© Clint Eastwood / Gran Torino

Zou 92% van de Amerikaanse volwassenen een Covid-injectie hebben genomen als ze hadden geweten dat de “vaccins” slechts 0,85% risicoreductie boden? Zouden jonge mannen de prik hebben genomen als ze hadden geweten dat het de overdracht niet voorkwam?

Amerikanen kwamen erachter dat de mediacampagnes die de injecties ondersteunden frauduleus waren. De aangeprezen voordelen – het voorkomen van infectie en overdracht – waren leugens. Als reactie daarop koos minder dan één op de vijf Amerikanen ervoor om “boosters” te krijgen, ondanks propagandacampagnes van miljarden dollars, schrijft
Brownstone Institute.

De procureur-generaal van Texas, Ken Paxton, heeft nu een aanklacht ingediend om verantwoording af te leggen voor de fraude die heeft geleid tot recordwinsten voor de farmaceutische industrie. Vorige week diende hij een aanklacht in waarin hij betoogde dat Pfizer de werkzaamheid van het Covid-vaccin verkeerd had voorgesteld en “samenspande om het publieke debat te censureren” in strijd met de Texaanse wet op misleidende handelspraktijken (DTPA).

Hoewel Big Pharma door de overheid is beschermd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor verwondingen door vaccins, mag het niet liegen om deze producten te promoten.

Paxton beweert dat de $75 miljard die Pfizer heeft binnengeharkt met de verkoop van Covid-vaccins het “directe en indirecte resultaat” was van het bedrog van het bedrijf.

De DTPA vereist dat Paxton twee zaken bewijst om in zijn zaak te slagen. Ten eerste moet hij aantonen dat het bedrijf heeft gelogen of heeft nagelaten bekende informatie over het Covid-vaccin bekend te maken. Ten tweede moet hij bewijzen dat de fraude van het bedrijf bedoeld was om de verkoop van de injecties te bevorderen.

Brownstone analyseerde eerder de toepasbaarheid van de DTPA tegen Moderna. De rechtszaak van Paxton dreigt Pfizer nu met boetes van $10 miljoen en met “restitutie, schadevergoeding of civielrechtelijke straffen..

De zaak van Paxton stelt dat Pfizer het publiek heeft misleid op drie punten: (1) de werkzaamheid van het vaccin; (2) of de injecties het risico op besmetting verminderden; en (3) de inspanningen van het bedrijf om “personen te censureren die de waarheid dreigden te verspreiden.”

In alle gevallen heeft het bedrijf het publieke debat scheefgetrokken om Amerikanen over te halen de injecties te nemen. De inspanningen ontnamen ons het recht op geïnformeerde toestemming, misleidden ons over vermeende voordelen en verborgen vastgestelde risico’s en leidden tot miljarden dollars aan meevallers voor Bourla en Pfizer.

  Mensen hebben hun immuunsysteem met vaccins doodgespoten

Werkzaamheid

Ten eerste richt Paxton zich op de inmiddels bekende onwaarheden die het bedrijf, onder leiding van CEO Albert Bourla, verkondigde, zoals dat de injecties “95% werkzaamheid” hadden en tegen mutaties van het virus werkten.

Paxton’s kritiek heeft het voordeel van achteraf gezien niet nodig. De eigen gegevens van Pfizer toonden aan dat het vaccin slechts 0,85% effectief was in het verkleinen van de kans dat iemand Covid zou krijgen (dit staat bekend als absolute risicoreductie). Anders gezegd, de klinische gegevens van Pfizer toonden aan dat “om één COVID-19 geval te voorkomen, er 119 gevaccineerd moesten worden.”

Ondanks deze weinig overtuigende gegevens beweerde Bourla dat er “eerste bewijzen waren dat ons vaccin in staat is om Covid-19 te voorkomen.” Bourla zei later dat de injecties “100%” werkzaamheid hadden tegen mutaties van het virus, waaronder de Delta-variant. Dit was niet alleen een leugen, Pfizer heeft de injecties nooit getest tegen de varianten. Toch beweerde hij in mei 2021 zonder enige grond dat “geen enkele variant die tot nu toe is geïdentificeerd… ontsnapt aan de bescherming van ons vaccin.”

Drie maanden later gaf het bedrijf een persbericht uit waarin stond dat boosters “de hoge niveaus van bescherming tegen … relevante varianten zouden behouden en zelfs overtreffen.” Kort daarna oefenden de Verenigde Staten hun optie uit om nog eens 500 miljoen doses van Pfizer’s Covid-vaccins te kopen.

Deze leugens hebben Amerikanen er duidelijk en direct toe aangezet om producten met illusoire voordelen te gebruiken. De claims waren verzonnen en ze leidden tot miljarden dollars aan winst voor Bourla en Pfizer.

Overdracht

De marketing van Pfizer steunde op het overtuigen van gezonde jonge volwassenen en tieners om injecties te nemen, ondanks het verwaarloosbare risico dat Covid voor hen inhield. Bourla gebruikte de overdracht om een morele chantagecampagne te lanceren. Hij vertelde tieners dat ze de injecties moesten krijgen om “hun dierbaren te beschermen.” Later tweette hij: “wijdverspreide vaccinatie is een cruciaal middel om de overdracht te helpen stoppen.”

Onder ede gaven bedrijfsfunctionarissen later toe dat ze nooit hadden getest of de vaccins de overdracht verminderden.

  EU wil Russisch toiletpapier verbieden

In oktober 2022 verscheen Pfizer-woordvoerster Janine Small tijdens een hoorzitting van het Europees Parlement. “Is het Pfizer Covid-vaccin getest op het stoppen van de overdracht van het virus voordat het op de markt kwam?” vroeg het Nederlandse Europarlementslid Rob Roos. “Nee!” antwoordde Small nadrukkelijk. “We moesten echt de snelheid van de wetenschap volgen om echt te begrijpen wat er op de markt gebeurt; en vanuit dat oogpunt moesten we alles doen wat risico’s met zich meebracht.”

Onder de DTPA moet Paxton bewijzen dat het bedrijf informatie over het vaccin verkeerd heeft weergegeven in een poging om de verkoop van haar producten te bevorderen. Aangezien de overgrote meerderheid van de Amerikanen onder de 70 jaar geen substantieel risico liep op een Covid-infectie, waren de leugens over de overdracht van cruciaal belang om het klantenbestand uit te breiden.

Dit bedrog ondersteunde de mandaten in 2021, terwijl overheidsfunctionarissen en bedrijfsfunctionarissen volhielden dat vaccinatie noodzakelijk was om de collega’s en buren van gezonde volwassenen veilig te houden. In december 2021 was de aandelenkoers van Pfizer verdubbeld ten opzichte van het begin van de pandemie in februari 2020.

Censuur

Omdat Pfizer zich inzette om het publiek te misleiden, moest het ervoor zorgen dat journalisten de misstappen van het bedrijf niet aan het licht zouden brengen. De aanklacht van Paxton beschrijft hoe het bedrijf “probeerde journalist Alex Berenson te intimideren en het zwijgen op te leggen.”

Terwijl Berenson rapporteerde over de werkzaamheid, of het gebrek daaraan, van mRNA-“vaccins”, werkte Pfizer-bestuurslid Dr. Scott Gottlieb samen met Twitter om zijn rapportage het zwijgen op te leggen. In augustus 2021 tweette Berenson dat het vaccin van Pfizer “de infectie…[of] transmissie niet stopt” en een “beperkte werkzaamheid” had. Ondanks de juistheid van deze beweringen, schreef Gottlieb naar Twitter-functionarissen om hen aan te moedigen de ketterij van Berenson te verbieden.

Uren later kreeg Berenson een permanente ban (hij werd na een rechtszaak weer in teruggeplaatst). Nu is Albert Bourla, CEO van Pfizer, een gedaagde in de zaak van Berenson tegen de regering Biden, die functionarissen van het Witte Huis beschuldigt van samenspanning met privé-actoren in Big Tech en Big Pharma om Berensons rechten uit het Eerste Amendement te misbruiken.

  Canada rapporteert een stijging van 300% in 'ongespecificeerde doodsoorzaken', wat oproept tot onderzoek

De zaak van Paxton schetst ook hoe Pfizer wetenschappers die de voordelen van natuurlijke immuniteit bespraken het zwijgen oplegde door de retoriek “corrosief” te noemen voor het vertrouwen van het publiek in hun producten. Het doel was simpel: Amerikanen afschermen van de waarheid zodat ze het product zouden blijven krijgen.

Een zeldzame kans om terug te slaan

Tot nu toe waren de “overwinningen” tegen de hegemoon die in 2020 werden behaald defensief van aard. Groepen hebben zich verzet tegen vaccinatiemandaten, staten hebben zich verzet tegen oproepen tot hernieuwde lockdowns en journalisten zijn begonnen met het blootleggen van de corruptie die de Westerse beschaving heeft verwoest.

Hoewel deze inspanningen belangrijk zijn, hebben ze gefaald in het ter verantwoording roepen van degenen die zich onze burgerlijke vrijheden toe-eigenen en de nationale schatkist plunderen. De aanklacht van Paxton raakt de kern van de corruptie achter het Covid regime: hoe hun succes massale misleiding vereiste en hun winsten afhankelijk waren van leugens.

Hoewel $10 miljoen aan boetes weinig is vergeleken met de $75 miljard aan inkomsten die Pfizer alleen al binnenharkte met vaccins, betekent de aanklacht dat het verzet eindelijk in de aanval gaat.

Big Pharma ziet dit als een ernstige bedreiging en hun lobbyisten leidden deze herfst een mislukte poging tot afzetting tegen Paxton. Ze gooiden hem uit zijn ambt en maakten hem ongeschikt om het werk te doen waarvoor hij door de kiezers is aangesteld. Er kwam niets uit en de wetgevende macht verwierp het hele drama. Nu is hij terug en aan het werk en dit is het resultaat: eindelijk verantwoording.

De sterke daling in de vraag naar Covid-injecties laat zien hoe Pfizer afhankelijk was van fraude om hun meest lucratieve product te promoten. Toen Amerikanen eenmaal de waarheid wisten, daalde de vraag met meer dan 75%.

De aanklacht van Paxton brengt deze fraude voor de rechter.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wij zullen ze niet vergeven – Ze gaan er allemaal aanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe multiculturele tijdbom explodeert – en de slachtoffers krijgen de schuld
Volgend artikelDe decennialange inspanningen om de wereldbevolking terug te dringen via organisaties van de Verenigde Naties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Je kan vechten en aanklagen tot je een ons weegt maar ik denk het allemaal kapot loopt op
  ‘ wij hebben u niet gedwongen” en u wist dat het experimenteel was. Daarom zijn de ongevaccineerden nu belangrijk ” kijk die hebben ze ook niet genomen”. Jij dus wel, niet zeiken nu. Je hebt het met je gezonde verstand gedaan. Ja maar, ja maar …… niks te jamaren. Zelf gedaan.

   • Maar het wordt voor de deugende vaccinatie-adepten toch wel een bittere pil om te slikken. Maar ook ik zeg, zelf gedaan! Het uitsluiten van ongevacinneerden ben ik nog niet vergeten.

    • Gijp december 6, 2023 Bij 12:45

     Kan het alleen maar beamen Gijp, de ambulance diensten rukken niet meer met gillende sirenes uit, om de omgeving van de garages/standplaatsen niet meer te verontrusten, er voltrekt zich een stille ramp, velen willen het niet zien of horen, weinigen die er werk van maken van al deze plotselinge overlijdens, Mijn schoonzus keer geprikt verleden jaar oktober overleden aan een progressieve hersenaandoening welke veel leek op Parkinson, en de schuld was te ‘wijten’ aan ouderdom Parkinson, kwam dat even mooi uit voor de “arts” van de gesloten afdeling waar mijn schoonzus de laatste 2 weken van haar leven verbleef.

  • Wel aardig kort door de bocht: als je leven door maatregelen vernield word:, baan weg, niet mogen verplaatsen, naar school continu pers, regering, medici en experts dwang (voor de ander) etc. bestaat die eigen keuze niet meer!

   • Als dat zo is hebben de gevaccineerden een zaak. Maar hebben ze die nu echt, ze deden het zelf toch? Ik zeg niet dat het eerlijk is, ik zeg dat die dingen zo gaan. Kortom, de gevaccineerden hebben gegokt en verloren. Geen snoepjes meer van vreemden aannemen.

   • bs…wat je daar allemaal opnoemt gold en geldt voor de ONgevaccineerden ook …en TOCH zijn we niet gevaccineerd…
    het leven IS een kwestie van keuzes maken…ik ben niet vergeten dat ik wekenlijks de marsen bijwoonde met dezelfde paar duizend mensen…dat er heel wat waren die op fb een heel grote mond opzetten…, aan de kant stonden te applaudiseren (wtf? waarom niet meewandelen?), riepen dat er geen vuiligheid in hun lijf ging komen, en wat deden ze? het moment de eerste spuit er was, VECHTEN om die eerste spuit eerst te hebben….
    hadden al die grote monden MEE gedaan in de protestacties…het had een paar maand geduurd (de covidbs) en het zou over geweest zijn…maar neen…lol.. grote muil..dat wel…; de daad bij het woord voegen daarentegen???
    ik heb geen medelijden met de prikkers..
    ik heb medelijden met diegenen die mentaal eronderdoor gingen DANKZIJ die prikkers….

    • Precies ik heb een hoop mensen gewaarschuwd en er een paar kunnen bereiken maar de personen die ik niet heb kunnen overtuigen kunnen nu in ieder geval niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd waren dus eigen schuld dikke bult.

    • Dat op straat zinloos rondlopen heeft er alleen masr voor gezorgd dat de globalistische bende in de broek heeft geplast ban het lachen.

     Hoeveel kunnen er met mij zeggen dat ze nooit meer iets bij die naziheulers kopen?
     Ik ga geen kroeg, restaurant meer binnen. Neem niets van de pharmaffia en ben klaar met alle overheidsratten.
     Etc.

  • Nee, zo eenvoudig ligt dat niet, zeker niet in de VS. Het bewust achterhouden van informatie van werking en bijwerking van een product valt onder fraude.
   Vergeet ook niet dat de uitslag van rechtszaken hier in de VS door een jury wordt bepaald. Naarmate er meer en meer informatie buitenkomt en meer mensen zich uitspreken wordt de kans dat de zaak v Paxtonin zijn voordeel uitvalt steeds groter.
   De vraag is daarna of Big Pharma dan, zoals iedere keer hiervoo, een soort fonds opricht waar slachtoffers uit betaald kunnen worden.
   Meestal is dat fonds slechts een fractie van hun winst en trekken ze rente over dat bedrag zolang dat fonds bestaat, aangezien het jaren of decennia duurt voordat alle claims zijn afgehandeld.

 2. mensen wisten het of hadden het kunnen weten.
  maar wat interessant is: bijna niemand wil die prik (nog) en mensen die hem toch nemen voelen zich geroepen om daar een reden bij te geven. het demoniseren van ongeprikten is wel voorbij. maar we zullen nooit vergeten.

 3. Ook de 0,85 % is nietszeggend zonder deugdelijke foutberekening. Bij een grote foutmarge is de kans ca. 50% dat de risicoreductie een negatief getal is.

 4. Man overlijdt 5 minuten na vaccinatie, prikcentrum in rep en roer: zo reageert het Lareb

  Nico Cupers (89) uit Goor zakte vorige maand in elkaar, vijf minuten nadat hij zijn coronaprik kreeg. Reanimatie mocht niet baten. Het prikken werd gestaakt, mensen hadden er geen zin meer in. Was het vaccin de oorzaak? “Zeg het maar,” zegt zijn dochter Colette, die geen behoefte heeft aan onderzoek naar de doodsoorzaak.

  Volgens bijwerkingencentrum Lareb is de kans minimaal. “Het aantal meldingen van overlijden na vaccinatie is 2 op 100.000,” aldus het centrum, dat inmiddels 764 meldingen met een overlijden na coronavaccinatie heeft geregistreerd. Volgens directeur Agnes Kant zegt het ‘enkele incident’ niets over het risico van de vaccinatie.

  Cupers, die alle boosters had gehaald, was begonnen aan de 15 minuten wachttijd ter observatie. Toen zakte zijn kin op de borst en was het over.

  https://x.com/SteigstraHerman/status/1732317127648907499?s=20

  Mensen vielen bij bosjes
  “Troostende woorden van het Lareb,” zegt data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

  Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans reageert: “Bij bosjes, mensen vielen bij bosjes. Net zolang totdat iedereen de laatste adem uitblaast.”

  Ze wijst erop dat er alleen al in de Jaarbeurs in één week 150 mensen flauwvielen.

  Ironie
  “Het is wel ironie dat je doodgaat aan iets wat als doel had om je langer te laten leven. Want dat hier het vaccin de oorzaak is, kun je met redelijke mate van zekerheid zeggen,” merkt neuroloog Jan Bonte op.

  “Het zal vast veel vertrouwen geven aan vele andere oudjes die nog twijfelen om de prik te gaan halen. Want the proof of the pudding is in the eating,” voegt hij toe.

 5. Als ik een verkeerd of niet werkzaam product krijg in wat voor branch dan ook. Zou ik mijn geld terug krijgen. Dat is de wet. Massaal terug vorderen van de betalingen van het het product.

  • Je idee is nobel maar zou je het ooit voor elkaar krijgen in deze corrupte wereld zonder vele miljarden op te hoesten voor tegengewerkte onderzoeken en een leger advocaten die na een tiental jaren en vier pandemieën verder nog geen enkel resultaat zullen hebben geboekt?

 6. Die varianten zijn computermodellenuitkomsten van waarschijnlijke normale natuurlijke veranderingen. Daar kun je niet op testen.

 7. https://overnu.nl/hoe-gevaarlijk-zijn-de-dna-fragmenten-in-de-covidvaccins/
  Wetenschap
  Hoe gevaarlijk zijn de DNA-fragmenten in de Covidvaccins?
  26 november 2023 door Willem Koert

  Geschreven door Willem Koert
  De ontdekking dat er DNA-fragmenten in de Covid-19-vaccins aanwezig zijn, zou eigenlijk tot grote opschudding moeten leiden. “Dit is een bom onder het vaccinatieprogramma”, zegt moleculair bioloog Maarten Fornerod. “Maar hij gaat niet af. Dat is kenmerkend voor het vaccinatieprogramma tegen Covid. Daar liggen wel meer bommen onder. Maar om de één of andere reden komen ze niet tot ontploffing. De vaccinaties gaan gewoon door.”

  • In de oorlog wist deze krant ook alle joden uit te lokken zich te melden in de stadsschouwburg…Hulde aan de telegraaf… of toch niet?

 8. Als je het had geweten…..? Iedereen met een half brein had het kunnen weten. GEEN medelijden met dat domme tuig dat de prik nam en zich verheven voelde over ons ongevaccineerden. Willens en wetens deden ze mee aan de onderdrukking en uitsluiting van ons. Mu ze met problemen te kampen hebben moeten wij begrip en medelijden tonen? Fuck off, ga lekker dood.

 9. Wat is grafie oxide dat wetende en de werking op 5G dan is het bewezen kijk in de boeken.
  zwaar giftig .Metaal achtig en magnetisch en zeer destructief in menselijk lichaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in