Teheran University of Medical Sciences - Foto via TheCovidBlog.com.

Duizenden gevaccineerde patiënten over de hele wereld melden ernstige huidaandoeningen na de prik, waarbij sommigen melden dat hun huid letterlijk van hun lichaam smelt.

Uit nieuw onderzoek van wetenschappers van de Teheran University of Medical Sciences in Iran is gebleken dat de mRNA-prik bij een groot aantal patiënten ernstige huidaandoeningen veroorzaakt, bericht Sean Adl-Tabataba.

Het artikel is gepubliceerd in het nummer van december 2022 van Clinical Case Reports en gaat over een 67-jarige man zonder voorgeschiedenis van huidaandoeningen die de Sinopharm “geïnactiveerde virus” prik kreeg voor covid.

Naturalnews.com meldt: Vrijwel onmiddellijk na de prik kreeg de man ernstige koorts, gevolgd door “erytheemplekken op zijn rug [en] bullous lesions op de onderste ledematen”. Hij ontwikkelde ook verhoogde D-dimeer niveaus, hoewel hij negatief testte op diepe veneuze trombose.

Tegen dag zes en dag zeven na de injectie was 30% van het lichaam van de man bedekt met ” purpurische en donkere plekken … met slappe bullae en gebieden van epidermale loslating”. Op dat moment werd bij de man toxische epidermale necrolyse vastgesteld.

In een poging om de man te helpen, gaven de artsen hem afstotingsmedicatie voor orgaantransplantatie, omdat de suggestie was dat zijn lichaam de Sinopharm-prik zou hebben geïnterpreteerd als vreemd materiaal dat moest worden afgestoten. Hij kreeg ook krachtige corticosteroïden toegediend en werd behandeld voor mogelijke conjunctivitis, ook bekend als roze ogen.

Na 14 dagen van deze behandeling leek de huidaandoening van de man op te klaren. Dit is echter slechts één van de vele gevallen die in de dagen na de vrijgave van de Fauci griepprikken aan het licht kwamen.

  Nieuw onderzoek toont aan dat gevaccineerde moedermelk vervuild is met mRNA

“Er wordt sterk vermoed dat het vaccin de boosdoener is, aangezien andere oorzaken zoals medicijnen dit fenomeen niet konden veroorzaken in het bovengenoemde tijdschema,” verklaart de casestudie over de man.

Covid-prikken van AstraZeneca en Pfizer bezorgen Filipijnse man blijvende littekens na afschuwelijke huidziekte

In een ander geval uit de Filipijnen, dat in maart 2023 als casestudy werd gepubliceerd in het Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, ontving een 62-jarige patiënt met reeds bestaande psoriasis twee doses van AstraZeneca’s “virale vector” DNA-injectie voor covid, dat ook nooit in de VS werd gelicentieerd.

In het begin meldde de man geen duidelijke bijwerkingen. Nadat hij echter eind november 2022 een derde “booster” van de mRNA-injectie van Pfizer had gekregen, ontwikkelde hij “nieuwe gespannen blaren op de benen”.

De studie legt ook uit dat de man “een opflakkering van psoriasis ontwikkelde, beschreven als meerdere erythemateuze plaques op de ledematen,” evenals “meerdere pruritiserende gespannen blaasjes en bullae, met erosies en sereuze korstjes.”

De man werd uiteindelijk gediagnosticeerd met een zeldzame, coëxistente bullous pemphigoid en psoriasis.

In dit geval duurde het maanden van agressieve corticosteroïde behandelingen, evenals toediening van een kankermedicijn genaamd methotrexaat, antihistaminica en foliumzuur, om de laesies te doen verdwijnen. Na drie maanden waren de laesies uit het lichaam van de man verdwenen, maar hij hield er blijvende littekens aan over.

Dan zijn er negen gevallen uit Turkije waarbij personen die ofwel de Sinovac CoronaVac “geïnactiveerde virus” injecties of de mRNA injectie van Pfizer innamen, verschillende huidaandoeningen ontwikkelden, variërend van plaatselijke erytheem, acute urticaria (netelroos), pityriasis rosea achtige huiduitbarstingen en herpes simplex.

  Kinderarts over Corona-vaccins: "Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen"

Of wat te denken van de twee patiënten uit Michigan die cutane lymfoïde infiltraten ontwikkelden na het krijgen van Moderna’s mRNA-serie injecties? In dat geval moesten de patiënten een biopsie ondergaan om er zeker van te zijn dat de laesies geen kanker waren.

De lijst gaat maar door met huidaandoeningen die overal opduiken bij mensen die elk type covid-injectie hebben gekregen dat voor covid is vrijgegeven. Wat bevatten deze flesjes eigenlijk dat in staat is om zulke verschrikkingen op en in het lichaam van mensen te veroorzaken?

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

TheCovidBlog.com


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Het is tijd om de schuldige dokters te arresteren die de covid-19 vaccins gaven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRuslands beschuldiging dat de VS de moord op Poetin heeft beraamd, moet serieus worden genomen
Volgend artikelPrigozjins ongekende meltdown (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. tot wat ik in directe omgeving heb gezien is volgens mij de spuit/spuiten niet de ziekte maar de sleutel naar een latent aanwezige ziekte.

  Je lichaam zorgt dagelijks voor je afweer tegen bedreiging van buiten, maar ook tegen bedreiging van binnen uit. Ziekten of de basis daarvan zit in onze genen, erfelijkheid noemen ze dat. Dus aanwezig maar door ons afweersysteem komt er niets slechts van….en dan beginnen een stel gekken spuiten op te dringen welke de genetische doos van Pandora openen die in ons lichaam zit….

  Mijns inziens is er daarom een kanker explosie en komen de meest vreemde ziekten te voorschijn, omdat die spuiten de deur open zetten. Welke troep er verder in zit en wat er mogelijk in combinatie met 5G nog kan gebeuren weet ik niet, er zijn vele theorieën maar ondertussen ben ik op het station gekomen van nul vertrouwen in wat dan ook. Nou ja, ik vertrouw nog in Motorhead en Smith en zijn makker…en dat wat er misschien rond ons is qua voorouders en sympathisanten.

  Wat betreft het verhaal over die man, de vuiligheid die mensen hebben geproduceerd in het verleden zowel chemisch als qua straling en andere ongein kunnen goed aan de grondslag liggen van zijn probleem, dat artsen voor ene raadsel staan is geen bijzonder iets, slechts weinig artsen kunnen ook daadwerkelijk genezen, de meesten geven pilletjes of snijden ene probleem weg, meestal een nieuw probleem creërende…

  FTW.

 2. Prednison is dat afweer middel bij transplantaties
  Maar dat wordt ook gebruikt bij Lichen Planus en andere reacties van ons eigen immuun systeem
  Th1 reactie ja die T van de T-cellen, zijn verstoringen van ons immuunsysteem.
  Ik heb Lichen-Planus gehad in 2019 is ook een Th1 reactie van het immuunsysteem , ben dus ook niet voor de prikken gegaan want mensen met een voor geschiedenis van LP mochten al niet mee doen aan de proeven met het vaccin .
  Als je hier meer over wil weten dan kijk eens over de grens naar Duitsland , daar hebben zorgverzekeraars het aantal en soort huid reacties na de vaccinaties heel goed bij gehouden.
  Veel van de foto’s die nu rond gaan als reactie op de vaccins lijken op een of andere variant van Lichen-Planus
  Hoe was de ervaring , JEUK JEUK JEUK als of je met je rug in een nest rode bosmieren ligt en ook de voeten tot boven de enkels doen daar aan mee
  En je bent er niet zo maar vanaf 6 tot 18 maanden jeuk , daar helpt de prednison wel tegen maar om de LP te onderdrukken gaan we met grote getallen werken denk aan stootkuren van 100+ 5mg tableten of nog meer

  • Ik denk vergelijkbaar met zuigelingen die na vaccinaties mazelen krijgen.

   Maar ook kleuters en peuters die waterpokken krijgen na vaccinaties.

 3. Laat een ding absoluut duidel zijn, uw democratisch gekozen overheid heeft deze wereld omvattende ellende in 2020 in beweging gezet, daar mee geven ze nog steeds blijk van het feit dat ze abosoluut schijt aan de mRNA doden en schadegevallen hebben.

 4. Aangezien er al in een vroeg stadium werd aangegeven door sommige lieden die de serums uitrolde dat het gentherapie betrof kan je alles verwachten nu..Misschien smelten ze nog sneller dan een softijsje deze zomer. Ik kijk nergens meer van op. Veel turbo kanker en ‘Plotseling’ en ‘onverwacht’ is nog steeds de trend.

 5. Dit is wat er met mijn buurman is gebeurd. Helaas was hij van de oude generatie die vertrouwen had in politiek en de medische wereld. Ondanks mijn waarschuwingen nam hij de initiele prik en een booster. Na de booster kreeg hij blaarvorming(Para pemphigus) op zijn benen. Als de ene blaar dicht was had hij 2 andere blaren op een andere plek tot zijn benen een grote openliggende gribus waren. Als hij niet ‘onwel’ was geworden op de trap was hij waarschijnlijk overleden aan een Sepsis t.g.v. die blaren. Op een bepaald moment werd het ook erger, ik vermoed dat hij zich heeft laten overhalen en stiekem een 3e prik heeft genomen, waarna hij of een beroerte, of een hartaanval heeft gekregen en zijn nek brak tijdens een val van de trap.
  Sommigen zullen zeggen eigen schuld, maar mijn buurman was een psychisch kwetsbare man. De afrekening kan mij niet snel genoeg komen..

  • Fanny mei 5, 2023 at 12:33

   “nam hij de initiele prik”

   Het uitrollen van de mRNA prikken bestonden uit 2 “initiële” prikken daarna opvolgend 2 booster prikken, mijn schoonzus heeft ze alle 4 genomen de laatste is haar opgedrongen in een geslotenafdeling van een zorgcenterum in Den Haag, na de 1e booster begon zij zich steeds minder cognatief te gedragen dat leidde tot opname, na de 2e gedwongen booster overleed zij ongeveer tweken later liet haar zoon ons weten, oktober verledenjaar was de crematie enorm emotioneel voor alle betrokken familieleden.

 6. Ik zou zeggen voor de geestelijke gestoorde onder ons , zou ik zeggen gewoon je aan het narratief houden en heel veel boosters nemen. Dan lossen je problemen van zelf op.

 7. Feit is dat velen van ons inderdaad ter goeder trouw de prik genomen hebben denkende dat de regering het goed voor had. Helaas wordt it vertrouwen beloond met ellende en dood. Erger is nog dat deze satanslakeien er mee wegkomen en niet bestraft worden. Levenslang werkkamp met lijfstraffen moesten ze krijgen en i wil graag mijn vrije tijd besteden aan het geven van deze straffen. Gezinnen zijn kapot gemakt en mensen is de levensvreugde ontnomen. Ja ik ben des duivels en kan moeilijk compassie tonen voor diegenen die als schapen meegedaan hebben en met hun QR codes mochten gaan waar wij niet mochten komen. Toen lachten zij ons uit maar nu lach ik.

  • Ofwel wisten ze niet wat ze aan het doen waren en zijn ze dus onverantwoo0rd bezig geweest en niet capabel, reden om ze per direct alle macht te ontnemen omdat ze een gevaar vormen voor ons als volk, ofwel wisten ze wel wat ze deden en is het een genocide die ze in gang hebben gezet, in welk geval ze misdadigers zijn….

 8. Dat iran is echt een heel raar land

  Tientallen jaren zijn ze al onder westerse sancties
  Soms vinden er terreur daden plaats tegen hun,
  vliegtuigen uit de lucht geschoten,
  aanslagen tegen installaties en kernwetenschappers
  Opruiing / opjutten van minderheden tegen regime door westerse intel

  Maar ze doen vrolijk mee met het westen als
  – het gaat om covid (Letop hier word de elite zelf wel geraakt door covid) en
  – vochten samen met westen tegen de serven in yugoslavie

  Imago is ook belangrijker dan echte actie
  – fatwa tegen salman rushdie – wat een pr disaster

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in