Screenshot Twitter

De directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, heeft verklaard dat “Covid hier is om te blijven.”

Tijdens een persbriefing over “wereldwijde gezondheidskwesties” vorige week, spoorde het hoofd van de WHO “mensen met een verhoogd risico” aan om “een extra dosis (van de COVID-19-injectie) te nemen als die voor u wordt aanbevolen,” schrijft Thepeoplesvoice.

Hij zei: “De toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen laat zien dat Covid hier is om te blijven en dat we middelen nodig zullen blijven hebben om het te bestrijden.”

LifeSite news meldt: Volgens de directeur-generaal van de WHO is één van deze “hulpmiddelen” de gevaarlijke en ineffectieve COVID-19 injectie.

“Een van de grootste zorgen van de WHO is het lage aantal mensen met een verhoogd risico die onlangs een dosis COVID-19 vaccin hebben gekregen,” verklaarde het hoofd van de WHO. “Onze boodschap is om niet te wachten met het krijgen van een extra dosis als die voor u wordt aanbevolen.”

Een andere WHO-vertegenwoordiger op de persconferentie, Dr. Maria Van Kerkhove, noemde enkele van de andere “middelen” die de WHO opnieuw aan de wereldbevolking wil opleggen.

“Het is echt van cruciaal belang dat we gebruik maken van testen voor patiënten, zodat ze, als ze bij een gezondheidszorginstelling komen, influenza of COVID hebben en in het juiste klinische zorgpad terechtkomen en snel antivirale middelen krijgen, zodat de infectie zich niet ontwikkelt tot een ernstige ziekte,” zei Van Kerkhove.

  Boris Johnson beweerde dat COVID "de natuurlijke manier was om met oude mensen om te gaan," blijkt uit onderzoek

“Dan hebben we natuurlijk nog de andere hulpmiddelen die we hebben, zoals maskers, het verbeteren van de ventilatie, afstand nemen waar mogelijk […],” vervolgde de WHO-functionaris.

De voortdurende propaganda van de WHO voor het dragen van maskers op grote schaal komt ondanks meerdere onderzoeken die aantonen dat maskers niet effectief zijn en dat ze negatieve gevolgen voor de gezondheid kunnen hebben als ze langere tijd gedragen worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates’ WHO zegt dat klimaatverandering massale vaccinaties tegen migrerende muggen vereistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop gezondheidsfunctionaris dringt er bij het publiek op aan om ‘dodelijke’ mRNA-boosters te vermijden vanwege de uitbraak van VAIDS
Volgend artikelBritten die het niet eens zijn met de “klimaatcrisis” worden naar de gevangenis gestuurd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

73 REACTIES

 1. Psychologische oorlogsvoering…

  Mijn antwoordt; ik doe niet meer mee met de psychologische aardse dictator spelletjes. Er is voor mij maar 1 wetgever, God. En er is maar 1 wet, liefde.

 2. Ze willen de mensen gewoon ziek maken en houden door dat gif maar te blijven slijten.
  Daar worden de mensen dood ziek van, van al dat gif wat ze uitdelen.
  Maar daarvoor moet je ze wel eerst dood en dood bang maken, anders werkt het niet.
  Ik blijf er bij dat covid verzonnen is want enig bewijs dat het ook echt bestaat heeft nog nooit iemand kunnen leveren.
  Daarvoor moeten ze het eerst isoleren, en dat is dus ook nooit gebeurt, omdat het allemaal op een computer bedacht is.

  • Covid mag dan verzonnen zijn, maar er zijn voldoende bewijzen dat het in een lab gecreëerd is, en dit feit geeft al aan dat men bewust bezig is met mensen ziek (of erger) te maken. We spreken dus van biologische oorlogsvoering op de mensheid, via ziektes en vergif spuiten.
   Om het bij de mensen te laten ‘voelen’ gebruikt men de gewone griep, die ieder jaar in een andere variant optreed, als basis. Ieder jaar -mag- dan ook die griepspuit gezet worden. Ieder jaar, omdat het ‘virus’ ook ieder jaar muteert. Ze blijven dus constant achter de feiten aanlopen en nu zijn ze met covid ook iets dergelijks van plan. Het aantal ‘varianten’ rijst zowat de pan uit, zogenaamd.
   De enigen die er profijt aan heeft is natuurlijk big pharma.
   Zolang het niet verplicht is hebben we nog ademruimte maar als ze het gaan verplichten breekt de hel los.

   • Onzin. Covid-19 is niet in een lab gecreerd. Dan zou er intussen een zuiver isolaat van moeten zijn. De criminele elite gaat zichzelf niet vergiftigen. Het is uit data aangetoond dat Covid-19 hergedifinieerde luchtweginfecties en vals positieven zijn. De criminele elite heeft via een computercode dit geflikt om zodoende mensen te bewegen een gifinjectie te nemen.

   • Dat is te hopen!
    Die vuile marionet van Gates wordt nu alweer gestuurd om bioterrorisme te bedrijven.Ook zouden er “migrantenmuggen”in omloop zijn.
    Gedragspsychologen zijn vindingrijk en zeker wanneer het goed wat schuift.

    • Ze zullen mij met 2 man moeten vasthouden zodat de 3e die spuit er bij mij kan inrammen. Geweldloos zal dat dus niet verlopen en ik hoop vele anderen met mij en dat bedoel ik met dat de hel losbarst, dat het volk massaal in opstand komt, want vergeet niet wat de regering eerder zei: Je doet het VRIJWILLIG zodat wij, de staat en NIET voor verantwoordelijk zijn als er ergens iets mis gaat of zelfs dood gaat. En zolang zij die verantwoordelijkheid niet nemen komt die spuit er niet in, en ook al zouden ze die verantwoordelijkheid wel nemen, mogen ze eerst aantonen dat die spuit echt veilig is, ook op langere termijn en dat kunnen ze niet dus… willen ze verplichten kom je weer uit bij mijn eerste zin.
     De ‘watjes’ moeten zelf weten wat ze doen, het is hun eigen lichaam en als ze dat graag ter beschikking stellen, gratis ook nog eens, om mee te doen aan een soms levensgevaarlijk medisch experiment, is dat hun keuze.

   • Idd, ik sterf liever dan dat ik me onderwerp aan hun duivelse plannetjes
    Maak er liever een paar dood voordat ik zelf ga
    Ze kunnen de tyfus krijgen

  • uit talloze data blijkt dat cojona hergedifinieerde luchtweginfecties en vals positieven zijn. En inderdaad, er is ook geen zuiver isolaat van. 1+ 1 is nog altijd 2, hoewel de meeste mensen, ook op dit forum, dit maar niet kunnen en/of willen snappen. Onbegrijpelijk.

  • Tuurlijk wel. Nuttige idioten, daar hebben ze er nooit genoeg van. Trouwens, de ene imbeciel volgt de andere corrupte bedrogverrader op. Kijk maar hier in nederigland, daar struikelen we inmiddels ook over de liegende incompetente klootviolen.

   • Bas september 12, 2023 at 13:24
    “de liegende incompetente klootviolen.”
    Ik vrees dat er altijd nieuwe zullen komen. Hoe verander je de mens fundamenteel dat hij geen klootviool kan worden? Hoe voed je de mens goed op? Ik zie het al in 9-jarige jochies, die hun ouders zo verdomde goed weten te bespelen dat die doodsbang zijn dat de politie komt. Hoe komen ze dit soort manipulaties te weten? Dit is maar éen voorbeeldje.

    • Kijk naar de reclames. De kinderen lijken daar te bepalen wat de volwassenen moeten doen, die zijn blijkbaar compleet achterlijk, vooral de oudere blanke mannen. Veel partijen willen daarom ook stemrecht voor ‘jong volwassenen’, maar probleem is dat ze bij lange na geen volwassen gedrag vertonen.
     Kinderen hebben richting nodig en soms een harde hand. Duidelijkheid, geen gezwabber en gemarchandeer. Buig je daarvoor, dan weten ze hoe ze je kunnen manipuleren en zullen dat niet nalaten. Dat zit in onze natuur, kijken hoe ver je kan gaan. Grenzen stellen en daar aan vasthouden. Maar de meesten zijn te druk met geld verdienen, vakantie, vreten, voetbal en facebook.
     De boeken van Theodore Dalrymple geven een sombere kijk op de toekomst van onze jeugd.

  • Klopt Tedros Adhanom Ghebreyesus is een misdadiger die moet terechtstaan voor zijn daden , massamoorden , terrorisme enz. en dat maken ze dan nog hoofd WHO. Dus stel ik niet veel voor van de who eerder de WMKO ( wereld massamoord kil organisatie).

 3. Rrrrrrrrring! Hoofdarts Joseph Lapado staat nu in de ring met Tedros van het WHO! Lapado, bekend om zijn keiharde uppercuts tegen de VAIDS die door de mRNA veroorzaakt worden neemt het op tegen Tedros, bekend om zijn snelle left hooks om de mRNA in de armen te krijgen. Tedro is nog wereldkampioen, maar Lapado is een grote contender in de klasse zwaargewichten! Dit belooft een mooie match te worden, uit welke hoek komt de knockout? Koop uw tickets nu!

 4. Zolang de massa vrijwillig blijven gehoorzamen, zal er nooit iets veranderen in positieve zin voor de gemeenschap. Telkens gaan deze charlatans steeds een stapje verder. Dat ze daarmee alle wetten en internationale akkoorden mee schenden interesseert ze niet. Want de massa blijven vrijwillig gehoorzamen aan de meest onzinnige en onlogische oplossingen die deze criminele syndicaat aanbevelen. Hoe hoger de mensen zijn opgeleid, hoe verder en dieper zij geprogrammeerd worden om deze charlatans die zich uitgeven als een autoriteit blindelings te blijven gehoorzamen wat er ook gebeurt.

  Daar kun je als buitenstaander niets aan veranderen, hoe graag jij dat ook wilt. Om je zelf te beschermen tegen gewetensbezwaren zul jij moeten accepteren, dat andere zelf verantwoordelijk zijn voor hun daden. Dat zij vrijwillig deze charlatans blijven gehoorzamen, ondanks dat jij weet dat het zeer slecht kan aflopen met hun gezondheid. Daar ben jij niet verantwoordelijk voor, al willen de geprikte dat wel. Want zij zullen altijd een zondebok zoeken, om hun eigen verantwoording bij een andere te kunnen leggen. Zo spelen de charlatans ook altijd om hun verantwoording af te kunnen schuiven naar onschuldigen. Om er zelf er tussen uit te kunnen knijpen en om de heilige boon te kunnen spelen.

  • Slecht voorbeeld doet slecht volgen. Goed voorbeeld doet goed volgen. Alles begint bij onszelf, dus focus op jezelf en het voorbeeld dat jij bent.

   De waarheid is altijd simpel, dus wees kort en bondig. Dat geeft duidelijkheid, dat vinden mensen allemaal prettig. We snappen diep van binnen allemaal dat het leven niet complex hoort te zijn. De natuur bestaat obv eenvoud en logica.

   Maak alles zo simpel mogelijk, maar niet simpeler.

 5. Die Tedros mag die spuit steken op een plek waar de zon niet schijnt. Laten we hopen dat de bereidheid om die gifprikken te nemen extreem laag zal zijn. Als men massaal nee zegt is het voorbij. Zo simpel is het.

 6. WHO-baas Tedros beschuldigd van volkerenmoord.

  Nobelprijsdrager en econoom David Steinman heeft WHO-baas Tedros Ghebreyseus beschuldigd van medeplichtigheid aan genocide in Ethiopië. Steinman heeft een klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Tedros wordt ervan beschuldigd een “belangrijke besluitvormer” te zijn geweest die de acties van de Ethiopische veiligheidstroepen van 2013 tot 2015 heeft geleid. Tedros was een van de drie functionarissen die verantwoordelijk waren voor de veiligheidsdiensten in de periode dat er in Ethiopië mensen werden gedood en gemarteld. Tedros was de minister van Buitenlandse Zaken van het land tot 2016.
  https://www.frontnieuws.com/who-baas-tedros-beschuldigd-van-volkerenmoord/

 7. Goed nieuws Rommel dat je de site weer draaiend hebt. Je geeft niet op. Maar ik volg Nehemia, rot op die met spuit met 1 verschil, als we massaal nee zeggen is het voorbij, ik ben op het punt “ pak die spuit maar”

  We hebben geleerd dat de gevaccineerden honden zijn, anders gezegd dwingelanden. Nu zijn ze jaloers op de ongevaccineerden. Was een duur vliegreisje jullie gevaccineerden, was geweldig om de ongevaccineerden buiten te sluiten toch? Jullie hadden toch het gelijk aan jullie kant. Succes met die spuit in je pens.

  • Volgens mij heeft God een grapje uitgehaald, wie trapt erin en wie niet. Soort intelligentietest. Het kaf van het koren scheiden. Wie weet, bijzonder is het wel geweest, tot op de dag van vandaag.

   • @Gijp, ooit heeft Jezus Christus gezegd: ‘ooit zullen de bokken van de geiten worden gescheiden’ en misschien is het wel of niet nemen van het ‘vaccin’ en/of booster wel dit beslissende moment geweest.

    • Ron Swart september 12, 2023 at 16:05
     Deze gaat aan me voorbij; geiten zijn vrouwelijk, en bokken zijn mannelijk. Ze zijn al gescheiden. Wat wordt er mee bedoeld? Ik zie niet meteen hoe de gifspuit hier in van toepassing is…?

     • De gelijkenis van de schapen en de bokken is een van de 41 parabels in het Nieuwe Testament. JC maakte tijdens zijn predikingen graag gebruik van parabels om Gods Woord te doen aansluiten bij de belevingswereld van de mensen.

 8. Dit is niet echt veel anders dan elk jaar een griep prik (die ondertussen ook mRNA geworden is). Hoe meer prikken ze ieder jaar kunnen geven, hoe zieker en zwakker de mens gaat worden. Hoe zieker en zwakker de mens gaat worden, hoe meer medicijnen ze uit kunnen schrijven. Hoe meer medicijnen ze uit kunnen schrijven hoe rijker ze worden. Kort gezegd: besmettelijke virussen zijn een gigantisch verdienmodel en daarom moeten we blijven geloven dat ze bestaan.

  • Een niet-volledige aanvulling en of ze terroristisch zijn, laat ik in het midden: The Committee of 300, militaire constantijnsorde van sint-joris, soevereine militaire orde van malta (smom), johanniter orde, de orde van het heilig graf van jeruzalem, The Order of Christopher Columbus, The Royal Institute of Foreign Affairs (Chatham House), Council on Foreign Relations (CFR), zwanenbroederschap, Bilderberg-conferentie, vrijmetselaars, illuminati, skull and bones, de orde van sint-hubertus, de rozekruisers, de jezuïeten, Trilateral Commission & de Tempeliers.

 9. Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus,heb jij en je fam,alle Covid prikken al gehaald,zo niet moet jij je mond houden,dat geld voor alle pushers,ook rutte en de jonge en kill bill en alle anderen in de wereld.
  De pushers hebben een Nep spuit gekregen,die gaan niet dood.
  Volgens hen leven er 7 en een half miljard mensen op aarde,daar moeten er 7 miljard van verdwijnen.

  Maar ook dit bericht zal de publicatie niet halen.
  Dit is mijn 3e reactie,bedankt voor het niet publiceren.

  Groetjes Bird.

 10. Ik laat mij niets opdringen en aan die klimaat-onzin doe ik ook niet mee: voor mij GEEN elektrische auto, zonnepanelen of warmtepomp! Om van het ‘vaccin’ nog maar te zwijgen!

 11. De tedere Tedros Adhanom Ghebreyesus heeft gelijk, het is noodzaak voor die gebieden als Somalië, Ethiopië, en Eritrea of hoe ze zich ook willen noemen in hun schizofrenie. Maar ik denk niet dat hij dat bedoelt. Hoewel, er zijn ook in dit land enorme schoften die met dit niveau van evolutie graag omgaan. Vooral uit Rotterdam waar ze met hun lage IQ graag en botte opscheppen dat ze geen enkel racisme kennen.

 12. Dr.Tedros Adhanom Ghebreyesus Deze pimmelo hebben ze directeur-generaal gemaakt van de Wereldgezondheidsorganisatie. Wat moeten wij daar mee doen ?

 13. De ironie
  Moderna “Shot of the day” gesponsord door Moderna, van de gigspuiten, op het US Open tennistoernooi is gewonnen door…

  *Tromroffel*

  Novak (novax!) Djokovic.
  Nu ook de meest succesvolle speler ooit, mèt ruggegraat. Hij weigerde de gifspuit en werd daarom 2 jaar lang geboycot. Wat een karakter. En wat een sportman.

 14. Het WHO is een onbetrouwbaar organizatie geworden net als de UN en de Nato , Allen worden ze gesponserd door Bill Gates en het WEF!!! Criminelen van de ergste soort en Ursula vdl doet er gretig aan Mee !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in