Beestachtig: asielzoekers uit Marokko martelen Afrikaan dood

2
856
Foto ter illustratie

Het Openbaar Ministerie in Bonn, Duitsland, heeft dinsdag twee Marokkaanse asielzoekers aangeklaagd. Naar verluidt hebben ze op 15 juli een Noord-Afrikaan doodgemarteld in een vluchtelingenopvang in Lohmar.

De 28- en 29-jarige Marokkanen worden ervan beschuldigd uit zowel hebzucht als sadisme de moordoverval te hebben gepleegd. Naar verluidt zouden ze de 45-jarige Noord-Afrikaan meer dan twee uur lang op de meest wrede manier hebben gemarteld. Volgens de aanklacht hebben ze het slachtoffer ontelbare schoppen, messteken en snijwonden toegebracht en hem minstens 20 keer met een metalen tafelpoot op zijn hoofd geslagen. De rechter oogbol werd daarbij letterlijk “aan flarden gescheurd”. Het rechter scheenbeen, de linker ellepijp en de wijsvinger van de 45-jarige werden verbrijzeld, meldt Wochenblick.

De daders stalen een paar Nike sportschoenen en een mobiele telefoon, en lieten hun stervende slachtoffer vastgebonden achter in zijn kamer, waar hij doodbloedde. Later merkten voorbijgangers de Marokkanen op in Siegburg, waar ze dronken en onder het bloed rondliepen. De politie heeft ze dezelfde dag nog kunnen arresteren, rapporteert Amp Express.

Beide verdachten kwamen enkele jaren geleden als vluchteling Duitsland binnen en werden voor een beperkte periode getolereerd. De 28-jarige Marokkaan zou hebben gemeld dat hij alcohol en drugs heeft gedeeld met het slachtoffer. Volgens eigen zeggen viel de Noord-Afrikaan hem toen met een mes aan. Hij kon zich verder niets meer herinneren. De oudere migrant heeft tot dusver geen commentaar gegeven op de beschuldigingen.

Het proces zou op zijn vroegst volgend jaar moeten beginnen, er is nog geen datum vastgesteld.

Duitsland: Moslims juichen voor hand afhakken en steniging

Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here