Mammogram © National Cancer Institute / PD-USGov-NIH / Wikimedia (Public Domain)

Na meer dan een jaar angstig wachten, stromen vrouwen die pas tegen COVID-19 gevaccineerd zijn terug naar de mammografie klinieken om routine-onderzoeken in te halen die door de pandemie werden uitgesteld. In sommige gevallen worden ze geconfronteerd met nog een verrassing: een valse rode vlag voor borstkanker, bericht latimes.com.

Vergrote lymfeklieren door de reactie van het immuunsysteem op een COVID-19 vaccin leidt bij de medische specialisten die mammogrammen scannen op tekenen van kwaadaardigheid tot bezorgdheid, en een aanbeveling om de patiënt terug te roepen voor verdere tests.

Dit heeft geleid tot nieuwe onzekerheden voor vrouwen en de artsen die voor hen zorgen.

Als het vals alarm is, zitten vrouwen zeker niet te wachten op een telefoontje met de mededeling dat hun mammografie “abnormaal” is. En slechts weinigen zijn blij met de extra onderzoeken die meestal volgen.

De radiologen die mammogrammen onderzoeken op tekenen van kanker zijn niet gauw van hun stuk te brengen. Zij onderzoeken elke week duizenden borstfoto’s en vellen veel oordelen. Het komt niet vaak voor dat ze ronduit verbijsterd zijn.

Maar toen de COVID-19 vaccins zich begonnen te verspreiden en gezondheidswerkers en oudere vrouwen (die het grootste risico op borstkanker lopen) zich begonnen aan te melden voor mammografieën, moest men vijf tot zeven keer per dag terug laten bellen. In de meeste gevallen ging het om “adenopathie” – lymfeklieren die ongewoon vergroot leken.

Milch’s collega’s die in het hele land mammogrammen lazen, zagen hetzelfde.

Ik dacht: ‘Wat is hier aan de hand?’

De 10 tot 20 lymfeklieren in elke oksel, dicht bij de borst en bij de arm die een inenting krijgt, kunnen als verklikkers fungeren wanneer radiologen tekenen zien dat ze opgezwollen zijn. Maar of een knoop vergroot is door een infectie, vaccin, trauma of kanker is niet altijd duidelijk.

  Covid Amnestie: Is vergiffenis het antwoord?

Om duidelijkheid te krijgen over die vraag van leven of dood, wordt een vrouw meestal teruggeroepen voor een echografie of een biopsie, waarbij weefsel uit de borst wordt weggenomen voor verder onderzoek.

Het krijgen van dat telefoontje “slaat angst in het hart” van de vrouw die het krijgt, zegt Dr. Philip M. Bretsky, een huisarts in Santa Monica.

Eind februari verschenen er artikelen in gespecialiseerde tijdschriften waarin werd beschreven wat radiologen zagen. En halverwege het voorjaar werden panels van deskundigen bijeengeroepen door de Radiological Society of North America en de Society of Breast Imaging.

Vrouwen moet worden gevraagd of ze zijn ingeënt tegen COVID-19, hoe recent dat is en in welke arm ze die prik hebben gekregen, adviseerden de deskundigen. Indien mogelijk moeten vrouwen een screening mammogram plannen ten minste zes weken na haar tweede dosis vaccin. Vrouwen die eerder borstkanker hebben gehad, zouden hun prik in de tegenovergestelde arm moeten krijgen.

En bij gebrek aan ander bewijs dat op de mogelijkheid van kanker wijst, moeten recent gevaccineerde vrouwen met vergrote oksellymfeklieren ten minste zes weken later worden teruggeroepen om de lymfeklieren de tijd te geven zich te herstellen.

Het nieuwe advies was grotendeels gebaseerd op anekdotisch bewijsmateriaal dat was gegenereerd in reactie op de vaccins van Pfizer-BioNTech en Moderna. Het is nog niet duidelijk of het vaccin van Johnson & Johnson met één dosis dezelfde reactie zal oproepen.

Evenmin is duidelijk hoe lang het zal duren voordat de zwelling in de lymfeklieren van sommige vrouwen zal afnemen en of hun reacties meer uitgesproken zullen zijn na de tweede injectie dan na een eerste.

  Drievoudig gevaccineerde sterfgevallen schoot in januari met 495% omhoog; 80% van alle nieuwe covid-gevallen is volledig geprikt

Radiologen vragen zich af of sommige configuraties van gezwollen lymfeklieren lichtvaardig kunnen worden afgedaan, terwijl andere waarschuwen voor iets onheilspellenders. En ze vragen zich af hoe de lymfeklieren van vrouwen zullen reageren op COVID-19 boost-injecties, als die nodig blijken te zijn.

Er is nog veel onbekend, zegt Mullen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gerenommeerd toxicoloog: “We moeten onmiddellijk stoppen met het toedienen van COVID-vaccins, voordat we een echte gezondheidspandemie veroorzaken die we niet kunnen beheersen”

Vorig artikelCOVID-19 vaccinatie: onnodig, inefficiënt en gevaarlijk! Dokters vellen een vernietigend vonnis
Volgend artikelSuperparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles bloot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Ik ga nu een voorspelling doen:
  Binnen 2 jaar krijgen we een tsunami aan sterfte, onder de de bevolking die zich hebben laten prikken.
  Díe experimentele injecties zijn de genocide van 2021 op de wereldbevolking.
  Ik vind het triest voor de nabestaande, maar degene die zich zonder grondig onderzoek een gifspuit laat zetten, sorry hoor zelf schuld.

  • Ik denk dat de grote klap al ergens aan het eind van dit jaar zal gebeuren.
   Alleen zal corona hier als oorzaak voor opgegeven worden en niet dat giftige mengsel wat ze ingespoten hebben gekregen.
   Waarna alles weer opnieuw op slot zal gaan en Nederland opnieuw stil gelegd zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in