Als we kijken naar wat er gaande is, lijkt het me overduidelijk dat er een gecoördineerde vernietiging plaatsvindt van hele landen, hun bedrijfssectoren, en dat met deze financiële ondergang een top-down benadering om de ruïne te “repareren” in werking wordt gezet, schrijft Internationalman.com.

Stap nr. 1: Ruïneer de financiële situatie van kleine bedrijven en individuen.

Stap nr. 2: Bied hen aalmoezen/leningen aan (OBI voor individuen) en leningen voor bedrijven. Dit doet twee dingen. Voor individuen maakt het hen tot slaven, zoals een dier dat wild was en jaagde voor zijn voedsel en om te overleven (zelfvoorzienend) naar een dier dat niet langer jaagt voor zijn voedsel, maar in plaats daarvan in een kooi loopt in afwachting van zijn dagelijkse rantsoenen.

Stap nr. 3: Hele naties lopen in dezelfde val. Een schuldenval. Het is geen verrassing dat het IMF, de Wereldbank en de VN als spil fungeren in deze strategie. Zij verstrekken (niet-terugbetaalbare) leningen in ruil voor lockdown (de affaire in Wit-Rusland heeft dit duidelijk gemaakt). Iedereen kan zien dat als je een lening aangaat met de belofte je bedrijf te vernietigen om de lening te krijgen, je voor altijd in de schulden zit. Toch is dat precies wat landen hebben gedaan en nog steeds doen.

En wat gebeurt er nu?

Nou, wat we zien is de grootschalige privatisering van alles binnen deze landen. De landen zelf verarmen hun burgers omdat ze hen hebben opgesloten en gedwongen bedrijven te sluiten, om hen vervolgens aalmoezen te geven en hen zo tot slaven te maken. Diezelfde regeringen, nu met opgeblazen begrotingen, vastzittend in een schuldenval, zullen op zoek gaan naar extra aalmoezen (vergeet niet dat ze leningen van de Wereldbank hebben aangenomen om “te helpen tijdens de coronacrisis”), en de enigen die hen die kunnen geven zijn de globalisten die hun rijkdom tijdens de crisis het sterkst hebben zien toenemen. Nu grijpen ze naar hun keel.

  In de schaduw van de oorlog: Oekraïne als het Great Reset-laboratorium van de wereldwijde tech-elites - Sociaal krediet en metaversum hel

Het plan is vrij doorzichtig geworden en heeft tot doel de maatschappij volledig te veranderen. Zij beheersen het gebied van de geneeskunde reeds in die mate dat zij kunnen dicteren en willen dat particuliere burgers van land tot land een onbekende (voor ons maar niet voor hen) experimentele gentherapie nemen.

Als je de verwoesting van de economie van hele landen kunt aanmoedigen (en dat kunnen ze duidelijk) en ze dan “hulp” kunt bieden in de vorm van leningen die niet kunnen en niet mogen worden terugbetaald, dan kun je twee dingen doen:

  1. Men kan voor kleine bedragen activa gaan opkopen.

2. Met de controle over de productiemiddelen kun je de wetten van het land afdwingen en dicteren via de politieke structuren, of dat nu lokale of nationale regeringen zijn.

“Wow, Chris, dat klinkt dystopisch en eng.” Ik weet het, maar kijk rond en zeg me dat het niet zo is.

Wat deze aanval in de weg staat zijn de landen die onafhankelijk, financieel en militair sterk zijn.

Terwijl we hier vandaag zitten is de beangstigende realiteit dat meer dan de helft van de landen in de wereld één piepklein stapje verwijderd is van economische ineenstorting, het in gebreke blijven met schulden, en de daaruit voortvloeiende daling van de levensstandaard. Dat is geen overdrijving, het is puur een kwestie van wiskunde en economie.

Het was dan ook geen verrassing dat we onlangs Joe Biden zagen mompelen dat hij Rusland bedreigde met een hete oorlog die zou worden ontketend door een cyberaanval.

  De ergste samenzweringstheorie van allemaal

Voor wie goed kijkt, valt dit vrijwel samen met de veelbesproken “wereldwijde cyber-pandemie” van Klaus Schwabb. Een voorwendsel om het internet af te sluiten, om het vervolgens weer te openen met “voorzorgsmaatregelen”, waarbij we meerdere identiteitsbewijzen moeten overleggen om online te kunnen. Identificatie die ook de vaccinatiestatus zal bevatten. Wat is een betere manier om de mensheid tot slaaf te maken.

We leven in een wereld overspoeld door regeringsinterventie….

Reisbeperkingen, gemanipuleerde rentetarieven, eindeloze stimuleringsmaatregelen, buitensporige regelgeving en belastingen.

De lijst gaat maar door en door…

Het slechte nieuws voor de gemiddelde burger is dat er meer controle, onzekerheid en inflatie zal komen, aangezien de regeringen zullen proberen de macht te behouden.

Hier is het goede nieuws. Degenen die begrijpen wat er gaat komen en hoe ze door de onrust kunnen navigeren, kunnen niet alleen hun bezittingen behouden, maar ook een grote voorsprong hebben.

Dat is precies waarom de New York Times bestseller auteur Doug Casey en zijn team zojuist een nieuwe video hebben uitgebracht over hoe je je kunt voorbereiden en beschermen voor wat komen gaat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Al dat gevaccineer hielp niets: hoge Corona-besmettingsgraad in vaccinatiewereldkampioen Israël – Vierde lockdown staat voor de deurVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Dit moet stoppen” – Eric Clapton’s nieuwe lied leidt tot discussie over Corona-maatregelen
Volgend artikelOnder de covidtirannie zijn ziekenhuizen MOORDFABRIEKEN geworden waar Ivermectine verboden is omdat het levens redt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. We kunnen er niets aan doen als de kudde achter de geldwolven blijft aanlopen Er zijn al gevaccineerden die weigeren om met ongevaccineerden aan een tafel te gaan eten Sterker nog zij eisen dat ongevaccineerden zichzelf testen in koormuziek wereld Ja ze denken zelfs dat ze nooit meer ziek worden en nooit meer zullen sterven Deze trendt zet de wereld in een gevaarlijke positie en de ondergang van de mens komt akelig stil dichterbij…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in