Straling en giftig Uraniumstof heeft Lublin, Polen, bereikt van de munitieopslagplaats die afgelopen vrijdag in Oekraïne is geraakt. In die munitieopslagplaats lag voor ongeveer 500 miljoen dollar aan verarmde uranium tankgranaten die door Groot-Brittannië aan Oekraïne waren geleverd. Nu hebben de straling en het giftige stof Lublin Polen bereikt, bericht Hal Turner.

De radioactiviteitsniveaus in de grafiek hierboven werden gemeten aan de Maria Curie Skłodowska Universiteit in Lublin (Polen). Dit wijst erop dat het stof van de uraniummunitie door de wind van Khmelnitsky naar Lublin is geblazen.

2 dagen, 400 km verderop.

Degenen die buiten waren en de giftige, radioactieve, stof inademen, lopen grote kans op ernstige aandoeningen aan de luchtwegen, en later op longkanker. Nu het stof is aangekomen, en een deel ervan vermoedelijk op de grond is neergedaald, zal het door de regen in het grondwater terechtkomen, waar het het water decennialang stilletjes zal vergiftigen.

Vrouwen die het water drinken, vooral als ze zwanger zijn, zullen waarschijnlijk een miskraam krijgen (verliezen), of de baby geboren zien worden met afschuwelijke geboorteafwijkingen.

En dat allemaal omdat de NAVO zich niet met haar eigen zaken kon bemoeien, en zich met de strijd tussen Oekraïne en Rusland moest bemoeien. Dit had allemaal niet gehoeven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Vals vlag “vuile bom” gebeuren om een wereldoorlog met Rusland te ontketenen, maar Europa en de VS hebben niet genoeg functionerende industrie om een oorlog te winnenVolg Frontnieuws op Telegram

  Duitsland boos: "Krijg niet genoeg Russisch gas - Rusland: "Ons product, onze regels"

Lees meer over:

Vorig artikelRussische Kinzhal heeft groot Oekraïens munitiedepot in Mykolayiv met de grond gelijk gemaakt (Video)
Volgend artikel“Als een brandwondenslachtoffer”: Huidziekten na vaccinatie zijn een marteling voor de getroffenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. De stofwolken die op de Donbass terecht moesten komen, die douche krijgen ze nu zelf. Hebben ze Rusland al de schuld gegeven? Zou me niets verbazen eerlijk gezegd.

 2. Het is zo triest dat er veel burgers in Polen en de Oekraine zijn die net als wij, geen oorlog willen.
  De grootste oorlog hitsers zitten op het pluche.

  • Juist, maar desondanks krijgen zij/wij de volle laag op ons dak.
   Simpel, omdat wij allemaal al vele jaren onze mond houden.
   En deze oligarchen hun gangetje laten gaan.
   Sorry, maar karma is een bitch

 3. De armoede in de UK stijgt en deze clowns van de UK die willen in de geschiedenis boek zijn spellen met levens van Oekraïne, Russen, de Europeanen en zijn eigen bevolking te laten verhongeren van de armoede. Misschien komt uiteindelijk een republiek in de UK.

 4. Niks aan de hand, net als met Tsjernobyl, helemaal geen verhoogde straling in Nederland, een week nadat mijn vader van de melk aan de schijt raakte, kwam er een klein stemmetje op, nou het zou kunnen dat het stralingsniveau ietsje hoger is, pa weer een bord met pap gegeten en meteen weer leeg.
  Zelfs als de velden in het donker oplichten zullen ze nog steeds vertellen dat het veilig is….. waar heb ik dat eerder gehoord? Een of ander magisch medicijn

 5. Correctie: dit allemaal omdat de nato zonodig Oekraïne moest bewapenen en Rusland geen veiligheidsgaranties wilden geven!

   • Ja, en de wind gunstig, de Russen schaken gewoon veel beter dan de westerse lhgpedoti idioten, eigenlijk is dit gewoon humor, karma, in je eigen zwaard vallen, wie een put graaft enz.
    Landen waar te veel vrouwen aan de oorlogknoppen draaien verliezen gewoonlijk oorlogen.

 6. Ellendige shit.
  En steeds maar wapentuigen en munitie blijven sturen.
  Zo hou je de oorlog zo lang mogellijk en zo dodelijk mogelijk aan de gang.
  Voor wie is de grote ellende?
  Wie profiteren ervan? De mensen met heel veel geld van wie de meesten achter de schermen zitten.

  • De wolk schijnt nu richting Berlijn te gaan. Van daaruit door naar Londen zou betekenen dat die wolk ook ons kikkerlandje aan zou doen, via o.a. Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Bedankt vast, Londen!

   • de weersverwachting (die het eigenlijk altijd fout heeft) zegt dat het niet deze kant op komt.
    maar als het toch gebeurd zijn rutte, el qaq,, biden, von der leyen en anderen, alsmede soros, wef en vn verantwoordelijk.

 7. Als de windrichting inderdaad richting west stond heeft het grootste deel van (Pools) Oekraïne, het deel dat ooit bij Polen hoorde, de grootste hoeveelheid uranium stof.
  Polen wilde keihard zijn voor de Russen. Wat heeft het opgeleverd?

 8. Momenteel worden de oekinazi,s uit hun stellingen en volle magazijnen met westerse oude troep gebombardeerd.
  Al die ouwe ypr,s leopards,marders en zelfs de patriots worden tot schroot vermalen door de russische vuurstorm.
  Oja, beetje pech met ouwe engelse uraniumtroep…komt vanzelf weer terecht op de naziborden en nazituinen waar ze van moeten vreten…het gore tuig.
  Vergeet niet dat ook de bevolkingen van polen, nazi-duitsland,tjechie,slovakije,roemenie,oostenrijk,en ons weflandje nederigland met rat rutte en de kaagedis de nazivlaggen overal hebben hangen.
  De pleuris voor ze….

  • Het gaat niet om de straling. De straling is om aan te tonen dat de giftige stof verarmd Uranium in Lublin is aangekomen. Die mensen krijgen geen kanker vanwege radiatie, maar vanwege de stof Uranium

   • Is dat zo? Uranium zit in zeer kleine hoeveelheden van nature in gesteente. Het is echter een van de hoofdcomponenten die de natuurlijke achtergrondstraling veroorzaakt. Het lijkt mij dat die piek van 123 nSV/h een indicatie is van de verhoogde concentratie uraniumdeeltjes in de atmosfeer (zeer weinig). Uranium is inderdaad toxisch maar bij die concentraties lijkt mij dat geen grote invloed te hebben op de volksgezondheid.

 9. “Deze steenrijke Oekraïners zetten hun luxeleventje gewoon voort aan de Côte d’Azur
  Het Oekraïense corruptieschandaal waarvoor de hoogste rechter van het land is opgepakt, vertakt zich tot in het ‘Monaco-bataljon’. Dat is een scheldwoord voor de oligarchen die de oorlog zijn ontvlucht en hun luxeleventje voortzetten aan de Côte d’Azur. Terwijl er overal ter wereld middelen bijeengeschraapt worden om hun land te redden, maken zij nog altijd grote sier. Wie zijn ze? En waarom duikt de villa van een Belgische vorst ook op in dit verhaal?”
  https://www.hln.be/buitenland/deze-steenrijke-oekrainers-zetten-hun-luxeleventje-gewoon-voort-aan-de-cote-dazur~a575a4ae/

 10. Beste mensen

  Fifa la Russia
  Moge de nep in scene gezette Alien , Kwallen , Doorzichtigen , Blanke , Zoete Zure Tong , gespleten Tong mensen Europese Huichelaars Leugenaars oorlog snel tot een einde komen

  Dank U

 11. Het Kwaad straft zichzelf. Zowiezo wie haalt ’t in z’n hoofd om munitie te maken met verarmd uranium. Gooi dan maar meteen een atoombom. Knots knetter gek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in