Over de hele wereld zijn ziekenhuizen veranderd in moordfabrieken waar mensen ten onrechte via een frauduleuze PCR-test worden “gediagnosticeerd” met covid, en vervolgens aan slecht afgestelde, made-in-China beademingsapparatuur worden gelegd die hun longen eruit blaast en hen doodt. Veilige en effectieve medische interventies die levens redden onder covidslachtoffers – zoals Ivermectine – zijn in bijna elk land ten strengste verboden , duidelijk als onderdeel van een kwaadaardig medisch plan om zoveel mogelijk patiënten uit te roeien om de “pandemische” sterftecijfers op te drijven, bericht Mike Adams.

In het covidtijdperk is de medische ethiek volledig verlaten. Het “op de eerste plaats geen schade berokkenen” credo van de medische professie is omgedraaid tot, “eerst zoveel mogelijk patiënten schade berokkenen”. De rechten van patiënten zijn uitgewist, en artsen die zich tegen deze praktijken uitspreken worden door medische commissies en de mainstream media opgejaagd.

Wat ooit een systeem van geneeskunde was, is een systeem van opzettelijke moord geworden.

Voormalig CIA-agent en politiek analist Robert David Steele werd gisteren nog gedood met een beademingsapparaat in het ziekenhuis. En volgens publieke aankondigingen van Alex Jones heeft het medische systeem geprobeerd zijn eigen vader te vermoorden, evenals een InfoWars journalist genaamd Rob Dew (die werd “gered” uit het ziekenhuis en nu herstellende is, dankzij effectieve behandelingen). Pro-liberty activist Scott McKay (The Patriot Street Fighter) heeft ook publiekelijk verklaard dat zijn eigen vader onlangs door medisch personeel in een ziekenhuis is vermoord. Dit zijn slechts enkele van de meer prominente mensen wier familieleden het doelwit zijn geweest van moord door Amerikaanse ziekenhuizen… er zijn honderdduizenden soortgelijke voorbeelden onder minder bekende personen die geliefden hebben verloren als gevolg van moordoperaties in ziekenhuizen.

  Vrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch

Niemand is veilig in een conventioneel ziekenhuis

Tegenwoordig is niemand meer veilig in welk ziekenhuis dan ook. Medisch personeel kan niet worden vertrouwd om het juiste te doen of zelfs maar te proberen levens te redden. Het is ook erger dan eenvoudige incompetentie of onwetendheid, omdat ziekenhuizen nu heel duidelijk proberen zoveel mogelijk patiënten te doden door hen behandelingen te ontzeggen die werken (Ivermectine) en tegelijkertijd ingrepen door te drukken die doden (beademingsapparatuur).

Van al diegenen die gedood worden door moorddadig ziekenhuisbeleid en medeplichtige artsen wordt gezegd dat ze gestorven zijn “aan covid.” Maar dit is natuurlijk een leugen, omdat iedereen “positief” op covid kan testen door een monster door een PCR instrument te halen dat tot 35 cycli is opgedraaid. Waar mensen echt aan sterven is een combinatie van opzettelijke medische moord en vaccin spike-eiwitten aanvallen. Je overlevingskansen zijn vrij klein wanneer je dokter je probeert te doden en de vaccins geladen zijn met biowapens die ook ontworpen zijn om je lichaam van binnenuit te vernietigen.

Toch verbiedt het ziekenhuisbeleid behandeling met Ivermectine of Hydroxychloroquine, om nog maar te zwijgen van vitamine D en zink. Dergelijk beleid is in directe tegenspraak met de echte wetenschap over wat werkt, en het is duidelijk dat dit beleid wordt gedreven door winst en politiek, niet door medische ethiek of mededogen met medemensen.

Ik voel een golf van rechtszaken komen wegens medische wanpraktijken tegen artsen en ziekenhuizen die hebben deelgenomen aan de “moordfabriek” operaties van 2020 en 2021. Omdat de waarheid naar buiten komt. En de waarheid is dat vrijwel het gehele door Big Pharma gecontroleerde medische systeem dat vandaag de dag de gezondheidszorg domineert, nu meer opereert als een terroristische organisatie die massavernietigingswapens hanteert tegen onschuldige slachtoffers, terwijl ze allemaal betaald worden door medeplichtige regeringen die de pandemie in stand houden.

  De Covidiaanse Cultus

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls we kijken naar wat er gebeurt, lijkt het me duidelijk dat er sprake is van een gecoördineerde vernietiging van hele landen en hun economische sectoren
Volgend artikelWe stevenen af op een opstand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Tja,lang geleden al heeft big pharma de macht gegrepen en deze vaccinatie campagne is een logisch vervolg op het
  toedienen van medicijnen bedoeld om mensen zieker en afhankelijker te maken.
  Een veel gehoorde opmerking die men te horen krijgt als je kritiek op een arts uit is dat “ja maar hij heeft ervoor geleerd”!!
  Dus hij zal het toch wel weten wat goed is!

 2. Aangewakkerd door de verziekte msm. Deze hebben uiteindelijk zich ingezet om mensen te misleiden, de mediageile organisaties als rivm en omt en politiek op hun wenken bediend.

  • Wat nu nog journalist is bij de msm werkt aan deze agenda mee. Vroeger hadden we een mooi woord voor deze mensen. Wat wat het ook weer…

 3. Verschrikkelijk! Las net dat artsen in NL een boete krijgen als ze medicijnen voor Corona voorschrijven. En soms wordt zelfs hun bevoegdheid ingetrokken. De enige artsen die zich nog aan de eed van Hippocrates houden en hun patiënten proberen te behandelen/genezen, worden bestraft. Er is echt geen twijfel mogelijk. Ze willen ons allemaal dood hebben. Geen medicijnen, alleen de gifspuit.
  Hoe kunnen we dit in hemelsnaam tegenhouden?

  • Zorg in elk geval voor jezelf. Zorg dat je niet afhankelijk bent. Zorg dat je weet hoe je moet wildplukken, boogschieten en leerlooien. Dat is best veel werk om allemaal te leren, dus ga vlug aan de slag. Vind uit hoe je een goede oven kan maken van klei (absoluut noodzakelijk voor de betere technologie en… nou vooruit, knobi broodjes).

   En zodra iedereen stuk gaat, verhuis naar het oosten van het land (als je er nog niet zit) waar tegen die tijd ruimte genoeg is, dan zit je ook alvast veilig voor het inkomende water.

   Tegenhouden doe je het niet, maar je kan er wel voor zorgen dat je sterk staat. En laat dat nu net de meest vervelende tegenstand zijn die ze kunnen bedenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in