Ik heb een hekel aan Vucic vanwege zijn unheimische dalgezicht en zijn onvermogen om zich als pro-Rusland te engageren, in plaats daarvan identificerend als “neutraal”. Hij verdient echter veel lof omdat hij het eerste staatshoofd is dat in het openbaar zegt wat ik al sinds maart zeg: De Derde Wereldoorlog is reeds begonnen, schrijft Andrew Anglin.

Dat de VS het Oekraïense leger financieren om tegen Rusland te vechten, betekent dat de VS in oorlog is met Rusland. Elk land op aarde kiest partij tussen Team ZOG en Team Sino-Vriend.

RT:

Het Oekraïne-conflict is in feite al een wereldoorlog, gezien het feit dat het Westen via zijn proxies in Kiev tegen Rusland vecht, zei de Servische president Aleksandar Vucic woensdag tegen plaatselijke media.

“Wij moeten begrijpen dat te midden van de wereldoorlog – want alle praatjes dat het een regionale of een plaatselijke oorlog is, moeten achterwege gelaten worden – de hele westerse wereld via de Oekraïners tegen Rusland vecht. Het is een wereldwijd conflict,” zei hij in een interview met Pink TV.

Als we eerlijk zijn, voegen we er ook aan toe dat China degene is die het Rusland mogelijk maakt om hun economie in stand te houden. Het is dus het hele Westen tegen het hele Oosten.

De president zei dat de voortdurende mondiale oorlog hem de meeste zorgen baart, en dat die, volgens hem, alleen maar erger zal worden. Hij voegde er ook aan toe dat het conflict in Oekraïne zijn tol eist op de Balkan, en herhaalde dat Servië zijn best zou doen om de vrede in de regio te bewaren.

Bovendien gelooft Vucic dat, nadat Rusland wat meer terrein heeft gewonnen in Oost-Oekraïne, president Vladimir Poetin het Westen zal benaderen met een bepaald “voorstel.”

“Ik weet wat ons te wachten staat. Zodra Vladimir Poetin zijn werk in Seversk, Bakhmut en Soledar gedaan heeft, nadat hij de tweede lijn Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka bereikt heeft, zal hij met een voorstel komen. En als zij [het Westen] het niet aanvaarden, – en dat zullen ze niet doen – zal de hel losbreken,” voorspelde hij, zonder details over het vermeende initiatief te geven.

Vucic die een Daily Stormer lezer is bevestigd. Nu voel ik mij slecht omdat ik de draak gestoken heb met zijn gezicht. Hoewel ik zeker weet dat het hem op dit moment niet kan deren.

  Scott Ritter: Oekraïnes NAVO-bondgenoten slepen wereld mee in nucleair armageddon

De Servische president herinnerde er ook aan dat zijn natie nauwe betrekkingen onderhoudt met Rusland en China, en voegde eraan toe dat het voeren van een dergelijk beleid op dit ogenblik niet gemakkelijk is voor Belgrado.

Hé, vriend – luister goed: het leven is niet gemakkelijk.

Het hoort niet gemakkelijk te zijn.

Het leven hoort eindeloos lijden te zijn.

Waar denk je dat Jezus het over had?

Deze hele obsessie met “gelukkig zijn” en dingen die “gemakkelijk” zijn, is de kanker die het blanke ras aan het doden is. Er zijn ons maar twee dingen beloofd in dit leven:

 • Lijden
 • Dood

Als u iets meer verwachtte dan dat, dan zult u alleen maar teleurgesteld worden.

Net zoals Josh Hawley er niet in slaagt om de conservatieven te vertegenwoordigen, slaagt Vucic er niet in om de Serviërs te vertegenwoordigen.

Als hij werkelijk de Serviërs vertegenwoordigde, zou hij denken dat het nu een goed moment is om Kosovo binnen te vallen. Ik weet niet of dat verstandig zou zijn, maar als hij het zou voorstellen, zou hij 98% steun krijgen van de Servische bevolking.

Aangezien wij reeds hebben vastgesteld dat het leven om te beginnen niets dan lijden en dood is, waarom zouden wij dat niet met roem omzetten, en voor het goud gaan?

Waarom stoppen bij Kosovo?

Welk recht hebben Albanezen op “Albanië”? En wat met die zogenaamde Bosniërs? En wat is in godsnaam “Montenegro”? Zitten er negers op een berg? Wat?

Als ik Alexander Vucic één raad zou mogen geven, dan zou het deze zijn:

  NY Times verschuift pro-oorlogsnarratief, documenteert mislukking van VS in Oekraïne

Sla het eerst toe, sla hard toe: geen genade.

De tijd is nu gekomen.

Dit is wat “wereldoorlog” betekent – het betekent dat elke regering in de wereld de gelegenheid van de wereldchaos aangrijpt om oude rekeningen te vereffenen.

Servië is een land met veel oude rekeningen die vereffend moeten worden – dat kan ik u wel vertellen.

Die rekeningen zullen vroeg of laat moeten worden vereffend, en ik denk dat “vroeg” eerder komt dan u denkt.

Ikzelf overweeg om de Ohio National Guard te leiden om verschillende eilanden in het Eriemeer in te nemen die door Canada van ons gestolen zijn – Pelee en andere.

Wij zullen zonder genade hard toeslaan vanuit Toledo en Sandusky, met versterkingen van het Wolf’s Lair Bataljon in Pennsylvania.

Wij zijn ook in bespreking met het Legioen van Odin in Detroit over een mogelijke frontale aanval op Windsor, om het terug te nemen van de “Canadezen” die ons in een of ander geschiedenisgebeuren van onze bezittingen hebben beroofd.

Dit is waar het in een wereldoorlog om gaat. Je kijkt om je heen en dan zoek je naar historische grieven – en dan laat je de wraak los.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: “Ze bluffen, en ik zal u uitleggen waarom”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport Z0V: Terug naar Hete Staal Regen
Volgend artikelZuiveringsmanifest van Dr. Coleman – “Alle politieke partijen worden illegaal. Alle Groenen en Liberalen zullen staken door hun hart krijgen en twaalf voet diep begraven worden om er zeker van te zijn dat ze niet meer terugkomen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Elk land heeft opdracht gekregen om reden te vinden om een oorlog te beginnen.
  Zoals ze hier beschrijven; kijk om je heen en je zal een reden vinden.
  Mensen die in Chaos en Miserie leven zijn sneller geneigd om te buigen voor The Great Reset.
  Je moet de mensen eerst verzwakken door ze plat te spuiten met gif en verhongeren!
  Alles is een groot opgezet plan. Poetin moet nog even op zijn tanden bijten en mag dan alle remmen lossen…
  Die wereldleiders met hun medailles zitten nu doodleuk aan het schaakbord met sigaar in hun mond en lachen met de slachtoffers. De akkoorden van Genève is groot luchtbel…
  Ik vraag mij steeds af; waar zijn al die linkse moraalridders die rechts steeds criminaliseerde tot Hitler zonen? Zelfs geen woord tijdens die plandemie met nazi-maatregelen.
  Links zijn is echt een mentale ziekte, daar is geen twijfel meer aan.

 2. Prachtig. Ik ga die Anglin eens wat vaker lezen.
  Goed dat de Balkan nu belicht wordt in dit helse theater, want het hele gebied is van strategisch belang. Vandaar dat kRutte er zat te smoezen met Edi Rama.

  En Jossie hierboven heeft gelijk: links zijn is echt een mentale ziekte. Absoluut. Die ziekte wordt de ondergang.

  Ik zie binnen een paar jaar totale godvergeten chaos ontwikkelen, die zijn hoogtepunt zal bereiken rond 2040. Maar hopelijk gaat Rusland de juiste stappen zetten om zich te ontkoppelen van deze chaos – Noord Aarde en Zuid Aarde gaat het worden in dat geval. Maar ik vrees dat Rusland ook technocratie-verslaafd is, dus die gaan ook te maken krijgen met een hoop oud roest en giftige rotzooi waar miljarden euros en dollars in gepompt zijn voor wereldmacht, terwijl de ingespoten schaapjes lichamelijk verprutst en doelloos rondstrompelen op een verschroeide Aarde.

  Zo zie ik de Grand Finale van dit theater als de gordijnen mogen vallen. Maar die zijn ook al behoorlijk gescheurd, dus je ziet al een beetje wat er gaat komen. Sterkte, medemensen, heel veel sterkte.

 3. SERVIË HEEFT GROOT GELIJK..KOSOVO IS ALBANIË EN DIE HEBBEN LANDJE-PIK GEDAAN EN HET WESTEN HEEFT DAT GOEDGEKEURD….je weet wie dat allemaal zijn…!!! Maar nu dankzij Poetin veranderd het wereldbeeld… simpelweg wat mijn antwoord op dit artikel is 100000x GELIJK..

 4. Ach, dat gezicht van Vucic valt wel mee. Hij is het probleem niet. Wat natuurlijk veel zorgelijker is, zijn de hechte banden die Servië heeft met Israel. Nadat het communisme (joden) instortte, stapte Israel (dezelfde joden) in het politieke machtsvacuum. Dus, linksom of rechtsom, oorlogen, konflikten, genocide dmv hongersnood of vaccinaties: als je wat beter kijkt zie je joden.

 5. Ja hoe komen we van deze satanistische bende af.
  Dat is het grote vraagstuk.
  Ze proberen de capstone te plaatsen. En dat moeten ze zo snel mogelijk doen want er worden toch iedere dag weer mensen wakker.
  Ze zullen zich nooit laten exposen denk ik.
  Als dat dreigt zullen ze met wat voor middelen dan ook proberen de aandacht van zich af te leiden.
  Al moet het een atoomoorlog worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in