Het ziekteverzuim in Duitsland bereikt nieuwe hoogten: de DAK publiceerde onlangs actuele cijfers waaruit blijkt dat de helft van alle werknemers dit jaar al minstens één keer met ziekteverlof is geweest. Opvallend: de deelstaten met de hoogste stijging van het ziekteverzuim blijken ook de deelstaten te zijn met de hoogste “vaccinatievooruitgang” in de vorm van vier vaccinaties, schrijft Report24.

Een grafische vergelijking van de DAK-cijfers met die van de vier vaccinaties volgens het vaccinatiedashboard (door “RabbitResearch“) circuleert in de sociale netwerken:

Correlatie is puur toeval

De linkerkant laat zien hoeveel mensen minstens twee boostervaccinaties kregen.

De rechterkant toont het record ziekteverzuim in 🇩🇪 dat volgens het DAK voornamelijk te wijten was aan aandoeningen van de luchtwegen.

De woordvoerder voor gezondheidsbeleid van de AfD-parlementsfractie in de Bondsdag, Martin Sichert, sprak zich hierover uit in een persbericht – dat u hieronder kunt lezen:

Berlijn, 21 augustus 2023: De Deutsche Angestellten Krankenkasse (DAK) meldt een piek in het aantal ziekmeldingen van haar verzekerden voor de eerste helft van 2023. Er waren “ongewoon” veel ziekmeldingen voor deze periode. Ongeveer de helft van de bij de DAK verzekerde werknemers was eind juni minstens één keer met ziekteverlof. Zo’n hoog percentage van 50 procent wordt meestal pas aan het eind van het jaar bereikt.

De woordvoerder voor het gezondheidsbeleid van de AfD-parlementsfractie, Martin Sichert, verklaart:

  Dr. Coleman: Onweerlegbaar bewijs dat Covid-19 injecties een gevaarlijke, roekeloze fraude zijn en gevaarlijker dan de ziekte

“Een door de DAK gepubliceerde kaart van Duitsland met de ziektecijfers van de 16 deelstaten doet denken aan die van de Corona-vaccinatiecijfers. In staten met een zeer hoge vaccinatiegraad, zoals Bremen, Hamburg of Berlijn, is de stijging van het ziekteverzuim het grootst. In Berlijn was er zelfs bijna 80 procent meer ziekteverzuim in de eerste helft van 2023. In staten met een lagere vaccinatiegraad, zoals Thüringen of Brandenburg, zijn de cijfers aanzienlijk lager. Blijkbaar is het zo dat hoe meer mensen gevaccineerd werden, hoe meer ze dat nu moeten bekopen met een gebrek aan gezondheid. Deze cijfers moedigen onze parlementaire fractie aan om druk te blijven uitoefenen op minister van Volksgezondheid Lauterbach om eindelijk een gefundeerde herziening van alle coronamaatregelen toe te staan, van maskers tot sociale afstand tot vaccinatie. Het is de hoogste tijd.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Constant ziek – Pandemie van de gevaccineerden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLelijke waarheid over Maui-branden komt nu aan het licht: Overheid onthield Lahaina van water en noodhulpmiddelen, wat resulteerde in TOTALE VERLIES
Volgend artikelSchokkende reeks sterfgevallen onder piloten: Vijf plotselinge sterfgevallen in slechts tien dagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Causatie en correlatie

    Zie het als een brandalarm. Er is geen causatie tussen het afgaan van een brandalarm en de brand zelf (ik ben me zelf al een paar keer bijna een hartverzakking geschrokken door vals alarm). Maar er is wel een correlatie. De alarmfunctie is bedoeld om schade te voorkomen.

    Als je het alarm bewust uitschakelt (zoals in Maui) , dan is dat hetzelfde als een correlatie wegnemen als grond voor alarm en zo mensen blootstellen aan gevaar.

    Correlatie is altijd een sterke indicatie voor de noodzaak om iets te onderzoeken. Want als je daar niet op reageert breng je mensen in mogelijk gevaar. Als je deze signaal functie bewust uitschakelt ben je verantwoordelijk voor de mogelijke consequenties. Dood door schuld. Of erger: met voorbedachte rade omdat anderen ook niet meer kunnen reageren.

    Zo simpel is het. Negeer je een signaal dan kunnen er ongelukken gebeuren. Blokkeer je het signaal dan ben je verantwoordelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in