks alles wat ik de afgelopen 21 mnd opgestoken heb, geleerd en [her-]ontdekt heb blijft het een bizar gegeven, dat het mondiaal is.
  Hoe kan dat dan? Het virusverhaal kan het niet zijn, omdat als we trouw blijven aan de basiswetenschap dan kan dit griepachtig seizoenvirus niet overal in elk land op aarde zogezegd exact dezelfde maatregelen afdwingen. Het is overal net iets anders. Wie heeft in zijn hele leven een moment meegemaakt waarop echt de hele wereld TEGELIJK de griep had ?? Dat is never nooit het geval geweest, maar met dit griepachtig seizoenvirus Corona opeens wel. . .Met een IFR dat eerst 0,23 % was en later is bijgesteld naar 0,15%, wat nog lager is dan de griep. Oeps ! I did it again! Ik haalde de wetenschap er weer bij, terwijl we inmiddels doordrongen zouden moeten zijn, dat het niet om feiten gaat, laat staan wetenschappelijke feiten. Excuses.

  Alleen dit gegeven al zou je moeten laten realiseren, dat het NIET klopt en dat het om heel iets ANDERS gaat, namelijk het geld. Want zodra het om geld [ en dus om macht ] gaat, dan kun je je wel voorstellen dat het in elk land een probleem kan zijn. En dat is ook zo en al heel lang. En zodra je je DAT realiseert – met name dankzij zeer moedige mensen met een waarheidsliefde, zoals de Duitse financial expert Ernst Wolff of onze Arno Wellens – dat wordt dat zeurend gegeven in je achterhoofd dat je het ZO mega bizar vindt dat alles nu op mondiaal niveau en compleet gelijkgeschakeld plaats vindt ineens van ‘onvoorstelbaar’ naar heel goed voorstelbaar !
  Kijk je vervolgens door die bril naar het grote Coronatheaterstuk [ en daarna het Grote Klimaat theaterstuk ] en waarin we op zeer onbeschofte manieren betrokken worden, dan is het veel beter te snappen. Als het systeem waarop de hele existentie van bv een Bill Gates gestoeld is, op instorten staat, VOORAL door EIGEN toedoen van dit soort figuren – dan kun je je het heel goed voorstellen, dat zo’n gedrocht er ALLES aan doet om met gelijkgestemden ervoor te zorgen, dat de Man met de Hamer niet op HUN stoep verschijnt.
  Maar . . .op de onze.
  Door een volledig natuurlijk en jaarlijks terugkomend verschijnsel zoals een griepseizoen – die om de zoveel tijd eens heftiger kan zijn dan andere jaren en waarin dus ook altijd zwakkere mensen kunnen overlijden – te misbruiken om het ònvermijdelijke, namelijk de mondiale instorting vh financieel systeem, in jou voordeel om te vormen. Dmv een oude truc De Onzichtbare Vijand als Fase 1 vd lang eerder grondig voorbereide plannen te gebruiken en natuurlijk met de hechte samenwerking met de [reguliere] media, etc.

 6. “As I mentioned before, exposure to true information does not matter anymore. A person who is demoralized is unable to assess true information. The facts tell him nothing, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. …he will refuse to believe it…”

  Yuri Bezmenov in 1983 over ideoplogical subversion…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in