In een nieuwe peer-reviewed Rapid Communication, gepubliceerd in Science, Public Health Policy & the Law, melden wetenschappers verbonden aan de afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van de School of Population Health van de Universiteit van Auckland dat het Amerikaanse CDC een ernstige fout heeft gemaakt in zijn eigen rapport over de vraag of COVID-19 vaccinatie leidt tot spontane abortussen bij gebruik tijdens de zwangerschap. schrijft James Lyons-Weiler.

Drs. Simon Thornley en Aleisha Brock melden:

“…het invloedrijke CDC-gesponsorde artikel van Shimabukuro et al. (2021) dat gebruikt wordt om dit idee te ondersteunen, biedt bij nader inzien weinig zekerheid, vooral voor degenen die in de vroege zwangerschap blootgesteld worden. De studie presenteert ten onrechte geruststellende statistieken met betrekking tot het risico van spontane abortus in de vroege zwangerschap, omdat de meerderheid van de vrouwen in de berekening werd blootgesteld aan het mRNA-product nadat de uitkomstperiode was vastgesteld (20 weken zwangerschap).”

De auteurs voeren vervolgens hun eigen herevaluatie uit en schatten dat onverwachte zwangerschapsafbrekingen in feite 7-8 keer meer voorkwamen bij gevaccineerde zwangere vrouwen dan het percentage in de basislijn gedurende dezelfde periode.

Het rapport, dat peer-reviewed werd beoordeeld met behulp van een geblindeerd beoordelingsproces waarbij de auteurs niet op de hoogte waren van de identiteit van de beoordelaars, is een van een groeiend aantal rapporten en studies van academische onderzoekers die vinden dat de studies en rapporten van officiële bronnen gebreken vertonen, frauduleus zijn, of vol zitten met onaanvaardbare fouten.

Het artikel bevat een nota van SciPub Editor-in-Chief Dr. James Lyons-Weiler die de lezer eraan herinnert dat Dr. Shimabukuro, de auteur van het gebrekkige rapport, ook geen enkel signaal van myocarditis heeft ontdekt in zijn analyse van gegevens uit een ander systeem (de Vaccine Safety Database) in een rapport aan het HHS Advisory Committee on Immunization Practices en in zijn rapport aan het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC). Myocarditis is een medische aandoening die nu bij de FDA bekend is als een risico dat moet worden meegedeeld aan mensen die COVID-19 vaccinaties krijgen.

  Het Covid-"vaccin" is een opzettelijke poging tot wereldgenocide

Science, Public Health Policy & the Law is een officiële publicatie van het Institute for Pure and Applied Knowledge, Public Health Policy Initiative (IPAK PHPI) dat peer-reviewed studies, rapporten en analyses publiceert over de wanverhouding tussen wetenschap, volksgezondheid, de medische praktijk en de wet.

Hetzelfde tijdschrift publiceerde een overzicht met kritiek op de COVID-19-rapportagepraktijken van de CDC, waarvan nu bekend is dat ze naar boven toe vertekend zijn als gevolg van een aantal belangrijke factoren, waaronder een onaanvaardbaar hoog percentage vals-positieven bij het gebruik van PCR-tests om COVID-19 te diagnosticeren en om de doodsoorzaak vast te stellen bij personen die al dan niet een SARS-CoV-2-infectie hebben. Zij publiceerde onlangs ook een analyse van het CDC’s vaccin adverse events reporting system (VAERS) waaruit bleek dat er meer sterfgevallen waren gemeld in de maanden na de start van het COVID-19 vaccinatieprogramma dan in alle jaren dat VAERS gegevens verzamelde, voor alle vaccins samen.

Citation: Brock, AR, S Thornley. 2021. Spontaneous Abortions and Policies on COVID-19 mRNA Vaccine Use During Pregnancy (Rapid Communication, Clinical and Translational Research) Science, Public Health Policy & the Law 4:130-143.

Klik voor bron

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uit nieuwe studie blijkt dat 700 van de 827 vrouwen (82%) die het vaccin hebben gekregen een miskraam hebben gehadVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenen
Volgend artikelMerkel kondigt aan: “Er zullen strenge beperkingen zijn voor de ongevaccineerden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

    • Ik kan me voorstellen dat als je als slanke vrouw, op het toilet voorover gebogen zit omdat je net een kind verloren hebt, en overal bloed om je heen ziet, terwijl je bukkend met je ellebogen op schoot zit, je ruggengraat meer zichtbaar is in beeld, vanaf boven. Het verdriet is zo intens, dat je op dat moment behoorlijk diep voorover buigt van ellende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in