Volgens een rapport van het Zwitserse regelgevingsagentschap Swissmedic is het aantal ernstige bijwerkingen na vaccinatie explosief gestegen ten opzichte van 2019. 76 patiënten stierven na een Corona-vaccinatie. Maar in tegenstelling tot de Corona-doden, worden de sterfgevallen toegeschreven aan ernstige reeds bestaande aandoeningen. Swissmedic werkt samen met de Gates Foundation, bericht wochenblick.at.

Sinds de start van de vaccinatiecampagne tot 4 mei zijn in totaal 1.953 vermoedelijke gevallen van bijwerkingen als gevolg van de vaccinatie geregistreerd. 701 meldingen hiervan zijn geclassificeerd als ernstig. Dit betekent een 37-voudige toename van het aantal ernstige ongewenste voorvallen na vaccinatie in vergelijking met 2019, zoals berekend op corona-transition.org. In het vergelijkingsjaar waren slechts 19 van alle 273 gemelde gevallen van bijwerkingen ernstig – of ongeveer 7 procent. In 2021 is dat 35,9 procent. 870 meldingen werden veroorzaakt door het vaccin van Pfizer/BioNTech en 1.061 door dat van Moderna. In 22 gevallen is het niet duidelijk welk vaccin is gebruikt. Ook in Zwitserland hebben vrouwen met 69,2% meer last van bijwerkingen dan mannen met 27,8%.

Plotseling zijn nu ernstige reeds bestaande aandoeningen de doodsoorzaak

Met betrekking tot de 76 sterfgevallen staat in het Swissmedic-verslag:

“De overledenen waren gemiddeld 82 jaar oud en hadden ernstige onderliggende ziekten. Deze verslagen werden bijzonder zorgvuldig geanalyseerd en in enkele gevallen zijn de definitieve resultaten van de autopsies nog hangende”.

Dus ondanks het tijdsverband met een vaccinatie, worden hier de ernstige reeds bestaande aandoeningen van de patiënten dus beschouwd als de doodsoorzaak – heel anders dan bij Corona.

Regelgevende instanties beweren dat er geen aanwijzingen zijn voor meer bijwerkingen

  Messenger-RNA sequenties worden weken na de COVID-19 vaccinatie in het bloed aangetroffen

De snel stijgende aantallen lijken de autoriteit echter niet verder zorgen te maken.

“Er is momenteel geen bewijs, zelfs niet internationaal, dat de twee mRNA-vaccins tot een verhoogd sterftecijfer leiden”, legt de autoriteit uit. Zoals Frontnieuws meerdere keren meldde, onder meer hier, hier en hier, is deze stelling onbegrijpelijk, omdat in meerdere landen de toename van bijwerkingen na Corona-vaccinaties kan worden waargenomen. Zo werd onlangs op Fox News gemeld dat meer mensen, volgens VAERS, zijn overleden na het krijgen van de prik in vier maanden tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium (Zie: Tucker Carlson: “Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium”).

Samenwerking met Gates Foundation

Vreemd genoeg gaat de regelgevende instantie ervan uit dat “het positieve baten-risicoprofiel van de in Zwitserland gebruikte Covid-19-vaccins” niet is veranderd als gevolg van de vele meldingen van bijwerkingen. Misschien komt dat omdat Swissmedic samenwerkt met de Bill & Melinda Gates Foundation. “Het niet-gemelde percentage bij hun eigen meldsysteem ‘Elvis’ is 85 procent”, aldus de woordvoerder van Swissmedic, Lukas Jäggi. Swissmedic verzamelt de gegevens, analyseert ze en publiceert ze. Er is geen onafhankelijke controle, staat te lezen op corona-transition.org.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: “Wij zijn geen proefkonijnen”

Vorig artikel“Dit ruikt naar totalitarisme”: Wetenschappers geven “gebruik van angstzaaien” in de Coronacrisis in opdracht van de regering toe
Volgend artikelWereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van ‘Great Jobs Reset’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. In Zweden wordt een sterke toename van het aantal gevallen van bijwerkingen door de coronavaccins waargenomen. Het land heeft meer dan 30.000 gevallen geregistreerd. Vooral na de AstraZeneca-prik krijgen mensen last van heftige bijwerkingen.

  Het Zweedse geneesmiddelenagentschap Läkemedelsverket meldde dat er tot afgelopen week 31.844 meldingen met bijwerkingen waren binnengekomen. In Zweden zijn drie verschillende coronavaccins beschikbaar: die van Moderna, Pfizer en AstraZeneca.

  Ongeveer 63 procent van de meldingen met bijwerkingen heeft betrekking op het AstraZeneca-vaccin. Ebba Hallberg van het Zweedse geneesmiddelenagentschap zei tegenover de media dat het ‘ongewoon’ is om zoveel meldingen te ontvangen. “Normaal gesproken krijgen we een fractie van de aantallen die we nu zien.” Ze voegde toe dat het aantal waarschijnlijk hoger ligt omdat er veel aandacht is voor de nieuwe vaccins.
  Lees verder………….
  https://www.ninefornews.nl/zweden-registreert-meer-dan-30-000-gevallen-van-ernstige-bijwerkingen-door-coronavaccins/

 2. typisch, alle doden met onderliggende ziektes die gestorven zijn voordat de vaccinatie begon, werden en moesten als covid doden worden geregistreerd. Maar nu dat het duidelijk is dat de vaccinaties bedoeld zijn om mensen op te ruimen, zijn het niet de vaccinaties maar andere ernstige en reeds bestaande aandoeningen.
  WAT EEN HUICHELARIJ. HOPELIJK SPOEDIG DAT NURENBERG 2 EEN FEIT IS EN DIE SMEERLAPPEN VEROORDEELD WORDEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in