Via YT

Voodoo-vaccin” leek een pakkende titel, maar een passender titel voor dit artikel zou zijn: “Hoe het Covid-vaccin meer lijkt op bijgeloof dan op wetenschap.” Voodoo is gebaseerd op bijgeloof, dus deze titel werkt ook. Dus, wat is voodoo, of bijgeloof, en hoe is het Covid-vaccin, de verering ervan, het effect ervan, de angst die het zou moeten wegnemen en de relatie tussen de mensen die het promoten en de mensen die het innemen eigenlijk bijgelovig? schrijft Todd Hayen.

Het verhaal gaat rond dat de fraai genoemde derde booster, de bivalente booster voor BA.4 en BA.5, niet zo goed wordt ontvangen. Er is ook een “derde prik” die anders is dan de “derde booster” – vraag me niet hoe, maar blijkbaar wordt die het best opgenomen door mensen met een verminderde immuniteit.

Voor een virus waarvan wordt beweerd dat het niet eens bestaat en/of nauwkeurig is geïsoleerd, weten ze wel veel details over dat vervelende dingetje.

Ik ben geen wetenschapper (woo hoo), dus ik kan uiteraard geen commentaar geven op de geniale geesten die dit alles in elkaar hebben gezet, maar jeetje, het lijkt wel of je het een tovenaar ziet doen, zo ingewikkeld en magisch is het.

Die opmerking zit waarschijnlijk dichter bij de waarheid dan niet. Ik weet zeker dat de geesten die dit alles in elkaar hebben gezet inderdaad briljant zijn. En ik weet zeker dat er een bootlading wetenschap in dit alles zit.

Maar verdorie, die rotdingen werken niet eens, en ze zijn zeker gevaarlijk (als je met de juiste mensen praat) dus waarom nemen zoveel mensen ze, de een na de ander?

Ja, het is waar dat het enthousiasme voor de nieuwste prik afneemt. Maar veel mensen mekkeren op Facebook nog steeds dat ze ze krijgen: “Ik heb een afspraak voor de nieuwste super booster! Ik ben zo opgewonden!” “Ik ook!!! Yahoo!!!”

  Verpleegster maakte vreselijke gebeurtenissen mee in het ziekenhuis: "Ik zag alles. Ik heb niets te verliezen"

En natuurlijk is er een overvloed aan arm-selfies met twee, niet één, kleine ronde pleisters die de booster-ingang en de jaarlijkse griepprik bedekken. Yahoo inderdaad! Twee keer inzetten!

Het doet me denken aan de goede oude tijd, toen tienermeisjes op hun roze prinsessentelefoons zaten te blèren over een actuele hartenbreker van wie ze een gesigneerde foto hadden gekregen. Schreeuwen en giechelen.

Wat is dit voor onzin?

De mensen die totaal gebiologeerd lijken door dit alles en uitzinnig in de rij staan voor de nieuwste prik zijn de ware gelovigen. Maar ik denk dat er nog steeds velen zijn die hetzelfde zouden doen als de propagandamachine de gebruikelijke poep begon uit te spuwen.

Ik heb een zeer goede vriend die een vrijheidsstrijder is. Hij zegt dat Covid dood is, dat zelfs als de autoriteiten het grote publiek weer de stuipen op het lijf zouden jagen, weinigen een nieuwe prik zouden slikken.

Daar ben ik niet zo zeker van.

Trouwens, hoeveel weet iemand van ons tegenwoordig over dingen die we in ons lichaam stoppen om de boze geesten van ziekten af te weren? Met alle wetenschap die er is, wie van de gewone pool van goed opgeleide mensen kent echt het wetenschappelijk mechanisme van geneesmiddelen, of zelfs maar iets over de ziekten die ze behandelen?

Ik niet, zei de vlo. Dus voor het grootste deel vertrouwen we op hocus pocus.

Ja, de man/vrouw in de witte jas zei dat het werkt, dus wat maakt het uit. Ik weet alleen dat als ik het zou weigeren vanwege een kleine kans dat er een onaangename bijwerking zou zijn die me te grazen zou nemen, ik me de hele dag en nacht zorgen zou maken over de boeman die het zou moeten afweren. Ik kan beter gewoon de medicijnen nemen.

  Ignorantie en vooroordelen in de geneeskunde

Doet een konijnenpoot niet hetzelfde, boemannen afweren? Oh, juist, maar dat is geen wetenschap. Het medicijn is wetenschap. Juist… wetenschap.

Mensen nemen al jaren antidepressiva en geloven in de wetenschap en de tovenaar in witte jas die het recept uitschrijft. En kijk waar dat ons gebracht heeft.

Hé, ik heb niets tegen geluksbrengers. Maar als u daarop vertrouwt, kies dan een amulet dat geen kwaad kan. Ik denk niet dat een konijnenpoot bijwerkingen heeft, antidepressiva wel.

Maar ik dwaal af. Laten we het hebben over voodoo.

Voodoo is een gespecialiseerde vorm van wetenschap, oeps, ik bedoel religie, die op verschillende plaatsen in de wereld wordt beoefend. Het is vooral bekend in Afrika en delen van het Caribisch gebied en Zuid-Amerika (en het zuiden van de VS) en berust op veel vreemde (voor een niet-voodooër) rituelen en praktijken.

Men kan gerust stellen dat het gebruik van voodoo sterk berust op bijgeloof, meestal gedefinieerd als een “irrationeel” geloof. Ik zou dat een beetje verfijnen en het “irrationele” weglaten en gewoon zeggen dat bijgeloof een geloof is dat zich gewoonlijk buiten het domein van de materialiteit bevindt.

Dus wat betekent dat?

Nou, ik durf te stellen dat het innemen van een vaccin dat heel weinig blijkt te doen van wat het wordt voorgespiegeld en in feite heel gevaarlijk is, terwijl het wordt aangeprezen als “veilig en effectief”, grenst aan bijgeloof. En het wordt door de mensen die het nemen zeker behandeld alsof het magische krachten heeft. Zeer weinig gevaccineerden weten hoe of wat het doet, zelfs niet op een zeer elementaire manier.

Nog minder mensen zijn voldoende geïnformeerd over de veiligheid en doeltreffendheid ervan (heet dat niet “geïnformeerde toestemming”?). Toch wordt het opgeslokt als een suikerspin op een warme middag op de kermis.

Als mensen het gewoon namen en er hun mond over hielden, zou dat één ding zijn. Maar dat doen ze niet. Ze dansen erover, zingen erover, geven er high fives over, nemen er foto’s van, dromen erover, hebben er misschien zelfs orgasmes over (het zou me niet verbazen).

  George Clooney zegt dat het tijd is om elke ongevaccineerde persoon een injectie te geven

Het is het ding om te doen, zoals het hebben van een Pet Rock in de jaren ’70. Dit is voodoo.

Vroeger reisde ik veel, voordat mijn ongevaccineerde status daar een einde aan maakte (oh, gelukkig, gelukkig, vreugde, vreugde, ze laten me weer toe in een vliegtuig!). Jaren geleden was ik geobsedeerd door het feit dat ik me voor mijn reizen moest laten inenten. Ik zocht een speciale reisdokter en kreeg een lijst met door de CDC aanbevolen medicijnen en vaccins die speciaal waren afgestemd op het vreemde, primitieve land waar ik naartoe ging en waar onder de primitieve bevolking nog verschillende vreemde buitenaardse ziekten voorkwamen.

Dit was leuk. Ik voelde me verantwoordelijk, intelligent en helemaal klaar voor mijn reis. “Er komt geen vreemd buitenaards wezen in mijn aderen, nee meneer.”

Wist ik iets over deze ziekten? Of hoe ik op natuurlijke wijze kon voorkomen dat ze mijn hulpeloze, ongezonde lichaam teisterden? Nee. Ik had het kruisbeeld om mijn nek en een zilveren kogel in mijn zak. Geen vlooien op mij, ik was beschermd.

Gemoedsrust. Ja, zo noemen ze dat. Gemoedsrust. Wrijf die konijnenpoot in je zak en krijg het merkteken, de “prikkaart”, het “bewijs van Covid vaccinatie”, geen enkel probleem. Bijwerkingen? Nooit van gehoord.

Wat een wereld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media zeggen dat gevaccineerde mensen die aan coronaziekte sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-parlement wil beide Nord Stream-pijpleidingen opgeven: “Nord Stream” wordt afgeschaft: Systeempartijen stemmen in Brussel voor ondergang
Volgend artikelBerlijn geeft toe dat de acties van Poetin een strijd zijn tegen de liberale westerse wereldorde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. covid is gedaan, maar de bangmakerij niet, straks laten ze marburg los, en ze noemen het marbug, 6 letters nu, 2 klinkers, meer letters, iets gevaarlijker en de angst zal weer groot zijn.
  En dan komt de vijfde prik, en de zesde. Ze blijven tellen tot tien, hoe ze het ook noemen.
  De uiteindelijk 10x geprikten zijn zombies voor de eeuwigheid.

  • @ Kaag oktober 15, 2022 at 21:52,
   Ja inderdaad volkomen veilig voor de WEF kornuiten, zodat zij de gevaccineerde kunnen aansturen via het A.I. systeem via de cloud en je eigen smartphone.

 2. Zombies voor de eeuwigheid?

  Ook in het hiernamaals?
  (gezellige boel daar;)

  Metaforisch zijn zij natuurlijk al op een aantal manieren gezombie-ficeert, waarvan ik denk dat het echte antwoordt, bij de elite ligt.

  Daar zij – zoals ik daarstraks aanhaalde – in feite door hun ego gegijzeld worden, zijn het al zombies, want dat ego maant hen aan tot actie, die initieel niet van henzelf kwam.
  En daarna kan je er niet mee stoppen, want je zit er midden in en
  om gezichtsverlies te voorkomen, moeten de ego’s een beetje uitrazen, zoals gezegd, af en toe met dodelijke gevolgen.

  Wat je ook ziet, is dat de gevaccineerden vaak zeggen dat ze de volgende spuit (door de signalen dat hun lichaam afgeeft) nooit gaan halen, maar het dan uiteraard, uiteindelijk toch doen.

  Want de propaganda-machine, biedt op dat vlak ongekende mogelijkheden. (schier eindeloos)

  Ik denk, dat de ware reden is dat ze die spuiten dan toch gaan halen na hun kortstondige ‘ziekte’ is omdat ze eigenlijk, gewoon niet nee durven te zeggen.
  Maar dan moet je niet gaan zeggen dat je de volgende prik niet gaat nemen, als je op voorhand toch al weet dat je niet nee durft zeggen…

  Tien spuiten?

  Dat zijn dan tien kansen, om nee te leren zeggen.

  Op grote schaal, zou men dit als een man-made kunstmatige natuurwet aan het werk kunnen zien, die niet meer dan haar werk aan het doen is…

  U hebt de spuiten vrijwillig genomen, tegen een ziekte die afgezien van de teststraten in de andere straten niet te zien is, en waarvan die spuiten niet helpen.

  The definition of insanity:
  “doing the same thing over and over, but expecting different results”

  Het is natuurlijk niet ‘netjes,’ hoe ze het brengen, en ik zou het nu niet bepaald ‘democratisch’ noemen.

  • @ Chip oktober 16, 2022 at 00:10,
   Mijn gehele vriendenclub waren voor dat die spuit er was, fanatiek tegen die spuiten. Totdat de uitnodiging op hun mat viel. Toen draaide ze stuk voor stuk 180 graden. Alsof zij inderdaad geen nee durven te zeggen tegen een clubje die zich de autoriteit noemen. En elke keer vlak voor de volgende prik ronde praten ze weer fanatiek tegen de prik, totdat de volgende uitnodiging op de mat ligt. En ga maar zo door. Ze hebben inmiddels alle de 3 spuiten plus de 2 griepspuiten al gehaald en hebben alle al de uitnodiging voor hun 2e booster thuis gehad. Daarbij merk ik dat ze nu alle anders reageren als anders en ze ruiken anders als eerst. Een soort van muffe lucht hangt om hun heen en allemaal min of meer de zelfde muffe lucht. Alsof ze al aan het afsterven zijn, zo’n oude van dagen lucht.

   Eigenlijk het zelfde verhaal toen de smartmeters voor je gas en elektriciteit uitgerold werden, daar waren ze toen ook fanatiek tegen. Totdat ze de brief thuis op de mat viel en hebben ze allemaal een afspraak gemaakt om ze te vervangen voor de smartmeters. De meeste fanatiekelingen hebben een grote bek, maar bij de eerste beetje weerstand haken ze al af en gehoorzamen direct de autoriteiten. En als hen dan vraagt van hoezo heb je niet voet bij stuk gehouden, dan beginnen ze in allerlei bochten te draaien, maar geven je geen echt duidelijk antwoordt. Alsof zij zich schamen, dat zij in werkelijkheid een held op sokken zijn en liever met de massa mee waaien i.p.v. de rug recht te houden.

  • Die Rommel, die blaast mij soms echt omver.

   Ik zal naar hem terug keren.

   Hij is zo bijna onvoorstelbaar slim, en ik kan niet anders, dan hiervoor mijn diepste respect te betuigen.

   Dat het gemakkelijk ging worden, dat hebben wij nooit beweerd.

   Rommel ziet, en mede hierdoor, heb ik deze fantastische site-owner, niets anders te bieden, dan andere, fantastische inzichten…

   Scherpe, VLIJMMESSCHERPE geest draag je, en ik kan niet anders @Rommel, dan die te respecteren.

   Ik kan echt niet anders, (ego-death) maar ik zal u capaciteiten, wanneer ik daarvan onder de indruk ben, altijd, en universeel herkennen.

   • En dat terwijl ik al meer begin te vermoeden dat dit soort websites ook onderdeel zijn van de Great Reset. Is het informeren? Óf is het mensen bang maken?
    Word je op dit soort websites niet gekneed in de richting dat we nergens meer om geven, dat we straks alles gelaten over ons heen laten komen?
    Soms zijn de berichten zo overdreven dat ik begin te twijfelen of we niet op een gigantische manier in het ootje worden genomen. Het is alsof we in een psychologisch experiment verzeild zijn geraakt.
    Dat Rutte over een tijdje zegt: “verrassing! Het was allemaal één grote grap. Een experiment. En nou gaan we allemaal weer normaal doen.”.

    • Om met de M.P. te beginnen; deze is werkzaam voor WEF Klaus Schwab welke publiekelijk te kennen heeft gegeven dat we nooit meer terug zullen gaan naar het oude normaal. Heb niet de indruk dat hij een geintje maakt en zo ja, ben ik van mening dat deze 1 April grap al jaren z´n beste tijd heeft gehad. Daarbij had een ieder die voor de prik in de rij ging staan direct terug naar huis gestuurd dienen te worden met de mededeling dat het een 1 April grap betrof. Inderdaad is de mensheid verzeilt geraakt in een groot en wereldwijd psychologisch experiment waarin o.a. farmaceutische-, juridische- en controlerende dictatuur plaatsvindt. Over een NWO – Nieuwe Wereld Orde – wordt op ´hoog niveau´ al vele malen langer gesproken. Angst is één van de emoties zoals boosheid, woede en verdriet dat ook zijn. Welke emotie er op een bepaalt moment overheerst bij willekeurig welke persoon is afhankelijk van diverse factoren. De ontwikkelingen welke door F.N. gepresenteerd worden, zijn van informatieve aard en afkomstig van diverse bronnen en worden inderdaad niet gebracht in een modus waar alle emotie ontbreekt, maar daartoe zijn ´we´ mensen. Ikzelf vroeg me jaren geleden af of de nieuwslezers nog wel mensen zijn aangezien dezen in staat zijn om het meest walgelijke nieuws te brengen zonder een spier te verrekken, maar uiteindelijk is dit inherent aan het vak. Ik meen dat dit tegenwoordig wel anders is gezien de manipulatieve aard van bepaalde berichten. Wanneer sommigen of zelfs velen door een rollercoaster van emoties gaan, is dat in het geheel niet vreemd aangezien er nogal wat aan gestoorde ontwikkelingen gaande zijn, met de nodige consequenties op korte of langere termijn. Op den duur kunnen een aantal van ´ons´ wellicht wat eelt kweken hetgeen niet wil zeggen dat we onze gevoelens hoeven uit te schakelen als mens. Zie het eerder als een mentale voorbereiding op hetgeen komen gaat en/of al is. Een aantal jaren geleden gaf ik iemand de link van dit blog en de reactie welke ik kreeg, was dat ´het allemaal wel een beetje overdreven was´. Puntje bij paaltje en iets verder in de tijd was e.e.a. toch niet zo heel overdreven. Ikzelf lees niet álle artikelen en/of ga niet in alles mee gebaseerd op interesse, kennisvaardigheden (wensen uit te breiden) en/of gelijkgestemdheid. F.N. dringt niets op en laat het aan de lezer om dat op te nemen wat deze wil/kan opnemen. Persoonlijk heb ik vele artikelen, inclusief reacties mogen lezen die me informeerden en/of bevestigden. Ga er maar rustig vanuit dat een blog als F.N. de mensen achter het 6uild 6ack 6etter systeem een doorn in het oog is. Dit is mijn opinie.

 3. De Covid-19 vacin is zeer gevaarlijk het is de boze geesten in de lucht nooit laten prikken wand Dat is niet getest of wat dan ook het is vergift dat ingespoten wordt erg dat de mensen er zo in geloven zeg arme mensen die in de duivel geloven aldus een gelukkig ongevacineerd iemand die nooit en nooit laat prikken door die vergift vaccinatie

 4. De houding van vele artsen is ook ongelooflijk . 2 Vrienden , die zwaar ziek zijn nu , krijgen de boodschap als ze de vierde prik niet nemen , ze niet zullen overleven . Maar een van de 2, toen ze nog gezond was heeft na de 2e prik een zware hart aanval gekregen . De man is haast overleden , maar krijgt nog een prik en de vrouw , die d’r man niet meer kan helpen , krijgt ook de vierde prik :” Quo Vadim”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in