In een ware marathon had Israël zijn bevolking ingeënt en werd daarvoor door de vaccin-enthousiastelingen bejubeld. Nu blijkt: ondanks de vaccinatie blijft het aantal nieuwe Corona-geïnfecteerden op een hoog niveau. De Corona-maniakken zouden binnenkort de vierde lockdown aan het land kunnen opleggen. Een soortgelijk Corona-vaccinatietragedie speelt zich ook in Chili af.

In het hele land hebben al 3,8 miljoen mensen hun tweede vaccinatie tegen Corona gekregen. Alleen fataal: het aantal nieuwe besmettingen blijft onveranderd hoog: op dinsdag meldde het gezondheidsdepartement 3662 nieuwe gevallen. Als redenen voor de ondanks de vaccinatie nog steeds hoge aantallen Corona worden de recente versoepelingen en vakanties vermoed. Volgens het nieuwsblad Blick wordt gevreesd dat de Purim-feestdag eind februari binnenkort gevolgen zal hebben voor nieuwe geïnfecteerden. Daarnaast zijn er zorgen in verband met de parlementsverkiezingen in de komende weken, de Pesach-vakantie en de vastenmaand Ramadan.

Volgens Israëlische media lijkt het land een vierde lockdown tegemoet te gaan. 62 procent van de Israëli’s denkt zelfs dat de maatregel in de komende weken van kracht zal worden.

Eind februari nog hadden mainstream media zoals de ZDF het bericht verspreid dat het vaccin van Pfizer/Biontech, dat in Israël is ingeënt, ernstige gevallen van Covid-19 zou voorkomen en zelfs overdrachten zou kunnen stoppen.

Dezelfde Corona-vaccinatietragedie in Chili, dat onlangs Israël voorbijstreefde in vaccinatietempo. Toch is het aantal geïnfecteerden in het land hoog – bij de laatste telling meer dan 5000 nieuwe geïnfecteerde mensen per dag – en dat al verscheidene dagen achter elkaar.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De CEO van Pfizer noemt Israël een groot vaccinatielaboratorium

  Getraind als honden: Britten zullen gewillig voldoen aan toekomstige lockdowns & maskermandaten
Vorig artikelCijfers liegen niet, maar leugenaars tellen
Volgend artikelModerna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Een kudde die in ontkenning blijft leven en alle vergif en leugens slikt van zijn meesters, verdiend het niet om te blijven voortbestaan.
    Vraag me eigenlijk af, hoeveel van de huidige politiekers daar, familie/nakomelingen zijn, van de gestapo/waffen SS, die in de kampen hun vorige keer probeerden uit te roeien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in