Het Russische Ministerie van Defensie heeft vandaag aangekondigd dat de “Akhmat” groep van Tsjetsjeense speciale strijdkrachten een offensief is begonnen in de buurt van het stadje Marinka, gelegen aan de rand van de stad Donetsk, die sinds 2014 in handen is van de Oekraïners, bericht Pronews.

De Tsjetsjeense commandant van de “Akhmat” speciale troepen, A. Aladinov, zei dat het Russische leger al ongeveer 70% van Marinka had bevrijd.

Hij verduidelijkte dat dit was gebeurd vóór de komst van de nieuwe Tsjetsjeense eenheden.

“Nu zijn de speciale strijdkrachten van Akhmat gericht op hun taak om offensieve operaties uit te voeren.”

Volgens de laatste informatie zijn de Tsjetsjenen sinds vrijdagmiddag begonnen met operaties om de stad te “schoon te maken” van de laatste Oekraïense troepen.

Marinka is van strategisch belang omdat het een bedreiging vormde voor de stad Donetsk, die ongeveer 15 kilometer verderop ligt en door de Amerikanen en de Britten gedurende 8 jaar in een vestingswerk was veranderd.

Als de inname officieel bevestigd wordt, zou dat een grote Russische overwinning zijn op een moment dat er in Kiev nog steeds bereidheid is om een tegenaanval te wagen.

  De naderende ineenstorting van het Eurofascisme

De inname betekent ook meer hulp aan het Donbass-front voor de Russische strijdkrachten van de zeer geduchte Russischtalige strijdkrachten.

De inname van Marinka maakt het voor de Russen gemakkelijker om Avdiivka in te nemen, dat ten noordwesten van Donetsk ligt (een andere vestingstad die door de Oekraïners wordt gebruikt om de Russischtalige stad te bombarderen).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video uit Grozny: Duizenden Tsjetsjenen vertrekken – Kadyrov: “Ren Zelensky” – “Oekraïne zal uiteenvallen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlle wegen leiden nu naar een dreigende Derde Wereldoorlog
Volgend artikelRusland elimineert meer Oekraïense luchtafweer terwijl de VS toegeeft dat de economie stagneert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik begrijp dat we het lang,te lang vinden duren.
  En als Putin toch onder een hoedje speeld,moeten we het zelf doen,onder dit juk weg.
  Maar da’s een droom,passieve Nederlanders willen niet nadenken.
  Telefoon,netflix en afhaal/bezorg-eten.
  Dan heb je als natie gewoon verloren.
  Maar we waren toch al provincie van Brussel.

 2. Beste Mensen

  Goed Zo
  Ga zo door met Schoon maken
  Veeg heel Europa schoon van terroristen moordenaars van onschuldige levende Wezens in allerlei vormen en Maten Op alle gebieden
  Vergeet daarbij Nederland niet Als het U Belieft ?

  Dank U

 3. Hey Eingo.Ik lees op verschillende sites alsjeblieft ook 1 op den haag en brussel.
  Dat is toch wel je ultieme zelfkastijding als de bevolking al zegt,
  kom maar op met die bom!

  • Klopt, wel triest om te zeggen ‘ kom maar met die Sarmat’.
   Ik maak me er ook schuldig aan.
   Zou dat fatalisme nou aangewakkerd worden door onze corrupte en leugenachtige samenleving.
   Dat de wereld een zooitje is wist ik al lang maar de corona periode dreef het naar een climax voor mij.

 4. Stoere strijders die jongens van Kadyrov in de MSM vaak afgeschilderd als een tik tok legertje.
  Ga je hier als je een jaar of 6 bent naar de voetbal of judo ,daar ga je met je vader mee naar de schietbaan dus deze gasten kunnen echt wel met wapens om gaan en vaak niet bang om te sneuvelen komen uit een bikkel harde omgeving zonder regenboog vlaggen en ook geen gay parades in de straten van Grozny.
  AKHMAT SILA

 5. Wat we kunnen omschrijven als de massa die in hun eigen utopia bubbel leven, is alles anders dan de realiteit. Deze kloof wordt steeds groter en groter, ze beleven de wereld heel anders dan de realisten. Het maakt eigenlijk niets uit waar het onderwerp over gaat, we hebben alle een andere kijk erop. Zoals met het covid vaccinaties en nu met het Oekraïne/Rusland verhaal of met die gender omwisselingen. De mannen moeten vrouwen worden en de vrouwen moeten mannen worden, onder de streep is er geen enkele vooruitgang. Maar wel dat iedere sukkel die zich heeft om laten bouwen, dat hij/zij dan onvruchtbaar is geworden. Daar is het gehele plan voor. De Nazi’s, die zich nu globalisten noemen willen ieder mens uitroeien. Wat is er dan mooier om de gedegradeerde massa zo gek te maken, dat zij zich zelf onvruchtbaar laat maken, zodat er geen nageslacht meer komt. Wij worden al van onze geboorte af bespeeld en vergiftigd door de vermeende autoriteiten. Die massa en alle andere die het A.I. systeem omarmen, laten zich zelf steeds verder degraderen in alles wat zij doen. Vele beseffen het niet eens meer, dat zij zonder hun (slaven)mobieltje helemaal niets zelf meer iets weten of de weg kunnen vinden onderweg. Ze zullen op een steeds lagere frequentie resoneren, waar zelf nadenken steeds meer uitbesteed zal worden aan de vermeende autoriteiten.

  De wereld in het westen zakt steeds verder in het moeras, niets is meer te vergelijken met 20 jaar terug. Alle normen en waarden zijn met grote sprongen achteruit gegaan voor de realisten. De vermeende autoriteiten zeggen ons, dat we met onze tijd mee moeten gaan. Maar als die tijd niets anders is dan 100% onder totale controle en dat jij daar 100% aan gehoorzaam moet zijn aan die vermeende autoriteiten. Die parasieten die alles van ons willen afpakken. Ik bepaal zelf wel of ik mijn hun tijd mee wil gaan of niet.

  Die parasieten kunnen enkel parasiteren op andere, zelf kunnen ze alleen alles kapot maken maar niets zelf iets opbouwend creëren. Hun slogan van Bouw Beter Terug bedoelen ze dat andere alles weer op mogen bouwen naar hun inzicht, van wat zij gesloopt hebben. Maar zelf steken zij geen poot uit.

  • Cool Pete,
   Dat zei ik al in de jaren 80 tegen mijn vrouw, dat we op een dag een Derde Wereldland zouden zijn. Mijn vrouw wou er toen niks van weten, omdat ze een kind van 4 moest opvoeden. Ze is sinds 2019 helemaal bijgedraaid van wat ik haar vertelde toen. Mijn dochter wil er ook niks van weten wat zich nu aan het volstrekken is. Haar jongste is 8, dus kan ik het haar niet kwalijk nemen. Uiteindelijk komt het allemaal goed..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in