Foto ter illustratie

Het Openbaar Ministerie in Bonn, Duitsland, heeft dinsdag twee Marokkaanse asielzoekers aangeklaagd. Naar verluidt hebben ze op 15 juli een Noord-Afrikaan doodgemarteld in een vluchtelingenopvang in Lohmar.

De 28- en 29-jarige Marokkanen worden ervan beschuldigd uit zowel hebzucht als sadisme de moordoverval te hebben gepleegd. Naar verluidt zouden ze de 45-jarige Noord-Afrikaan meer dan twee uur lang op de meest wrede manier hebben gemarteld. Volgens de aanklacht hebben ze het slachtoffer ontelbare schoppen, messteken en snijwonden toegebracht en hem minstens 20 keer met een metalen tafelpoot op zijn hoofd geslagen. De rechter oogbol werd daarbij letterlijk “aan flarden gescheurd”. Het rechter scheenbeen, de linker ellepijp en de wijsvinger van de 45-jarige werden verbrijzeld, meldt Wochenblick.

De daders stalen een paar Nike sportschoenen en een mobiele telefoon, en lieten hun stervende slachtoffer vastgebonden achter in zijn kamer, waar hij doodbloedde. Later merkten voorbijgangers de Marokkanen op in Siegburg, waar ze dronken en onder het bloed rondliepen. De politie heeft ze dezelfde dag nog kunnen arresteren, rapporteert Amp Express.

Beide verdachten kwamen enkele jaren geleden als vluchteling Duitsland binnen en werden voor een beperkte periode getolereerd. De 28-jarige Marokkaan zou hebben gemeld dat hij alcohol en drugs heeft gedeeld met het slachtoffer. Volgens eigen zeggen viel de Noord-Afrikaan hem toen met een mes aan. Hij kon zich verder niets meer herinneren. De oudere migrant heeft tot dusver geen commentaar gegeven op de beschuldigingen.

Het proces zou op zijn vroegst volgend jaar moeten beginnen, er is nog geen datum vastgesteld.

Duitsland: Moslims juichen voor hand afhakken en steniging

  Duitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor "vluchtelingen"
Vorig artikelBill gates rekent zich al rijk met een nieuwe pandemie over 3 jaar
Volgend artikelVerenigd Koninkrijk begint met “vaccinatiestempels” in paspoorten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in