De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de satanische pedofiel Marina Abramović benoemd tot ambassadeur in Oekraïne om te helpen bij de wederopbouw van de scholen voor kinderen in het land.

De zogenaamde “performancekunstenares” is berucht omdat ze deel uitmaakte van de Wikileaks-documentendump die onthulde dat ze een e-mail stuurde naar Hillary Clinton, John Podesta en zijn broer Tony waarin ze hen uitnodigde voor een “Spirit Cooking diner”, een occult ritueel dat beroemd is gemaakt door de beruchte Satanist Aleister Crowley, schrijft Thepeoplesvoice.

Waarom benoemt Zelensky Abramovic in een functie waarbij kinderen betrokken zijn? Het antwoord is duisterder dan u ooit zou kunnen denken.

Het hoeft geen betoog dat het internet woedend was na het nieuws dat Abramović de taak krijgt om als ambassadeur voor kinderen te fungeren in Oekraïne, de wereldwijde hoofdstad van de kindersekshandel en adrenochroomfabrieken.

De mondiale elite pronkt echt met hun kwaad voor onze ogen.

In 2016 kwam The People’s Voice met het schokkende nieuws dat Abramovic en Hillary Clinton betrokken waren bij Spirit Cooking, wat verwijst naar “een sacrament in de religie van Thelema die gesticht werd door Aleister Crowley” en een Satanische voorstelling inhoudt waarbij menstruatiebloed, moedermelk, urine en sperma gebruikt worden om een verontrustend “schilderij” te maken.

  Slecht omen: De legende van het Russische leger "Gyurza" is door Surovikin naar Donbass gestuurd - Een bataljon per dag gaat verloren voor de Oekraïners! (Video's)

Een andere e-mail van WikiLeaks toonde aan dat HIllary Clinton haar een wederdienst bewees en Abramović uitnodigde op het openingsfeestje van haar presidentiële campagne in 2016.

Politico gaf in 2015 een kijkje in het hoofdkwartier van de Clinton-campagne, waaronder een foto van het kantoor van John Podesta waar een schilderij van twee mannen die een andere persoon opensnijden en opeten aan de muur hing.

We zouden niet verbaasd moeten zijn over Zelensky’s benoeming van ’s werelds grootste voorstander van Spirit Cooking. Zelensky en Abramovic gaan immers met elkaar om.

Abramovic is goed bevriend met Jacob Rothschild en werd met hem gefotografeerd terwijl hij het schilderij uit 1797 van zijn familie bewonderde, getiteld “Satan roept zijn legioenen bijeen.”

Ze is ook goed bevriend met Bill Gates en speelde in een reclamespot voor Microsoft.

Abramović organiseert ook regelmatig bizarre occulte rituelen waarbij bekende personen zoals Lady Gaga aanwezig zijn.

De lijst van bevestigde satanisten die dicht bij Abramović staan is eindeloos. Hier is ze met Jay-Z die nooit bang is geweest om zijn duivelsaanbidding te promoten.

Volgens het Kremlin heeft het regime van Zelensky in Kiev honderden miljoenen dollars per jaar verdiend door kinderen groot te brengen in mensonterende omstandigheden op boerderijen en ze aan de hoogste bieder op de internationale markt te verkopen – zonder vragen te stellen.

Naar verluidt zijn de meeste kopers VIP-pedofielen en er is niemand ter wereld die meer verbonden is met deze wereld dan de Spirit Cooker zelf, Marina Abramovic.

Zoals The People’s Voice in maart van dit jaar rapporteerde, hebben Russische soldaten een reeks afschuwelijke ontdekkingen gedaan in Oekraïne, waar kinderen tussen 2 en 7 jaar oud worden grootgebracht in fabrieksboerderijen.

  Televisiepresentators "binnenkort met voorbinddildo's"? Internet lacht om presentator met gelakte vingernagels

Volgens mensen ter plaatse in Oekraïne worden deze kinderen als seksslaven verkocht aan pedofielen uit de elite en worden degenen die geen koper vinden “in stukken gehakt als weggegooid afval” en worden hun organen geoogst en verkocht voor gebruik in Europese en Israëlische transplantatiecentra.

Vera Vayiman, een klokkenluider die voor de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa werkte, deelde haar getuigenis over wat ze in Oekraïne heeft gezien. Volgens Vayiman worden de kinderen het land uit verscheept onder een graanexportcode. Waarschuwing: dit is zeer verontrustende informatie.

Russische soldaten beweren dat ze een reeks afschuwelijke ontdekkingen hebben gedaan in Oekraïne, waar kinderen tussen de 2 en 7 jaar oud worden grootgebracht in fabrieksboerderijen voor de satanische globalistische elite.

Is het echt een wonder dat Zelensky Abramovic aanstelde om met de kinderen te werken?

Ondanks het toenemende bewijs zijn de westerse mainstream media medeplichtig geweest in hun stilzwijgen over de kinderboerderijen in Oekraïne, en hebben zelfs geprobeerd om het bewijs af te doen als de nieuwste “Russische desinformatiecampagne”.

De media zijn meer geïnteresseerd in het promoten van Big Pharma-producten en het optreden als PR-afdeling van de globalistische elite, en zijn veel meer geïnteresseerd in het pushen van geslachtsveranderende operaties en puberteitsblokkerende medicijnen dan in het rapporteren over het roofzuchtige gedrag van pedofielen uit de super VIP-elite.

Als u in een wereld wilt leven die veilig is voor onze kinderen, dan is het tijd om een standpunt in te nemen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

CIA Agent bekent: Wij creëerden ‘Adrenochrome Farms’ waar MILJOENEN kinderen worden verkocht aan VIPSVolg Frontnieuws op Telegram

  Is de Grote Reset aan het mislukken? Wanneer Grote Narratieven uiteenvallen

Lees meer over:

Vorig artikelOncoloog: “Ik heb kanker zich nog nooit zo zien gedragen”
Volgend artikelBritse journalist gearresteerd wegens ‘onjuiste informatie’ na onthullen waarheid over applaus van Trudeau voor Nazi
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Voor diegenen, die reageerden op mijn reactie bij het artikel over VN Agenda 2030,
  en : “wijven, m/v”.
  Een Joodse rabbi zei eens : “wijven de macht, da’s erger dan de H*l*c**st”.

 2. Beste Cool Pete,
  Zij die zeggen dat vrouwen andere wezens zijn moet je gewoon lekker laten lullen.
  Hun acties zijn anders maar hun drijfveren, motieven en verborgen agenda’s zijn mijns inziens hetzelfde.
  Ik zeg dit omdat ik mijn hele leven met beide geslachten in allerlei geledingen te maken heb gehad.
  Kijk, Jeremy Dahmer is een andere man dan Thierry Baudet. En Irma Grese is een andere vrouw dan moeder Theresa. En als we nu Jeffrey Dahmer met moeder Theresa vergelijken lijkt het net of vrouwen betere wezens zijn.
  Nou, vergeet het maar.
  Persoonlijk denk ik dat als Hillary Clinton ipv Donald Trump president was geworden het Oekraine conflict al veel eerder gebeurd was.

 3. Dat mens heeft een kop alsof er iets gigantisch mis is gegaan toen ze haar kop liet verbouwen bij een plastische chirurgie.
  Eng gewoon die aanblik.

  • Dat komt door de demonen die zich van binnenuit manifesteren in haar uiterlijk. Ik bedoel dat niet figuurlijk maar letterlijk. Letterlijk.

   Ik snap niet dat mensen dit artikel kunnen lezen zonder dat er ook maar een belletje gaat rinkelen of een idee krijgen van wat hier achter zit. Nee, God belachelijk blijven maken. En maar blijven beschuldigen van; “Waarom doet God hier dan niks aan?”

   Maar als God dan opdracht geeft om deze mensen uit te roeien, BIJ DE BRON dan schreeuwen al die atheïsten ineens “ja maar… God is wreed, tiran , immoreel, onmenselijk”. Dit is precies wat er gebeurde in Kanaän waar kinderen gekweekt werden in grote orgieen ter ere van Moloch en een jaar later geofferd werden, leven gebraden op het gloeiende metalen afgodsbeeld. De trommels moesten keihard gespeeld worden om het krijsen van de kinderen te overstemmen om de moeders niet teveel van streek te maken. Dit staat beschreven door de Griekse geschiedschrijver Plutarchus.
   Ik vraag me af of, als de Israëlieten gedaan hadden wat ze opgedragen was, of dit nu nog zou gebeuren. Het gebied dat Jozua niet veroverde toen is nu trouwens nog steeds een brandhaard: de Gaza strook.

   Die satanisten doen dit soort rituelen juist om de Schepper te tarten. Alles wat God in de bijbel verbied doe zij juist expres wel. Gaat er dan geen belletje rinkelen? Als jij meedoet met God belachelijk maken, sta je dan niet aan dezelfde kant? “Ja, maar God bestaat toch niet echt”. Oh ja? Jij gelooft nog in sprookjes van “eerst was er niks, en toen explodeerde het”? Darwins geplagieerde theorieën zijn compleet achterhaald en ontkracht. En kwamen uit dezelfde groep ‘elite’ als deze satanisten.

   Waarom zouden deze satanisten zo heftig tekeergaan tegen God en voor Satan als ze er niet in geloofden?

   En hoe komt het dat je aan de gezichten kunt zien wat er in hun geest aan de hand is? Dat ze letterlijk bezeten zijn: oa Jay z’s vrouw Beyonce die letterlijk zegt dat ze bezeten is als ze optreed: I am Sasha fierce. Ze kan tijdens het oefenen niet zo zingen.

   Zelfs na het lezen van dit artikel slaapt iedereen gewoon lekker verder en begint weer over ‘wijven’. Truste luitjes.

   • Daar ligt het probleem. Alle wakkere mensen weten dat ze geregeerd worden door duistere figuren maar kunnen het maar niet eens worden over het waarom.
    Het antwoord ligt voor een deel in jouw reaktie.
    Alle machthebbers, vooraanstaande performers, lees artiesten , sportmensen, politiek etc halen hun krachten ( lees zg talenten) uit duivelaanbidding. Op het moment dat je je ziel verkoopt aan de duivel dan krijg je daar capaciteiten voor terug in de vorm van hulp van de jins.
    Een grote entrepreneur die de grondlegger is van satellieten zei het al. “ no magic no sience “

    Ziel verkopen betekend urineren over heilige geschriften, bloed drinken en menselijke offers brengen. Dan wel moord of oorlogen.

    Deze duivelse vrouw is de regelaar voor dit alles. Zij staat dicht bij de jins en brengt de beste jins bij de “ beste” mensen. Dat is haar taak.

    Alle macht , uitvinding etc zoals Google Amazon meta AI ligt voodoo oftewel Jins hulp aan ten grondslag.

    Daarom gebeurd dit alles in de wereld. Niet om geld , niet om olie. Het is het terug betalen aan de jins om hun macht te behouden.

 4. Ind het erg hier maar deze vrouw is een psychische verknipte ziel die zelf seksueel misbruikt is en in een in en in rotte joodse zieke religie groot gebracht met satanisme , alsjeblieft zeg vergelijk zo een joodse kutkhazaaarse niet met mij en ons westerse niet gevaxineerde gezonde vrouwen. Dat vind ik erg beledigend. Al wat joods khazaar is, is geestelijk ziek, die kunnen niet normaal gezond denken. Stop met hun gedachtengoed met ongevaxineerde vrouwen over ëén km te scheren. Het zijn allemaal verknipte mensen.het woord vrouw niet waard

  • “deze vrouw is een psychische verknipte ziel ”

   Hoor wie het zegt. Het schaamhaar in het afvalputje van de mensheid. Ga lekker meevechten met je nazi vriendjes in Oekraïene.

   ‘mensen’ zoals jij zijn een gevaar voor de vrijheid van meningsuiting omdat je in alles de vooroordelen bevestigt over onafhankelijke nieuwssites. Een schandvlek op deze site.

    • @ Adriaan W. Je kunt met Greet door een deur dat is duidelijk .
     Maar ondanks je inbreng hier kun je behoorlijk grof gebekt gedragen .
     Geen verheffing .
     Durf je alleen met je Tboard , of zit je op je betonnen plaat en letterbak te etsen . Nieuwe naam voor je Lord Fuckup 🤣

      • @Adriaan W.
       Dat is de stijl van Disciplus Simplex
       Ik ken het gevoel .
       Het is vaak een gerichte gast , imo humorloos .
       Maar en dat heb ik vaker de neiging op anderen te reageren.
       Is niet te zeggen ,maar ook te doen ,of toch te laten 😉
       Quote “dit is toch een site voor ieder wat wils.”
       Volkomen mee eens !
       Je inbreng hier is solide .
       Je draagt zeker bij met goede inbreng .
       Disciplus Simplex komt bij mij over als gortdroog maar wel waardevol. Men leert elkaar kennen hier en vaak moet je even terug schakelen , en agree er zijn erbij dat je moet terug bakken naar de achteruit met 150 per uur. Dat heb jij nu met Disciplus Simplex .
       Fijne dag verder Adriaan.

       • CorNietdus september 29, 2023 Bij 15:30

        Ben het met je eens Cor, het moet een twee richtingweg zijn, niet dat de ene reguurder gefrustreerde shit over hem heen laat komen, ik heb hem maar laten lullen maar mijn neiging was niet te houden.

        Fijne dag verder Cor

 5. Bekende kreet tegen vrouwen zit down, relax, and shut up .!
  Greet even roodgloeiend in de bocht . 😎
  Marina Abramovic is kind aan huis bij …… De sataniste is ook goede vrienden met het Nederlands Koningshuis , ze drinkt graag een kopje met maxima .
  Wilhelm staat in de hoek .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in