Weet u nog dat volksgezondheidsfunctionarissen, politici en media ons allemaal vertelden dat het Wuhan coronavirus (COVID-19) een “pandemie van de ongevaccineerden” was? Volgens de laatste stand van de wetenschap blijkt dat wat we allemaal gezien hebben, eigenlijk een pandemie van de gevaccineerden was, schrijft Ethan Huff.

Een nieuw gepubliceerd, peer-reviewde studie bewijst definitief dat het nemen van COVID-injecties iemands risico op COVID verhoogt. En hoe meer injecties iemand krijgt, hoe groter het risico om ziek te worden en mogelijk te sterven.

Met andere woorden, ervoor kiezen om niet gevaccineerd te worden is de beste manier om veilig te blijven tegen COVID. Als u er daarentegen voor kiest om u steeds weer te laten prikken en boosteren, zal uw immuunsysteem minder goed in staat zijn om het ergste wat COVID een persoon kan aandoen, af te weren.

Elke entiteit die pro-vaccin propaganda verspreidt, moet worden aangeklaagd wegens misdaden tegen de mensheid

Toen de studie in kwestie nog in pre-print was, probeerden the powers that be (de machthebbers) te beweren dat de bevindingen onbetrouwbaar waren omdat ze op dat moment nog niet peer-reviewed waren. De Montreal Gazette publiceerde een heel artikel waarin werd beweerd dat de bevindingen “verkeerd geïnterpreteerd” werden.

Ondanks het feit dat het werd gepubliceerd door de Cleveland Clinic, die in hoog aanzien staat en door het establishment als gerenommeerd wordt beschouwd, werden de bevindingen van het artikel in twijfel getrokken door Dr. Christopher Labos, MD, MSc, die destijds betreurde dat “een behoorlijk aantal mensen zich zorgen maakte.”

Nu de pre-print peer-reviewed is en in een wetenschappelijk tijdschrift is gepubliceerd, is er doodse stilte van het establishment over de bevindingen. Eigenlijk is alles wat ons verteld werd over hoe “geweldig” deze injecties zijn, een complete leugen, inclusief de meedogenloze pro-prik propaganda die uit het Witte Huis van Biden kwam.

  Amerikaans tv-bericht: Besmettingspercentages onder volledig gevaccineerde mensen schieten wereldwijd omhoog

“Pfizer en Moderna, de overheid en elk mediakanaal dat opzettelijk desinformatie over vaccins heeft verspreid, moeten worden blootgesteld aan rechtszaken van iedereen die COVID-19 injecties heeft gekregen (die geen conventionele vaccins zijn en dat ook nooit zijn geweest) en vervolgens ziek is geworden door COVID-19,” schreef Ben Bartee voor PJ Media over wat er moet gebeuren nu deze onthullingen aan het licht zijn gekomen.

“Consumenten van sponsored-by-Pfizer media werden door alle betrokken partijen voorgelogen, en daar moeten consequenties aan verbonden worden. De door de farmaceutische bedrijven ten onrechte verleende algemene immuniteit voor schade veroorzaakt door hun producten moet met terugwerkende kracht worden ingetrokken, omdat deze immuniteit op frauduleuze gronden werd verleend.”

Op dit moment is er van beide kanten van het politieke spectrum weinig te merken van formidabele actie en het nastreven van gerechtigheid. Ondanks de overvloedige beloften om actie te ondernemen als ze gekozen worden, hebben veel Republikeinen die het Huis hebben overgenomen weinig tot niets gedaan in dat opzicht.

Beide politieke partijen zijn helaas afgekocht door dezelfde entiteiten die er belang bij hebben om zoveel mogelijk COVID-prikken te verkopen. Bijgevolg wordt er weinig of niets gedaan om de schuldigen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

U kunt uw steentje bijdragen door de waarheid te delen met vrienden en familieleden en er bij uw eigen parlementsleden op aan te dringen om de zaak aan te pakken, zoals ze beloofd hadden te zullen doen nadat ze gekozen waren. Het bewijs is er, als iemand met toegang tot de macht maar dapper genoeg zou zijn om achter degenen aan te gaan die hebben gelogen, waardoor miljoenen mensen zijn gestorven.

  "Kan nooit meer goedgemaakt worden": Getroffenen berichten van twee jaar verdeeldheid en uitsluiting

Er is nooit een goede reden om een prik te nemen voor COVID.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Constant ziek – Pandemie van de gevaccineerden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLerares betrapt op video terwijl ze kinderen instrueert hoe ze het ‘kontgaatje’ moeten bevredigen
Volgend artikelAlle wegen leiden nu naar een dreigende Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Maak mensen bang voor een onzinpathogeen dat zich zogenaamd via de lucht zou verspreiden (onzin) zodat ze zich daarna laten inspuiten met het zogenaamde redmiddel (want je moet de werking van je eigen lichaam vooral wantrouwen) waardoor het èchte pathogeen uiteindelijk in je lichaam komt.

  Oh ja: vanaf 2025 komt wellicht iets als SEERS-25. Op naar het volgende project!

  • Het is nog erger dan wat je beschrijft. Wat maar aangeeft dat je het niet goed begrijpt.

   Er wordt een crisis gecreëerd om mensen in te kunnen spuiten met kunstmatig gemaakt genetisch materiaal wat je lichaam aanzet om zelf actieve ziekteverwekkers te gaan aanmaken. In niet geringe hoeveelheden.

   Je lichaam wordt je eigen vijand.

   Hoe pervers is dat? En hoe kan een arts die de eed van Hippocrates heeft afgelegd hieraan meewerken?

   Het voorwendsel was ‘dat het maar een stukje’ was van ‘het virus’. Maar dat stukje blijkt net zo gevaarlijk als het hele virus. En dat virus, dat is ‘ontsnapt’ uit een lab? En dat is niet genetisch gemodificeerd? Een Frankenstein virus, bijna letterlijk. Gemaakt van stukjes van andere virussen. Of sequences uit de computer.
   Wie zegt dat ze het meest ongevaarlijke stukje hebben gekozen voor de mRNA gentherapie?

   Hoe is men gekomen tot de keuze van het ‘spike’eiwit?

   Ps: een vaccin is een kleine beperkte hoeveelheid inactieve ziekteverwekker inbrengen wat het immuunsysteem activeert. Een vaccin dien je toe ter voorkóming van ziekte. Het is géén geneesmiddel.

 2. Er sterven veel te weinig mensen. De ogen zullen dus gesloten blijven.
  Dagelijks in het verkeer vraag ik me af, waar die oversterfte is?

  Misschien dat de film Sound of Freedom (kinderhandel) en de Documentaire: The Great Awakening (Covid19 oplichterij) wat ogen doet openen.

  Maar ik vrees / verwacht dat de schaap gewoon in een struisvogel evalueert.

  • Vorige week vrijdag op de radio in mm auto…Geen files.
   Vrijdag einde week einde dag geen files?
   Had ik nog nooit gehoord op de radio…..

  • er is oversterfte, al van dag 1 dat de vaxxins ingespoten werden is er oversterfte begonnen…
   wat belgië betreft…19%oversterfte op wekelijkse basis..
   australië, het land waar men de mensen dwong, waar men ze in quarantainekampen stak als ze weigerden..de ziekenhuizen liggen overvol….gewoonweg geen plaats meer….
   engeland, hetzelfde probleem….
   het valt misschien niet op omdat ze quasi niet dood vallen op straat, maar die oversterfte is er wel degelijk..
   ik bemerk geregeld periodes dat de ambulances in mijn buurt ontzettend actief zijn, ’toevallig’ als er vaxxinatierondes aan de gang zijn…
   het aantal doodsbriefjes in de lokale mortuaria hier is ook gestegen…tot drie keer het aantal van voor de hysterieplandemie…
   er wordt veel verzwegen, maar als je je ogen wat openhoudt, als je je oren wat openhoudt..ga je veel zien en horen..
   mvgr

 3. Dit wist ik al voor het vaccin er was wat geen vaccin is natuurlijk.
  Ik blijf zeggen dat sneu is voor de slachtoffers maar het is wel een eigen keuze geweest om niet verder te kijken. Getraind in gemak, alles is smart geworden maar de gebruikers zijn dom gemaakt en dus zijn je keuzes niet zo fris.

  Niet mijn schuld en niet mijn probleem, ergens mag iedereen zsm afsterven die zichzelf heeft geëuthanaseerd dan weten we eindelijk met hoeveel we zijn en wie het zijn. Dan kunnen we zonder weerstand van sukkels tenminste iets opbouwen.

  Wat een kutwereld is het ook, iedere dag weer leven in een omgeving vergeven van sukkels, deugers en andere lui die keihard meewerken de onderdrukking van vrijheid. Laat ze maar vertrekken met hun enkeltje van Pfizer, toedeledoki

  • Gen z op de fiets steekt rustig de autobaan over ,
   gefixeerd op hun vriendje de voor hun denkende smartfun Waar ze rijden of heen rijden.
   Trap regelmatig op de rem voor ze , roep dan door mm raam kijk op de weg sukkel!
   Kijken me verbaast op totaal oblivious manier aan
   Totaal onbewust dat ze bijna onder 1600kg staal met 60 km pu lagen.
   Slimme telefoons zijn voor domme mensen.

 4. I got a call from my sister today. She and her wife (yes, she is lesbian and married) were sick the whole month of May and still are. From sore throats to fevers to eye flu (I didn’t know there was such a thing), they have caught everything. When this Corona hysteria started, I warned them not to get vaccinated. I tried to educate them, to no avail. They have been vaccinated several times and their natural immune system doesn’t seem to be working properly anymore. They became depressed because of their long lasting illnesses. What do you tell such people? I warned you and it is your own fault? It does not work either. At least I was able to prevent my then 20 year old son from being injected with this poisonous broth.

 5. Dat (!) is wat ook ik me afvraag, de kleine ziektesjes die rondwaren en de mensen niet van genezen. Een ware mensenkenner vertelde me onlangs dat 90% van de mensjes tobben met het een of ander die voorheen nergens last van hadden. Slecht bloed dat moet een tandarts toch ook opvallen bij zijn patiënten etc.

  Ik heb ook gehoord dat in de verpleegtehuizen vlijtig wordt door geprikt en we al bij prik nummer 7 zijn! En het werkt want de doorstroom is fantastisch!

  Collega’s die langer ziek zijn: 1 week ziek of 2 is niks bijzonders meer. Collega’s die terugkerend steeds weer iets hebben: 1 week een dik oog. De ander vaak kindertjes ziek en hups weer naar de huisarts. Leeftijd collega’s zo tussen 30 en 40 jaar. Een andere zeer fitte vent kwam woensdag niet opdagen: kwam zijn bed niet meer uit, kon naar eigen zeggen niets meer! Hij had 4 tal maanden geleden hart pijntjes en ook nog nooit gehad. Hij is zeker 2 keer geprikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in