De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft vorige maand via het Wit-Russische telegraafagentschap BelTA verklaard dat de Wereldbank en het IMF hem een omkoopsom van $940 miljoen USD hebben aangeboden in de vorm van “Covid Relief Aid”. In ruil voor deze 940 miljoen dollar, eisten de Wereldbank en het IMF dat de president van Wit-Rusland:

 • Zijn mensen in lockdown plaatsten.
 • Dwingen om mondkapjes te dragen.
 • Een streng uitgaansverbod instelt.
 • Een politiestaat instelt
 • De economie te laten crashen

President Aleksandr Loekasjenko van Wit-Rusland weigerde het aanbod en verklaarde dat hij een dergelijk aanbod niet kon aanvaarden en zijn volk boven de behoeften van het IMF en de Wereldbank zou stellen. Dit is GEEN samenzwering. U kunt dit zelf onderzoeken. Hij heeft dit echt gezegd, schrijft armstrongeconomics.com.

Nu redden IMF en Wereldbank failliete luchtvaartmaatschappijen met miljarden dollars, en in ruil daarvoor dwingen ze CEO’s van luchtvaartmaatschappijen om ZEER STRIKT BELEID uit te voeren, zoals VERPLICHTE mondkapjes voor IEDEREEN, inclusief KLEINE KINDEREN, wier gezondheid zal lijden als gevolg van dit beleid.

En als het waar is voor Wit-Rusland, dan is het waar voor de rest van de wereld! Het IMF en de Wereldbank willen elke grote economie laten crashen met de bedoeling om de infrastructuur van elke natie over te kopen voor centen op de dollar!

Met dank aan herman voor de videotip.

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatiedwang komt eraan – en zal verwoestende gevolgen hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

  Het normale leven van de Wit-Russen met het Coronavirus
Vorig artikelIsraëlische en Britse gegevens geven verschillende signalen over de werkzaamheid van het vaccin tegen de Deltavariant
Volgend artikelDagelijkse COVID-doden in Zweden staat op NUL, terwijl andere landen zich klaarmaken voor meer lockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Tja… de meeste van de leiders (k…lijders) gaan voor het grote geld
  Ze geven geen klote om het volk
  En diegene die niet mee willen doen moeten vrezen voor de consequenties

 2. Aleksandr Loekasjenko wil het “spelletje” van het IMF en de Wereldbank niet meespelen. Loekasjenko is er voor zijn bevolking, gelukkig, en doet niet mee aan de smeerlapperij. Loekasjenko draagt de soevereiniteit niet over aan een stelletje machtswellustelingen, dat siert hem.

  Hoeveel zouden PRutte & Co op hun bankrekening hebben ontvangen?

 3. Dus de wereldbank en het IMF (de vermoedelijke Deepstate) zitten achter die Corona-maatregelen. Als ze Aleksandr Loekasjenko al $940 miljoen hebben aangeboden, voor hoeveel zouden ze ons complete kabinet wel niet hebben omgekocht. Als Rutte en de zijnen worden geconfronteerd met vragen vanuit het FVD, dan volgen er altijd ontwijkende antwoorden en nooit de waarheid. Dat geld ook voor de rest van de tweede kamer want die reageren nergens op als Rutte aan de tand gevoeld word door het FVD. Nadat landen c.q. regeringen omgekocht zijn, volgen natuurlijk verplichte gesprekken met Klaus Swab wiens dictaten men op dient te volgen. Het is net het Amerikaans worstelen, want hier geld de volgende stelregel; EENIEDER HEEFT ZIJN PRIJS. Een worstelaar is bereid te verliezen van een loser, mits hij daarvoor goed betaald word. Zo zie je maar; het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in