Een 16-jarige Somaliër met ‘vluchtelingenstatus’ heeft een 23-jarige vrouw ernstig verwond nadat zij weigerde aan zijn wensen voor seksuele handelingen te voldoen. Naast massieve mishandelingen heeft de ‘vluchteling’ diepe bijtwonden toegebracht aan het gezicht van de jonge vrouw.

Het Duitse nieuwsblog Jouwatch meldt dat verschillende buren tijdens de nacht op vrijdag de politie hadden gealarmeerd omdat ze vanuit een appartement in een flatgebouw luid geschreeuw hoorden. De agenten moesten ter plekke een gesloten deur intrappen. Ze konden een 16-jarige arresteren die op de grond liggende en hevig bloedende vrouw insloeg.

De vrouw, die eveneens een ‘vluchtelingenstatus’ bezit, werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de loop van de middag werd de 16-jarige aan de verantwoordelijke rechter van de districtsrechtbank van Pforzheim voorgeleid, die een arrestatiebevel uitvaardigde. De verdachte, die geen commentaar heeft geleverd op de beschuldiging, zit sindsdien in hechtenis. Zijn slachtoffer kan vanwege haar ernstige verwondingen nog niet worden ondervraagd. Het strafrechtelijk onderzoek door de recherche is nog steeds aan de gang, zo luidt de conclusie.

In de stad Mühlacker, die ongeveer 26.000 inwoners telt, werd nog aan het begin van het jaar de verkrachting van een 17-jarig meisje door drie jonge ‘vluchtelingen’ – een Syriër en twee Afghanen – behandeld. De beschuldiging: Twee jaar geleden zouden ze een toenmalige 17-jarig meisje in Mühlacker seksueel hebben misbruikt in de eenkamerwoning van de oudste ‘vluchteling’. De voorzittende rechter, Andreas Heidrich, heeft de drie ‘vluchtelingen’ echter op basis van tegenstrijdigheden vrijgesproken.

De zeer actieve vluchtelingenactivisten in Mühlacker tonen zich ongevoelig voor dergelijke ‘incidenten’. Sinds eind 2019 zijn ze onvermoeibaar bezig om van de stad een “veilige haven” te maken, om nog meer ‘vluchtelingen’, die door NGO’s zoals Sea-Eye in het Middellandse Zeegebied worden ‘gered’, naar Mühlacker te brengen.

Wat een groot toeval: meer dan 400.000 asielzoekers in Duitsland zijn op 1 januari jarig

  Met, niet vanwege Covid-19 in ziekenhuis: "gevoelig nieuws" over Corona-narratief
Vorig artikelDe totale dictatuur: Merkelregime bedreigt Coronacritici met ontheffing van het ouderlijk gezag
Volgend artikelPandemie-historicus: Coronavirus “een ziekte van de globalisering”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in