Net wanneer u dacht dat de globalistische schoften van het Wereld Economisch Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwabb niet erger konden worden, dan komt er nog meer!

Op het toppunt van hypocrisie over “voor de kinderen” klaagt het WEF nu over overbevolking en/of stelt het voor dat ouderen euthanasie overwegen “voor de kinderen”, schrijft Trendingpolitics.com.

Op Twitter circuleert een video vol bejaarden die zeggen dat ze een goed leven hebben gehad, nadat ze uitgelegd hebben dat er te veel mensen op de planeet zijn. In de video wordt gesuggereerd dat bejaarden die niet meer productief zijn voor euthanasie moeten kiezen.

Backup:

Ik ben er zeker van dat kinderen over de hele wereld dankbaar zijn dat hun grootouders aangeraden worden om zichzelf te elimineren ten bate van hen.

Hoe hebben wij het zo ver laten komen dat deze mensen zo snel onze meest kwetsbaren aanvallen?

40 plus jaren geleden, toen men abortus toestond om de onschuldigsten onder ons te doden, zeiden velen dat het uiteindelijk ook zou uitlopen op het afmaken van ouderen. Er werd veel met de hand weggewuifd en dat argument werd van tafel geveegd.

Nu, ruim 40 jaar later, zien we echter dat dat precies is wat ze van plan zijn. Dit na een wereldwijde pandemie door een biowapen dat door de Amerikaanse regering in China geproduceerd was en dat speciaal gericht was op, naar het schijnt, de ouderen en zwakken. Zij willen nu dat bejaarden die niet meer genoeg “produceren” om hun leven te rechtvaardigen, kiezen voor euthanasie.

  Europol voorziet straatgeweld zoals in Latijns-Amerika

Weet u wat u niet kunt kwantificeren als het gaat om de productie van een bejaarde? U kunt de kennis die zij in de loop van hun leven hebben opgedaan niet kwantificeren. U kunt de koekjes niet kwantificeren die zij bakken en elke zomer aan de kinderen uit de buurt geven.

U kunt niet kwantificeren hoeveel een grootmoeder doet door op haar kleinkinderen te passen, zodat haar alleenstaande dochter geld kan produceren om voor die kinderen te zorgen. U kunt niet becijferen hoe vaak zij hun volwassen dochter of zoon opbellen om te vragen of het goed met hen gaat.

U kunt niet becijferen hoeveel uren zij als vrijwilliger in het ziekenhuis mensen de weg wijzen en mensen naar hun auto helpen. U kunt niet becijferen hoeveel uren zij hebben besteed aan het uitdelen van voedsel bij een voedselbank.

U kunt niet becijferen hoeveel kerstmissen verzorgen en hoe productief dat voor hun gezin was door een opkikker van het moreel. U kunt de productie van een bejaarde niet kwantificeren, omdat het grootste deel van hun productie buiten de economie om gebeurt.

Door de dingen die zij doen te verwaarlozen omdat zij er geen cent voor betaald krijgen, verwaarloost u de menselijkheid volledig.

Het is een onmenselijke en onrechtvaardige, walgelijke belediging van de mensheid dat het WEF geen waarde hecht aan onze bejaarden, die geen loon meer verdienen, maar nog wel bijdragen aan de grotere economie op manieren die niet te tellen zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

  WHO plant nieuw "pandemieverdrag" voor 2024

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse Leiders creëren voedseltekorten en manipuleren u om Rusland de schuld te geven
Volgend artikelLuchtvaartmaatschappijen willen verplichte opleidingsuren voor nieuwe piloten verminderen wegens nijpend tekort aan piloten… die ze gedood hebben met covid vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

152 REACTIES

 1. Prima idee, (not) maar laten we beginnen met Schwab, Soros en Attali en het het goede voorbeeld geven….als dat is gebeurd trekken we het plan weer in…en klagen we de rest van het zootje aan wegens genocide en landverrraad

  • Laat ze dan het goede voorbeeld maar geven ! Dat is voor de mensheid beter. Voor al die wef aanhangers : Verbeter de wereld, Begin bij je zelf. of te wel, Ruim jezelf, en als euthanasie van ouderen hun idee is…………..

  • Je bent mij voor wou ik net schrijven,alleen wil ik eraan toevoegen dat wij een steentje aan de maatschappij hebben bijgedragen en hun hebben altijd gepikt en bedrogen ,maar zij zullen zeggen wij helpen de mensen en zijn nuttige ouderen

  • voor mijn part kunnen ze zeggen wat ze willen dat gaat hun zeker niet lukken want stilletjes aan komen families terug dichter bij elkaar en worden ouderen onder ons door hen beschermd ik denk meer in die zin betreft het financieel plaatje voor gepensioneerden dat ze gaan verminderen door te zeggen dat de staatskas leeg geworden is of zo iets in die trend mensen met een minimum pensioentje van een 1200 euro per maand gaan dan misschien nog max.800 euro krijgen zodat je verder in een kartonnen doos op straat kan gaan leven als je dan geen hulp van je familie zal hebben.

  • Ja het klop allemaal wat jullie zeggen maar het volk is de hoofd schuldige zij hebben zich onder worpen aan Rutte en het tuig en wat krijgen ze van Rutte ervoor terug als dank ze mogen straks hun eigen stront gaan op vreten en dat is maar ook goed, Wilders was een boef hij wilde ons land en ons volk verdedigen ze hebben Wilders een mes in de rug gestoken wat is ons volk vuil en smerig Wilders heeft niemand vermoord dat kan je van Rutte en zijn WEF niet zeggen.

  • Hoe hoog had je gedacht dat dat zou worden?

   500 Euro p/m of zo?

   En dan gelijk de prijzen met 1000 % verhogen.

   Of dacht je dat je 2000 Euro kreeg van dat stelletje ZELF-PIJPERS?

   Dat steken ze wel in de REET van NAZI SCHWABB!

 2. Dan wordt het langzaam tijd dat 65+ de hooivorken uit het vet haalt en al die lui die dat willen eens met een bezoekje vereren.
  Mijn geduld is nu ver op.

 3. Maar wat doen we met gehandicapten en geestelijke gestoorde.
  Aktion T4 Duitsers weten daar alles van en kunnen dit wel op zetten.

  • Die worden al opgeruimd. Ik heb met gehandicapten en ‘gestoorden’ gewerkt en je wil niet weten wat die mensen (stiekem achter gesloten deuren) wordt aangedaan. Waar ze niet over mogen of kunnen spreken en als ze dat wel doen geloof niemand hen omdat ze ‘niet goed wijs’ zijn. Volgespoten, onder de pillen, misbruikt en onderdrukt. Vogelvrij zijn ze al en sommigen plegen er zelfmoord om of teren jarenlang weg van ellende. Zonder ooit gehoord te worden. De molensteen om hun nek zijn de ‘redders’ sommige ‘begeleiders’ en de mensen die ‘goed doen’ door geld te schenken bijvoorbeeld en die in ruil voor hun ‘hulp’ dan wel vrolijkheid en blijheid eisen. Van de door hen onderdrukte ‘debielen’.
   Je kunt in die omgeving niet blijven werken zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Je ziet te veel waar je niet over mag spreken.

   • Idd.Denk ook even aan DE 1935–1945. 840.000 gergistreerde ëuthenasie”tjes”Ook in NL. Niemand protesteerde.
    Dat is nou ECHT links.

   • Verschrikkelijk wat u beschrijft Alinda , erg is , dat ik u geloof , ken de gemiddelde , ook onderdrukte mens , of die zo denken en ontevreden zijn , ja laat die maar eens alleen met iemand die zich niet kan verdedigen , ze gaan ze stiekem pijn doen . Zo vertelde mijn ex G Wind , als ze samen met haar vriendin ( uit Deurne ) op jonge kinderen mochten passen , tegen een kleine vergoeding , dat ze terwijl vriendelijk pratend tegen de baby , de baby in het gezicht spuwde , om te lachen om de verontwaardiging , te lezen in de ogen van de baby , en dat vele malen , en vele weekeinden …. Zij heeft mij zelf verteld . walgelijk , precies zoals ze is .

  • Alles wat deze psychopaten zeggen moet je per definitie omdraaien !
   In Japan werd een paar jaar geleden dit ook al gepropageerd.
   Heb even geen link daarvan helaas.

   • Er was toch een paar jaar geleden in Londen een appartementsblok dat was afgebrand? Grenfel Tower dacht ik.
    Welk geïsoleerd was met extreem goedkoop en brand baar materiaal om kosten uit te sparen.
    Het isolatiemateriaal werkte als een vuuraccelerator, waarbij het bovenste stuk van de toren als een watje dat je aansteekt, in lichterlaaie schoot.
    Mensen op de hogere verdiepingen dood.

    Deze mensen hebben de autoriteiten liggen bellen, en deze raadden aan, om binnen te blijven en op hulp te wachten…

    Wie het tegenovergestelde had gedaan, dat wat hun buikgevoel hen ingaf, was gered.

   • De moffen deden dat al met de Russen.Alle Russen
    De jappen deden dat al met de chinezen; alle chinezen; zelfs de dieren…

 4. Laten we dat oude kadaver van een Christine Lagarde dan eerst maar eens afmaken. Dat ouwe kreng laat ook oneindig veel geld bijdrukken dus die heeft haar klusje ondertussen wel eens geklaard. En wat doen we met die ouwe (en ook machts-)geile blonde incompetente snol Ursula von der L.? Met haar doorgefokte zeven(zeven!!!) kinderen? Ook opruimen al die opvreters? Ik ben vóór!

  • @Alinda, Deep State – dienaar Christine Lagarde heeft iets met het getal 7; dit heeft ze een aantal jaren geleden onder de aandacht gebracht. Ik vraag me wel af: is dit de orginele Christine Lagarde of is het een dubbelganger/kloon?
   Verhalen doen de ronde dat in december 2021 de nodige ‘boven ons gestelden’ zich hebben overgegeven aan de White Hats op Antarctica.

   • In de alternatieve geneeskunst heeft een mens zeven chakras, ik denk, dat dat ook uit het oosten komt, maar ik wed, dat Christine Lagarde geen enkele werkzame chakra in haar lichaam heeft!

   • Hee Ron,

    Ik lees dit weer eens, wat bedoel je met dit:
    “zich hebben overgegeven aan de White Hats op Antarctica” ,
    daarmee bedoel ik dit drieledig met het “overgeven” en de “White Hats” en “Antarctica”.

  • Die “7”was conform de wens van Hitler, haar idool.

   Zij sprak: ….soevereine staat Oekraine–oorlog met Rusland…Rusland ongeprovoceerd invasie…..Ru oorzaak van alle ellende….(sluiten van de Zwarte Zee havens)

   maar dit is de realiteit.
   1) wat een staat is, is in internationaal recht nauwkeurig omschreven. Oekraine is geen staat.
   2)Oorlog is een een juridische staat, die moet worden uitgeroepen; is niet gebeurd, is dus geen oorlog.
   3)13.000 moorden op mensen uit de Donbas regio is provocatie
   4) lid willen worden van de NATO is provocatie
   5) de ellende is gestart doordat oorlogzoekend USA+Nato+Brussel een boycot begonnen tegen RU.
   6) als de boycot wordt opgeheven, stelt RU de havens open.

   Eigen schuld, dikke bult.

   Vroeger hadden we voor figuren als die een oplossing: 500kg hout, een paal, touwtje, lucifertje….

   • Duitsland werd ook jarenlang geprovoceerd voordat Churchill “zijn” oorlog kreeg. De mensen achter Churchill zijn de mensen die nu ook aan de touwtjes trekken.

    “We faught the wrong enemy!” – General Patton

  • Eens met uw woorden Alinda , raar maar , vind het fijn zulke harde woorden te horen uit de mind van een vrouw , mannen hoor je meer schelden , u zegt meer waarom U boos bent , fijn , NODIG OOK . Cor

 5. Dat zal al lang in het vat. Hoe euthanasie de laatste jaren al populair werd gemaakt vertelde ons al genoeg. We zagen het al aankomen.

  • Die duizend dollar die ze betalen aan iemand die zich voor dat geld laat afmaken geven daarna weer aan een volgende ‘gelukkige ontvanger’.

 6. Interessant is de SF Soylent Green van Richard Fleischer uit 1973.
  Daar wordt allang uit de doeken gedaan wat ze met ons van plan zijn.

   • Really?

    Hebben jullie de film Fortress ooit gezien?
    Met Christoffer Lambert in de hoofdrol?

    Schetst een toekomsbeeld/politiestaat waar je maar maximum twee kinderen mag hebben.

    Wie zich niet aan de regels houdt, wordt in het fortress op ingenieuze wijze gestraft door een AI, dat de boel runt.

    Buiten het thema, is het een zeer goede film welke interessant is om te volgen.
    Een pareltje.

    • Weet je trouwens dat het idee voor de eenkindpolitiek van China destijds afkomstig was van een Nederlander? Geert Jan Olsder.

 7. Wat een walgelijk artikel. U vermeldt dat de ouderen productief zijn en – hoewel er geen beloning in geld is – de ouderen daarom bestaansrecht hebben.
  Als ze al die goede werken niet meer verrichten? Dan alsnog maar euthanaseren?
  Het enige dat telt is respect voor het leven, het leven van jezelf en dat van die ander. Ongeacht of er zogenaamde nuttige dingen gedaan worden.

 8. D66 had toch voorstellen die door de kamer kwamen in deze geest. Alleen
  terug gefloten door de Hoge Raad maar wel een meerderheid in de tweede kamer.

  • @Rob, schrijf/spreek voortaan over D666. Denk aan het op 17.03.2021 om plm. 20u00 uitgezonden filmpje waarbij het Kaagmens (1961) op tafel danst vanwege de ‘verkiezingsoverwinning’, terwijl ergens een deur openstaat waardoor daglicht naar binnen glipt.
   Al is de leugen nog zo snel, …

 9. >Op het toppunt van hypocrisie over “voor de kinderen” klaagt het WEF nu over overbevolking en/of stelt het voor dat ouderen euthanasie overwegen “voor de kinderen.

  Je doet het voor een ander!
  Moet je eens kijken hoe ze bevolkingsgroepen tegen elkaar uitspelen.

  Ik herken de modus operandi ondertussen.

 10. Goed idee, als Klaus Schwanz, Bill Gates, George Soros en sleepy Joe Biden het spits afbijten stoppen we daarna met deze kolder.

 11. En rutte zal vast en zeker schreeuwen dat gaan we NIET doen. We weten allemaal wat daarna gebeurt als hij over iets schreeuwt dat gaan we NIET doen

  • Zoals: “met de covidpass moeten we erop letten dat we niet gaan discrimineren?”
   “Momenteel hebben we nog watervoorraad genoeg, niets om je zorgen over te maken.” (twee weken later, ‘watertekort)
   “Geen zorgen over het pokkenvirus, het is nog maar in twee Landen opgemerkt.”

   Begin het ‘process’ van het rijpmaken van uw geest voor wat gaat komen, vervelend te vinden.

 12. Begin de grote kuis : NUKE Davos.
  Ruim al die globalistische etters op en NUKE Davos.
  De wereld zal direct een betere plaats worden !
  No mercy ….

 13. Is het jullie opgevallen dat coronatsaar Anthony Fauci (1940) niets meer van zich laat horen? Zou hij dan toch door een geheim militair tribunaal ter dood zijn veroordeeld & vervolgens geëxecuteerd, net als oud-senator John McCain van Arizona & oud-president Bush (Poppy) in 2018?

 14. Opdoeken die hele gezondheidszorg.
  Alle grenzen en normen zijn overschreden!!!!!!!!
  WAT GIJ NIET WILT DAT U GESCHIEDT, DOE DAT OOK EEN ANDER NIET.

  • Ik betaal al 2,5 jaar ongeveer 175 euro per maand aan het verplichte ziekenfonds voor de kat ze k..! Tweeëneenhalf jaar geleden werd ik in de tuin gebeten door een rat. Mijn buurman rade mij aan een tetanus prikje te halen bij de huisarts. Zo gezegd, zo gedaan! 14 dagen later kreeg ik een tia en hartproblemen waarvoor de huisarts mij doorstuurde naar het ziekenhuis. Daar ben ik 3 maal geweest en kreeg een lijstje mee met een aantal afspraken. Veertien dagen later ontving ik een brief van het ziekenhuis met de mededeling dat alle afspraken afgezegd waren vanwege de Corona. Ik heb sedert die tijd van het ziekenhuis niets meer vernomen. Nadat ik op het internet het vaccin nagezocht had kwam ik er achter dat het tetanusvaccin bij Pfizer geproduceerd word en de zelfde bijwerkingen heeft als het Coronavaccin. Omdat ik 81 jaar oud ben kreeg ik een donkerbruin vermoede dat mijn huisarts vond dat (buiten de financiën) ik toch al over de datum ben. Hij heeft mij nog eenmaal een medicijnenrecept voor het hoofd en het hart voorgeschreven; die ik maar in de vuilnisbak heb geknikkerd. Hij kijkt mij sedert die tijd boos aan. Mijn zelfvertrouwen en balans zijn naar de Filistijnen. Ik heb sedert dien een groter respect voor ratten maar een gefundeerd wantrouwen tegen medici. Pecunia non olet “Als je de lippen wegsnijdt zie je de tanden!”

   • Hoog doseren vitamine c tot aan ‘bowel tolerance’. Puur vitamine c poeder kopen, nooit tabletjes. Liposomale ook zeer goed maar duur, kan je met zonnebloem lecithine, vitamine c poeder en een ultrasoon reinigingsapparaat zelf maken. Doe onderzoek op internet.

   • Huisartsen blijven op de hoogte door een speciaal huisartsenblad. Mijn vorige huisarts reflecteerde na mijn kritische opmerkingen. Dat zijn allemaal oude onderzoeken en allemaal door de Pharmaceutische industrie gefinancierd. Uw eigen huisarts heeft ws geen idee wb tetanusinjectie. Dat leren ze niet op de Universiteit. Ga naar een homeopaat en laat je ontstoren. En zoek op het internet hoe je een TIA kunt ondersteunen en je hart met supplementen. Rode Kool bijv juicen heeft 470 % anthocyaninen meer dan blauwe bessen goed voor je hersens. Meidoornpoeder voor hart. Amazon.de koop ik dat laatste op. Kokosolie ook goed voor hersenen.

 15. In NL is dat net weggestemd. Maar met de vacx zijn heel wat ouderen al na de eerste shot overleden op gruwelijke wijze. Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik op FB een directe comment wat dat betreft van een man met buitenlandse naam. Mijn huis moest voor hem beschikbaar komen. Het zal nog wel erger worden. Een noodwet uit 1952 al uit de kast gehaald waarmee ze ouderen hun huis uit kunnen zetten. Hugo de Jonge, ja dezelfde gaat de huursubsidieregels aanpassen en wil weer verzorgingshuizen gaan bouwen, waar eerst die ouderen allemaal uitgezet werden om weer zelfstandig te gaan wonen, terwijl ze niet meer terug konden naar hun voormalige huizen. Eerlijk gezegd is het ook niet leuk meer in deze wereld.

 16. Zullen we dan beginnen met die ordinaire wefkut zelf en daarna hitler klaas schwaab…
  Gewoon het rijtje afwerken.
  Achterlijke wefhoer, beseft die trut eigenlijk wel dat ze zelf een oud vel is.🤬
  En helemaal niet productief.

 17. Okay, dat ik dit correct begrijp. Sinds twee jaren worden we gepest met alle mogelijke en onmogelijke maatregelen om hoofdzakelijk oudere mensen te “beschermen” van dit “dodelijke” virus.Hiervoor werden kinderen hun kindheid berooft en mensen hun levensgrondlage. De elendige premier minister Mark Rutte liet zijn betaagde moeder alleen sterven, en was daar zelfs trots op. En nu zijn dus blijkbaar de oudere mensen een belasting voor de maatschappij. Het is een waanzinnige wereld waarin we leven.

  • Zouden die oude mensen wel weten aan wat voor walgelijk filmpje hebben meegewerkt?
   Zij zeggen dat ze een goed leven hebben gehad. Wat dus betekent dat ze de wereld vol kroost hebben gescheten en geleefd hebben alsof het niet op kon. Alles hebben gedaan waar ze zin in hadden. Terwijl ik bewust geen kinderen heb gedaan omdat destijd de wereld al te vol was. Ik altijd vreselijk zuinig heb geleefd, niets heb verspild en geen uitzinnige dingen heb gedaan die het milieu belastten. Nooit een auto gehad, nooit gevlogen. En dan moet ik nu mijn verdiende huis en mijn plek op de wereld opgeven voor het nageslacht van zo’n wijf dat haar benen niet bij elkaar kon houden en die heeft geleefd als God in Frankrijk? Met hun “I’ve had a good life”. Ja dat zal best. En daar mag een ander nou voor opsodemieteren?
   Ieder zijn keus hoor, maar ik trap er niet in.

   • Hier zie je goed hoe fantastisch het eeuwenoude principe werkt: Verdeel en heers.

    Of je nu roept dat Black Lives Matter, of All Lives, Dat Gay Rights beschermd moeten worden, of dat homo’s vies zijn, dat het Vaccin vergif is, of juist levens redt, als je er in slaagt om verdeeldheid te zaaien kun je de boel mooi beheersen.

    Laat je niet verdelen!

    En Lee heeft helemaal gelijk. NL is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld en tegelijkertijd een van de grootste voedsel exporteurs. En wij zetten het graan gewoon zo op het land en rijden met een tractor er overheen. Behalve die tractor doen we het bijna hetzelfde als duizend jaar geleden. Als we echt zouden willen zou NL nog 10 keer zoveel voedsel kunnen produceren op veel minder grondoppervlak. Deze planeet kan waarschijnlijk makkelijk honderd miljard mensen voeden of zelfs een biljoen. Dat hele overbevolking verhaal is kolder.

   • Met jou kan ik tenminste door 1 deur, want zo is het maar net.

    Dit soort KLOOTZAKKEN denken dat alles van hun is en vervuilen er maar op los!

    Bovendien zit NIEMAND op hun NAGFEBOORTE te wachten!

  • Mag ik je een tip geven? In plaats van op alternatieve media links te plaatsen naar YT zou je het andersom moeten doen. Want welke kant wil jij graag dat het publiek op gaat? Stem met je voeten en negeer de mensen die NL richting een dictatuur willen leiden ipv ze te promoten door links naar ze te plaatsen. Ik snap dat het goed bedoeld is maar we moeten dit slimmer doen.

 18. Het schijnt nog door niemand het verhaal te doorzien, iedereen is vanaf zijn geboorte registratie een slaaf van het systeem geworden. Met een slaven nummer wat we het BSN nummer noemen. (jij kunt alleen communiceren met je overheid als jij je slaven nummer aan hen door geeft, zodat zij weten dat jij hun ondergeschikte bent) Hebben ze door manipulatie de vrouwen ook aan het werk gekregen, zodat ze iedereen maximaal kunnen uitbuiten. Door een smoes te verkondigen dat we langer leven, werd de AOW leeftijd verhoogt om nog langer te kunnen profiteren van de verplichte arbeid van de bevolkingen. Al je gehele leven zijn de belastingen e.d. illegaal van de bevolkingen afgeperst met vele gewelddadige methodes door de overheden, die alle voor de AZR werken. Maar als je de AOW leeftijd hebt bereikt lever jij geen waarde meer voor hen op en daarom willen ze van je af. Zo verzinnen de overheden telkens allerlei smoesjes om die mensen legaal om zeep te helpen.

  Wat je ook niet mag weten is dat zij op jouw naam een trust hebben afgesloten en jouw naam verhandelt wordt als een staatsobligatie. Met je slaven nummer waar je borg staat voor de uitgaven van de overheid. Als jij beneficiair jouw eigen geboorte trust aanvaard en zo ook alle illegale opgelegde belastingen terug vordert, ben je weer een vrij mens. Dan heeft de overheid niets meer iets over jou te zeggen. Want de WEF en alle zijn leden azen op jou persoonlijke geboorte trusts die vele miljoenen waard zijn. Heb jij je eigen geboorte trusts niet beneficiair aanvaard, vallen die miljoenen in overheidshanden na je dood en jouw nalatenschap wordt ook nog eens met meer dan 50% belast.

  • Jaja, en hoe.zou iemand die trust dan moeten opeisen/aanvaarden om daar toegang tot te krijgen? Welke instantie? Wat voor procedure?

  • Hoe kan je dit dan opeisen?? Wat zijn de stappen die je moet ondernemen om je eigen geboorte trust beneficiair aanvaarden? Zou graag willen weten hoe ik dit moet doen. Dank je vast voor je info.

 19. Het feit dat kinderen een opa en oma hebben, moet dus worden opgeheven vinden die psychopathische satanisten.
  Ook het gezin moet volgens hun plan in de toekomst verdwijnen.
  Hun doel is om kinderen op te voeden door de staat via de scholen.
  Ik vrees dan ook dat ouders in de toekomst het zeggenschap over hun minderjarige kids grotendeels zullen verliezen.
  De staat ( de globalisten ) bepaalt dan wat er met je kind moet gebeuren, ook al ben je het als ouder hier niet mee eens.
  Ook het geloof moet weg naast het gezin cq familie waarbij nu dus opa’s en oma’s letterlijk van de aardbol moeten verdwijnen.

  In zijn algemeenheid wordt dus alles wat vreugde oplevert in het leven volgens de doelstellingen van die satanisten bij voorkeur verwoest.
  Een wereld waarin levensvreugde bewust wordt afgeschaft, om de mensheid nog meer te kunnen ruineren cq te ruimen.
  Vele jongeren zijn door de start van corona inmiddels depressief geworden…
  En ook volwassenen zijn er niet vrolijker door geworden.
  De zogenaamde bescherming t.a.v kinderen wordt o.a gedaan door vanaf de geboorte steeds meer vaccins toe te dienen…
  Dat gezwets van Lagarde over kinderen is dan ook niet meer dan satanisch bedrog.

  Enfin, ik leef met mijn 74jr bewust in het hier en nu.
  En zie wel wat voor waanzin nog in het verschiet ligt.
  Dat satanische tuig kan de hoogste boom in!
  Al die angstporno van hen en de MSM leg ik dan ook na kennisneming, volstrekt naast mij neer.
  Geniet van de zomer mensen en je huidige ” vrijheid. ”
  Komt tijd komt raad!

 20. Nou christientje je bent zelf ook niet meer de jongste. Ik zou zeggen geef het goede voorbeeld daar in Brussel. Er zitten daar vast nog wel meer oudjes die ook verre van nuttig zijn.

 21. “Hoe hebben wij het zo ver laten komen dat deze mensen zo snel onze meest kwetsbaren aanvallen?”

  Wel eens van abortus gehoord ???

  Of bent u wellicht nooit een embryo geweest ?

  Dabbedoelik !

 22. Als je oud bent: nooit ziekenhuis of verzorgingstehuis is. De afgelopen 2 jaar is bewezen dat dat moord instituten zijn.

  En wie willen dieeuthenasie? De linksen.
  verbaasd?
  Ikke niet.

  Eerder: de Jappen, de nazi’s. Ook linksen.

 23. Van de Leyen had nog een paar leugens.

  …15 jaar geleden Egypte de graanschuur van Afrika en de wereld……lage productie, door te weinig regen en dalende temperatuur–gevolg van klimaatverandering (door het westen)

  Egypte was ooit een graanschuur, tot in de middeleeuwen. 15 Jaar terug was dat Zimbabwe. Maar toen vonden negers dat de blanken vermoord/verjaagd moesten worden. Zo geschiedde. Vanaf toen: niet eens productie voor eigen land…

  Te weinig water: er is een dam in de Nijl… temp is zo goed als constant.
  Boer zijn is een beroep dat kennis vereist.

 24. Vasectomie en genderverwoesting lijkt me voldoende. Ouderen laten leven kan natuurlijk niet omdat zij gevochten hebben voor de vrijheid die ons nu wordt afgenomen.

 25. Schoften eerst! Eerst alle mensen die nu in Davos aanwezig zijn bij het WEF.
  Toch vergeten we een belangrijk ding; de grote afrekening komt van God. Ook deze mensen moeten zich ooit voor Hem verantwoorden. De vergrijpen richten zich niet alleen tegen mensen, maar nog meer tegen de Schepper van hemel en aarde.

 26. Laten we dan maqr als voorbeeld de oude lieden nemen van de EU in Brussel.
  Dan zijn er ook nog een paar amerikaanse oligarchen beschikbaar,
  Ben benieuwd naar het resultaat.

 27. We doen het voor de kinderen en daarom vermoorden we hun opa’s en oma’s. Zodat kinderen geen opa’s en oma’s lief mogen hebben. Leve onze EU, maar wordt het niet eens tijd om die te stoppen, te vermoorden?

 28. Wij als volk moeten een eigen tribunaal gaan aanstellen en ook bij verstek ze vervolgen en een straf uitspreken en wij moeten die lui geen ruimte nog vrijheid geven zij moeten op alle plekken zich onveilig voelen zodat zij ook weten wat is om vermoord te worden dit volk heeft zoveel bloed aan zijn handen samen met de rechtspraak die er ook niet vies van zijn.

 29. De tijden van de tweede wereldoorlog komen terug. Toen vond de mof het heel normaal om velen te euthaniseren. Met name Joden, geestelijk gestoorden en zigeuners. Na de tweede wereldoorlog gruwden de mensen dat al deze praktijken hadden plaatsgevonden. Ook die met medische proeven op mensen. Echter; vandaag de dag zijn abortus en euthanasie al ingeburgerd (alsmede medische proeven op mensen middels experimentele vaccinaties) en vind de EU het tijd worden voor zelfgekozen euthanasie voor bejaarden. Hoe lang zal het duren eer dit verplicht gaat worden. Ook de Neurenberg codes worden genegeerd ! In de video wordt gesuggereerd dat bejaarden die niet meer productief zijn voor euthanasie moeten kiezen. Laten die lui van de EU maar zichzelf afmaken, en als dat niet vlug genoeg gaat een verzoek aan de Russen richten om een aantal hypersonische raketten af te vuren op die EU clubhuizen in Brussel en Straatsburg. Voor belangstellenden; stuur een brief aan Poetin; http://en.letters.kremlin.ru/letters/send

 30. Jammer dat velen zo’n kort geheugen hebben.
  Dat is 1v.d. oorzaken dat de wef coalitiepartijen regeren.
  Onder valse vlag en loze beloften wonnen ze.

  Het artikel is top.

  Wij ouderen houden de maatschappij aan het draaien.
  We springen overal onzichtbaar in om alles zijn gang te laten gaan.

  De wef bezoekers hebben geen idee wat het leven inhoud.
  Ze zijn omhooggevallen.
  Evenals al de burgerorganisaties, die volkomen vergeten zijn waarvoor ze in het leven zijn geroepen.

  De lakeien zijn omkoopbaar en chanteerbaar.
  Omkoopbaar is: ergens bij willen horen omdat jezelf er tegenop kijkt.
  Chanteerbaar is: proberen schaamte te verbergen.

  Waarschijnlijk is er andere uitleg mogelijk en is dit kort door de bocht.
  Dat noem ik eenvoud.

  We weten dat de burgerorganisaties en hun bezoekers niets goeds met de mensheid voorhebben.

  Ze dagen ons uit met hun walgelijke uitspraken.
  Laat ze doorgaan, dan worden de onbewusten vanzelf persoonlijk beledigd bewust.

  Deze hele nwo dromers zorgen op een bepaald moment dat alles implodeert.
  Als je teveel wilt gaat het mis.

  Respect kennen ze niet, dat maken hun levensvreemde uitspraken duidelijk.
  Het zal je kind maar wezen, zo’n Lagarde of von der Leyen, en de lui die er van NL uit aanwezig zijn bij wef.

  Respectlozen die samen beslissen hoe alles te vernietigen, want het kan niet anders lopen.

  Hopelijk roeit het goede het kwade uit.

 31. Waaruit blijkt die strijdvaardigheid dan? Het linkse kartel dringt ons regelmatig in een hoek waar we helemaal niet willen zijn. Wat kunnen en moeten we leren van verzetsstrijders tijdens WO2? OPSTAAN tegen deze linkse terreur !!

 32. We hadden een gigantische pensioenpot, die leeggeroofd is door de overheid, dat geld hebben we ZELF opzij gelegd, zodat we ZELF voor onze oude dag konden zorgen.
  Dat mens Lagarde krijgt haar gigantische inkomen van belastinggeld door de burgers opgebracht, en door miljoenen aan subsidies die overheden en bedrijven aan het WEF betalen!

  En als ik haar zo bekijk zit ze zelf niet ver van “vrijwillige” euthanasie af…..

  • inderdaad vechten nu voor onze vrijheid alle mannen en vrouwen voor dat het te laat is..16 miljoen tegen een paar

 33. Ik ben voor stander om dat soort vieze mensen samen met hun kinderen dood te spuiten met het gehele WEF dan wordt ons land weer een stuk veiliger en zo snel mogelijk uit de EU.

 34. Luister lieve mensen, deze genocide is nog maar net begonnen het is massamoord JIJ je gezin zulllen deze as winter ook mogelijk aan de beurt zijn… STOP met LULLEN, delen we weten wat er aan gaat komen.

  STOP met DEMONstreren na 26 maanden 0 resultaat stop met lullen stop met de zinlose petities en rechtzaken. De enige weg uit deze crisis is volledig onder de radar offline of the grid met echte vrijheid strijders een plan maken en deze uitvoeren in naam der vrijheid. Vrijheid Or Die Tryin!
  In alle tijden is er gevochten gestreden geleden voor de vrijheid, hier alleen lullen komen we nergens…
  De “vluchtelingen” waarvan ineens 60% een donkere huiskleur en moslims is allemaal ons ONS Nederland en dat bebeurd overal te ontvolken.

  Tijd voor de kracht is aan het volk bescherm jezelf en bewapen jezelf!! Zie shanghai zolang WIJ deze hun gan laten gaan zie sri Lanka het zijn er maar een paar tegen 16 miljoen….

 35. FF voor de duidelijkheid, schappen gaan leeg, prijzen gaan sky high, huizenmarkten, beurzen, crypto, alles stort in… de Davos-verzonnen Monkey Pox PCR testen moord spuiten komen er aan dus passief niks doen en lullen delen we weten het nu toch wel eens off grip groepen vormen plannen maken en actie anders veranderd er niks kun je echt beter nu zelfmoord plegen ben je uit de crisis.

 36. Begin dan maar met die oude idioten van het WEF en de EU buiten enkele zijn die ouder dan 65 jaar en totaal nutteloos dus de spuit erin zal veel ellende sparen. BV Soros en Bill Gates twee oude mentaal gestoorde gekken en er zijn nog meer om op te noemen.

 37. ik ben een trouwe fan van frontnieuws, maar ik vind het spijtig dat dit niet terug te vinden is op de web site van het WEF! dit artikel valt nergens te bevestigen!! kunnen jullie mij een link bezorgen waar dit artikel te bevestigen valt?
  dat filmpje is trouwens gemaakt door een persoon die kritisch is over het WEF!
  niet door het WEF zelf

 38. Ik ben bijna 83 en mijn huisarts gaf mijn de raad “””” Als het moeilijk wordt “””Neem maar EUTHERNSIE
  Moord via de huisarts ,,, ik maak van mijn arts GEEN MOORDENAAR””””
  Hij is in mijn ogen een moordenaar goed gekeurd via een wet van D66 een beul die mij zal ombrengen en geen staf zal krijgen
  DE Beschaving van een land kan je aflezen aan de manier hoe ze met ouderen omgaan

  • Hoi Polla , hoe is de naam van uw huisarts , corh ( misschien ape staartje )simpc.nl , bekendheid kan geen kwaad zijn in wat U vertelt ,,,, zijn naam mag iedereen horen , misschien had hij niet bestaan zonder U .

 39. Waar op wacht je Christine Lagarde en compagnie , nooit produktief geweest nooit iets betaald , direct uzelf met medecompanen , Klaus Zwabber , Bill Gattes , en al die oude randdebielen die gaan zeggen wat wij moeten doen maar zelf moeten ze niets , de spuit ligt al klaar.

 40. Senioren moeten zich euthanaseren… dat is de natte droom van het WEF.
  Maar daarbij vergeten ze één ding, zelf zijn zo ook senioren! Ik nodig Schwab, Lagarde met al hun soortgenoten dan ook van harte uit om uit te voeren wat ze prediken, en te beginnen met zichzelf te euthanaseren.

 41. Se ve que esa vieja boluda no tiene madre ni padre, necesita un loquero, esta clamando la metan al psiquiátrico, porque odia tanto a sus padres que odia a los demás viejos como si ella fuera joven; vieja decrépita estulta. Quiere una matanza europea al estilo de Hitler. Que ella sea la primera que se aplique la eutanasia, tomando veneno o desenlo a la fuerza, pero hay que deshacerse de esa boluda pedorra….esa loca talvez se cure con un marido

 42. Ouderen geeuthaniseerd?..Hoe oud is oud ?
  Welk een kortzichigheid het mens dat dit zegt is zelf al in de 60 of 70
  Vele politici zijn al oud . Klaus is oud ex koningin Bea is oud….
  Dit is wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in ….toch?

 43. Als die Lagarde dan nou eens het voorbeld geeft ? En dat die von der Laaienlichter dan ook maar gaat….is nog wel niet zó oud, maar toch verre van vers meer, haha ! Weet je, in het oude systeem kregen ‘huisvrouwen’ ook geen officieel loon en niet iedereen zal alle huisvrouwen en of alle moeders van al dan niet grote gezinnen en die gezinnen zélf nuttig of wenselijk gevonden hebben, maar nog nooit werd het idiote gepresteerd ervoor te pleiten die allemaal maar suïcide te laten plegen of af te maken (wat de volgende stap is..).. Hoewel de nazi’s niet zo ver van zoiets af waren misschien.. Wat overigens niet wil zeggen dat ik mensen het recht zou willen ontzeggen om eigen zwaarwegende redenen afscheid van het leven te nemen.. Dat is iets anders…

 44. NEE, HET IS GEEN WEF VIDEO.

  In de comments bij de video op Twitter word verwezen naar het boek Agenda 21 van de Amerikaanse schrijvers Glenn Beck en Harriet Parke. Deze video was een “promotiefilmpje” voor het boek en werd 10 jaar geleden op YouTube geplaatst op het kanaal van Glenn Beck.

  Op 22 november 2012 werd de video gearchiveerd op: https://web.archive.org/web/20121119050513/https://www.youtube.com/watch?v=0CDZiR3yGtI

  De video werd later herplaatst op Youtube (https://youtu.be/QKfy1WO6jm0) met het onderstaande bijschrift. (vertaald uit het Spaans)

  9,623 weergave op 1 juni 2013
  Wat is Agenda21?

  Emmeline is opgegroeid te midden van de verschrikkelijke realiteit van de Republiek, een plaats die, na de wereldwijde toepassing van het programma dat bekend staat als Agenda 21, een staat is geworden zonder president, zonder congres, zonder een hoger gerechtshof, waar alleen autoriteit en niemand zich het woord vrijheid herinnert. Met achttien jaar en na het lijden van de scheiding van zijn moeder, heeft hij besloten om de waarheid te ontdekken. Waarom zijn burgers gedoemd om in kleine ruimtes te leven, geïsoleerd van elkaar? Waarom rantsoen de staat water, voedsel en energie zo strikt? En vooral, waarom kunnen baby’s niet meer bij hun ouders opgroeien? Terwijl Emmeline het uiteindelijke doel van Agenda 21 begint te begrijpen, begrijpt ze ook dat ze tegen grote macht staat. Ondanks druk van de autoriteiten en de onmogelijkheid om te ontsnappen, besluit Emmeline echter een dappere weg in te slaan om haar familie te redden en de ware bedoelingen van de Republiek te onthullen.

  ‘Absoluut schokkend. Agenda 21 is enger dan alles wat Orwell zich kan voorstellen. (…) Agenda 21 is de 21e eeuw 1984’ Brad Thor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in