Hoewel het misschien niet resulteert in MAD (wederzijds verzekerde nucleaire vernietiging), moeten we het toch eens zijn met Joachim Hagopian, die uitlegt dat alle tekenen onheilspellend wijzen op een groot wereldwijd conflict met Rusland. En China, en ook Iran.

Een onheilspellende ontwikkeling in de oorlog in Oekraïne deze week was de aankondiging van Poetin dinsdag dat Rusland onlangs een droneaanval heeft uitgevoerd op de kop van de slang, het hoofdkwartier van het inlichtingencommandocentrum van Oekraïne:

We hebben gesproken over de mogelijkheid om de ‘besluitvormingscentra’ aan te vallen. Natuurlijk valt het hoofdkwartier van de Oekraïense militaire inlichtingendienst in zo’n categorie, en het werd twee of drie dagen geleden getroffen.

Tijdens zijn bezoek aan de Afrikaanse natie Burundi op dinsdag 30 mei verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov:

De westerse bewering dat de wapens die [naar Kiev] worden verscheept niet op Russisch grondgebied mogen worden gebruikt, is de zoveelste leugen. Wat de bedreigingen aan het adres van Russen betreft, hebben wij onze vrienden vandaag ook verteld hoe wij tegen deze situatie aankijken. Bedreigingen om Russen te doden zijn afkomstig van veel officiële vertegenwoordigers van het regime in Kiev, waaronder de secretaris van de Veiligheidsraad, waaronder de adviseur van [Zelensky], waaronder verschillende Oekraïense ambassadeurs in het buitenland. Nu heeft, zoals u weet, een Amerikaanse senator [Lindsey Graham] zich over dit onderwerp uitgelaten.

Poetin merkte ook op dat de minstens acht onbemande drones die Oekraïne eerder op dinsdag lanceerde, gericht waren op een residentieel flatgebouw in Moskou, bedoeld waren “om Russische burgers te intimideren”, als weer een “duidelijk teken” van de “terroristische activiteiten” van Kiev, in tegenstelling tot de Russische aanvallen die beperkt waren tot munitie- en brandstofdepots en specifieke militaire doelen.

Dit incident waarbij Oekraïne woonwijken in Rusland als doelwit neemt, zou de eerste zijn en een grote escalatie van de oorlogsstrategie van Kiev per Poetin:

Ze provoceren ons tot het nemen van spiegelacties. We zullen zien wat we eraan kunnen doen. Toch moeten de Oekraïense burgers, die nu natuurlijk nergens meer iets over te zeggen hebben omdat Oekraïne een totale terreur tegen de burgerbevolking heeft ontketend, zich realiseren waar de zittende autoriteiten op aansturen.

Een eenheid die gespecialiseerd is in het beoordelen van oorlogsmisdaden als onderdeel van de Russische onderzoekscommissie behandelt de drone-aanvallen als een terroristische oorlogsmisdaad. Bovendien werd in een artikel in de Pravda van woensdag 31 mei onthuld dat de droneaanval van Oekraïne gericht was op het dorp Vlasikha in de regio Moskou, dat Ruslands centrale commandopost is voor de Russische strategische nucleaire grondtroepen en het hoofdkwartier van de Russische Strategische Raketstrijdkrachten. Het is dus van zo’n groot en kritiek belang dat Moskou volgens de Russische nucleaire doctrine nu het volledige wettelijke recht heeft om een strategische of tactische nucleaire klap op Oekraïne uit te delen. Het lijkt erop dat de wereld nu veel dichter bij een naderende nucleaire uitwisseling tussen wereldmachten is.

Ongetwijfeld zou een droneaanval in Kiev van een dergelijke omvang als een aanval op de centrale kernwapeninfrastructuur van Rusland nooit zijn uitgevoerd zonder groen licht van Washington, of wat dat betreft van de controlerende RKM-bloedlijnen, waarbij misschien in de VS gemaakte wapens met een langere reikwijdte worden gebruikt, wat opnieuw bijna neerkomt op een directe aanval van de VS op Rusland. Daarnaast staat hier minimaal op het spel dat het een willekeurige aanval was op Russische burgerdoelen in het hoofdstedelijke gebied, waardoor het duidelijk een wanhopige en opzettelijke terroristische daad met een hoge inzet was om Moskou aan te zetten tot navolging en vergelding in natura. Op die manier konden de westerse propagandamedia hun hart ophalen en Rusland beschuldigen van het onmenselijk afslachten van Oekraïense burgers. Zelensky en zijn oorlogsmisdadigers uit Kiev lijken opnieuw hun eigen burgerbevolking schaamteloos als vergeldingskanonnen te gebruiken om Westerse propagandakoppen te genereren waarin Moskou wordt gedemoniseerd omdat het de wereld dichter bij een nucleair Armageddon brengt. Dit is de flagrante, laatste wanhoopsstrategie van het Westen om de verslappende toewijding aan Oekraïne weer aan te wakkeren en tegelijkertijd de bredere oorlog met de VS/NAVO uit te lokken, wat opnieuw een duidelijk teken is dat het Westen verwoed naar zulke lage diepten is gezonken en überhaupt al zijn eieren in hetzelfde verloren oorlogsmandje heeft gelegd, om in feite te leven en te sterven bij het gevallen Oekraïne.

Als Oekraïne ten onder gaat, in één klap door globalistisch ontwerp, gaat de hele westerse beschaving ten onder, samen met haar systemische financiële, economische en politieke ineenstorting. Immers, de biljoenen aan vuile inkomsten uit de handel in drugs, menselijke organen en kleine kinderen zijn het afgelopen jaar bijna volledig opgedroogd sinds de interventie van Rusland in februari 2022, en dit zorgt ervoor dat het Europese Rothschild-kartel van centrale banken krimpt en afbrokkelt als een kaartenhuis met te veel schulden. Als onderdeel van deze zelfde plan B- of plan C-strategie probeert Oekraïne ook nog steeds de potentieel verwoestende nucleaire crises in Europa’s grootste Zaporozhye-kerncentrale uit te buiten, evenals een mogelijke valse vlag van een tactische vuile atoombom, bedoeld om de spanningen op te voeren zodat de NAVO zich in het conflict kan mengen.

Op donderdag 1 juni lanceerde Oekraïne nog meer onbemande luchtdrones in het burgerlijke district van de Russische grensregio Belgorod, waarbij twee Russische burgers gewond raakten, als teken dat Oekraïne deze oorlog naar een geheel nieuw, zeer gevaarlijk niveau tilt. Bij een apart incident, eveneens op 1 juni, verwondden Oekraïense beschietingen nog eens acht Russen in de Belgorodse stad Shebekino. Ondertussen verhogen de Russische aanvallen op Kiev voor de vierde keer deze week de spanningen.

  Het doorsnijden van de mist onthult "een nieuwe bladzijde in de kunst van het oorlogvoeren"

Hoewel John Kirby van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad beweert dat de VS “aanvallen van Oekraïne binnen Rusland niet steunt”, blijft het een feit dat deze Oekraïense aanvallen binnen Rusland toenemen, en dat dit soort zwakke kastijdingen van Kiev voor aanvallen op Rusland zelf aan dovemansoren gericht zijn. Ondertussen blijft Oekraïne in valse ontkenning zijn directe agressie in Rusland opvoeren. Dit onoprechte woordspelletje dat wordt gespeeld, betekent dat de VS die Kiev vertellen om in de nabije toekomst geen F-16’s met nucleaire capaciteiten te gebruiken om Rusland aan te vallen, door Kiev wordt gezien als een stilzwijgende goedkeuring om het conflict te laten escaleren tot gevaarlijk nieuwe hoogten met nucleaire implicaties. Bedenk dat Amerikaanse Humvees en gepantserde rupsvoertuigen iets meer dan een week geleden werden ingezet bij een mislukte inval in Belgorod, Rusland, waaruit bleek dat Kiev de vermaning van de VS om geen Amerikaanse wapens in Rusland te gebruiken, naast zich neerlegde. Wanneer dan een Amerikaanse oorlogszuchtige pundit, gepensioneerd generaal Peter Zwak, deze recente escalaties pontificaal verkondigt en eraan toevoegt dat Poetin deze Kievse aanvallen op Russische bodem “verdiend” heeft, weet Oekraïne dat het stilzwijgende steun van de VS heeft om doelen in Rusland uit te schakelen. Al deze toenemende oorlogsspanningen zijn in werkelijkheid precies wat de globalistische controleurs onlangs hebben bevolen.

Ondertussen dringt Zelensky aan op het lidmaatschap van Oekraïne van zowel de EU als de NAVO tijdens zijn ontmoeting met de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von Der Leyen, voor een Europese top in het naburige Moldavië. Tegelijkertijd zet NAVO-chef Jens Stoltenberg in Oslo de boel op scherp door te beweren dat het hele NAVO-blok het er van harte mee eens is dat Oekraïne lid wordt van de NAVO. Het is vrij duidelijk waar dit allemaal naartoe gaat.

Uit een Harris-peiling van april blijkt dat slechts de helft van de Amerikaanse respondenten nog steeds voor het sturen van wapens naar Oekraïne is, een scherpe daling ten opzichte van 58% slechts twee maanden eerder, terwijl de andere helft ofwel tegen is (23%) of geen mening heeft (26%). Slechts 40% van de Amerikanen is voor het sturen van meer geld naar Kiev, 35% is tegen en 24% is niet voor of tegen meer geld. In de loop der tijd is de steun van Amerikaanse burgers voor Oekraïne en de betrokkenheid van de VS/NAVO gestaag afgenomen. Nu de oorlogsmoeheid begint toe te slaan en de mensen in het Westen het steeds moeilijker vinden om de huur te betalen en hun gezinnen te voeden, zal niemand anders dan de regering-marionetten de Oekraïne blijven steunen. Ondanks het feit dat de Amerikanen hun interesse in Oekraïne verliezen, heeft Biden op 21 mei, in weerwil van de wil van het volk, nog een wetsvoorstel voor buitenlandse hulp aan Oekraïne ondertekend, waarmee nog eens $40 miljard op kosten van de belastingbetaler naar het corrupte regime in Kiev wordt gestuurd.

Net zoals beleidsmaker Victoria Nuland van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken dagen van tevoren de Amerikaanse vernietiging van de Nord Stream pijplijnen aankondigde, kondigde Nuland blijkbaar in een videoconferentie met regeringsfunctionarissen in Kiev, die sindsdien verwijderd is, haar intentie aan om de Derde Wereldoorlog op 11 juli 2023 te ontketenen. Nuland verklaarde stoutmoedig dat de Derde Wereldoorlog zou worden ontketend op 11 juli, de dag waarop een NAVO-top in Litouwen zal plaatsvinden. De notoir globalistische organisatie die samen met Nuland het evenement voorzat, was niemand minder dan de Atlantische Raad, waarvan de vertegenwoordiger verklaarde:

Trans-Atlantische eenheid en krachtige steun kunnen Oekraïne helpen om Rusland te verslaan en de Europese veiligheid te vernieuwen.

Onder de financiers van de Atlantische Raad bevinden zich de gebruikelijke verdachten van bloedlijncontrole – Rockefeller, Goldman, Facebook, Google, Nuland’s Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en zelfs het corrupte Oekraïense energiebedrijf dat Hunter en The Big Guy omkoopt – Burisma Holdings.

De recente golf van oorlogszuchtige bedreigingen, waarschuwingen en geruchtmakende voorspellingen dat de Derde Wereldoorlog elke dag of elke week kan beginnen, heeft tegen het Memorial Day-weekend een hoogtepunt bereikt. Al deze gissingen en ernstige bezorgdheid hebben een steeds luider wordend internetgerucht gecreëerd dat voorspelt dat er in juni iets enorm kwaads op komst is, of het nu een dodelijke valse vlag gebeurtenis met een tactische atoombom is of de al voortdurende hybride wereldoorlog tussen botsende Oosterse en Westerse krachten die plotseling heel snel verandert in een kinetische, hete, veel dodelijker oorlog. Samenzweerderige valse vlaggen hebben een griezelig lange geschiedenis die getimed wordt met geplande live oefeningen die uitmonden in live rampen die hete oorlogen worden genoemd.

Het is dus vermeldenswaard dat de allereerste grote NAVO-luchtmachtoefening boven Duitsland – Air Defender 23 – over een paar dagen plaatsvindt, van 12 tot en met 24 juni, wat de speculaties aanwakkert dat de gezamenlijke militaire oefening zal veranderen in een echte Derde Wereldoorlog tegen Rusland, samenvallend met het lang gehypete en uitgestelde “lente-tegenoffensief” van Oekraïne.

Bij Air Defender 23 zijn luchtmachten van 25 landen, 10.000 personeelsleden en 220 vliegtuigen betrokken. Met Duitsland als collectief Europees luchtruimknooppunt, zal deze ongekende massale gezamenlijke oefening de gecoördineerde reactie van 25 landen op een militaire nooddreiging beoordelen [zoals Koude Oorlog 2.0 die een hete WOIII tegen Rusland wordt]. Deze line-up met de huidige WWIII-geallieerde strijdkrachten bestaat uit de volgende 25 landen: België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Spanje, Zweden, Turkije, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Misschien kan Turkije wel dienen als “dubbelagent”, aangezien president Recep Tayyip Erdogan net een nieuwe ambtstermijn van 6 jaar heeft gewonnen als steeds nauwere bondgenoot van Rusland en steeds verder afnemend NAVO-lid.

  Rusland's militaire prestaties komen niet overeen met de Westerse propaganda

In een artikel van dinsdag 30 mei concludeert Hal Turner, een geloofwaardige voormalige bron bij de inlichtingendienst, na veel overleg met collega’s, dat het zeer onwaarschijnlijk is dat “zoveel vliegtuigen, uit zoveel landen, de halve wereld rondvliegen – en net buiten een conflictgebied in Oekraïne – alleen maar om een ‘oefening’ te houden”. Het is veel waarschijnlijker dat er een incident plaatsvindt dat een wereldoorlog ontketent. De inlichtingendiensten voorspellen dat een daadwerkelijk direct militair conflict snel zal leiden tot een Derde Wereldoorlog tegen de Russische strijdkrachten, waarbij misschien al snel Ruslands naaste bondgenoten China, Iran en Noord-Korea betrokken zullen raken.

Op het geplande tijdstip van de sabotage van Nord Stream vond de gezamenlijke militaire oefening BaltOps-22 van de VS en Noorwegen plaats. Met het geheugen nog vers in het geheugen, heeft het gebruik van een geplande live militaire oefening als niet zo transparante dekmantel om nog een terroristische oorlogsdaad te plegen om de Derde Wereldoorlog te beginnen, enig bevestigend gewicht. Nu het Westen al zijn hele wapenarsenaal naar Oekraïne heeft gestuurd en bijna heeft opgebruikt, met als enige resultaat een vergeefse, onvermijdelijke nederlaag, bereiken de globalistische bloedlijnbeheersers het roekeloze punt van pure wanhoop… alles om het conflict te verlengen is beter dan verliezen.

Junior officieren in Oekraïne die menen dat dit hun enige manier is om te overleven, nemen nu hun toevlucht tot het doden van hun commandanten die hun troepen een zekere dood bevelen. Deze groeiende trend, die in Vietnam fragging werd genoemd en nu weer terugkomt in Oekraïne, werd gemeengoed tijdens de laatste jaren dat Amerika de oorlog aan het verliezen was.

Wanneer het Rothschild-kartel van centrale banken een ernstige financiële en economische neergang of ineenstorting plant, is de oorlog nooit ver weg. Nog een wereldoorlog lijkt bijna een uitgemaakte zaak. In het ergste geval zou wat de mensheid te wachten staat de dodelijkste oorlog uit de geschiedenis kunnen zijn, waarbij de twee grootste kernmachten van de aarde het tegen elkaar opnemen. In deze verschrikkelijke eindfase van deze epische oorlog tussen goed en kwaad lijkt het, op basis van alle indicatoren, bijna onvermijdelijk en onvermijdelijk.

Met het waarschijnlijke tegenoffensief van Kiev en de kolossale militaire luchtoefening Air Defender-23 van de NAVO die gelijktijdig plaatsvindt in deze niet zo vrolijke junimaand, heeft het Westen verschillende scenario’s als gepland excuus om de uitbreidende oorlog rechtstreeks tegen Rusland aan te gaan. Eén optie is dat Oekraïne de NAVO toestemming geeft om zijn luchtruim binnen te gaan om een vliegverbod in te stellen. Als Rusland dan reageert door NAVO-vliegtuigen aan te vallen, zou dat het zwakke excuus zijn om een totale oorlog tegen Moskou te beginnen. Tot grote ergernis van de Europese natiestaten staan de VS erop dat alle F-16 gevechtsvliegtuigen die in Oekraïne worden ingezet nucleaire capaciteit hebben, waardoor de kans op een dreigende kernoorlog vele malen groter wordt. Washington gelooft Kiev op zijn woord dat de F-16’s niet in of boven Rusland gebruikt zullen worden, ondanks het herhaalde patroon dat Kievs woord niet te vertrouwen blijkt te zijn. Zowel het regime van de VS als dat van Oekraïne breken elke belofte en worden herhaaldelijk betrapt op non-stop leugens. Dit vertrouwen op het woord van Oekraïne is een valse instelling die zorgt voor een nucleaire Derde Wereldoorlog.

Een ander Plan B-scenario zou kunnen zijn dat wanneer piloten van het VK en de VS die met F-16 gevechtsvliegtuigen vliegen (aangezien piloten uit Kiev zogenaamd nog niet getraind zijn om met F-16’s te vliegen) ofwel boven Oekraïne of boven potentiële Russische grensdoelen zoals Belgorod gevangen genomen of neergeschoten worden, het Kremlin dan terecht de oorlog tegen de VS/NAVO zal verklaren, nadat Rusland bevestigd heeft dat de aanvallende piloten van de VS en het VK als vijandige strijdkrachten rechtstreeks tegen Rusland ten strijde zijn getrokken. Of het zou op een of andere combinatie van deze scenario’s kunnen uitlopen die onmiddellijk tot een kinetische WO III leidt.

De woordvoerder van de Nationale Veiligheidsraad van de VS, John Kirby, verklaarde op woensdag 31 mei het volgende:

We willen ervoor zorgen dat Oekraïne alles heeft wat het nodig heeft om zich te verdedigen als het zich klaarmaakt om hier in de zomer in het offensief te gaan. We willen ervoor zorgen dat ze alles hebben wat ze nodig hebben om dat met succes te doen.

Vergeet dus het tegenoffensief in de lente. Het gaat nu in de zomer beginnen. Met de enorme NAVO-luchtoefening die doorgaat tot 24 juni, drie dagen na de zomerzonnewende waarmee de zomer officieel begint, is het eerdere Intel-rapport dat de Derde Wereldoorlog zal beginnen tijdens de militaire oefening van 25 westerse landen nog steeds in overeenstemming met de oorlogsescalatie van Oekraïne. Maar hier wringt de schoen: ondanks dat Kirby een gepensioneerde marine-achter-admiraal is, zou geen enkele militair bij zijn volle verstand aankondigen wanneer een groot militair offensief zou beginnen. De geloofwaardigheid van deze man is dus al zeer verdacht. John Kirby kwam eerder deze week ook in het nieuws toen hij stomverbaasd, sprakeloos en totaal sprakeloos was toen een verslaggever hem vroeg: “Wat zegt u tegen de meerderheid van de Amerikanen die zeggen dat de president corrupt is?”. De journalist van de New York Post liet zijn vraag voorafgaan door erop te wijzen dat zowel de getuigenis van een klokkenluider als een meerderheid van 53% van de Amerikanen vonden dat Kirby’s baas corrupt is. Na een verlamde lange pauze die Kirby nodig had om tot zichzelf te komen, nam hij zijn toevlucht tot het gebruikelijke antwoord van corrupte regeringen, door de vetgedrukte leugen van ontkenning te verkondigen. Maar toegegeven, het was vermakelijk om te zien hoe deze bullshitter een aantal stotterende seconden niet in staat was om te spreken, als een hert dat gevangen zit in de koplampen.

  De vijf principes van Surovikin zullen Oekraïne doen verdwijnen als rook in de wind

Ondertussen zei Kirby’s Belarussische tegenhanger, de Wit-Russische staatssecretaris van de Veiligheidsraad, Alexander Volfovich, op donderdag 1 juni het volgende:

Dankzij de intensiteit en het aantal oefeningen van de afgelopen twee jaar kunnen we gerust zeggen dat het Noord-Atlantisch Bondgenootschap klaar is voor grootschalige gevechtsacties in de regio.

Volfovich’s beoordeling, waarin hij verwijst naar Wit-Rusland als het epicentrum van deze huidige gespannen situatie, met NAVO oefeningen actief langs zijn grens, noemde het “de grootste militair-politieke crisis sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog”. Het is overduidelijk dat alle partijen op scherp staan en verwachten dat er op ieder moment een grotere oorlog in Europa kan uitbreken. Volfovich zinspeelde er ook op dat Rusland tactische kernwapens in Wit-Rusland zou plaatsen “om heethoofden” in het Westen af te koelen, waarbij hij specifiek verwees naar het feit dat Polen voor het tweede jaar op rij naar kernwapens verlangt.

Een donkere, dreigende schaduw werpend, heeft het grootste oorlogsschip ter wereld, het Amerikaanse vliegdekschip Gerald Ford, met een capaciteit van 90 vliegtuigen, vorige week een zeldzame onheilspellende vierdaagse haven aangedaan in Oslo, Noorwegen, waar op dit moment een opvallende NAVO-top wordt gehouden. Hoewel de USS Gerald Ford naar verluidt deelneemt aan gezamenlijke marineoefeningen met Noorwegen, kan zijn straaljagersquadron opstijgen, in de lucht bijtanken en gemakkelijk doelen diep in het noordoosten van Rusland aanvallen. Een competitief intens luchtgevecht in Oekraïne dat zich uitstrekt tot in het westen van Rusland is dus zeer aannemelijk, zo niet waarschijnlijk. Bovendien omvat de Amerikaanse marinevloot in de Stille Oceaan vliegdekschepen die tegelijkertijd Oost-Rusland kunnen aanvallen en volgens een rampenplan van de NAVO de Russische conventionele strijdkrachten kunnen overweldigen, waardoor Moskou gedwongen wordt om vrede te eisen.

Russische leiders zijn al maandenlang duidelijk geweest dat als ze geconfronteerd zouden worden met een existentiële dreiging van een vijandelijke aanval, waaronder F-16’s die binnen het oorlogsgebied van Oekraïne vliegen, Rusland onmiddellijk kernwapens zou inzetten als dringende daad van zelfverdediging. Openlijke agressie door een dement Westen brengt ons momenteel allemaal over de hele wereld in roekeloos gevaar en kan mogelijk al het leven op onze planeet vernietigen. Het is waanzinnig suïcidaal, maar in toenemende wanhoop zouden de controleurs, als geesteszieke Satanisten die zich vanuit de comfortabele beslotenheid van de luxe onderwereld bevinden en geloven dat ze zullen overleven, wel eens hun plan voor uitroeiing van de hele planeet kunnen uitvoeren. Ze zijn immers al meer dan een eeuw bezig met het beramen van hun ontvolkingsagenda, en wat is een snellere manier om dit betreurenswaardige resultaat te bereiken dan door middel van een nucleaire holocaust. Dit is hoe demonisch ziek de onmenselijke elites zijn.

Een ander rapport van Hal Turner beweert dat de Amerikaanse regering zojuist een bericht heeft uitgegeven aan alle ziekenhuizen, gevangenissen, strafinrichtingen en andere overheidsfaciliteiten en -instellingen om ervoor te zorgen dat er de komende weken tenminste een voedselvoorraad van 10 dagen beschikbaar is in het geval van een verstoring van de aanvoerketen. Zowel leveranciers als de overheid zijn momenteel bezig met deze expliciete waarschuwing. En hoewel het een verstandig advies kan zijn om überhaupt een overvloedige voedselvoorraad aan te houden, zelfs langer dan 10 dagen in geval van nood, lijkt de timing van deze dringende, door de overheid opgelegde aankondiging, die samenvalt met de komende ongekende, grootste gezamenlijke militaire NAVO-oefening ooit van twee weken, vlak naast het aanhoudende vijandige oorlogsgebied, verdacht en vreemd, tenzij de regering veel meer weet dan ze laat doorschemeren of aan de bevolking in het algemeen vertelt. Nog een onheilspellende nieuwsflits onthult dat in de vroege uren van donderdag 1 juni veel Russische militaire uitvoerende straaljagers (TU-134A) vanuit Moskou naar de ondergrondse bunkerfaciliteit in de Oeral zijn gevlogen. Als dit waar is, geeft deze actie aan dat de VIP’s van de Moskouse regering op weg zijn naar een veiliger schuilplaats. Nog een onheilspellend teken – vanaf donderdag 1 juni, rechtstreeks van de website van de USG:

De Verenigde Staten onthouden Rusland kennisgevingen die vereist zijn onder het verdrag, inclusief updates over de status of locatie van items die onder het verdrag vallen, zoals raketten en lanceerinrichtingen.

Nu de VS alle vereisten van het kernwapenverdrag uit het verleden heeft stopgezet, liggen Washington en Moskou op een onvermijdelijke ramkoers. Dus kies maar uit, misschien is het juni of misschien is de 11 juli proclamatie van Nuland het begin van de Derde Wereldoorlog tussen de VS/Westen die snel hun unipolaire macht verliezen en gedoemd lijken tot het kerkhof van de beschaving in de geschiedenis, en de opkomende wereldwijde multipolaire machten uit het Oosten, met tientallen landen uit het Zuiden op komst zoals Saoedi-Arabië die zich naar de BRICS en Iran naar de Shanghai Samenwerkingsorganisatie haasten om de Amerikaanse dollar en natie af te maken. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de planeet Aarde zware, donkere tijden tegemoet gaat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oorlogstrommels slaan luider, Wereldoorlog III komt steeds dichterbijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe MEER, hoe DODELIJKER: Hoe meer COVID-“vaccins” u neemt, hoe groter uw kans om COVID op te lopen
Volgend artikelDe Tsjetsjenen hebben de taak op zich genomen om de enclave Marinka van Donetsk, die sinds 2014 in handen van de Oekraïners is, “schoon te maken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het is niet respectloos bedoeld, alleen is het wel jammer dat het heel moeilijk is voor mensen om los te komen van de bijwerkingen van opvoeding, cultuur en onderwijs waardoor ze blijven geloven dat ze alleen maar hun fysieke lichaam zijn. Schade aan dat lichaam is dan schade aan hen en het einde van dat lichaam raakt dan aan de angst compleet te verdwijnen in eindeloze nietsheid (iets wat absoluut en bewezen niet kàn bestaan in dit universum).

  Het is ook wel begrijpelijk dat de eigen indrukken heel overweldigend zijn, maar dat is tegelijk ook het wonderbaarlijke aan deze dimensie. Het is al wel zeker 100 jaar bekend dat dit een holografische illusie is en materie is niets anders dan een verzameling patronen van trillingen. Heel abstract en misschien moeilijk voor te stellen, maar ja: wat is dan nog het nut van wetenschap zoals quantummechanica als we er niks mee doen in de praktijk?

  • 100 jaren ? Dit is al veel langer bekend. Spijtig dat veel mensen ook enkel in door “mensen bewezen” wetenschappen geloven en het zo opgeblazen idioten worden die in hun eigen domheden geloven.
   Wat sommigen van hun nu echter ontdekken staat al duizenden jaren geschreven in de Heilige Schrift. Echter velen hebben de moed niet om waarheden naarbuiten de brengen en de matrix te doorbreken want evolutionaire onzin en grote domme ezels met namen als darwin zijn sinds zeer lang in scholen geleerd. Het is voor hen daarom moeilijk tegen de stroming in te roeien.
   Wie discipel is van Yeshua de Messias kent de waarheid en de waarheid zal hen bevrijden. Dikwijls word ik als radikaal of geloofsgek aangewezen waarop ik dankbaar dank u wel zeg. Want waarheid is radikaal en volledig exclusief zonder mogelijkheid van alternatieve interpretatie. Het is voor mensen onmogelijk te begrijpen dat er een Almachtige overal aanwezige en alles wetende de God bestaat niet gebonden aan ons tijdsdomein en de Schepper is van alles. Tot op de dag van vandaag zijn de zogenaamde slimme bollen er niet in geslaagd 1 levende funcionele cel te kreeeren. De kans dat dit uit het niets zou ontstaan is ongeveer dezelfde als dat iemand de komende 10 jaren of zelfs langer elke week de lotto zal winnen. Het is een getal in machtsverheffing van 10 tot de macht met een getal van meer dan 60 nullen. Het is volslagen krankzinnig om te geloven dat er in het begin absoluut niets was en dat is ontploft en geworden wat het nu zou zijn. Een cel bouwen uit 4 typen zuren als aminos lipides enz.. die elk meer dan 30000 verschillende variaties kennen is gewoon onmogelijk omdat er tijdens de opbouw geen log kan worden bijgehouden maar na elke faling opnieuw van voorafaan opnieuw zou begonnen moeten worden. Dit is slechts 1 kleine stap uit het universum. Er is daarom veel meer geloof (tot geloofsgekte toe) nodig om te geloven in een evolutionaire “kreatie” dan een kreatie door de Almachtige God. Bewijzen spreken allen in voordeel van de Almachtige God. Zelfs de theorie dat we kreatie zouden zijn van buitenaardsen is prietpraat. Want wie zou dan de buitenaardsen hebben gekreeerd. Het probleem verleggen is niet oplossen.
   Daarom kan ik alleen alle glorie en ere aan God Almachtig en Zijn Lam in wie Hij zich manifest heeft gemaakt sinds 2000 jaren geleden brengen. Adon Yeshua ha Mashiach oftwel Heer Jezus de Christus in wie God YHVH Zijn tempel heeft. Het is hoog tijd om zich in orse te brengen met onze Schepper, de tijden die nog komen worden enkel slechter en het einde nadert in hoog tempo.

  • Goed opgemerkt. Maar dit is geen troost als de wereld vernietigd wordt. De normale mensheid, de ‘Heilige Geest’ (3) kan dan helemaal opnieuw beginnen op een verafgelegen duistere planeet. ‘Dood is dood’ bestaat niet, als men daar zijn eer en moed aan wil ontlenen. De beloning in het paradijs voor de overwinning is dan nog realistischer. Maar laten we goed nadenken over verraders, want de ergste straf word je zelf. Op een gegeven moment wordt namelijk duidelijk dat je nooit kan winnen, en je voornaamste trek die je aan je verkwiste leven hebt overgehouden bestaat er dan uit de ander, de mens-heid, te dwarsbomen. Een ander misverstand is dat de mens niet kan lijden op subtielere niveaus of dat hij altijd leert van zijn lijden.

   • De drie aspecten van de Drie-eenheid zijn wil (1 de Vader), liefde (2 de Zoon), intelligentie (3 de Mensheid). Het feest waarvan vandaag gevierd wordt tijdens de 3e volle maan in Tweelingen.

   • Mensen hebben moed naar het slagveld te gaan, maar ze durven – roddel en verdraaiing daargelaten – niet te praten over wat ik heb gezegd. Omdat alles voor hen de dubbele bodem heeft van de verrader.

 2. De 3e wereldoorlog dreigt al vanaf de koude oorlog. We zijn inmiddels ruim 70 jaar verder. Vraag is hoever onze ‘elite’ / parasieten willen gaan om hun slinkend kapitaal en tanende macht ‘veilig’ te stellen. De vraag stellen is hem beantwoorden.

 3. Op enkele dagen jagen de paar pipo’s van de Europese commissie een voorstel door het parlement om een half miljard subsidies voor het maken van munitie. Het is een criminele zooi.

 4. Als dit doorgang vindt,zijn ze lekker op dreef met depopulatie.
  Van mij mag de hond van de ketting hoor.
  Probeer het eerst met allemaal Zirkons Kinzhals en ander hypersoon spul.
  Maar dan wel op z’n israhels:
  Alle vijanden zo snel mogelijk,allemaal een zware klap verkopen.En anders nucleair.
  Hehe,brengt het orthodoxe christelijk geloof toch het licht!

 5. Als WO3 uitbreekt, hopelijk worden dan ook de Rothschild’s residentie, en die van andere WEF krapuul platgebombardeerd.

 6. Als ik het goed lees, zit Nederland niet in het groepje van de 25 van de oefening maar staat oprutte al lang te zwaaien met Nederlandse F16, zou het kunnen dat ex Nederlandse F16 meedoen aan de oefening en spontaan richting oosten afslaan en een paar eitjes laten vallen om zich dat snel tussen de ander 100+ NATO te verstoppen.
  En niemand heeft een idee waar die nu vandaan kwamen, en dan….

  • Ja joh.Een f16 >35 die zal even langs de luchtafweer van rusland of Belaerus.
   De aankondiging is voor een oefening maar van zo’n afstand en dan vlak naast een conflictgebied?
   Kan geen toeval zijn.
   En helaas heeft Rusland nu ook tactisch nucleaire luchtafweer.
   Wat ik ervan begreep,kan het een heel squadron wegvagen.
   En de stoorzenders van Ru zijn de besye ter wereld.
   Wat zei Putin ook alweer?
   Ze mogen het proberen.======>proef de ondertoon.

 7. Nuland’s intentie om WO3 te ontketenen op 11 July 2023, hetgeen ook de de dag is waarop een NAVO-top in Litouwen zal plaatsvinden.
  Even vlug op internet zoeken: 11 July 2023: “WORLD POPULATION DAY.”
  Trek je eigen conclusies nu maar…!

 8. Niemand wilt een kernoorlog maar gaat deze komen dan mag van mij het grootste kwaad van de wereld als eerste gaan en dat is in mijn inziens de US.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in