Een Amerikaanse hoogleraar epidemiologie aan de universiteit van Yale zegt dat meer dan 60% van de nieuwe Covid-19 gevallen gevaccineerde mensen zijn. “Ik denk dat het Amerikaanse publiek is overgehaald om te vaccineren omdat uit onderzoek blijkt dat het de infectie met 60% tot 90% vermindert bij milde tot matige symptomatische infecties”, aldus professor Harvey Risch.

Maar, zegt Risch, de medische wereld richt zich in de eerste plaats op de vraag of de vaccins de verspreiding van Covid-19 al dan niet voorkomen. In Israël, waar het vaccin van Pfizer aan meer dan de helft van de bevolking werd gegeven, verminderde het de verspreiding van de infectie met ongeveer 50% tot 60%, wat bijdroeg tot kudde-immuniteit. aldus Risch. “Maar de verspreiding stopt niet van de ene op de andere dag. Het is een langzaam en blijvend voordeel voor de maatschappij om dat te doen. Maar het is heel anders dan individuele bescherming van, laten we zeggen, 90%”.

Veel mensen denken dat ze door het vaccin vrij zullen zijn van alle beperkingen, maar dat is niet waar, zegt Risch, want hoewel ze misschien geen symptomen hebben, vermindert het vaccin de feitelijke overdracht van het virus slechts met de helft.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldberoemde acteur schokt publiek: “Ze halen adrenochroom uit doodsbange kleine kinderen”

  Biden's anti-racisme functionaris is van mening dat zwarten genetisch superieur zijn aan blanken
Vorig artikelNa ontvangst van het vaccin onderzoekt het Pentagon 14 gevallen van hartontsteking en in het Spaanse leger sterft een korporaal na de injectie
Volgend artikelKijk: Universiteit experimenteert met lichaamsdelen van geaborteerde baby’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in