Foto ter illustratie, via freepik

Er was geen deel van mijn lichaam waar de huid niet afviel, plaque kreeg of rood werd”: dit zijn de woorden waarmee een familievader zijn lijden na de Covid gentherapie aan de Epoch Times beschreef. De man leed aan wat bekend staat als lichenoïde dermatitis na zijn vaccinatie. Na het begin van de massale vaccinaties kwamen er al snel meldingen van verontrustende huidreacties: het is nog onduidelijk hoeveel mensen met zulke vaak zeer pijnlijke aandoeningen zijn geplaagd sinds hun covid-injectie, schrijft Report24.

De covid-prik leidde bij veel patiënten tot de zogenaamde covid-arm, die gepaard gaat met pijn, zwelling en uitslag in of rond de vaccinatieplek. In de meeste gevallen verdwenen deze klachten na enkele dagen, wat voor de mainstream bevestigde dat de gentherapiemedicijnen geen secundaire schade zouden veroorzaken. Andere reacties op de experimentele vaccins plagen patiënten echter nog maanden en zelfs jaren na de injectie. Marina Zhang vatte enkele daarvan samen voor The Epoch Times.

Zo kunnen aandoeningen zoals urticaria (netelroos met jeukende uitslag en pieken) acuut optreden na vaccinatie, maar ook chronisch. Uit een studie van maart 2023 bleek dat veel getroffen mensen deze vaccinatiecomplicatie zo onaangenaam vonden dat zij afzagen van verdere vaccinaties. Eczeem na de covid-prik is ook gemeld in studies.

Auto-immuunreacties na vaccinatie kunnen leiden tot andere chronische ziekten: Lichenoïde aandoeningen, zoals geleden door de vader van de in het begin genoemde familie, manifesteren zich met zwelling en de vorming van zogenaamde plaques, d.w.z. platte, “plaatvormige” substantiewoekeringen van de huid. In het artikel meldt de man zulke hevige pijn dat hij twee keer het bewustzijn verloor tijdens het douchen: volgens zijn eigen verklaring zag hij eruit “als een brandwondenslachtoffer” en moest hij telkens weer naar de eerste hulp.

  Misbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf

Plaques komen ook voor bij psoriasis – een ziekte die ook inwendige organen kan beschadigen. Het is vergelijkbaar met de auto-immuunziekte lupus, waarbij de precieze symptomen afhangen van de aangetaste orgaansystemen. Ongeveer 80 procent van de patiënten met systemische lupus erythematosus vertoont echter een karakteristieke uitslag in het gezicht. Deze ziekten zijn niet alleen pijnlijk en gaan gepaard met aanzienlijke beperkingen in het dagelijks leven – ze komen ook meestal in episodes terug.

Auto-immuunreacties en microklonters

Immunologen schrijven de accumulatie van huidziekten als gevolg van vaccinatie toe aan de productie van het spike-eiwit in het lichaam, dat veel gebieden heeft die lijken op menselijke weefsels en eiwitten. Wanneer het menselijke immuunsysteem de spike-eiwitten aanvalt, kan dus ook menselijk weefsel worden aangetast. Immunoloog Dr. Aristo Vojdani heeft ontdekt dat antilichamen tegen spike-eiwitten kunnen reageren met ten minste 28 menselijke weefselmarkers – waaronder collageen, een belangrijke bouwsteen van de huid, en fosfolipiden, die in alle cellen aanwezig zijn. Circulatieproblemen veroorzaakt door microklonters, die vaak voorkomen na vaccinaties, kunnen ook leiden tot schade aan de huid.

In sommige gevallen houden huidproblemen of zelfs aandoeningen zoals haaruitval na vaccinatie verband met ziekten van het zenuwstelsel (neuropathieën). Andere zijn het gevolg van virale reactivatie – meestal gordelroos en herpes recidieven.

Behandelingsmogelijkheden

De behandeling van huidreacties na covid-vaccinaties is meestal conventioneel, volgens artsen zoals dermatoloog Dr. Angela Bowers. Antihistaminica worden gebruikt om allergische huidreacties en netelroos te behandelen, terwijl psoriasis en eczeemaanvallen meestal worden behandeld met steroïden en andere geneesmiddelen die de immuunactiviteit onderdrukken. Auto-immuun huidreacties en neuropathie episodes reageren vaak op corticosteroïden, intraveneuze antilichaam infusies en lage dosis naltrexon.

  EU-parlement stemt tegen openbaarmaking tekstberichten vaccincontract von der Leyen-Bourla

Helaas blijkt uit onderzoek, zelfs als de conventionele behandeling werkt, dat patiënten met door vaccinatie veroorzaakte huidproblemen langzamer herstellen dan degenen bij wie de ziekte niet door vaccinatie is uitgelokt.

Dr. Bowers heeft ontdekt dat doorbloedingsbevorderende geneesmiddelen voor veel patiënten verlichting brengen. Bowers raadt pentoxifylline, nattokinase en aspirine aan. Helaas reageren volgens de dermatoloog niet alle patiënten – vooral degenen die een genetische aanleg voor bloedstolsels hebben.

De vader van het gezin met de lichenoïde dermatitis heeft zelf een behandeling samengesteld en gebruikt een mengsel van colloïdaal zilver, Neemolie, tea tree olie, aloë vera en zeoliet, dat hij als zalf gebruikt, maximaal 20 minuten laat zitten en daarna afspoelt. Hij is echter nog niet volledig hersteld; hij lijdt nog steeds aan slapeloosheid en is ernstig verzwakt door de pijn.

Zijn geval illustreert het lijden van de vele vaccinatieslachtoffers wier klachten nog steeds nauwelijks worden opgemerkt door de officiële zijde. De patiënten moeten vaak zelf op zoek naar effectieve behandelmethoden – en dat nadat hun arts hen tegen de ziekte heeft ingeënt. De experimentele gentherapie-serums leidden tot een groot aantal verschillende complicaties, waarvan de ware omvang waarschijnlijk nog steeds grotendeels onbekend is. Het is een schandaal dat de beloften van steun aan de getroffenen door politici als de Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach tot op de dag van vandaag niet door daden zijn gevolgd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden gevaccineerde patiënten melden dat hun huid “letterlijk smelt” – artsen verbijsterdVolg Frontnieuws op Telegram

  Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van "plotseling" overleden of ernstig zieke sporters

Lees meer over:

Vorig artikelGiftige Uraniumstofwolk uit Oekraïne bereikt Lublin, Polen!
Volgend artikelSlag om Bakhmut op 17 mei 2023: Wagnerstrijders rukken “als een gek” op (video’s 18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. 242. Bericht van Andreas Kalcker

  # Vaccinaties en CDS
  # Shedding
  # Nano-grafeen

  De laatste tijd worden we overspoeld met slecht nieuws over vaccins. Veel mensen zijn bang – en niet zonder reden – omdat is gebleken dat alle vaccins van alle fabrikanten zowel nano-grafeen als magnetietkristallen bevatten.

  De echte reden waarom de farmaceutische industrie nano-grafeen aan vaccins toevoegt, is dat het een hogere transfectiefactor biedt.

  Een van de stoffen die in vaccins worden gebruikt is het biomateriaal waarvan de diploïde cellen van geaborteerde foetussen worden gemaakt. Dit is niet alleen een ethisch, maar ook een technisch probleem, omdat er niet genoeg grondstoffen zijn om miljoenen vaccins te produceren.

  Wat is de technische oplossing voor de industrie?
  Ze gebruiken een transfectiemiddel, en dat is nano-grafeen, meestal in combinatie met magnetietkristallen, want dan kun je met weinig biomateriaal de besmettingsgraad duizendvoudig verhogen, en dat betekent vele miljarden euro’s, want het gaat vooral om business en absolute macht.

  Grafeen grijpt direct in op het biofysische evenwicht van het lichaam, zodat het lichaam vatbaarder wordt, enorme hoeveelheden ferritine opstapelt en tegelijkertijd het beroemde magnetische effect in de arm van de geënte persoon vergroot, omdat het ferritine, in plaats van uit maximaal 4500 ijzeratomen te bestaan, dankzij de aanwezigheid van grafeen meteen uit miljoenen ijzeratomen per molecuul bestaat.

  Wat de meeste mensen en veel wetenschappers niet begrijpen is dat het niet zozeer om het grafeen gaat, maar om de pieken, want grafeen is een vermenigvuldigingsfactor. Nul vermenigvuldigd met iets is nog steeds nul.

  Zonder de virussen is grafeen in deze kleine hoeveelheid relatief ongevaarlijk (de hoeveelheid maakt het gif!). Door zijn omvang kan het lichaam het uiteindelijk in zijn geheel uitscheiden, wat niet bij hem hoort en zich niet als schadelijke stof in het lichaam gedraagt.

  De “pieken” zijn de echte vijand, want ze leiden tot gebrek aan concentratie, vermoeidheid, bloedstolling en na verloop van tijd zelfs tot de dood.

  Maar nu het goede nieuws!
  Volgens de gevallen die door onze COMUSAV-artsen zijn bevestigd, kan zelfs worden bevestigd dat CDS absoluut effectief is bij gevaccineerde patiënten.

  Gevaccineerde patiënten moeten minstens 21 dagen protocol C volgen, evenals protocol K in plaats van injectie.

  Gebleken is dat patiënten die voorheen magnetisch waren, herstelden, dat de symptomen verdwenen en dat zij geen abnormaal magnetisch veld meer hadden.

  CDS tast ook de delta-variant en alle andere varianten aan omdat het een oxidant is. Dat betekent dat het de proteïne oxideert, denatureert en zo onschadelijk maakt.

  We moeten ons dus richten op het verspreiden van de oplossing in plaats van het probleem.

  Samen kunnen we levens redden, en dat is het enige dat telt.

  Want slecht nieuws verspreiden is helemaal niet gezond.

  Met de CDS helpen we levens te redden. We kunnen het allemaal doen voordat het te laat is….

  • Paul mei 18, 2023 at 08:54
   Heel interessant en leerzaam! Bedankt voor het plaatsen van deze informatie. Dat schept wel weer een heel ander licht op het gebruik van de grafeen. Ook het gebruk van pseudouradine verhoogt de opname van de mRNA insert in het menselijk genoom. Wederom, het hele corona gedoe had niks te maken met ‘bescherming’ tegen het eoa ‘virus’ maar alles met het fundamenteel veranderen van de mens in een GMO. Het menselijk bewustzijn beheersen is het laatste stapje in totale dominantie en slavernij. Wie dat kan beheersen heeft goddelijke macht.

 2. Minimaal 70 % van de wereld bevolking heeft zich in laten spuiten met die rommel

  Voorzichtige nieuwsberichten uit sommige landen laten zelf al zien dat het aantal geboorten drastisch afneemt , en de laatste 2 jaar veel meer mensen van middelbare leeftijd overlijden dan voorheen

  Denk als de echte cijfers na buiten komen , dan zal de wereld zich rot schrikken

  En reken maar dit is nog maar het begin , decimeren van de wereld bevolking is al in volle gang !

 3. Misschien helpt boegembalsem bij deze ‘verbrandings’ wonden. Deze balsem voorkomt littekenweefsel na verbranding dankzij de sesamolie die het bevat.

  https://boegemgezondheidszorg.nl/balsem/

  (Gelukkig wel dat de Ingespotenen beseffen dat het ‘nog erger had kunnen zijn’ als ze niet ingespoten waren. Dus enige permanente verbrandingen zijn goed te doen.)

 4. Wie zit er mee dat de stomkoppen gedecimeerd worden? Waarom zou de wereld schrikken? Ik denk dat de weldenkende wereld blij zal zijn als de debielen uitgeroeid zijn. Het enige probleem waar we dan nog mee zitten, zijn de parasieten omdat die zichzelf nooit uitroeien. En dat is het grote probleem waar weldenkende mensen mee te maken hebben tegenwoordig. De parasieten beseffen kennelijk ook niet dat ze zichzelf geen dienst doen met het uitroeien van het grotendeel van de bevolking. Het gifspuit experiment is nog niet dusdanig perfect dat het ‘duurzaam’ toegepast kan worden voor optimale bevolkingsbeheersing door van de mens een kweekbare GMO te maken. En perfect gaat het ook nooit worden, ondanks alle pogingen, dus het gevolg is dat er heel veel mensen zullen omkomen als gevolg van de ongewenste neven-interacties met de menselijke systemen. En om het menselijk bewustzijn te vervangen door AI, is een grote grap, want je houdt alleen maar stumperds over die niks meer kunnen, ook al stuur je ze aan dmv satellieten. Zo stom zijn die parasieten die met hun idiote experimenten nog een grote kick willen krijgen voordat ook zij de grond in gaan waar ze door de wormen opgevroten worden. Ze wanen zich God maar laten alleen maar een gigantische rotzooi achter op de Aarde. Hoe kom je van parasieten af?

 5. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ons gehele leven niets anders is dan een experiment. De zogenaamde parasieten van de wereld zijn de uitvoerders van deze experimenten. Eerst was de ons bekende aarde 1 groot rijk waar vreugde en overvloed in alles bestond. Dit hebben de parasieten eerst opgedeeld in kleine stukjes land, wat we nu staten noemen, met een specifieke taal werden de mensen al in dat afgebakende stukje land gevangen gehouden. Zodat in elke zogenaamde staat een ander experiment kon plaats vinden.

  Die experimenten waren alle gericht op de vrije mensen te onderwerpen als een slaaf en hem/haar lichamelijk ziek en afhankelijk te maken. Want als een slaaf ziek en zwak is, zijn de slaven makkelijk te overheersen. Geef je de slaaf de illusie dat hij/zij vrij is, zal hij/zij vrijwillig in zijn gevangenis blijven zonder dat het zijn slavendrijvers aanvalt. Maak je alles kunstmatig schaars en zo de slaaf horig laat worden, zal hij/zij harder gaan werken om rond te kunnen komen. Daar werkt ook het kunstmatige geldsysteem aan mee, met de fictieve inflatie zijn alle slaven manipuleerbaar.

  Met deze uitrol van het zogenaamde vaccin, waar alleen de hoeveelheden van bepaalde stoffen het experiment was. Van wat gebeurt er als er X hoeveelheid van Y of Z of YZ in de injectie zit bij de mens van die bepaalde bloedgroep. Op deze schaal moeten we gaan denken, want het zogenaamde vaccin bestond al veel langer. In de jaren 1950/1960 is er al druk mee geëxperimenteerd op soldaten. Toen begin de 21ste eeuw met het CRISPR-CAS techniek kwam alles in een stroomversnelling.

  Hiermee werden eerst onze huisdieren en ons vee er mee onderworpen met het experiment. Onder de noemer van een medicijn. De zogenaamde gekke koeien ziekte, de vogelgriep, de Q-koorts zijn allemaal experimenten van de parasieten. Deze experimenten hadden tot doel om de vleesconsumptie drastische te verminderen. Toe kwamen de vleesvervangers op de markt. Nu zijn wij de menselijke slaven aan de beurt.

  Deze CRISPR-CAS rotzooi is met die extreme lange wattenstaaf achter in ons neusholte tegen het hersenmembraan geplaatst, wat ze PCR test noemde. Als je pech had doorboorde of beschadigde de zogenaamde bevoegde jouw hersenmembraam met dat extreme lange wattenstaaf, waardoor jouw reuk verdween. Waar ze tevens ons persoonlijke DNA mee roofde voor hun DNA bank.

  Zodat de parasieten ieders DNA kunnen onderzoeken en deze dan zo kunnen manipuleren. Met de uitrol van de vaccins kregen diegene die al hun DNA bekent was, een andere samenstelling, dan waar het nog niet bekent was.

  De zogenaamde gevaccineerde die hun boosters hebben gehaald zijn inmiddels al aangesloten op de cloud van het A.I. systeem. Die nu alles van die persoon alles analyseert zodat die intrigeert kan worden in het A.I. systeem. Zolang dit leringsproces van het A.I. systeem bezig is, staat de achterdeur nog wagenwijd open om er onder uit te komen.

  De gevaccineerde moeten dan zich zelf lichamelijk reinigen, dit leerproces zal tot ongeveer tot oktober dit jaar duren. Daarna is er geen ontsnappen meer aan mogelijk. Want dan kunnen ze via dat A.I. systeem mee kijken wat jij ziet, mee luisteren wat jij hoort e.d. Maar ze kunnen dan ook van uit de cloud jouw besturen en in een hele andere werkelijkheid plaatsen, alsof jij in een levensechte videogame of in een andere omgeving bevindt. Dat jij dan andere mensen dan niet meer als mensen ziet, maar als aliens en iets degelijks. Alles is dan mogelijk.

  Dan is de META wereld voor jouw werkelijkheid geworden. Na verloop dat jij dan niet meer beseft wat nu de echte werkelijk is of de gesimuleerde echte werkelijkheid is zul je gevangen zitten waar je nooit meer uit kunt, want jij zou dan fictief eeuwig kunnen leven. Zoals we nu al van vele horen over de zogenaamde 5e dimensie, dit is ook een gesimuleerde werkelijkheid. Als er zoveel mogelijk mensen in een gesimuleerde werkelijkheid gevangen zullen zitten, zullen de parasieten het echte wereld voor zich zelf hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in